Wkurza mnie...

pioge7

#6370717 Napisano: 22.06.2017 18:12:00
kumulacja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nowy wyglad poczty na wp wkurza mnie . Jak wrocic do starej wersji?

Taką odpowiedź otrzymałam od WP:Niestety, nie ma możliwości powrotu do starego interfejsu poczty,
jest to spowodowane tym, że nowa poczta jest tworzona na zupełnie
innym systemie oraz w nowszej technologii, co uniemożliwia cofnięcie do
starego systemu.Nasi administratorzy dokładają wszelkich starań, aby
mimo nowych rozwiązań zmiana przyzwyczajeń użytkowania poczty była
jak najmniej  uciążliwa – dlatego wszystkie opinie i sugestie są analizowane
i na ich podstawie wprowadzane są odpowiednie zmiany i takie, jakich
użytkownicy sobie życzą.

Pozostaje tylko pisać do nich, co nam się nie podoba w nowej poczcie.

a co jest nowego w tej nowej poczcie emotka ? ja mam sta;le to samo
0 0

pioge7

#6370745 Napisano: 22.06.2017 18:48:46
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Niestety, nie ma możliwości powrotu do starego interfejsu poczty...

a co jest nowego w tej nowej poczcie emotka ? ja mam stale to samo

emotka no wiesz... dla nas nic nowego, ale jak ktoś OSTATNI RAZ logował się w poczcie wiele miesięcy temu, jeszcze przez przejęciem o2, to może być faktycznie szok emotka

Aha , bo se myśle codziennie sie loguje bo to moja główna poczta a tu nic nowego emotka  
1 magalan83 0

androm

#6370799 Napisano: 22.06.2017 20:52:21
pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Niestety, nie ma możliwości powrotu do starego interfejsu poczty...

a co jest nowego w tej nowej poczcie emotka ? ja mam stale to samo

emotka no wiesz... dla nas nic nowego, ale jak ktoś OSTATNI RAZ logował się w poczcie wiele miesięcy temu, jeszcze przez przejęciem o2, to może być faktycznie szok emotka

Aha , bo se myśle codziennie sie loguje bo to moja główna poczta a tu nic nowego emotka  

poczta na wp jest teraz obrzydliwa, to fakt
pełna reklam w kazdej mozliwej kolumnie, nieczytelna, okropna
0 0

stamp2

#6370805 Napisano: 22.06.2017 21:05:01
W jakim terminie  trzeba dodać te 10 konkursów do bazy,by pozbyć się karniaka?emotka emotka
1 brucee 0

pioge7

#6370824 Napisano: 22.06.2017 21:27:45
stamp2 napisał(a):

W jakim terminie  trzeba dodać te 10 konkursów do bazy,by pozbyć się karniaka? emotka emotka

Nie ma określonego czasu. Można ile się chce 
1 brucee 0

maverick

#6370839 Napisano: 22.06.2017 21:59:45
Żywiec...zaś nie wylosowali mojego ustawienia!!! już było bliżej niż za pierwszym razem emotka
0 0

joan

#6370854 Napisano: 22.06.2017 22:36:00
Punkt karny dla mnie za to, że "autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią" - co za czasy, że jakiś forumowicz skarży się na mnie do Pionasa, zamiast napisać mi wprost albo na PW, co mu się nie podoba. Nie myślałam, że tego dożyję, serio.

Przynajmniej miej odwagę podać swojego nicka, wrażliwy autorze zdjęć emotka

PS: Napisałabym jeszcze coś, ale obawiam się karniaka emotka

pionas, proszę o pełne info, do którego zdjęcia odnosi się mój cytat. Bo pisałam ogólnie, że widzę "tendencję".
A wypowiedź o trupach w ogóle nie jest moja.
1 brucee 0

bethan

#6370860 Napisano: 22.06.2017 22:46:36
joan napisał(a):

Punkt karny dla mnie za to...

