Wkurza mnie...

edith

#6308314 Napisano: 05.01.2017 22:45:20
taalvikki napisał(a):

koper napisał(a):

edith napisał(a):

(...) co ma kościół do sterylizacji kotów?? emotka  (...)

Chyba nie chodziło o samą sterylizację, tylko co dzieje się ze świeżo urodzonymi kotkami... że jak ktoś kto chodzi do kościoła może się ich "pozbywać"...

bardzo dużo ma, tak samo jak do wielu innych dziedzin, w których żyją wielcy wyznawcy boga. bo wielu ma się za wierzących, dobrych i wspaniałych, tyle, że to pozwala im na spokojne odwalanie głupot.

ot, pierwszy lepszy przykład: wielce wierzący człowiek potępia to, że przygarnęłam dwa koty, bo "koty to nie dzieci", a drugi opowiada mi o tym, że, opiekując się kotami, jestem złym człowiekiem, bo koty powinny mieszkać na dworze i tam się płodzić, jak chcą.   emotka

więc: jeżeli ktoś się ma za wierzącego i dobrego, to powinien to okazywać w każdej dziedzinie, a nie tylko w wybranych.   To ja w takim razie mam wielkie szczęście bo wszystkie osoby wierzące ,które znam i mam blisko siebie są bardzo dobrymi ludżmi ,ktore czynią dobro wokół siebie emotka

0 0

cudaczek121

#6308404 Napisano: 06.01.2017 12:53:34
bruce napisał(a):

W temacie - wkurza mnie totalnie spam SMS-owy: dosłownie teksty, które otrzymuję, przekraczają wszelkie dopuszczalne normy i to w każdej możliwej dziedzinie, spokojnie podlegając pod niejeden kodeks. emotka

Odnośnie spamu smsowego, to dwa dni temu dostałam spam zaczynający się od słów: "Do jasnej cholery" Czy też cholera jasna"emotka

Gość: rafi323raf

#6308413 Napisano: 06.01.2017 13:25:20
cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

W temacie - wkurza mnie totalnie spam SMS-owy: dosłownie teksty, które otrzymuję, przekraczają wszelkie dopuszczalne normy i to w każdej możliwej dziedzinie, spokojnie podlegając pod niejeden kodeks. emotka

Odnośnie spamu smsowego, to dwa dni temu dostałam spam zaczynający się od słów: "Do jasnej cholery" Czy też cholera jasna" emotka

Hehe też z cholerą dostawałem, albo sms "UBÓSTWO!!! Na Boga BŁAGAM na Miłość Boska! Zapobiegnij BIEDZIE I KŁOPOTOM! KTOŚ POSTAWIŁ CI PODSTĘPEM KARTĘ UBÓSTWA!!!"
I od tego czasu posucha w konkursach...

Albo na jednym numerze ciągle zwracają się do mnie Michale! Piszą tak wróżki, jasnowidze, a ja mam inaczej na imię emotka

ace

#6308565 Napisano: 07.01.2017 11:40:18
cb656 napisał(a):

toka napisał(a):

mia napisał(a):

Susza, piekielna susza. emotka
Jeśli nawet chwasty i krzewy schną (o trawie nie wspominam), to to jest już kompletny kanał. emotka
Najgorsze jest to, że w zapowiedziach pogody na kolejne dni ani śladu deszczu...

u mnie w zapowiedziach pogody zero deszczu ale w rzeczywistości w nocy padało przez 8godzin!
Jeśli to Cię pocieszy-prognozy pogody kłamią!

bruce napisał(a): Bardzo mnie wkurza, że prognozy jednak się sprawdziły: za oknem mam ciągle minus 20 i - oczywiście - awarię wody...

...i biedny meteorolog poszedł się pochlastać, mrucząc wkurzony pod nosem: "i spróbuj tu ludziom dogodzić!" emotka

Co prawda to prawda XD Ja np bardzo lubię takie mrozy jak jest śnieg <3 Ale nigdy nie chcę by trwały za długo ze względu na właśnie takie awarie jak ma Bruce, czy choćby bezpańskie kotki czy inne zwierzaki. No cóż każdy kij ma dwa końce...
1 brucee 0

canti0

#6308607 Napisano: 07.01.2017 16:34:40
magnus napisał(a):

Wkurza mnie Biedronka - w konkursach nie widzą mojego numeru emotka emotka
a tak to ślą sms  o godz 22, o 8 rano i w święta, dzisiaj o mandarynkach po 2,99 emotka

CHOLERA JASNA CZEMU NIE ZGŁOSIŁEŚ SIĘ PO ODBIÓR NAGRODY!

