Wkurza mnie...

pikawka

#7305299 Napisano: 13.10.2025 09:30:26
81czarnaowca napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka

Nie wiem ile twoi mają lat. I mnie w pracy już się wszyscy nauczyli, że przez pierwszą godzinę lepiej nie podchodzić do mnie aż minie mi poranny nerw. Mój najstarszym a 16 i jest coraz gorzej.

u mnie 2x 9 lat i 4- latek emotka
Dziś prawie spóźnieni do szkoły bo się tłukli na dywanie a najmłodszy jak mi zaje….ał kubkiem w oko to aż się poryczałam emotka

81czarnaowca

#7305303 Napisano: 13.10.2025 09:47:52
pikawka napisał(a):

81czarnaowca napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka

Nie wiem ile twoi mają lat. I mnie w pracy już się wszyscy nauczyli, że przez pierwszą godzinę lepiej nie podchodzić do mnie aż minie mi poranny nerw. Mój najstarszym a 16 i jest coraz gorzej.

u mnie 2x 9 lat i 4- latek emotka
Dziś prawie spóźnieni do szkoły bo się tłukli na dywanie a najmłodszy jak mi zaje….ał kubkiem w oko to aż się poryczałam emotka

0 0

ktosiek1

#7305304 Napisano: 13.10.2025 09:48:00
wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie ten rok konkursowy - zawsze październik to był moment, w którym licznik wygranych wskazywał 200, a teraz jest 150... Nie wiem czy ja się popsułem, czy jest taka konkurencja czy ludzie zaczęli używać chatów gpt do zgłoszeń!>

Może i uzywają AI, ale gorzej jeżeli agencje takie odp. wybierają - bo (przynajmniej dla mnie) na razie to te generowane odpowiedzi są kiepskiej jakości.
0 0

rudzixon

#7305324 Napisano: 13.10.2025 11:13:44
pikawka napisał(a):

Ja mam dwie dziewczynki, 2 i 4 lata. 
Kłotnie i bijatyki na porządku dziennym mimo tlumaczeń, rozmów....

nanajka81

#7305327 Napisano: 13.10.2025 11:17:43
rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

pikawka

#7305335 Napisano: 13.10.2025 11:35:20
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

Ja z moimi nie wytrzymuje już…
jesrem introwertykiem, cały dzień na obrotach i cenię sobie spokojne wieczory a Ci wtedy zaczynają.. no oszaleć można emotka do tego ja nie pracuje więc całe dnie z nimi… wariatkowo emotka

norweska20

#7305338 Napisano: 13.10.2025 11:42:04
Wzięłam sobie dziś " urlopa" w pracy , córce chciałam zrobić wolne w szkole i  miał byc planowany  WYPAD DO ENERGYLANDI . 
W Biedronce prowiant kupiony gotowe do drogi : wpisuje trasę w mapę  Google bo mamy tam 65km w 1 stronę  a tam komunikat DZIŚ ZAMKNIETE !!!!!
No zesz k...a m.ć...nawet nie pomyślałem że tam może być czynne od środy 🫣🤪
Dobre chociaż to że tam nie dojechalysmy bo wtedy to już byłby wnerw konkretny ...a tak córkę go szkoły zawiozłam a jutro znowu rundka do majstra o urlop🫣😜

Kwiat Paproci

#7305360 Napisano: 13.10.2025 12:01:18
ciągle mi internet wybija coś w komputerze mi się psuje...... jak tu wygrywać jak mi ten NEt tak muli.....
0 0

Vexo

#7305423 Napisano: 13.10.2025 15:11:42
Podpisuję się pod tym emotka
0 0

atyde25

#7305464 Napisano: 13.10.2025 18:13:59
Jestem zniesmaczona całym tym koncernem Loreal i aż żałuję, że kupiłam produkt na ich konek i dobrze, że jest smsowy a nie przez ten lipny formularz. I jeszcze wymyślać który produkt to ikona jak mam ochotę wywalić ich cały szajs do kosza wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

sylzab2294

#7305472 Napisano: 13.10.2025 18:31:23
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

moi już dorośli emotka  Chłopak i dziewczyna, no i dramat, jak się kłócą, W moich oczach to dalej dzieci, jak ich słucham... A za chwile dyskusje, rozkminy itp. Przytulasy... Tłumaczę, że jak nas braknie to będą mieli tylko siebie... także macie rację, to powiedzenie jest adekwatne do wieku dzieci, naprawdę emotka  Fakt faktem, że wkurzają mnie niemiłosiernie te ich kłótnie...

