Wkurza mnie...

zielonaszpilka

#6644475 Napisano: 01.10.2019 10:21:01
FBbeata7 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza mnie, że jest już 1 października! Ten wrzesień tak szybko zleciał... emotka  Echh... tyle paragonów niewykorzystanych dzisiaj... a właściwie wczoraj  emotka  Ale tak to jest jak człowiek zamiast grać w konkursy to po lesie chodzi i grzyby zbiera, a potem obiera, suszy i przerabia... Fantasia Społem, Jesienny relaks Albedo, Auchan Almette (!!!) i to 4 razy, nie mówiąc już o Kubusiu  emotka  Kiedy ja się nauczę, żeby kupować produkty/paragony dopiero jak będę mieć gotowe zgłoszenie? 

Szkoda,że komuś nie sprzedałaś albo nie oddałaś paragonów, może by wygrał, byłby Ci mega wdzięczny, a nic tak nie poprawia humoru jak możliwość uszczęśliwiania innych.

Po pierwsze nikt by ich nie kupił po 23.30, bo walczyłam z czasem do końca emotka Po drugie, które miałam sprzedać/oddać? Almette zgłoszę w loterii, więc paragonów potrzebuję, Albedo Jesienny relaks to były smsy bez zgłoszenia numeru paragonu, a napisałam o nim, bo mam 3 paragony, ale zdążyłam wysłać tylko 2 zgłoszenia (tak, naiwnie zawsze wysyłam tyle zgłoszeń ile mam paragonów), trzecie zgłoszenie poszło niestety o 00:00:00, zabrakło mi sekundy-więc dla mnie to zmarnowany paragon, z Fantasią walczyłam do końca i został mi tylko jeden paragon. Ewentualnie Kubusia mogła oddać/sprzedać ale to był znaleziony paragon i nie jestem w 100% że są na nim właściwie produkty, na siebie bym wysłała, ale nie chciałabym kogoś wpakować na minę emotka  

Bardzo chętnie i często uszczęśliwiam innych, także tu na forum, ale tak jak pisze Supeloser - oddawanie komuś paragonów, w konkursach w których gram, to robienie sobie konkurencji emotka nie będę uszczęśliwiać innych na forum kosztem siebie emotka

A teraz znowu się wkurzyłam, bo przeglądam jeszcze raz smsy z nocy i okazuje się, że nie poszło jedno zgłoszenie z Fantasii, bo zabrakło mi środków na koncie, a ja nie zauważyłam tego i nie doładowałam na czas... Na szczęście to były tanie paragony... Wcielam w życie plan pt. "Kupuje produkty dopiero jak mam gotowe zgłoszenie" emotka
1 brucee 0

anialistopad

#6644500 Napisano: 01.10.2019 10:47:39
Fererro 2 paragony i pudło.velvet 4 z wynikiem 0 , proszki E 2 wynik 0 . Zobaczymy prince polo pewnie tez go....
0 0

aurorcia

#6644501 Napisano: 01.10.2019 10:49:45
anialistopad napisał(a):

Fererro 2 paragony i pudło.velvet 4 z wynikiem 0 , proszki E 2 wynik 0 . Zobaczymy prince polo pewnie tez go....

U mnie póki co 3 pudła z ferreroemotka
0 0

jorunn2010

#6644510 Napisano: 01.10.2019 10:59:34
FBbeata7 napisał(a):

escada napisał(a):

znalazłam porzucony piękny długi paragon, ponad 300zł a na nim NIC konkursowego, no jak tak można kasę marnować emotka

a w moim Tesco spora część sklepu pusta, wyprzedaż kosmetyków i drobiazgów, czyżby się zwijali? profilaktycznie wydałam do końca całą kwotę z wygranej karty TESCO żeby potem niespodzianek nie było, strzeżonego....

Tesco najwyraźniej się zwija-bynajmniej we Wrocławiu, w dwóch miejscach.

To ktoś Cię wprowadził w bład - we Wrocławiu też się zwijają. W temacie - wkurza mnie NFZ i kilkuletnie oczekiwanie na zabieg, bez którego nie mogę pracować w zawodzie
1 bethan 0

anialistopad

#6644604 Napisano: 01.10.2019 13:19:23
I prince polo 5:0 i jak tu grać?
1 nelunia 0

mia

#6644645 Napisano: 01.10.2019 15:06:43
A niech ich piorun strzeli z tą loterią Velvet! emotka emotka
Wbiłam dane, mażę chrzanioną zdrapkę - patrzę jest 100 zł!!!emotka A tu kuźwa znajome okienko "Sorry, nie wygrałeś", i czytam, że owszem,wygrałabym jakby były trzy setki... emotka
Dobrze, że choć paragon znaleziony.
1 brucee 0

nanajka81

#6644647 Napisano: 01.10.2019 15:10:42
jorunn2010 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

escada napisał(a):

znalazłam porzucony piękny długi paragon, ponad 300zł a na nim NIC konkursowego, no jak tak można kasę marnować emotka

a w moim Tesco spora część sklepu pusta, wyprzedaż kosmetyków i drobiazgów, czyżby się zwijali? profilaktycznie wydałam do końca całą kwotę z wygranej karty TESCO żeby potem niespodzianek nie było, strzeżonego....

