Wkurza mnie...

ziolko

#7292365 Napisano: 29.08.2025 19:32:14
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak mnie pytają się o rozmiar, to zawsze mam dylemat, jaki podać
Wiele lat temu na ryneczku przymierzałam spodnie. Od rozmiaru 40 do 50. Żadne nie były dobre i niewiele różniły się między sobą emotka

Wcale nie jesteś korpulentna. Masz wymiary po prostu KOBIECE! emotka

No ba... 
Na świecie istnieje nie tylko Wenus z Milo, ale też Wenus z Willendorfu emotka emotka  Obie to kobiety emotka
0 0

Gość: cb656

#7292367 Napisano: 29.08.2025 19:46:36
ziolko napisał(a):

Wenus z Willendorf

Uważam, że zdecydowanie oraz  prowokacyjnie PRZESADZASZ. Moim zdaniem jesteś the best.
0 0

ola120

#7292428 Napisano: 30.08.2025 06:50:46
Wkurza mnie loteria piwna w Gamie. Przyznają po kilka zdrapek za zakup jednego piwa,  a i tak wszystkie są nie wygrane emotka  wkurza mnie, że kilka e maili cały czas się powtarza. Jak oni to robią , że cały czas wygrywają?
0 0

#7292433 Napisano: 30.08.2025 07:37:53
ola120 napisał(a):

Wkurza mnie loteria piwna w Gamie. Przyznają po kilka zdrapek za zakup jednego piwa,  a i tak wszystkie są nie wygrane emotka - wkurza mnie, że kilka emaili cały czas się powtarza. Jak oni to robią , że cały czas wygrywają?

Kim są ONI?! emotka
Wqrza mnie, że tego nie wiem! emotka
0 0

#7292545 Napisano: 30.08.2025 14:18:25
Błędy w komunikacji wynikać miały z pomyłek kontrolera, który mylił samoloty i przekazywał niewłaściwe informacje. emotka
https://wiadomosc...ej-7194774255401888a
0 0

atlantydek

#7292592 Napisano: 30.08.2025 17:37:01
Ale mnie wkurzył typ, który na US Open sprzątnął sprzed nosa dzieciakowi czapkę z autografem Majchrzaka. Okazało się, że to Polak, prezes firmy budowlanej Drog-Bruk.  Ludzie masowali zaczęli wstawiać opinię na serwisach rekrutacyjnych . On zamiast okazać skruchę wyzywał ludzi od biedaków i motłochu i nazywał to lekcją wychowawczą dla dziecka - kto szybszy ten lepszy. Drogo burak zapłaci za to.  Dziecko zostało odnalezione przez Majchrzaka i ma już czapkę
https://eurosport...23216309/story.shtml
2 samdej, emi 0

samdej

#7292597 Napisano: 30.08.2025 17:46:32
atlantydek napisał(a):

Ale mnie wkurzył typ, który na US Open sprzątnął sprzed nosa dzieciakowi czapkę z autografem Majchrzaka. Okazało się, że to Polak, prezes firmy budowlanej Drog-Bruk.  Ludzie masowali zaczęli wstawiać opinię na serwisach rekrutacyjnych . On zamiast okazać skruchę wyzywał ludzi od biedaków i motłochu i nazywał to lekcją wychowawczą dla dziecka - kto szybszy ten lepszy. Drogo burak zapłaci za to.  Dziecko zostało odnalezione przez Majchrzaka i ma już czapkę

A mnie akurat cieszy ta lekcja wychowawcza, oczywiście lekcja wychowawcza dla tego buraka.

I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje.
1 emi 0

@gnieszk@

#7292601 Napisano: 30.08.2025 18:10:59
samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

A mnie akurat cieszy ta lekcja wychowawcza, oczywiście lekcja wychowawcza dla tego buraka.

I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje.

Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylko spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona.
1 mia 0

atlantydek

#7292607 Napisano: 30.08.2025 18:33:28
@gnieszk@ napisał(a):

samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylo spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona.

