Wkurza mnie...

adamo86

#7120781 Napisano: 01.09.2023 15:00:07
witegz napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Na butelkę Metaxy chcą oryginał paragonu pocztą emotka  jakby ta nagroda była nie wiadomo ile warta.

Ma ktoś nr telefonu do tej agencji? Może by coś wynegocjować żeby tylko skan był. 
Koszt wysyłki to 1/5 wartości nagrody emotka

Skan się chyba dodawało przy zgłoszeniu o ile dobrze pamiętam
1 darog 0

bamfarfe22

#7120796 Napisano: 01.09.2023 15:08:36
witegz napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Na butelkę Metaxy chcą oryginał paragonu pocztą emotka  jakby ta nagroda była nie wiadomo ile warta.

Ma ktoś nr telefonu do tej agencji? Może by coś wynegocjować żeby tylko skan był. 
Koszt wysyłki to 1/5 wartości nagrody emotka

Ja nie rozumiem o co ten cały dramat 😱 każdy kto czytał regulamin wiedział ze będą prosili o przesłanie oryginału paragonu 🙈

sledzik860

#7121369 Napisano: 04.09.2023 17:24:56
Wkurza mnie loteria Kinder. Nie dość, że moja skuteczność w tej loterii to 0/50 to jeszcze łudząc się na wygraną w ostatnim dniu dokupiłem dziś 7 batonów a tu błąd serwera i formularz nie działa. Czy zadziała?A kto to wie. Pozostaje się łudzić, że zadziała, a potem, że się wygra. Marne szanse.
1 darog 0

nanajka81

#7121381 Napisano: 04.09.2023 18:01:07
sledzik860 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Kinder. Nie dość, że moja skuteczność w tej loterii to 0/50 to jeszcze łudząc się na wygraną w ostatnim dniu dokupiłem dziś 7 batonów a tu błąd serwera i formularz nie działa. Czy zadziała?A kto to wie. Pozostaje się łudzić, że zadziała, a potem, że się wygra. Marne szanse.

powodzenia! ja ostatecznie spasowałam dziś rano. wal się Kinder!

margotkowe

#7121383 Napisano: 04.09.2023 18:05:05
Wkurza mnie to, że w punkcie odbioru paczek powiedziano mi, że była do mnie jeszcze jedna przesyłka, ale ją odesłali i nie mają już numeru paczki w systemie. Natomiast na infolinii firmy kurierskiej dowiedziałam się, że bez numeru przesyłki nie są w stanie mi pomóc emotka  Pewnie już nie dowiem się, co to było...
0 0

mietowa

#7121384 Napisano: 04.09.2023 18:06:56
margotkowe napisał(a):

Wkurza mnie to, że w punkcie odbioru paczek powiedziano mi, że była do mnie jeszcze jedna przesyłka, ale ją odesłali i nie mają już numeru paczki w systemie. Natomiast na infolinii firmy kurierskiej dowiedziałam się, że bez numeru przesyłki nie są w stanie mi pomóc emotka  Pewnie już nie dowiem się, co to było...

Może prześledź na forum, co było wysyłane mniej wiecej w tych dniach i w czym grałaś, a co do Ciebie nie dotarło, a potem skontaktuj się z agencją reklamową. Ja przerabiałam to dokładnie wczoraj i mi się udało emotka .
0 0

ineska1991

#7121385 Napisano: 04.09.2023 18:12:09
Zamówiłam z empiku klocki playmobil dla Córki na rozpoczęcie roku szkolnego ,a w zestawie brakuje ponad połowy elementów.... kwota nie mała bo 199 zł . A empik pyta czego brakuje i czy udało nam się złożyć .... już mi się odechciało zakupów internetowych.  I to jeszcze wygrany kod kinder ... a była taka radość do momentu odpakowania paczki ...
0 0

margotkowe

#7121393 Napisano: 04.09.2023 18:25:38
mietowa napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Może prześledź na forum, co było wysyłane mniej wiecej w tych dniach i w czym grałaś, a co do Ciebie nie dotarło, a potem skontaktuj się z agencją reklamową. Ja przerabiałam to dokładnie wczoraj i mi się udało emotka .

