Wkurza mnie...

sylzab2294

#7259973 Napisano: 11.05.2025 17:20:31
cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedel. Zarejestrowałam ponad 30 paragonów i ani razu nie trafiłam. Grałam nawet w nocy emotka

Ja mam podobnie z Kit Kat. Serio....nie kupię już nigdy tych batonów. emotka

nie tylko Wy tak macie...
Kit Kat i wedel, istne porażki...
Chyba ze sto pudeł zaliczonych emotka
i jak się tu nie wkurzać? no jak?
0 0

pikawka

#7260007 Napisano: 11.05.2025 19:40:43
cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedel. Zarejestrowałam ponad 30 paragonów i ani razu nie trafiłam. Grałam nawet w nocy emotka

Ja tak samo. Dawno mnie tak nic nie wkur….o jak ta loteria.
0 0

zmurcia

#7260057 Napisano: 12.05.2025 06:50:28
Wkurza mnie że nie polubiliśmy się z KitKat 🙈

I wkurza mnie ta pogoda, że wszystkie rozsady nadal w domu zamiast w szklarni.
1 cb656 0

jagodzianka09

#7260088 Napisano: 12.05.2025 09:44:44
pikawka napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Mam podobnie. I jeszcze zachęcona wygranymi Kujawskiego też spróbowałam kilka razy i pudlo. Za to oleju nam długo nie zabraknie emotka

Ja nie wiem czy w Nutelli są jakieś tajne tipy kiedy grać, bo widzę, że niektórzy mają już po kilka poduszek a u mnie cisza jak makiem zasiał...
0 0

pikawka

#7260096 Napisano: 12.05.2025 09:50:12
jagodzianka napisał(a):

pikawka napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Mam podobnie. I jeszcze zachęcona wygranymi Kujawskiego też spróbowałam kilka razy i pudlo. Za to oleju nam długo nie zabraknie emotka

Ja nie wiem czy w Nutelli są jakieś tajne tipy kiedy grać, bo widzę, że niektórzy mają już po kilka poduszek a u mnie cisza jak makiem zasiał...

Też się na olej skusiłam i klapa…a  o poduszki nie gram  emotka
0 0

jagodzianka09

#7260136 Napisano: 12.05.2025 11:19:01
pikawka napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

pikawka napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Też się na olej skusiłam i klapa…a  o poduszki nie gram  emotka

Mi się namiot marzy, bo my campingowcy emotka
1 cb656 0

cb656

#7260167 Napisano: 12.05.2025 12:40:50
zmurcia napisał(a):

I wkurza mnie ta pogoda, że wszystkie rozsady nadal w domu zamiast w szklarni.

Najbardziej wkurzają mnie te rozsady w domu, ech... emotka
1 zmurcia 0

elemelex

#7260494 Napisano: 13.05.2025 12:04:47
Wkurza mnie drukowanie oświadczeń. Jak człowiek jest chory, to już robi się z tego problem, zwłaszcza jak się ma otoczenie niechętne konkursom. Chyba trzeba sobie kupić drukarkę emotka
Walczy się z samym sobą by napisać odpowiedź, ale potem jeszcze z paroma innymi elementami emotka
A wy macie drukarkę konkursową w domu?:D
0 0

rudzixon

#7260497 Napisano: 13.05.2025 12:11:57
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie drukowanie oświadczeń. Jak człowiek jest chory, to już robi się z tego problem, zwłaszcza jak się ma otoczenie niechętne konkursom. Chyba trzeba sobie kupić drukarkę emotka
Walczy się z samym sobą by napisać odpowiedź, ale potem jeszcze z paroma innymi elementami emotka

Tak. Kupiłam niedawno specjalnie właśnie na drukowania doświadczeń. Wcześniejszą się zepsula. A w sumie to rzecz potrzebna, a dodatkowo dzieciom kolorowanki czy jakieś inne bzdety drukuje emotka

onmyown

#7260502 Napisano: 13.05.2025 12:21:20
elemelex napisał(a):

A to da się żyć bez drukarki? 😱😁 Co prawda dzisiaj mniej już się odsyła skanów i oświadczeń niż kiedyś, ale jak dla mnie drukarka to podstawowe narzędzie konkursowicza  Lata świetlne temu jak nie miałam drukarki, to zgrywało się pliki na pendrive i leciało drukować na mieście, ewentualnie poprosiło się kogoś kto takowy sprzęt posiadał. Nie powiem było to mocno upierdliwe, dziś bez drukarki/urządzenia wielofunkcyjnego nie wyobrażam sobie życia, przydaje się nie tylko do konkursów, tak że polecam👍
1 elemelex 0

as32572

#7260503 Napisano: 13.05.2025 12:23:48
onmyown napisał(a):

elemelex napisał(a):

A to da się żyć bez drukarki? 😱😁 Co prawda dzisiaj mniej już się odsyła skanów i oświadczeń niż kiedyś, ale jak dla mnie drukarka to podstawowe narzędzie konkursowicza  Lata świetlne temu jak nie miałam drukarki, to zgrywało się pliki na pendrive i leciało drukować na mieście, ewentualnie poprosiło się kogoś kto takowy sprzęt posiadał. Nie powiem było to mocno upierdliwe, dziś bez drukarki/urządzenia wielofunkcyjnego nie wyobrażam sobie życia, przydaje się nie tylko do konkursów, także polecam👍