Masz rację, sam nie jestem fanem takich internetowych krucjat i linczów.  Wszyscy popełniamy błędy i podlegamy wyższym i niższym emocjom, trudno skreślać człowieka po momencie słabości.  Żeby to tutaj zatrzymać, wystarczyłoby kilka słów i przepraszam, To nie jest przypadkowy Kowalski, który jest zagubiony,  nie wie lub nie ma narzędzi, aby zareagować. To prezes znacznej  firmy - partner Polskiego Związku Tenisowego.
0 0

samdej

#7292608 Napisano: 30.08.2025 18:33:58
@gnieszk@ napisał(a):

samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylo spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona.

Też prawda. A fakt jest faktem, że każdy z nas ma coś na sumieniu.
1 @gnieszk@ 0

@gnieszk@

#7292610 Napisano: 30.08.2025 18:48:59
atlantydek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Masz rację, sam nie jestem fanem takich internetowych krucjat i linczów.  Wszyscy popełniamy błędy i podlegamy wyższym i niższym emocjom, trudno skreślać człowieka po momencie słabości.  Żeby to tutaj zatrzymać, wystarczyłoby kilka słów i przepraszam, To nie jest przypadkowy Kowalski, który jest zagubiony,  nie wie lub nie ma narzędzi, aby zareagować. To prezes znacznej  firmy - partner Polskiego Związku Tenisowego.

Może tak, może nie. Tłum poczuł krew i nic go już nie zatrzyma, aż nie dojedzie ofiary. Mam wrażenie, że jako naród to uwielbiamy. O taaak. Ustalmy tożsamość i heja na niego, bez żadnych zahamowań.  Opinie w google V, kometarze V , posty V. Nie zatrzymujmy się na nim, jest przecież jeszcze jego rodzina. Facet zachował się dziecinnie i żenująco i to fakt. Ale nadal mówimy o czapce... Strach pomyśleć co by było ,gdyby powód był większego kalibru. Obserwowałam ostatnio te zachowania przy aferze z KPO. Jedną ze ściganych była kobieta właścicielka pizzerii, która złożyła wniosek o pieniądze na solarium. Fala hejtu jaki się na nią wylał była jakaś szalona. Co najlepsze to ona wcale tej kasy ostatecznie nie wzięła i nie weźmie, bo lokal, w którym miało stanąć solarium nie spełniał warunków i wycofała wniosek. Ale co to kogo obchodzi. Mam wrażenie, że niektórzy ludzie są tak nienawistni, że nie ma dla nich nic lepszego jak to, gdy mogą dać upust swojej złości. 
A i na GoWork-u każdy może wpisać co chce. Wpis kancelarii, który był tam  zamieszczony (co w sumie od początku było dziwne, że tam go dali jako niby oficjalne oświadczenie) okazał się fejkiem. A kancelaria WKB Lawyers firmy pana od czapki nigdy nie reprezentowała... Ale co to kogo. Też im ludzie smarują opinie na google. I jeszcze inne firmy o nazwach podobnych do DrogBruku też obrywają, bo się paru Januszom pomyliły firmy. Jakieś szaleństwo.
0 0

atyde25

#7292611 Napisano: 30.08.2025 18:52:01
Ale już tenisista znalazł chłopca i mu podobno wręczyć nową czapkę z autografem.
Ale przykro się ten filmik oglądało emotka
1 emi 0

atyde25

#7292612 Napisano: 30.08.2025 18:52:48
600 zł podwyżki za ciepło w Spółdzielniach Mieszkaniowych.
No nie powiem co mnie strzeliło już czynsz jest 1800 zł emotka
0 0

#7292613 Napisano: 30.08.2025 19:01:30
atyde25 napisał(a):

600 zł podwyżki za ciepło w Spółdzielniach Mieszkaniowych.
No nie powiem co mnie strzeliło już czynsz jest 1800 zł emotka

