Wkurza mnie...

Gość: tusienka

#6334798 Napisano: 18.03.2017 07:27:08
Wkurza mnie mój brak natchnienia/pomysłów/nieustanny reset i kuszący konkurs Jogobelli. Paragon leży od samego początku konkursu i brak mi natchnienia. Kiedy już udało mi się piękny ambitny tekst napisać i wysłać zorientowałam się godzinę później,że nie ten paragon wpisałam emotka  Choć w regulaminie zaznaczone jest ,że zmian nie dokonują postanowiłam zaryzykować i napisałam z prośbą ,żeby zmienili mi ten nr. Tym bardziej,że praca nie została jeszcze zaakceptowana. 
Kochana Jogobella ustosunkowała się do mojej prośby  emotka emotka emotka  Napisali,że odrzucą moje zgłoszenie i bym wysłała je jeszcze raz z prawidłowym numerem.
Tylko,że ja nie zapisałam sobie tekstu emotka emotka emotka  Nie pamiętam co napisałam emotka emotka emotka
I wracamy do punktu wyjścia ...
===>Wkurza mnie mój brak natchnienia/pomysłów/nieustanny reset i kuszący konkurs Jogobelli...
0 0

ondine

#6334851 Napisano: 18.03.2017 12:22:47
norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie rodzinne pralko -psusie ...najpierw pralka zepsuła się siostrze -tą udało się uratować(przy stosunkowo nie dużych kosztach naprawy ) ....nie minęły 2 tygodnie padła moja 7letnia  Hotpoint Ariston -tak zachwalana przez pana w MediaMarkt ...dzisiaj wziął ja pan do naprawy i koszty wstępnie oszacował na min.300zł-programator jest zalewany i w ogóle ma jutro dać znać czy  jest on dostępny ...i chyba sobie daruje naprawę - tylko cholernie mi jej szkoda , bo to był prezent od mamy na kupione wówczas mieszkanie emotka

Warto wziąć pod uwagę przy następnych zakupach, że pan z MediaMarkt pewnie miał prowizję za sprzedanie akurat tego konkretnego modelu pralki, stąd takie zachwalania... Dostają konkretnego dnia (albo tygodnia, miesiąca, tego nie wiem) prowizję za sprzedanie konkretnego modelu pralki/zmywarki/kuchenki i zrobią wszystko, żeby tę rzecz akurat sprzedać, więc nie do końca powinno się sugerować opiniami pracowników elektromarketów emotka

ziolko

#6334860 Napisano: 18.03.2017 12:59:33
ondine napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie rodzinne pralko -psusie ...najpierw pralka zepsuła się siostrze -tą udało się uratować(przy stosunkowo nie dużych kosztach naprawy ) ....nie minęły 2 tygodnie padła moja 7letnia  Hotpoint Ariston -tak zachwalana przez pana w MediaMarkt ...dzisiaj wziął ja pan do naprawy i koszty wstępnie oszacował na min.300zł-programator jest zalewany i w ogóle ma jutro dać znać czy  jest on dostępny ...i chyba sobie daruje naprawę - tylko cholernie mi jej szkoda , bo to był prezent od mamy na kupione wówczas mieszkanie emotka

Warto wziąć pod uwagę przy następnych zakupach, że pan z MediaMarkt pewnie miał prowizję za sprzedanie akurat tego konkretnego modelu pralki, stąd takie zachwalania... Dostają konkretnego dnia (albo tygodnia, miesiąca, tego nie wiem) prowizję za sprzedanie konkretnego modelu pralki/zmywarki/kuchenki i zrobią wszystko, żeby tę rzecz akurat sprzedać, więc nie do końca powinno się sugerować opiniami pracowników elektromarketów emotka

zgadzam się... wolę sama poszukać w necie i poczytać opinie użytkowników, zanim kupię jakiś większy sprzęt. Mniejszy zresztą też emotka  A już szczególnie nie za bardzo wierzę w opinie sprzedawców, bo głowy musieliby wielkości stodoły, żeby wszystko spamiętać, poza tym wiadomo - prowizje emotka  

Jak coś to polecam pralki Electrolux. Mam kilka sprzętów tej marki, zresztą moją mamę też namówiłam na pralkę E i (odpukać) oby działała jak najdłużej emotka  
1 nkba 0

ludzka_istota

#6334864 Napisano: 18.03.2017 13:15:58
tusienka napisał(a):

Wkurza mnie mój brak natchnienia/pomysłów/nieustanny reset i kuszący konkurs Jogobelli. Paragon leży od samego początku konkursu i brak mi natchnienia. Kiedy już udało mi się piękny ambitny tekst napisać i wysłać zorientowałam się godzinę później,że nie ten paragon wpisałam  emotka  Choć w regulaminie zaznaczone jest ,że zmian nie dokonują postanowiłam zaryzykować i napisałam z prośbą ,żeby zmienili mi ten nr. Tym bardziej,że praca nie została jeszcze zaakceptowana. 
Kochana Jogobella ustosunkowała się do mojej prośby  emotka emotka emotka  Napisali,że odrzucą moje zgłoszenie i bym wysłała je jeszcze raz z prawidłowym numerem.
Tylko,że ja nie zapisałam sobie tekstu  emotka emotka emotka  Nie pamiętam co napisałam  emotka emotka emotka
I wracamy do punktu wyjścia ...
===>Wkurza mnie mój brak natchnienia/pomysłów/nieustanny reset i kuszący konkurs Jogobelli...

