Wkurza mnie...

agnesita

#7294670 Napisano: 05.09.2025 22:39:46
ReneK napisał(a):

agnesita napisał(a):

Wkurza mnie, że gram w konkursach ok 5 lat i nigdy nie wygrałam nagrody główne takiej z prawdziwego zdarzenia bo owszem były takie nazwane głównymi, ale nie takimi WOW. Kiedy ja się doczekam telefonu, maila, SMS-a : Gratulacje wygrała Pani samochód albo większą gotówkę a tu nie wygrywasz nic albo najniższego stopnia szczególnie wtedy, gdy w danym konkursie liczę, że to tym razem a tu zonk...

Nie wiem czy Cię pocieszę emotka czy rozśmieszę emotka
ale u mnie marzenie o Głównej Wymarzonej Nagrodzie spełniło się dopiero po 20 latach Konkursowania☺️...oczywiście nie był to jeszcze ani samochód ani Wieeelka kasa ale "COŚ" wyjątkowego co sprawiło że zostałam doceniona emotka
Jedno jest pewne!jeśli KONKURSOWANIE sprawia Ci frajdę, przygodę czy też odskocznię od "szarej codzienności"która przynosi Ci wiele satysfakcji!
to nie zniechęcaj się 💪...przyjdzie taki czas "Kumulacji" gdzie napewno Twoje starania zostaną docenione a Dywidendy W postaci Głównej Wypłacone !
Powodzenia!emotka

A w temacie "WKURZA MNIE" że znaleźć pracę w obecnych czasach będzie dla mnie "trudnym zadaniem"...z moim dorobkiem zdrowotnym i wiekowym🥴..

za 15 lat będę miała ok 50 lat to jeszcze będę w stanie się cieszyć z takiej głównej nagrody,ale jednak liczę,  że nastąpi to trochę szybciej. Lubię konkursować bo to praktycznie jedyne hobby na jakie mogę sobie w tej chwili pozwolić i jednak trochę fajnych nagród wpadło. Naczynia myję w wygranej zmywarce, moja mama pierze w wygranej przeze mnie pralce, piszę to z wygranego tableta, piję kawę z wygranego ekspresu, zakupy dość  często robione za wygrane bony były, ale ostatnio coś mało bonów wpada. Czekam na wiadomość taką naprawdę wow. Mój mąż już taką dostał bo jeździ na wygranym skuterze. Teraz moja kolej (Alle nie na wygranie skutera czy jazdę na nim  emotka )

a wracając do wkurzania się to moje starsze dziecko właśnie rozpoczęło edukację szkolną, w przedszkolu był nazywany najgrzeczniejszym ze wszystkich dzieci a przy odbiorze ze szkoły po prostu diabeł wcielony, histeria, płacz, fochy, wymuszanie bo nie uleglam i sie na cos nie zgodzilam. Nie wiem czy to kwestia zmiany otoczenia itd, ale w szkole mu się podoba a po dramat

anaesth

#7294677 Napisano: 05.09.2025 22:58:00
agnesita napisał(a):

za 15 lat będę miała ok 50 lat to jeszcze będę w stanie się cieszyć z takiej głównej nagrody,ale jednak liczę,  że nastąpi to trochę szybciej. Lubię konkursować bo to praktycznie jedyne hobby na jakie mogę sobie w tej chwili pozwolić i jednak trochę fajnych nagród wpadło. Naczynia myję w wygranej zmywarce, moja mama pierze w wygranej przeze mnie pralce, piszę to z wygranego tableta, piję kawę z wygranego ekspresu, zakupy dość  często robione za wygrane bony były, ale ostatnio coś mało bonów wpada. Czekam na wiadomość taką naprawdę wow. Mój mąż już taką dostał bo jeździ na wygranym skuterze. Teraz moja kolej (Alle nie na wygranie skutera czy jazdę na nim  emotka )

Zobacz, iloma fajnymi rzeczami się otaczasz  emotka  Kiedy mam kryzys, lubię sobie popatrzeć na moje nagrody. Budzę się rano, zdejmuję wygrany zegarek z wygranej ładowarki indukcyjnej (mam nadzieję, że wkrótce dołączy tu też wygrany telefon), idę do łazienki, w której stoi wygrana pralka i wygrana suszarka, zęby myję wygraną szczoteczką soniczną, stojąc na dywaniku kupionym za wygrany bon emotka  można tak wymieniać i wymieniać. Na razie do pracy mogę jeździć wygranym rowerem lub wygraną hulajnogą elektryczną, ale nie spoczywam na laurach i chcę w przyszłości jeździć wygranym... na przykład Mercedesem z loterii T-mobile emotka  Marzenia nic nie kosztują emotka  

A w temacie... Wkurza mnie to, że kurier, który kiedyś odwiedzał moje osiedle koło godziny 16, teraz jest tu coraz wcześniej. Dzisiaj był o 11, w związku z czym 2 paczki wróciły na magazyn. W poniedziałek też nie będzie miał ich kto odebrać  emotka  Obydwie z dokumentami zwrotnymi, wrrrr.

sylzab2294

#7294678 Napisano: 05.09.2025 23:10:46
agnesita napisał(a):

ReneK napisał(a):

agnesita napisał(a):

Wkurza mnie, że gram w konkursach ok 5 lat i nigdy nie wygrałam nagrody główne takiej z prawdziwego zdarzenia bo owszem były takie nazwane głównymi, ale nie takimi WOW. Kiedy ja się doczekam telefonu, maila, SMS-a : Gratulacje wygrała Pani samochód albo większą gotówkę a tu nie wygrywasz nic albo najniższego stopnia szczególnie wtedy, gdy w danym konkursie liczę, że to tym razem a tu zonk...