Właśnie taki spam ostatnio i ja dostaje i mega mnie to wkurza.
1 brucee 0

eskel

#6308612 Napisano: 07.01.2017 16:53:17
Jak teraz wygląda głowna storna. 5 tych samych konkursów emotka
0 0

ace

#6308636 Napisano: 07.01.2017 20:26:09
Dodaj nowe to się zmieni emotka

Ok ja dziś mam za dobry humor na ten wątek XD
1 brucee 0

lusienka

#6308736 Napisano: 08.01.2017 17:50:10
Wkurza mnie, że tak kiepsko rok zaczęłam.Przez te mrozy przytrzasnęłam sobie drzwiami od auta palce w prawej ręce emotka  i mam 2tygodnie wycięte z życiorysu...z paznokciami też mogę sie pożegnać. Zagipsowali mnie i co.....lipa.Najprostszej czynności wykonać nie mogę.I jak tu cieszyć się Nowym Rokiem emotka
0 0

taalvikki

#6308761 Napisano: 08.01.2017 19:57:50
kumulacja napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

Odnośnie spamu smsowego, to dwa dni temu dostałam spam zaczynający się od słów: "Do jasnej cholery" Czy też cholera jasna" emotka

Z numeru 72047: Do CHOLERY! Ta osoba KOCHA Cię! Zrobi z MIŁOŚCI wszystko! Obsypie BOGACTWEM! Zaopiekuje się! Da PIENIĄDZE i otoczy OPIEKĄ! odp KTO na 72047 znam nr tel! 2,46 Re-g

to nie osoba, to partia! emotka
0 0

joan

#6308793 Napisano: 08.01.2017 21:37:42
kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie, że samochód nie chce zapalić emotka
A Wy jak sobie radzicie z autami podczas mrozów?

Zupełnie nie znam się na samochodach. My po prostu zimą codziennie gdzieś jeździmy; dzisiaj np. byłam bez powodu u mamy, żeby tylko rozruszać auto.

Mój tata samochód garażuje, ale tata postanowił ostatnio chodzić do pracy pieszo - taki miał kaprys, bo ładna pogoda i śnieg chrupie pod stopami. No i po trzech dniach przerwy w jeżdżeniu akumulator w samochodzie siadł zupełnie. Do dziś się nie obudził.
1 kumulacja 0

1mariusz

#6308805 Napisano: 08.01.2017 22:01:48
joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Zupełnie nie znam się na samochodach. My po prostu zimą codziennie gdzieś jeździmy; dzisiaj np. byłam bez powodu u mamy, żeby tylko rozruszać auto.

Mój tata samochód garażuje, ale tata postanowił ostatnio chodzić do pracy pieszo - taki miał kaprys, bo ładna pogoda i śnieg chrupie pod stopami. No i po trzech dniach przerwy w jeżdżeniu akumulator w samochodzie siadł zupełnie. Do dziś się nie obudził.

masz ropę czy benzynę? jeżeli ropę to sprawdź świece żarowe.
0 0

Gość: cleopatra

#6308812 Napisano: 08.01.2017 22:11:32
Przy dieslu mój mąż w takie mrozy zabiera akumulator do domu...u sąsiada zamarzla w aucie benzyna.... 
0 0

Gość: cleopatra

#6308816 Napisano: 08.01.2017 22:23:47
cb656 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Przy dieslu mój mąż w takie mrozy zabiera akumulator do domu...u sąsiada zamarzla w aucie benzyna.... 