emotka (jak ja Cię rozumiem)
0 0

defed

#6334866 Napisano: 18.03.2017 13:17:42
ziolko napisał(a):

ondine napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zgadzam się... wolę sama poszukać w necie i poczytać opinie użytkowników, zanim kupię jakiś większy sprzęt. Mniejszy zresztą też emotka  A już szczególnie nie za bardzo wierzę w opinie sprzedawców, bo głowy musieliby wielkości stodoły, żeby wszystko spamiętać, poza tym wiadomo - prowizje emotka  

Jak coś to polecam pralki Electrolux. Mam kilka sprzętów tej marki, zresztą moją mamę też namówiłam na pralkę E i (odpukać) oby działała jak najdłużej emotka  

A mój sprzedawca pralki powiedział mi szczerą prawdę, że jeśli nie zależy mi na bajerach, mam brać najtańszą, bo teraz wszystkie nowe AGD trzymają ~5 lat  emotka  Kupiłam rok temu pralkę (znanej firmy) z najniżej półki cenowej, wytargowałam cenę 700pln i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji  emotka

andziulka21

#6334870 Napisano: 18.03.2017 13:37:37
Wkurza mnie, że dziś mi się nic nie chce  :(
0 0

ziolko

#6334933 Napisano: 18.03.2017 17:34:28
defed - też uważam, że nie warto inwestować w dodatkowe bajery, bo te najszybciej się psują i najwięcej kosztują. Mam zwykłą pralkę, z pokrętłami, bez wyświetlacza. Zwykłą mikrofalę - też z pokrętłami. Dobrej marki, ale prostą emotka  

zina

#6334939 Napisano: 18.03.2017 17:54:38
W moim domu pierze się dwa razy dziennie. Mam najtańszą i najprostszą  pralkę POLAR. Służy już 8 rok. Pracuje przy wirowaniu jak czołg,
ale...jeszcze się nie zepsuła. Im więcej elektroniki w sprzętach tym
większa szansa , że szybciej padnie.

ziolko

#6334945 Napisano: 18.03.2017 18:18:07
bruce napisał(a):

zina napisał(a):

W moim domu pierze się dwa razy dziennie. Mam najtańszą i najprostszą  pralkę POLAR. Służy już 8 rok. Pracuje przy wirowaniu jak czołg,

Podziwiam. emotka Naprawdę: wielki szacun, że dajesz tak radę. emotka
Co do głośnego wirowania pralki, to ja czegoś takiego ścierpieć nie mogę (i - tematycznie - mnie to bardzo mocno wkurza); może jestem przewrażliwiona, ale - ilekroć włączam moją i słyszę to potworne "huczenie" - wydaje mi się, że cały dom pobudziłam. emotka

może zwyczajnie nie jest wypoziomowana?  albo pranie nie jest w niej wyważone i dlatego wali? u mnie tak czasami jest, jak się pranie zbierze w jednym końcu bębna, to pralka potrafi wysunąć się kilkanaście cm na środek łazienki. 
Pralkę mam ładowaną od góry emotka  
1 brucee 0

pioge7

#6334948 Napisano: 18.03.2017 18:29:00
Ale mnie wkurzyli sędziowie przed skokiem Kamila.... No dosłownie chamy... pozbawili go nie dość że rekordu to nas 1 miejsca emotka  emotka  
1 brucee 0

mia

#6334954 Napisano: 18.03.2017 18:43:27
pioge7 napisał(a):

Ale mnie wkurzyli sędziowie przed skokiem Kamila.... No dosłownie chamy... pozbawili go nie dość że rekordu to nas 1 miejsca emotka   emotka  

Dobrze, że nerwowo wytrzymał, pal licho rekord... Ależ klęłam na tych dziadów! emotka emotka
1 brucee 0

pioge7

#6334955 Napisano: 18.03.2017 18:56:44
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ale mnie wkurzyli sędziowie przed skokiem Kamila.... No dosłownie chamy... pozbawili go nie dość że rekordu to nas 1 miejsca emotka   emotka  

Dobrze, że nerwowo wytrzymał, pal licho rekord... Ależ klęłam na tych dziadów! emotka emotka