Właśnie miałam napisać, że interesująco się zrobiło w wątku "Punkty karne". Nie wiem co napisać, żeby ktoś się nie poczuł urażonyemotka

1mariusz

#6370869 Napisano: 22.06.2017 23:14:26
monisss napisał(a):

1mariusz napisał(a):

bruce napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Pokaż mu jeszcze wpisy na naszym forum o tesciowych, to może się nawet ucieszy emotka

Teściów (teściom emotka ) też bym dołożyła... emotka A w temacie - wyjechałam rano z dziećmi do szkoły, a tu kolejny rozjechany kot na drodze leży, akurat go zbierali. emotka emotka  Mam przerąbane już do końca dnia, taki straszny widok to był... emotka  Ja strasznie przeżywam takie zwierzęta pozabijane, normalnie potem dojść do siebie nie umiem... Masakra, jak na mojej ulicy pędzą kierowcy; nie ma tygodnia, żeby wypadku nie było, zdarzają się nawet śmiertelne... emotka

Jechałam dzisiaj z koleżanką do miasta. Wlokłyśmy się za ciężarówką i nagle widzę jak przed same koła wpada mu taki piękny duży młody pies!!! A kumpela do mnie krzyczy-widziałaś co ten sk... zrobił?!?!?! Na przystanku PKS stał facet z truskawkami i tego psa przegonił wprost pod koła tego auta !!! Cały czas mam przed oczami jak ten pies wiruje w powietrzu i uderza w płyty chodnika...

przepraszam ze zapytam.. ale pomoglyscie psu? czy juz nie bylo co ratowac?

niestety psina miała zerowe szanse.
1 brucee 0

petunija1

#6370870 Napisano: 22.06.2017 23:17:02
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Punkt karny dla mnie za to, że "autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią" - co za czasy, że jakiś forumowicz skarży się na mnie do Pionasa, zamiast napisać mi wprost albo na PW, co mu się nie podoba. Nie myślałam, że tego dożyję, serio.Przynajmniej miej odwagę podać swojego nicka, wrażliwy autorze zdjęć emotka

emotka Ja tu w ogóle wchodzę, żeby odreagować, o dooopie Marynie (od razu przepraszam wszystkie Maryny emotka ) badziewne posty piszę i potem wpisy te usuwam ze wstydem, a tu takie rzeczy... emotka  Admin zareagować musi, skoro jest skarga, to normalna rzecz jest, ale żeby skarżyć Adminowi o komentarze do zdjęć, które się komuś z nas zwyczajnie nie podobają, to się w głowie nie mieści... emotka

Nie tedy droga.
Jak każdy urażony zacznie skarżyć do adminów to dopiero się tu bajzel zrobi,albo co gorzej strach będzie się odezwać bo inwigilacja będzie.
Normalnie politycznie się tu zrobiło.emotka

joan

#6370873 Napisano: 22.06.2017 23:20:03
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

Właśnie miałam napisać, że interesująco się zrobiło w wątku "Punkty karne". Nie wiem, co napisać, żeby ktoś się nie poczuł urażony emotka

Również nie wiem, najlepiej chyba nic w żadnym kontekście. Czekam na następne skargi urażonych, albowiem ledwo co:
- loczeq został oskarżony o zaśmiecanie forum,
- matys otrzymał zarzut bycia szpionem albedo,
- pioge7 zamiast wsparcia dostał kąśliwe uwagi na temat spalania plastiku na grillu...

BTW: błędy interpunkcyjne urażają moje uczucia patriotyczne względem języka ojczystego. Uwaga, będę nominować delikwentów do nagrody... karnej! emotka

wrrrryyy

#6370874 Napisano: 22.06.2017 23:20:43
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Punkt karny dla mnie za to, że "autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią" - co za czasy, że jakiś forumowicz skarży się na mnie do Pionasa, zamiast napisać mi wprost albo na PW, co mu się nie podoba. Nie myślałam, że tego dożyję, serio.Przynajmniej miej odwagę podać swojego nicka, wrażliwy autorze zdjęć emotka

emotka Ja tu w ogóle wchodzę, żeby odreagować, o dooopie Marynie (od razu przepraszam wszystkie Maryny emotka ) badziewne posty piszę i potem wpisy te usuwam ze wstydem, a tu takie rzeczy... emotka  Admin zareagować musi, skoro jest skarga, to normalna rzecz jest, ale żeby skarżyć Adminowi o komentarze do zdjęć, które się komuś z nas zwyczajnie nie podobają, to się w głowie nie mieści... emotka