Gdzie mieszkasz? Syberia? Minus 45 stopni? emotka

Nie musisz wklejac takich tabelek tylko zasięgnąć odrobinę motoryzacyjnej wiedzy bo jak paliwo jest chrzczone to może zamarznac we filtrze i nie odpalisz auta... 
1 maryam 0

cherry_coke

#6308853 Napisano: 09.01.2017 08:08:07
kumulacja napisał(a):

Nie wiem czy jesteś z dużego miasta czy z mniejszej miejscowości, ale w moim mieście jest możliwość zadzwonienia po taksówkę z kablami. Nie ma się co denerwować ani zrywać męża/tatę/brata z pracy bo za 20 zł przyjadą w moment i odpalą auto. 

ace

#6308856 Napisano: 09.01.2017 08:19:22
cleopatra napisał(a):

ja też zabieram akumulator do domu - niby nigdy mi nie zamarzł, ale tak mnie tata uczył emotka
Brat za to przy dieslu nie zabrał akumulatora i przy -25 nie ruszył - a miał w sobotę jechać do Włoch... no i nie pojechał emotka ale akumulator ma już 11lat

@cherry_coke napisał(a):

kumulacja napisał(a): Wkurza mnie, że samochód nie chce zapalić emotka

Nie wiem czy jesteś z dużego miasta czy z mniejszej miejscowości, ale w moim
mieście jest możliwość zadzwonienia po taksówkę z kablami. Nie ma się co
denerwować ani zrywać męża/tatę/brata z pracy bo za 20 zł przyjadą w
moment i odpalą auto. 

można, ale w duże mrozy ciężko o takiego (przekonałam się w sobotę), dzwoniliśmy kilka razy i zawsze wszyscy z kablami byli zajęci. Od mojego mikrusa wielkiego vana się nie odpali, sąsiedzi na długim weekendzie.
1 kumulacja 0

bridget

#6308872 Napisano: 09.01.2017 09:28:52
wkurza mnie fakt,ze musiałam  dziś przed 5 wstać jak za PRL-u żeby zapisać   dziecko na półkolonie, a i  tak byłam 13 ( pierwsza osoba stała już od 4 z krzesełkiem  pod CRS-em) gdy zapisy były od 7:30emotka w wakacje koleżanka stała od 5:30 i nie udało jej się zapisać   dziecka... no ale temat do przodu.. emotka tylko ja padnięta.

Gość: gosia16

#6309066 Napisano: 09.01.2017 14:07:12
Wkurza mnie, że te niedobre karpie znowu zeżarły forumowiczom paragony na konkurs Jordan w Superpharmemotka
0 0

dolly

#6309075 Napisano: 09.01.2017 14:15:53
bridget napisał(a):

wkurza mnie fakt,ze musiałam  dziś przed 5 wstać jak za PRL-u żeby zapisać   dziecko na półkolonie, a i  tak byłam 13 ( pierwsza osoba stała już od 4 z krzesełkiem  pod CRS-em) gdy zapisy były od 7:30 emotka w wakacje koleżanka stała od 5:30 i nie udało jej się zapisać   dziecka... no ale temat do przodu.. emotka tylko ja padnięta.

A co to za kolonie, zs trzeba sie tak zapisywać?  emotka
0 0

paula9891

#6309083 Napisano: 09.01.2017 14:24:40
gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie, że te niedobre karpie znowu zeżarły forumowiczom paragony na konkurs Jordan w Superpharm emotka

A ja zawsze myślałam, że karpie nie są agresywne... Teraz już wiem dlaczego trzeba walczyć, żeby je zdobyć emotka
Wkurza mnie to, że dzisiaj wstałam jakaś nieprzytomna, zrobiłam sobie kanapki do pracy i zostawiłam je na blacie w kuchni emotka
I jak ja mam kreatywnie myśleć, skoro proste rzeczy sprawiają mi problem?
0 0

do.ta.3

#6309105 Napisano: 09.01.2017 14:52:06
tak się wku.....rzyłam że normalnie Poczta Polska nadana przesyłka w czwartek właśnie znalazła się u mnie, mimo prawidłowo opisanej paczki i potwierdzenia nadania Pani na Poczcie się MACHNĘŁA mimo iż paczka przeszła przez wiele rąk ludzkich nikt się nie zdziwił że ODBIORCA Z POZNANIA jest nadawacą a Nadawca jest odbiorcą MASAKRAAAAA........ Pani w okienku się pomyliła i odwrotnie okleiła mi paczkę.... 

PIERWSZY RAZ MAM TAKĄ SYTUACJĘ .......... ktoś z was reklamową taki "błąd ludzki"
0 0