Wkurza mnie...

radosna

#6302136 Napisano: 18.12.2016 17:23:33
radosna napisał(a):

Jestem przyzwyczajona do oferowanych bardzo okazyjnych zamian.
Ale dziś - przy rzeczy za kilkaset złotych - ktoś napisał, że chce się
ze mną zamienić na ... samochód. Odpisałam, że jak na nowy, to
bardzo chętnie! emotka

To był Seat Toledo. Facet tak mi odpowiedział: Pani chce nowy samochód za 950 zł????????????????
Odpisałam, że tak - chcę nowy samochód za 950 zł. Pewnie pomyśli, że ma do czynienia z wariatką emotka

tereniagno

#6302143 Napisano: 18.12.2016 17:43:33
Wkurza mnie konkurs z Tefalem.Do dziś można zakupić produkty Tefala w Biedronce za 40 zł,a u nas w sklepach totalne braki przez okres konkursu!!! W gazetce od jutra mają być patelnie i co z tego, jak zakupić towar do 18.12emotka
1 radosna 0

bridget

#6302160 Napisano: 18.12.2016 19:38:46
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie konkurs z Tefalem.Do dziś można zakupić produkty Tefala w Biedronce za 40 zł,a u nas w sklepach totalne braki przez okres konkursu!!! W gazetce od jutra mają być patelnie i co z tego, jak zakupić towar do 18.12 emotka

ja byłam w 5 biedronkach i  w 2 nic nie było w 1   dosc sporo, w innych  troche przebrane.
0 0

Gość: rafi323raf

#6302191 Napisano: 18.12.2016 21:03:07
Hehe co do olxa - jak ostatnio odpisałem komuś, że nie sprzedam przedmiotu za 500 zł (wystawiony za prawie 1000) to mi odpisał w niecenzuralny sposób co mogę sobie z tym zrobić emotka Nawet zacytować się nie da. Ot kultura.
1 kajeczka 0

ilonaxx5

#6302197 Napisano: 18.12.2016 21:16:10
rafi323raf napisał(a):

Hehe co do olxa - jak ostatnio odpisałem komuś, że nie sprzedam przedmiotu za 500 zł (wystawiony za prawie 1000) to mi odpisał w niecenzuralny sposób co mogę sobie z tym zrobić emotka Nawet zacytować się nie da. Ot kultura.

u mnie przed chwilą oferta zeszlam już z ceny na 40zł a ktoś mi pisze że da 20zł może to może ja jeszcze komuś dopłace żeby ktoś odemnie kupił emotka
1 ziolko 0

ziolko

#6302204 Napisano: 18.12.2016 21:47:17
ilonaxx5 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

u mnie przed chwilą oferta zeszlam już z ceny na 40zł a ktoś mi pisze że da 20zł może to może ja jeszcze komuś dopłace żeby ktoś odemnie kupił emotka

dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś emotka
0 0

radosna

#6302214 Napisano: 18.12.2016 22:01:21
radosna napisał(a):

radosna napisał(a):

bardzo chętnie! emotka

To był Seat Toledo. Facet tak mi odpowiedział: Pani chce nowy samochód za 950 zł????????????????
Odpisałam, że tak - chcę nowy samochód za 950 zł. Pewnie pomyśli, że ma do czynienia z wariatką emotka

Czy mogę zaufać kupującemu, który ma nick sexmagic? emotka
Kiedyś przy wielu moich ofertach sprzedaży, nagabywał mnie facet, którego adres mejlowy zaczynał się na marekłowcaszparek@
Nie byłam w stanie nic mu sprzedać.
Dlaczego niektórzy mają takie porąbane nicki ... sexmagic ... uważaj, bo Cię sprawdzę emotka
0 0

1mariusz

#6302219 Napisano: 18.12.2016 22:13:03
radosna napisał(a):

radosna napisał(a):

radosna napisał(a):

bardzo chętnie! emotka

Czy mogę zaufać kupującemu, który ma nick sexmagic? emotka
Kiedyś przy wielu moich ofertach sprzedaży, nagabywał mnie facet, którego adres mejlowy zaczynał się na marekłowcaszparek@
Nie byłam w stanie nic mu sprzedać.
Dlaczego niektórzy mają takie porąbane nicki ... sexmagic ... uważaj, bo Cię sprawdzę emotka