Tesco najwyraźniej się zwija-bynajmniej we Wrocławiu, w dwóch miejscach.

To ktoś Cię wprowadził w bład - we Wrocławiu też się zwijają. W temacie - wkurza mnie NFZ i kilkuletnie oczekiwanie na zabieg, bez którego nie mogę pracować w zawodzie

Podobno TESCO się zwija z Polski więc nie ma co się rzucać na ich konkursy szczególnie te z TESCO MAGAZYNU bo jak się wygra to prawie pewne że się nagrody nie dostanie...
1 kumulacja 0

tereniagno

#6644705 Napisano: 01.10.2019 18:12:55
Po złamanej ręce wyszedł dziś efekt emotka emotka
Od  marcowego upadku, ruszały się obie jedynki,dziś 1 z nich złamała sięemotka emotka
Jutro szukam dentysty,bo tak nie mogę chodzić emotka emotka
1 brucee 0

kumulacja

#6644726 Napisano: 01.10.2019 19:47:56
tereniagno napisał(a):

Po złamanej ręce wyszedł dziś efekt emotka emotka
Od  marcowego upadku, ruszały się obie jedynki,dziś 1 z nich złamała się emotka emotka
Jutro szukam dentysty,bo tak nie mogę chodzić emotka emotka

emotka emotka
1 brucee 0

walle

#6644760 Napisano: 01.10.2019 21:30:26
Allegro z ich Smart Week . emotka   Jak chcę coś fajnego kupić to ,,Wybrana liczba przedmiotów jest niedostępna. emotka ....a chcę tylko jeden(bo można jeden) .
Parę prób ..odświeżania .. i  Sprzedaż zakończona emotka   ,Dziś Xiaomi Mi Band 4 ,ponad 700 sztuk poszło chyba poniżej minuty .I nie szło tego kupić normalnie emotka
1 brucee 0

ludzka_istota

#6645014 Napisano: 02.10.2019 13:45:17
Aaaaa, zwariuję!!! Pogoda do bani, dzieci wściekłe w szkole- jak osy, czy inne muchy. Co chwila interwencja: bo się wyzywali, pobili, dokuczali. W okienku wyszłam- żeby nie zabić nikogo, poleciałam do Biedronki, kupiłam Ferrero i... Nie wzięłam paragonu. Grrrrr

androm

#6645047 Napisano: 02.10.2019 14:30:07
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie bezsilność - zawsze o takich rzeczy czytało sie, słyszało gdzieś gdzieindziej. Tymczasem teraz dopadło to nas. Ania to żona mojego bliskiego kuzyna. Wszyscy się zamartwiamy, chodzimy dobici, córeczka Ani płacze. W  sobotę idziemy na wesele, gdzie duzo osób to własnie będzie rodzina z tamtej strony (córka Ani miała podawać obrączki) - nikt nie ma ochoty na zabawę...

Trzymam kciuki żeby się wyjaśniło i żeby się odnalazła. Daj znać jak coś będzie wiadomo.

kreatia

#6645246 Napisano: 03.10.2019 10:02:59
moskala22 napisał(a):

androm napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie bezsilność - zawsze o takich rzeczy czytało sie, słyszało gdzieś gdzieindziej. Tymczasem teraz dopadło to nas. Ania to żona mojego bliskiego kuzyna. Wszyscy się zamartwiamy, chodzimy dobici, córeczka Ani płacze. W  sobotę idziemy na wesele, gdzie duzo osób to własnie będzie rodzina z tamtej strony (córka Ani miała podawać obrączki) - nikt nie ma ochoty na zabawę...

Trzymam kciuki żeby się wyjaśniło i żeby się odnalazła. Daj znać jak coś będzie wiadomo.

Ania się odnalazła. Dziękuje Wam za wszystkie udostępnienia 

można wiedzieć co się z nią działo? mam nadzieję, że wszystko ok emotka

bezaczek7

#6645473 Napisano: 03.10.2019 19:54:44
Wkurzylam sie troche. Bylam w delikatesach centrum i mieli promocje na delicje, 2.79 z delikarta. No to wzielam na 2 paragony. Patrze, a tam jeden smak za 4,25! 1/3 wystawionych to byl ten smak bez promocji. Do tego chcialam almette na konk, gdzie trzeba kupic z delikarta, wzielam ostatni 4pak mini, a on byl bez kodu i poleciala do lodowki i nabila mi 4pak hochland... no to juz w ogole sie wrocilam i wzielam jeszcze duze almette, bo oni tam zobacza co kupilam z karta. Nosz kurde. Do tego podjechalam do lewiatana, sfajczyl sie pieknie, zamkniete na 4 spusty, owiniete tasma, dachu nie ma, popalone deski gdzies z boku rzucone... nie bedzie zakupow na loterie, a wyslali mi smsa z numeru LEWIATAN z zaproszeniem w sobote na tort z okacji 25lecia sklepu hahahaha. Chyba tortu nie bedzie jeszze dluuuugo.