Niby tak ale czemu taki kraft może se pobić swój rekord i ponad 250 m a Kamil nie bo juz mniejszy rozbieg... już mogli mu dac żeby np. 240 i swój rekord pokonać ale nie... lepiej obniżyć emotka  za bardzo manewrują tą belką odkąd mają pkt za wiatr.... tak to by belka w ostateczności zmieniana była bo by wszyscy musieli powtarzać skoki a tak... 
0 0

joan

#6334956 Napisano: 18.03.2017 18:57:18
zina napisał(a):

Czyli ok. 14x w tygodniu.
U mnie ok. 2 - 4x w tygodniu.
Pralkę miałam 10-letnią, Samsunga. Nadal sprawna, ale wymieniłam ją na nowszy (wygrany) model. Nie wierzę jednak, że nóweczka wytrzyma tyle, co poprzednia emotka I liczę się z rozstaniem po dwóch, trzech latach emotka

edzia21

#6334958 Napisano: 18.03.2017 19:05:04
joan napisał(a):

zina napisał(a):

Czyli ok. 14x w tygodniu.
U mnie ok. 2 - 4x w tygodniu.
Pralkę miałam 10-letnią, Samsunga. Nadal sprawna, ale wymieniłam ją na nowszy (wygrany) model. Nie wierzę jednak, że nóweczka wytrzyma tyle, co poprzednia emotka I liczę się z rozstaniem po dwóch, trzech latach emotka

Czasami sprzęty potrafią zaskoczyć. Moja plazma miała popsuć się po 2-3 latach, bo "tak to teraz się produkuje", a hula już (trochę na nieszczęście) 8 rok...i nic. emotka
1 ziolko 0

joan

#6334960 Napisano: 18.03.2017 19:19:30
edzia21 napisał(a):

Czasami sprzęty potrafią zaskoczyć. Moja plazma miała popsuć się po 2-3 latach, bo "tak to teraz się produkuje", a hula już (trochę na nieszczęście) 8 rok...i nic.  emotka

Zawsze miło dać się zaskoczyć "na plus" emotka
0 0

magalan83

#6334986 Napisano: 18.03.2017 22:21:34
norweska20 napisał(a):

Co za zbieg okoliczności! Moja tez się dziś popsuła, dosłownie ten sam model! Po 9 latach użytkowania. Wyskoczył błąd H-01, potem H-20. Mąż wyłącza z gniazdka na godzinę i włącza się emotka  natomiast po praniu znowu nie działa... i tak przez dwa prania ...
u nas podobno jakiś moduł zepsuty... mechanik ma zrobić z dwóch pralek jedną ale jeśli sie nie uda to nowy moduł kosztuje 600 emotka
0 1 burza64

cudaczek121

#6334991 Napisano: 18.03.2017 23:14:09
magalan83 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Co za zbieg okoliczności! Moja tez się dziś popsuła, dosłownie ten sam model! Po 9 latach użytkowania. Wyskoczył błąd H-01, potem H-20. Mąż wyłącza z gniazdka na godzinę i włącza się emotka  natomiast po praniu znowu nie działa... i tak przez dwa prania ...
u nas podobno jakiś moduł zepsuty... mechanik ma zrobić z dwóch pralek jedną ale jeśli sie nie uda to nowy moduł kosztuje 600 emotka

Polecam Wam, dziewczyny, pralkę Bosch.
Wkurza mnie,że w panelu Zymetria brakuje mi 2 punktów do odbioru jako nagrody bonu do empiku za 25 zł. W ogóle jakaś kaszana w tym roku- nic nie wygrywam poza bonami do empiku i biletami do kina,wrr.
1 magalan83 0

ziolko

#6334994 Napisano: 19.03.2017 00:24:23
kadjas123 jak to 5 razy??? a gdzie możliwość wymiany na nową, jak się popsuła co najmniej 2 razy? gdzie obniżenie ceny? widać nie znają przepisów emotka
0 0

Gość: katrin22

#6334998 Napisano: 19.03.2017 01:58:29
Claudia77 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mi w ostatnim budżecie uznali nr. paragonu, a w ogóle Twój sms dotarł? bo ja miałam "błąd w wysłaniu", ale doszedł i uznali.

dotarł bo dostałam potwierdzenie( na meila)...niestety nie odpisali więcej. A Tobie odpisali, że uznali czy dostałaś po prostu bon ? 

Ja dostałam info na sms o wygranej, więc odesłałam dane i dostałam bon.
0 0

nanajka81

#6335000 Napisano: 19.03.2017 06:37:31
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Polecam Wam, dziewczyny, pralkę Bosch.
Wkurza mnie,że w panelu Zymetria brakuje mi 2 punktów do odbioru jako nagrody bonu do empiku za 25 zł. W ogóle jakaś kaszana w tym roku- nic nie wygrywam poza bonami do empiku i biletami do kina,wrr.

A ja Boscha odradzam- teściowej zepsuła się po miesiącu użytkowania emotka , już ją 5 x naprawiali i nie chcą wymienić na nową. Teraz robią badziewia nie to co kiedyś

ja mam logixx Bosha 8kg i od 8 lat dziala cudnie. Oby jak najdluzej!
1 magalan83 0