Nie wiem czy Cię pocieszę emotka czy rozśmieszę emotka
ale u mnie marzenie o Głównej Wymarzonej Nagrodzie spełniło się dopiero po 20 latach Konkursowania☺️...oczywiście nie był to jeszcze ani samochód ani Wieeelka kasa ale "COŚ" wyjątkowego co sprawiło że zostałam doceniona emotka
Jedno jest pewne!jeśli KONKURSOWANIE sprawia Ci frajdę, przygodę czy też odskocznię od "szarej codzienności"która przynosi Ci wiele satysfakcji!
to nie zniechęcaj się 💪...przyjdzie taki czas "Kumulacji" gdzie napewno Twoje starania zostaną docenione a Dywidendy W postaci Głównej Wypłacone !
Powodzenia!emotka

A w temacie "WKURZA MNIE" że znaleźć pracę w obecnych czasach będzie dla mnie "trudnym zadaniem"...z moim dorobkiem zdrowotnym i wiekowym🥴..

a wracając do wkurzania się to moje starsze dziecko właśnie rozpoczęło edukację szkolną, w przedszkolu był nazywany najgrzeczniejszym ze wszystkich dzieci a przy odbiorze ze szkoły po prostu diabeł wcielony, histeria, płacz, fochy, wymuszanie bo nie uleglam i sie na cos nie zgodzilam. Nie wiem czy to kwestia zmiany otoczenia itd, ale w szkole mu się podoba a po dramat

To jeszcze jesteś młoda emotka  Ja już jestem prawie jak Ty za te 15 lat emotka  No i dalej czekam na ten "złoty strzał" emotka  A gram już ciut ciut i trochę emotka  
A w temacie-wkurza mnie, że jestem już zmęczona tym życiem w biegu. Brakuje mi ciągle czasu na wszystko emotka  A w szczególności na hasła i zwykle piszę je na ostatni moment emotka

atyde25

#7294738 Napisano: 06.09.2025 12:42:25
Ja od 30 lat czekam na "złoty strzał" i dalej nic.
Nie zniechęcaj się i trzymaj się.

atyde25

#7294739 Napisano: 06.09.2025 12:43:34
Wkurza mnie Hebe powtórka z rozrywki.
2 kupony na kosmetyki z Quizu Hebe -stan w sklepie obu 0.
Po co to grać jak i tak nagrody wirtualne  emotka
0 0

lubiekisiel

#7294752 Napisano: 06.09.2025 13:44:12
atyde25 napisał(a):

Wkurza mnie Hebe powtórka z rozrywki.
2 kupony na kosmetyki z Quizu Hebe -stan w sklepie obu 0.
Po co to grać jak i tak nagrody wirtualne  emotka

W tym roku nie grałam jeszcze, ale jak w zeszłym miałam taką sytuację to pani ze sklepu dzwoniła do centrali, mówiła im co i jak, I dostałam bon ważny 30 dni do hebe na tyle ile warty byl wygrany kosmetyk.
0 0

nanajka81

#7294759 Napisano: 06.09.2025 14:47:55
Nie ma to jak na szybko zasugerować się opisem konkursu i kupić nie te produkty co trzeba  emotka https://www.e-kon...ry-dzien-carrefour 
Jak można tak beznadziejnie dodać konkurs?
0 1 cb656

cb656

#7294761 Napisano: 06.09.2025 14:51:17
nanajka81 napisał(a):

Nie ma to jak na szybko zasugerować się opisem konkursu i kupić nie te produkty co trzeba  emotka  https://www.e-kon...dzien-carrefour Jak można tak beznadziejnie dodać konkurs?

404 Niestety nie można znaleźć strony, której szukasz. emotka
0 1 niunio

nanajka81

#7294766 Napisano: 06.09.2025 15:10:15
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie ma to jak na szybko zasugerować się opisem konkursu i kupić nie te produkty co trzeba  emotka  https://www.e-kon...dzien-carrefour Jak można tak beznadziejnie dodać konkurs?

404 Niestety nie można znaleźć strony, której szukasz. emotka

poprawione... Nie zauważyłam że do linku dodało się "jak"
1 cb656 0

sloma_i_buty

#7294776 Napisano: 06.09.2025 16:15:26
atyde25 napisał(a):

Ja od 30 lat czekam na "złoty strzał" i dalej nic.
Nie zniechęcaj się i trzymaj się.