Nie strasz! emotka
0 0

emi

#7292620 Napisano: 30.08.2025 19:48:52
Tu nie chodzi o kaliber czynu a zresztą czy może być większy od wyrwania dziecku tego na co cały mecz czekał i dostał od Kamila Majchrzaka. To jest kradzież, perfidna kradzież a facet to żaden fejk , Jego prawnik wydał oświadczenie, ale niestety ono tylko go pogrąża. Co trzeba mieć w głowie (pomijam etykę ) żeby na trybunach , przy masie ludzi i kamer okradać dziecko. Film z kradzieży ukazał się w telewizji po meczu Coco Gauf z Magdaleną Fręch, więc obejrzał to cały tenisowy świat.
Na szczęście Kamil to człowiek o wielkim sercu- dał apel o poszukiwaniu chłopca i jest szczęśliwy finał- chłopiec odnaleziony i nagrodzony czapeczką 
0 0

@gnieszk@

#7292626 Napisano: 30.08.2025 20:04:04
emi napisał(a):

Tu nie chodzi o kaliber czynu a zresztą czy może być większy od wyrwania dziecku tego na co cały mecz czekał i dostał od Kamila Majchrzaka. To jest kradzież, perfidna kradzież a facet to żaden fejk , Jego prawnik wydał oświadczenie, ale niestety ono tylko go pogrąża. Co trzeba mieć w głowie (pomijam etykę ) żeby na trybunach , przy masie ludzi i kamer okradać dziecko. Film z kradzieży ukazał się w telewizji po meczu Coco Gauf z Magdaleną Fręch, więc obejrzał to cały tenisowy świat.
Na szczęście Kamil to człowiek o wielkim sercu- dał apel o poszukiwaniu chłopca i jest szczęśliwy finał- chłopiec odnaleziony i nagrodzony czapeczką  

Wszyscy znamy tą historię i jej zakończenie. Dlaczego facet miałby być fejkiem?
Fejkowy to jest jak się okazuje wpis na GoWork, właśnie ten niby kancelarii. Ktoś sobie wygenerował pewnie w Chacie pisemko prawnicze i tam wstawił. A ludzie łyknęli choć to w sumie chyba niemożliwe, żeby jakikolwiek prawnik tak działał. Na GoWork można sobie wpisać dowolną nazwę użytkownika, a że wpisano akurat tą kancelarię? Oni jak się okazuje nigdy DrogBruku nie reprezentowali i nie mają z p. od czapki nic wspólnego. A obrywają teraz równo z nim. Facet zachował się beznadziejnie i każdy to wie. Natomiast hejtująca go bez opamiętania horda to zupełnie odrębny temat. To takie samo zło.
0 0

emi

#7292628 Napisano: 30.08.2025 20:12:39
@gnieszk@ napisał(a):

emi napisał(a):

Fejkowy to jest jak się okazuje wpis na GoWork, właśnie ten niby kancelarii. Ktoś sobie wygenerował pewnie w Chacie pisemko prawnicze i tam wstawił. A ludzie łyknęli choć to w sumie chyba niemożliwe, żeby jakikolwiek prawnik tak działał. Na GoWork można sobie wpisać dowolną nazwę użytkownika, a że wpisano akurat tą kancelarię? Oni jak się okazuje nigdy DrogBruku nie reprezentowali i nie mają z p. od czapki nic wspólnego. A obrywają teraz równo z nim. Facet zachował się beznadziejnie i każdy to wie. Natomiast hejtująca go bez opamiętania horda to zupełnie odrębny temat. To takie samo zło.

Nie popieram linczu ale też nie bronię winowajcy.
Zawsze będę przeciwko oszustom i złodziejom gdziekolwiek by to nie było!

@gnieszk@

#7292635 Napisano: 30.08.2025 21:05:10
emi napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

emi napisał(a):

Nie popieram linczu ale też nie bronię winowajcy.
Zawsze będę przeciwko oszustom i złodziejom gdziekolwiek by to nie było!

A kto go broni? Bo na pewno nie ja.
Tylko między krytyczną oceną zachowania a internetowym linczem niesionym nienawiścią jest dość spora różnica.

psotka

#7292717 Napisano: 31.08.2025 13:05:52
Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.
0 0

@gnieszk@

#7292718 Napisano: 31.08.2025 13:11:47
psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?
0 0