Nie wiesz ,że pies,który dużo szczeka -mało gryzie??A swoją drogą ,pomyśl jaki on biedny ,zakompleksiony,że aż TAK musi ratować swoje ego...emotka
0 0

tereniagno

#6302267 Napisano: 19.12.2016 00:19:11
bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie konkurs z Tefalem.Do dziś można zakupić produkty Tefala w Biedronce za 40 zł,a u nas w sklepach totalne braki przez okres konkursu!!! W gazetce od jutra mają być patelnie i co z tego, jak zakupić towar do 18.12 emotka

ja byłam w 5 biedronkach i  w 2 nic nie było w 1   dosc sporo, w innych  troche przebrane.

W Pozku na Piątkowie w jednej Biedrze, był tylko jakiś nóż elektryczny,nic więcej.W innej miejscowości kompletnie nic, no i u mnie też 0emotka
0 0

kalka

#6302270 Napisano: 19.12.2016 00:31:44
tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W Pozku na Piątkowie w jednej Biedrze, był tylko jakiś nóż elektryczny,nic więcej.W innej miejscowości kompletnie nic, no i u mnie też 0 emotka

To może w świetle powyższych faktów Organizatorzy przedłużyli by okres zakupu produktów konkursowych  emotka   emotka
Od jutra mają być dostępne patelnie Tefala, aczkolwiek mam wątpliwości, bo wciąż nie dotarły jeszcze do Biedronek (przynajmniej do "moich")
0 0

tereniagno

#6302274 Napisano: 19.12.2016 00:50:54
kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W Pozku na Piątkowie w jednej Biedrze, był tylko jakiś nóż elektryczny,nic więcej.W innej miejscowości kompletnie nic, no i u mnie też 0 emotka

To może w świetle powyższych faktów Organizatorzy przedłużyli by okres zakupu produktów konkursowych  emotka   emotka
Od jutra mają być dostępne patelnie Tefala, aczkolwiek mam wątpliwości, bo wciąż nie dotarły jeszcze do Biedronek (przynajmniej do "moich")

Zgłoszenia można wysyłać do (chyba) 31.12, tylko zakup trzeba było zrobić do 18.12, ale co z tego, jak w sklepach produktów nie byłoemotka
0 0

kalka

#6302276 Napisano: 19.12.2016 01:08:47
tereniagno napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Zgłoszenia można wysyłać do (chyba) 31.12, tylko zakup trzeba było zrobić do 18.12, ale co z tego, jak w sklepach produktów nie było emotka

I właśnie dlatego można by uderzyć do Organizatorów, by z powyższych powodów przedłużyli okres zakupu produktów konkursowych (w moich  Biedrach na wcale nie było TEFALA) emotka
0 0

edzia21

#6302277 Napisano: 19.12.2016 01:13:10
kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Zgłoszenia można wysyłać do (chyba) 31.12, tylko zakup trzeba było zrobić do 18.12, ale co z tego, jak w sklepach produktów nie było emotka

I właśnie dlatego można by uderzyć do Organizatorów, by z powyższych powodów przedłużyli okres zakupu produktów konkursowych (w moich  Biedrach na wcale nie było TEFALA)  emotka

Produkty TEFAL były jedynie w wybranych biedronkach...wszystko jest oznaczone na stronie biedronki emotka  Na dziesiątki biedronk we wro, Tefale były jedynie w kilku (zgodnie z mapką).
0 0

kalka

#6302278 Napisano: 19.12.2016 01:33:26
edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

I właśnie dlatego można by uderzyć do Organizatorów, by z powyższych powodów przedłużyli okres zakupu produktów konkursowych (w moich  Biedrach na wcale nie było TEFALA)  emotka

Produkty TEFAL były jedynie w wybranych biedronkach...wszystko jest oznaczone na stronie biedronki emotka  Na dziesiątki biedronk we wro, Tefale były jedynie w kilku (zgodnie z mapką).