Pewnie to marne pocieszenie, ale większość z Was wygrała związek z drugą osobą, dla której nie jesteście brakiem laku, zastępstwem na chwilę do opieki i zwierzeń.
Przez całą szkołę marzyłam o tym, że uda mi się zaliczyć cokolwiek na wf. Prosiłam byt wyższy o odrobinę urody, żeby mi aż tak nie dokuczali.
Latami wierzyłam, że dorosłe życie jakoś się ułoży. Nie wyszlo, nie można skasować i powołać instancji życiowej raz jeszcze. 
Doceńcie, że macie dla kogo być ważnym. Ja w tym momencie nie mam wiary, działam na automacie, jak zombie. Może dorosłość to bycie zombie, jeżeli nie jest się ekstrawertykiem?

cb656

#7294793 Napisano: 06.09.2025 18:19:55
sloma_i_buty napisał(a):

Przez całą szkołę marzyłam o tym, że uda mi się zaliczyć cokolwiek na wf. Prosiłam byt wyższy o odrobinę urody, żeby mi aż tak nie dokuczali.
Latami wierzyłam, że dorosłe życie jakoś się ułoży. Nie wyszło, nie można skasować i powołać instancji życiowej raz jeszcze. 
Ja w tym momencie nie mam wiary, działam na automacie, jak zombie...

emotka
1 andii 0

srebrna-agrafka

#7294906 Napisano: 07.09.2025 13:36:54

Pewnie to marne pocieszenie, ale większość z Was wygrała związek z drugą osobą, dla której nie jesteście brakiem laku, zastępstwem na chwilę do opieki i zwierzeń.
Latami wierzyłam, że dorosłe życie jakoś się ułoży. Nie wyszlo, nie można skasować i powołać instancji życiowej raz jeszcze. 
Doceńcie, że macie dla kogo być ważnym. Ja w tym momencie nie mam wiary, działam na automacie, jak zombie. Może dorosłość to bycie zombie, jeżeli nie jest się ekstrawertykiem?

emotka
1 cb656 0

rufus

#7294918 Napisano: 07.09.2025 14:50:27
Moze nie wkurzaja, ale irytuja mnie uzytkownicy forum ktorzy w wiadomosci prywatnej o cos pytaja, chca rad..
A po odpowiedzi i poswieceniu swojego czasu ani dzieki ani pocaluj mnie w d.. emotka

Spotykane to raczej u tych swiezo zarejestrowanych lub calkiem rzadko udzielajacych sie na forum. Odzywaja sie jak tylko czegos potrzebuja. emotka

Juz sie nie nabiore. emotka

pikawka

#7294953 Napisano: 07.09.2025 17:01:08
rufus napisał(a):

Moze nie wkurzaja, ale irytuja mnie uzytkownicy forum ktorzy w wiadomosci prywatnej o cos pytaja, chca rad..
A po odpowiedzi i poswieceniu swojego czasu ani dzieki ani pocaluj mnie w d.. emotka

Spotykane to raczej u tych swiezo zarejestrowanych lub calkiem rzadko udzielajacych sie na forum. Odzywaja sie jak tylko czegos potrzebuja. emotka

Rufus ej no weź mi też udziel jakichś rad, obiecuję, że będę pisać do Ciebie codziennie emotka   Mogę nawet na kom emotka

adamo86

#7294955 Napisano: 07.09.2025 17:10:12
pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Rufus ej no weź mi też udziel jakichś rad, obiecuję, że będę pisać do Ciebie codziennie emotka   Mogę nawet na kom emotka

Ja mogę nawet dzwonić codziennie jakbyś chciał tylko zdradź coś! 🤣
1 andii 0

rufus

#7294956 Napisano: 07.09.2025 17:19:16
pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Dawaj emotka
1 pikawka 0

rufus

#7294957 Napisano: 07.09.2025 17:22:51
adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Tez na tel?
Ustalcie miedzy soba zeby linia nie byla zamknieta. emotka
1 pikawka 0

Kogut997

#7295028 Napisano: 08.09.2025 09:02:33
rufus napisał(a):

Ja to dosyć świeży na forum jestem, ale chyba zbyt nieśmiały jestem, żeby tak pisać do nieznanej mi osoby. 
I tak co jakiś czas próbuję coś z dziewczyną usprawniać i próbować, jakby tu lepiej wysłać zgłoszenia, przechowywać paragony, zapisywać zgłoszenia, bo to nie jest takie proste jak się wydaje rodzinie emotka
I tak mówię czasami, że chciałbym wygrać jakiś wyjazd na który jadą forumowicze, bo jestem bardzo ciekaw was wszystkich! emotka

Kiciunia21

#7295030 Napisano: 08.09.2025 09:06:31
adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Ja też! Ja też!  emotka
1 rufus 0

notta

#7295033 Napisano: 08.09.2025 09:11:52
Kiciunia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Ja też! Ja też!  emotka

grupa wsparcia się poszerza emotka  ja też mogę coś zapytać emotka  ? Obiecuje że będę odpowiadać emotka
1 rufus 0