nataliarobert473

#6645533 Napisano: 04.10.2019 02:51:22
Pierwszy raz się tutaj wpisuję, bo rzadko aż tak się wkurzam i muszę to z siebie wyrzucić. Wkurzam się na nieuważnych i głupich kierowców. Dzisiaj taki jeden przed 22 potrącił moją mamę na pasach ( przechodziła na zielonym świetle i była już w połowie drogi, a przejście jest naprawdę dobrze oświetlone). Efekt - Złamana noga z przemieszczeniem, otwarte złamanie ręki, wstrząśnienie mózgu, wybity bark. Tłumaczenie kierowcy? Zapatrzyl się i nie zauważył, że ma czerwone światło.  Tak trudno uważać na drodze???i skupić się na tym co się na niej dzieję? Gdybym go dorwała to chyba bym go rozszarpała emotka   rozumiem, że pieszy musi uważać na drodze ale kierowca też jest zobligowany do tego...a nie tłumaczenie, że się zapatrzył

zaczytana-pola

#6645544 Napisano: 04.10.2019 07:47:21
joan napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie bezsilność - zawsze o takich rzeczy czytało sie, słyszało gdzieś gdzieindziej. Tymczasem teraz dopadło to nas. Ania to żona mojego bliskiego kuzyna. Wszyscy się zamartwiamy, chodzimy dobici, córeczka Ani płacze. W  sobotę idziemy na wesele, gdzie duzo osób to własnie będzie rodzina z tamtej strony (córka Ani miała podawać obrączki) - nikt nie ma ochoty na zabawę.

Czy można gdzieś znaleźć tę grafikę na FB, żeby udostępnić?

https://m.faceboo...sts/2547586821974173
0 0

Agnes

#6645546 Napisano: 04.10.2019 08:08:23
nataliarobert473 napisał(a):

Pierwszy raz się tutaj wpisuję, bo rzadko aż tak się wkurzam i muszę to z siebie wyrzucić. Wkurzam się na nieuważnych i głupich kierowców. Dzisiaj taki jeden przed 22 potrącił moją mamę na pasach ( przechodziła na zielonym świetle i była już w połowie drogi, a przejście jest naprawdę dobrze oświetlone). Efekt - Złamana noga z przemieszczeniem, otwarte złamanie ręki, wstrząśnienie mózgu, wybity bark. Tłumaczenie kierowcy? Zapatrzyl się i nie zauważył, że ma czerwone światło.  Tak trudno uważać na drodze???i skupić się na tym co się na niej dzieję? Gdybym go dorwała to chyba bym go rozszarpała  emotka   rozumiem, że pieszy musi uważać na drodze ale kierowca też jest zobligowany do tego...a nie tłumaczenie, że się zapatrzył

masakra ale mam nadzieje ze poniesie jakąs karę?
Mnie tez wkurzaja kierowcy zwłaszcza wtedy jak na pasach jeden porządny się zatrzyma a drugi idiota go mija przejezdzając tuz obok przechodzącego po pasach pieszego
0 0

donia7

#6645553 Napisano: 04.10.2019 08:36:06
Natliarobert współczuje i życzę zdrówka mamie emotka Ja jestem uczulona na tych bezczelnych kierowców. Sama się zatrzymuję praktycznie przed każdym przejściem jak tylko widzę, że piesi dochodzą do niego. Ale inni jeżdżą jak debile.
Pod naszą szkołą jest zakaz wjeżdżania za bramę rodzicom. A jakiś gnój dziś wjechał i nie patrzył, że idę z dzieckiem. Odciągnęłam synka, mało nie wyrywając mu rękiemotka Akurat cała sytuację widział woźny i nieźle się wkurzył.

bezaczek7

#6645568 Napisano: 04.10.2019 09:18:21
superloser napisał(a):

A od kiedy Almette to nie Hochland?  To kto teraz wlascicielem?

A niech se jest i hochland, ale ja nie wiem czy serek z opisem hochland bedzie mial ten sam kod kreskowy co taki z opisem almette i czy taki zakup uprawnialby mnie do wziecia udzialu w konkursie. Dlatego wolalam kupic drugi produkt.emotka

mama2006

#6645596 Napisano: 04.10.2019 10:13:11
Ale się zjeżyłam, okazuje się, że bon z Budżetu Kaufland, na który czekam niecierpliwie, rzekomo odebrałam 1.10.Taką informację mam od organizatora konkursu, a oni od GLS.
No to ładne jaja się dzieją w tych firmach kurierskich.
1 brucee 0