ziolko

#7305479 Napisano: 13.10.2025 19:18:27
Wkurza mnie, że w moim mieście powstają dwie nowe galerie, ale ze sklepami, które już w mieście są. PO CO??? Dlaczego nie zrobią Intermarche, Auchan, czy innych, których nie ma??
0 0

nkba

#7305518 Napisano: 13.10.2025 22:03:19
Wkurza mnie, że wczoraj cały dzień nie działał formularz Bielendy, a laureaci natychmiastowych są na stronie emotka  No chyba, że działał przez moment...
0 0

baxter

#7305526 Napisano: 13.10.2025 22:46:46
ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że w moim mieście powstają dwie nowe galerie, ale ze sklepami, które już w mieście są. PO CO??? Dlaczego nie zrobią Intermarche, Auchan, czy innych, których nie ma??

Mnie też bardzo brakuje Intermarche, dużo fajnych konków a najbliższy sklep ponad 200kmemotka
1 nanajka81 0

Znana

#7305534 Napisano: 14.10.2025 01:06:03
Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta czy nie, oto jest dzień itd., itp. emotka
0 0

sergrazyna

#7305918 Napisano: 15.10.2025 12:24:49
Ociąganie się agencji z wynikami emotka
1 cb656 0

wiolka252

#7305938 Napisano: 15.10.2025 13:28:41
sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

moi już dorośli emotka  Chłopak i dziewczyna, no i dramat, jak się kłócą, W moich oczach to dalej dzieci, jak ich słucham... A za chwile dyskusje, rozkminy itp. Przytulasy... Tłumaczę, że jak nas braknie to będą mieli tylko siebie... także macie rację, to powiedzenie jest adekwatne do wieku dzieci, naprawdę emotka  Fakt faktem, że wkurzają mnie niemiłosiernie te ich kłótnie...

Ok i mnie trójka 21,8 i 2 jak sie wszyscy razem spotkają ,to tylko słyszę mamoo weź Patryka stąd (najmniejszego ) 😅

nanajka81

#7305961 Napisano: 15.10.2025 14:13:38
wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ok i mnie trójka 21,8 i 2 jak sie wszyscy razem spotkają ,to tylko słyszę mamoo weź Patryka stąd (najmniejszego ) 😅

Oj duża przepaść to łatwo nie jest  emotka  Dzieci na różnych etapach życia rzadko lubią spędzać ze sobą czas.
1 wiolka252 0

ziolko

#7305994 Napisano: 15.10.2025 15:16:51
Zobaczcie, jak "miłe" słowa dostałam za to, że dałam komuś karniaka 
"pamietaj karma istnieje za kazdy punkt jedna choroba w rodzinie wiecej,pozniej ludzie sie dziwia ze bliscy chorują na raka a to przez ich zachowanie.krzeptuchy istnieją i działają pamietaj sam jestes kreatorem swoich chorob"

Autorowi tego wpisu kazałam spier..alaćemotka
Wiecie, że dosłownie ręce mi opadły... dawałam wiele punktów karnych, nawet banów. Czasami dostawałam pytanie, za co i że inni też pisali itp. Ale takie coś dostałam pierwszy raz. Czy można to podciągnąć pod groźby karalne? Czy może potraktować to jako niestabilną psychikę autora?

kiwiwi

#7306000 Napisano: 15.10.2025 15:34:36
ziolko napisał(a):

Zobaczcie, jak "miłe" słowa dostałam za to, że dałam komuś karniaka 
"pamietaj karma istnieje za kazdy punkt jedna choroba w rodzinie wiecej,pozniej ludzie sie dziwia ze bliscy chorują na raka a to przez ich zachowanie.krzeptuchy istnieją i działają pamietaj sam jestes kreatorem swoich chorob"

Autorowi tego wpisu kazałam spier..alaćemotka
Wiecie, że dosłownie ręce mi opadły... dawałam wiele punktów karnych, nawet banów. Czasami dostawałam pytanie, za co i że inni też pisali itp. Ale takie coś dostałam pierwszy raz. Czy można to podciągnąć pod groźby karalne? Czy może potraktować to jako niestabilną psychikę autora?

Zabobonów raczej nie da się podciągnąć pod groźby karalne, bo czym on Ci właściwie grozi? Że ze swojej piwnicy rzuci na Ciebie klątwę? Napuści na Ciebie "krzeptuchę" albo poszczuje czarnym kotem? Do pośmiania, zablokowania i zapomnienia  emotka