Oj tam, oj tam.
Biedny "autor zdjęć" ponad tydzień nerwowo zaglądał na forum i sprawdzał, czy dostaliśmy już karniaki za nasze
przewinienia. Za sam ten stres i oczekiwanie na wyniki audytu należy mu się odrobina radości, jakaś nagroda emotka
Cieszę się, że mój karniak sprawił komuś odrobinę przyjemności.
Ale wkurza mnie, że tyle osób jest zawiedzonych, że nie dostało karniaka emotka

notta

#6370877 Napisano: 22.06.2017 23:24:44
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

joan napisał(a):

Właśnie miałam napisać, że interesująco się zrobiło w wątku "Punkty karne". Nie wiem, co napisać, żeby ktoś się nie poczuł urażony emotka

Również nie wiem, najlepiej chyba nic w żadnym kontekście. Czekam na następne skargi urażonych, albowiem ledwo co:
- pioge7 zamiast wsparcia dostał kąśliwe uwagi na temat spalania plastiku na grillu...

BTW: błędy interpunkcyjne urażają moje uczucia patriotyczne względem języka ojczystego. Uwaga, będę nominować delikwentów do nagrody... karnej! emotka

coś czuje, że mogę wygrać nagrodę w Twoim konkursie dlatego szybko sięgam po https://languagetool.org/pl/ 
A teraz tak serio, o jakie zdjecie toczy się dyskusja? Jeśli ktoś się boi karniaka to proszę o PW emotka

joan

#6370883 Napisano: 22.06.2017 23:33:01
ivanotta napisał(a):

coś czuje, że mogę wygrać nagrodę w Twoim konkursie dlatego szybko sięgam po https://languagetool.org/pl/ 
A teraz tak serio, o jakie zdjecie toczy się dyskusja? Jeśli ktoś się boi karniaka to proszę o PW  emotka

Nie mam Twoich wpisów na czarnej liście, ale kandydatów kilku się znajdzie emotka

Co do zdjęcia, to nie pamiętam - pisałam ogólnie o tendencji w konkursach fotograficznych.
1 brucee 0

notta

#6370884 Napisano: 22.06.2017 23:34:34
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

coś czuje, że mogę wygrać nagrodę w Twoim konkursie dlatego szybko sięgam po https://languagetool.org/pl/ A teraz tak serio, o jakie zdjecie toczy się dyskusja? Jeśli ktoś się boi karniaka to proszę o PW  emotka

Nie mam Twoich wpisów na czarnej liście, ale kandydatów kilku się znajdzie emotka

jeszcze nie masz emotka
2 joan, brucee 0

1mariusz

#6370887 Napisano: 22.06.2017 23:36:38
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

tak cichutko zapytam-o jakich fotach jest to halo ??

bethan

#6370892 Napisano: 22.06.2017 23:57:28
joan napisał(a):

BTW: błędy interpunkcyjne urażają moje uczucia patriotyczne względem języka ojczystego. Uwaga, będę nominować delikwentów do nagrody... karnej!

Jak to dobrze, że jest jeszcze forum dla elyty emotka

Gość: kermit

#6370898 Napisano: 23.06.2017 00:14:14
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

joan napisał(a):

A teraz tak serio, o jakie zdjecie toczy się dyskusja? Jeśli ktoś się boi karniaka to proszę o PW  emotka

Żeby było zabawniej cała afera w wątku Plagiaty
https://www.e-kon.../plagiaty/strona/117
1 notta 0

pionas

#6370917 Napisano: 23.06.2017 08:27:41
Obraźliwe komentarze to fragment.
Nie wiem czy autor ma tutaj konto bo dostałem oficjalne pismo na maila stąd reakcja.
Autor zdjęć uważa iż nie używał żadnych programów do obróbki zdjęć i ma na to dowody, jeśli takie otrzymam i będę w stanie ocenić że faktycznie był w stanie wykonać dwa zdjęcia z różnymi produktami na którym będą te same osoby w tych samych pozycjach to będzie więcej karniaków...

Wkurza mnie pogoda za oknem ;/
0 0

aurorcia

#6370918 Napisano: 23.06.2017 08:33:12
joan napisał(a):

Skoro tak, to przypomniałam sobie, że ktoś komentował moje zdjęci w konkursie Visa, wtedy się nie ujawniłam, ale teraz drżyjcie! Całe forum, ba! Całe internety przeszukam na ten temat i zgłoszę kto i co pisałemotka