Dokładnie,ja miałam drukarkę zanim nawet zaczęłam grać, codziennie się nie używa ale się przydaje i nie jest to znowu jakiś wielki wydatek.
1 elemelex 0

elemelex

#7260519 Napisano: 13.05.2025 12:36:10
Myślę, że dopiero od własnej, prywatnej drukarki konkursowej można nazywać się prawdziwym konkursowiczem emotka  Drukarka na pewno niesamowicie powiększa zasób wygranych emotka  przynajmniej tak to sobie będę wizualizowaćemotka
Polecacie jakiś model?

rudzixon

#7260533 Napisano: 13.05.2025 12:53:59
elemelex napisał(a):

Myślę, że dopiero od własnej, prywatnej drukarki konkursowej można nazywać się prawdziwym konkursowiczem emotka  Drukarka na pewno niesamowicie powiększa zasób wygranych emotka  przynajmniej tak to sobie będę wizualizowaćemotka
Polecacie jakiś model?

Od siebie mogę podpowiedzieć, żeby zwrócić uwagę na cenę tuszy gdyż często jest tak, że drukarka jest tania, a tusze bardzo drogie. Ja kupiłam z dolewanymi tuszami (coś tam słyszałam, że lubią wysychać, ale to juz sprawdzę) 
Ja mam taką za około 600 zł i na moje potrzeby jest ok. 
Wizualnie mi się podobała emotka

cb656

#7260577 Napisano: 13.05.2025 13:50:22
elemelex napisał(a):

Polecacie jakiś model?

Polecam Brother. Wygrany model jest nieziemski. Pozwala na drukowanie również przez wifi, choćby ze smartfona, a do tego ma pojemniki na tusz każdego koloru oddzielnie, co jest dla mnie rewelacyjnym rozwiązaniem, gdyż drukowanie zużywa tusze bardzo indywidualnie, ech... No i można to do woli uzupełniać. Koszt około 800 PLN.
1 elemelex 0

netka2000

#7260586 Napisano: 13.05.2025 14:01:39
cb656 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Polecacie jakiś model?

Polecam Brother. Wygrany model jest nieziemski. Pozwala na drukowanie również przez wifi, choćby ze smartfona, a do tego ma pojemniki na tusz każdego koloru oddzielnie, co jest dla mnie rewelacyjnym rozwiązaniem, gdyż drukowanie zużywa tusze bardzo indywidualnie, ech... No i można to do woli uzupełniać. Koszt około 800 PLN.

Mam taka drukarkę, jest rzeczywiście dobra. Ale ostatnio pojawiły się wiadomości, że Brother aktualizuje oprogramowanie i nie będzie można nic wydrukować bez oryginalnego tuszu, który kosztuje  ok. 50 zł (zestaw 4 tuszy). A zamiennik ok. 4 - 5 zł za jeden pojemnik i na dodatek można kupić każdy z osobna.
0 0

cb656

#7260588 Napisano: 13.05.2025 14:04:27
netka2000 napisał(a):

cb656 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Polecacie jakiś model?

Mam taka drukarkę, jest rzeczywiście dobra. Ale ostatnio pojawiły się wiadomości, że Brother aktualizuje oprogramowanie i nie będzie można nic wydrukować bez oryginalnego tuszu, który kosztuje  ok. 50 zł (zestaw 4 tuszy). A zamiennik ok. 4 - 5 zł za jeden pojemnik i na dodatek można kupić każdy z osobna.

Mam ambiwalentny stosunek do tak zwanych zamienników. emotka Oryginał to oryginał i już.
0 0

katee14

#7260589 Napisano: 13.05.2025 14:05:23
Mnie wkurzyło, że nie doczytałam regulaminu na konkurs Label 5 i nie wiem skąd mi się tam ubzdurał nocny lot balonem nad Krakowem jak chodziło o lot helikopterem i to nad Warszawą. Na pytanie ,,Kogo i dlaczego zabrałbyś/zabrałabyś na nocny lot nad miastem?''  odpowiedziałam, że na nocny lot balonem zabrałabym...Dopiero dzisiaj dzisiaj przeczytałam jaka jest nagroda i naprawdę byłam pewna, że coś innego czytałam wcześniej. Sama się z siebie śmieje. Szkoda zgłoszenia bo miałam tylko jedno.
1 cb656 0

cb656

#7260590 Napisano: 13.05.2025 14:05:47
netka2000 napisał(a):

Do mojej drukarki można dokupić każdy kolor osobno. Oryginał. emotka
1 kumulacja 0

Yoko

#7260632 Napisano: 13.05.2025 15:26:40
elemelex napisał(a):

Polecacie jakiś model?

ja mam  Brother DCP-J105. Mogę szczerze polecić, można ją połączyć z wifi, tusze wymienne każdy kolor osobno (a wiadomo, że zużycie ich jest różne), sama się czyści, nie ma problemu, że tusze zasychają, gdy się drukuje sporadycznie.

samuraj

#7260633 Napisano: 13.05.2025 15:27:56
Tylko laserowa emotka Samsung