Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kiwiwi
Postów 258
Data rejestracji 09.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 2310
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 30
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Drukarkę Brother. Bezprzewodową. Bez możliwości podpięcia kabla USB itp. Taka ponoć miała być najpasowniejsza. Dziś skończyła nam się umowa na internet, po podpisaniu nowej dostaliśmy nowy router wifi. I buahahaha, on działa w sieci 5 GHz, a nasza drukarka obsługuje tylko sieci działające na częstotliwości 2.4 GHz. Skutkiem czego drukarka przestała działać, nie można z niej w żaden sposób korzystać ze względu na niekompatybilność z nowym routerem (ale spróbujemy wrócić do starego, a nowy? wyrzucić czy jak?) Czy producenci nie przesadzają z tym sztucznym postarzaniem produktów i skracaniem ich żywotności?! Gdzie są eko-przepisy, gdy ich potrzebujemy?!
Dodam jeszcze, że drukarka ta nadal jest dostępna w sklepach i kosztuje aktualnie 750 zł
zielonaszpilka
Postów 3285
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 14141
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
incendio12
Postów 918
Data rejestracji 20.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję serdecznie za Wasze porady, dają nadzieję, że jakoś się to uda ogarnąć... Wysłałam to Panu Domu na WA, od jutra będzie drążył temat
jola29k
Postów 2301
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
delfinka101
Postów 5735
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo zdrowia życzę. Fajnie, że lekarka się wstawiła za Tobą.
Swoją drogą, to nie podoba mi się coraz bardziej roszczeniowość naszych sąsiadów. Nie wymagam od nich dozgonnej wdzięczności za to, że są w naszym kraju, ale jednak przydałoby się trochę umiaru w ich zachowaniu.
U córki w klasie jest chłopiec z Ukrainy, który stwarza duże problemy. Klasa jest zgrana i w pewnym momencie dzieci zaczęły się do niego odsuwać, nie chcą się z nim bawić. Matka chłopca widzi winę w nas i w naszych dzieciach, bo my nie wiemy, jak to jest stracić wszystko... Pewnie dlatego jej syn wiecznie jest nieprzygotowany, rzuca krzesłami, nożyczkami i bije inne dzieci 🥴 Jest też drugi chłopiec - lubiany, uśmiechnięty, zawsze przygotowany.
agakaz2
Postów 8147
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gram by spełniać marzenia.
Monika11
Postów 7668
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
bajm
Postów 306
Data rejestracji 29.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba zacznę dawać łapkę w dół...
atyde25
Postów 3624
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Dzień jak codzień.
Nawet dowalanie się muzą czuję ,że nic nie da
Jeszcze odkryłam smsa z Loreala i nie wiem czy paragon dobry posłałam bo w zapiskach mam nieścisłości hahahhah
To chyba jakaś rezerwa z Hebe.
netka2000
Postów 875
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
Takie coś przyszło mailem. I bynajmniej nie jest to pomyłka. Tegoroczny adwent.
Jestemnowa
Postów 590
Data rejestracji 25.11.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agnesita
Postów 912
Data rejestracji 01.10.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 82
Data rejestracji 21.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudownie, agencja mi odpisała, że mam 2 dni na dostarczenie pieczątki na paragonie, z podpisem sprzedawcy. Oczywiście nie dostałam, bo to niezgodne z polityką firmy. Pokłóciłam się z babką i poprosiłam o fakturę imienną do tego paragonu, na niej już nazwa Felix istnieje.
Tylko ja zarejestrowałam nr w górnym rogu, a faktura jest na numer gdzieś z dołu. Wysłałam im to wszystko , pewnie mi odrzucą.
Wkurzają mnie sklepy, które zamiast nazwy produktu mają jakieś głupie opisy na paragonach. Przoduje w tym zwłaszcza Auchan. Zawsze tam sprawdzam na czytniku , tylko, że tam w zależności kto jest w BOKu nie robią problemu z drukiem specyfikacji paragonu.
ReneK
Postów 2369
Data rejestracji 14.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale u mnie marzenie o Głównej Wymarzonej Nagrodzie spełniło się dopiero po 20 latach Konkursowania☺️...oczywiście nie był to jeszcze ani samochód ani Wieeelka kasa ale "COŚ" wyjątkowego co sprawiło że zostałam doceniona
Jedno jest pewne!jeśli KONKURSOWANIE sprawia Ci frajdę, przygodę czy też odskocznię od "szarej codzienności"która przynosi Ci wiele satysfakcji!
to nie zniechęcaj się 💪...przyjdzie taki czas "Kumulacji" gdzie napewno Twoje starania zostaną docenione a Dywidendy W postaci Głównej Wypłacone !
Powodzenia!
A w temacie "WKURZA MNIE" że znaleźć pracę w obecnych czasach będzie dla mnie "trudnym zadaniem"...z moim dorobkiem zdrowotnym i wiekowym🥴..
SZCZĘŚCIE jest Blisko Co w głowie się nie Mieści! SZCZĘŚCIE jest blisko! Na wyciągnięcie ręki:)
DAIKOKU
Postów 1357
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze aż się wkurzam, jak się wkurzać?
..