Dobry pomysł. Właśnie tak zrobię, dziękuję za radę emotka
1 mietowa 0

dany-duszek

#7121401 Napisano: 04.09.2023 18:58:56
margotkowe napisał(a):

mietowa napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Dobry pomysł. Właśnie tak zrobię, dziękuję za radę emotka

może zainstaluj aplikacje tego przewoźnika i zobacz czy nie ma historii paczek do ciebie.

wojteke-konkursy

#7121450 Napisano: 04.09.2023 22:54:36
Wkurza mnie brak numerów paragonie w zgłoszeniach... Dodałem wygrana do mdw i pełno sępów pyta czy mam na sprzedaż paragon, bo wygrali, ale nie dokonali zakupu konkursowego...

delfinka101

#7121455 Napisano: 04.09.2023 23:38:49
Wkurza mnie, ze codziennie o 23,15 zawiesza się strona żywca. Czyżby jakiś haker wbijał wtedy kody i blokował stronę?
0 0

agakaz2

#7121462 Napisano: 05.09.2023 06:17:14
wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie brak numerów paragonie w zgłoszeniach... Dodałem wygrana do mdw i pełno sępów pyta czy mam na sprzedaż paragon, bo wygrali, ale nie dokonali zakupu konkursowego...

zaraz będą wyniki Amundsen znow się zacznie, chociaż tam można kupić nawet jak oglosza wyniki wrrr
0 0

tereniagno

#7121490 Napisano: 05.09.2023 10:00:17
Dosyć, że nic nie wygrałam, to jeszcze zostały mi 2 paragony z Kinder.
Wczoraj nie wgrałam, bo myślałam, że konk jest do dziś, a okazało się, że był do wczorajemotka emotka
0 0

kalmia86

#7121564 Napisano: 05.09.2023 14:06:53
że nie mogę ugrać nawet głupich słodyczy w Lindt. Co roku robią jakąś loterie a ja naiwna kupuje i gram. Poddaje się i nie kupuję już tego badziewia
0 0

zielonaszpilka

#7121565 Napisano: 05.09.2023 14:12:00
kalmia86 napisał(a):

że nie mogę ugrać nawet głupich słodyczy w Lindt. Co roku robią jakąś loterie a ja naiwna kupuje i gram. Poddaje się i nie kupuję już tego badziewia

W tym roku to nie loteria. To.konkurs. godziny bramek są podane, więc kto pierwszy ten lepszy. Ewentualnie ten kto shakuje system emotka
0 0

kalmia86

#7121569 Napisano: 05.09.2023 14:15:40
zielonaszpilka napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

W tym roku to nie loteria. To.konkurs. godziny bramek są podane, więc kto pierwszy ten lepszy. Ewentualnie ten kto shakuje system emotka

Wiem i siedzę z kilkoma oknami otwartymi w przeglądarce i zegarkiem z mikrosekundami i znów d..a. Hakerem nie jestem więc czas się poddać, bo nie tani ten konkurs. W poprzednich latach były loterie i też próbowałam swych sił naiwnie wierząc, że wpadną choć słodycze...

zielonaszpilka

#7121574 Napisano: 05.09.2023 14:29:35
kalmia86 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Wiem i siedzę z kilkoma oknami otwartymi w przeglądarce i zegarkiem z mikrosekundami i znów d..a. Hakerem nie jestem więc czas się poddać, bo nie tani ten konkurs. W poprzednich latach były loterie i też próbowałam swych sił naiwnie wierząc, że wpadną choć słodycze...

Chciałam się upewnić, że wiesz, żebyś nie musiała się za jakiś czas wpisywać, że wkurzają Cię zmarnowane paragony, bo lindt to nie loteria emotka  powodzenia, może jeszcze się uda emotka
1 kalmia86 0

rufus

#7121581 Napisano: 05.09.2023 14:53:57
kalmia86 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Jeszcze kwestia wg jakiego czasu to jest liczone bo byc moze nie od tego zegara na ktory patrzysz

delfinka101

#7122191 Napisano: 08.09.2023 10:09:31
mam masę kodów, bo pijemy duże ilości Mullermilch i nawet krowy trafić nie mogę..wryyy. Już lepsze by były bramki
1 brucee 0

brucee

#7122195 Napisano: 08.09.2023 10:15:22
delfinka101 napisał(a):

mam masę kodów, bo pijemy duże ilości Mullermilch i nawet krowy trafić nie mogę..wryyy. Już lepsze by były bramki

Ja dziś dokładnie kliknęłam zgodnie z czasem w necie: 10:00. Krowa wpadła. Szok!
Gorzej, że mam też opakowania limitowane, a tam - żadnych kodów... emotka
0 0