Hm, szkoda, że nie ma nic na ten temat w regulaminie, emotka   bo to zapisy w regulaminie są wiążące! Chcąc wziąć udział w konkursie powinnam zapoznać się z jego treścią, a tam nie ma nic o stronie Biedronki i "Tefalo-Biedronkowej" liście  emotka
0 0

edzia21

#6302280 Napisano: 19.12.2016 02:11:54
Zasada jest pewnie taka, że jeżeli konsument nie widzi konkursu w "swojej biedronce" - nie wie o nim, nie bierze w nim udziału. W Biedronkach z Tefalem były specjalne standy z produktami, info o konkursie oraz gotowe formularze do wpisania życzeń emotka
Wystarczy wejść na stronę biedronki, wpisać "TEFAL" w wyszukiwarkę, wejść w dowolny produkt i zobaczyć na mapce gdzie jest dostępny. Są to jedynie wybrane Biedronki.
0 0

kalka

#6302282 Napisano: 19.12.2016 02:36:20
edzia21 napisał(a):

Zasada jest pewnie taka, że jeżeli konsument nie widzi konkursu w "swojej biedronce" - nie wie o nim, nie bierze w nim udziału. W Biedronkach z Tefalem były specjalne standy z produktami, info o konkursie oraz gotowe formularze do wpisania życzeń emotka
Wystarczy wejść na stronę biedronki, wpisać "TEFAL" w wyszukiwarkę, wejść w dowolny produkt i zobaczyć na mapce gdzie jest dostępny. Są to jedynie wybrane Biedronki.

Byłam w "nie mojej"  Biedronce, gdzie niby powinny być produkty TEFAL i żadnych stendów nie było, a jedynym produktem Tefala w ilości sztuk 1 była frytkownica emotka  - Dla mnie to jakieś żarty - nie konkurs   emotka
0 0

carissma

#6302327 Napisano: 19.12.2016 10:11:17
Wkurzam się sama na siebie emotka chciałam zagrać w loterii Winiary. Kupiłam wczoraj w Biedrze produkty takie jak na inny paragon jakiś czas temu, gdzie miałam wszystko regulaminowo. Nie sprawdziłam na czytniku, promocji też nie widziałam, że jest. Zabrakło mi do 10zł 3 groszy! A że na paragonie było więcej produktów, to się nie zorientowałam przy kasie emotka dobrze, że nie wysłałam zgłoszenia, bo jakby się udało, to dopiero bym się na siebie obraziła emotka
0 0

aleksiak

#6302330 Napisano: 19.12.2016 10:15:41
carissma napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie emotka chciałam zagrać w loterii Winiary. Kupiłam wczoraj w Biedrze produkty takie jak na inny paragon jakiś czas temu, gdzie miałam wszystko regulaminowo. Nie sprawdziłam na czytniku, promocji też nie widziałam, że jest. Zabrakło mi do 10zł 3 groszy! A że na paragonie było więcej produktów, to się nie zorientowałam przy kasie emotka dobrze, że nie wysłałam zgłoszenia, bo jakby się udało, to dopiero bym się na siebie obraziła emotka

Ja wczoraj męża wysłałam po zestaw który już brałam, majonez itp. Okazało się że majonez z kartą moja biedronka był złotówkę taniej, tyle dobrze, że mąż wykazał przytomność umysłu i poleciał dobrać jeszcze przyprawę emotka  
1 venix 0

efka

#6302348 Napisano: 19.12.2016 10:50:45
radosna napisał(a):

radosna napisał(a):

bardzo chętnie! emotka

Jakiś czas temu sprzedawałam nowy tel. Wart prawie 2tyś. Pani zaproponowała mi wymianę na dewoo Tico bez dopłaty oczywiście. Nie wiem tylko czy ona nie chciała mi dopłacić, czy była na tyle szczodra, ze to ja jej nie musiałam dopłacać do tego fantastycznego auta. emotka
1 paula9891 0

jokan

#6302394 Napisano: 19.12.2016 12:02:00
wkurza mnie, ze wp.pl nie dziala, a chcialam odczytac wlasnie wazne info emotka
1 kumulacja 0