Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Każdy właściciel sierściucha potwierdzi, że karma wraca, ale z taką punktacją spotkałam się po raz pierwszy - czy masz może do tego tabelkę ze szczegółowymi informacjami?
Problemy z psychiką, problemy z gorzałą, jeden uj. Zajadam się właśnie szparagami z Kaufa (4,40 zł / pęczek w promce niemarnowania) i magicznym ruchem widelca neutralizuję krzeptuchową klątwę. Gotowe!
PS: A w ogóle to się pisze "szeptucha"...
ziolko
Postów 10397
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zdolnabestia
Postów 5282
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Zablokować się nie da, nie moderatorzy
FBsebastian3
Postów 984
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sylzab2294
Postów 4498
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
U mnie to samo...
Choćbym nie wiem jak celowała, to zawsze trafiam w pudło...
Wkurzające to jest niesamowicie...
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
zaczytana-pola
Postów 11509
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie puste półki to zawsze coś innego.
Wchodzę do sklepu. Kolejka do mięsnego na pół kilometra(co dziwne aż dwie babeczki na mięsie). Odstałam pół godziny. Idę dalej. Oczywiście świeżego szpinaku brak. Ale zadowolenie mnie ogarnęło na widok Sagi(której wcześniej nie było już). Wózek zapakowany, staję w kolejce. Mija 5 minut i BUM! Nie ma światła/prądu. Kasjerka popędza, bo za 10 minut kasa się wyłaczy(serio? Nie mają awaryjnego zasilania??!!) Popędzą staruszki, ta się ociąga, ta zablokowała terminal. Płatność tylko gotówką. Sic! Dobrze, że w portfelu 120 zł, to za większość rzeczy zapłacę. Zakupy spakowane, nieopłacone odniesione na półkę. Paragon w torbie. Wracam do domu. I co? Kufa, NIE MÓJ PARAGON 😡 I jakby tego było mało- wzięłam dla psa karmę z wołowiną. A ten wołowiny nie dotknie 😡😡
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
atyde25
Postów 3622
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
koniczynka123
Postów 1037
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawiązując do topu- to wkurzam się na brak wygranych, a ucieszyłyby mnie właśnie wygrane duże ilości słodyczy
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
cb656
Postów 2310
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 30
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
elemelex
Postów 383
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: W pierwszej żabce nie ma.
A na temat: wkurza mnie, że nie mam takiej weny jak inni. Z 3/4 konkursów rezygnuję, bo pytanie nie wzbudza żadnej chęci odpowiedzi, bo nie potrzebuję już więcej słodyczy, bo Intermarche za daleko, bla bla.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
zaczytana-pola
Postów 11509
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kammilos
Postów 85
Data rejestracji 03.01.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 2310
Punkty karne 0
Konkursy dodane 30
anaesth
Postów 3213
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17546
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A w temacie:
Wkurza mnie to, że ochoczo robię zakupy na różne konkursy, wydaję pieniądze, a potem w 90% albo mi się odechciewa pisać/zgłaszać*, albo brakuje mi czasu, albo... zwyczajnie zapominam.
* - tak, bo dotyczy to też loterii; jestem takim mistrzem, że zostałam z kilkoma niezgłoszonymi paragonami na Grześki i Knoppers po zakończeniu konkursów!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
delfinka101
Postów 5735
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radziosny
Postów 665
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
5%
lilichilimili
Postów 162
Data rejestracji 20.12.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2779
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
cb656
Postów 2310
Punkty karne 0
Konkursy dodane 30
Generalnie wkurza mnie oczekiwanie totalnie obcych mi osób, by im podpowiadać, jak wygrywać. A weż sobie wypracuj sam swoje metody!