Wkurza mnie...

cb656

#7308554 Napisano: 25.10.2025 11:09:57
Wkurzam się sam na siebie, że jakoś dziwnie nic mnie dziś nie wkurza, wwrrr... emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

radosna

#7308557 Napisano: 25.10.2025 11:21:36
cb656 napisał(a):

Wkurzam się sam na siebie, że jakoś dziwnie nic mnie dziś nie wkurza, wwrrr... emotka emotka emotka emotka emotka

Odkurz mieszkanie, wytrzep dywany.
Wtedy na pewno będziesz "wkurzany".

PS. Wkurzają mnie beznadziejne nagrody gorszego rzędu np. "unikalne" skarpetki emotka

atyde25

#7309083 Napisano: 28.10.2025 00:57:19
Przez te wasze wygrane przypomniały mi się konki z gazet wysyłanie kartek pocztowych a potem 0700.
Jakie ja miałam jazdy przez to 0700 z fona stacjonarnego bo to drogie było.
Tak jestem dinozaurem. Edytko dzwoniłaś na 0700 taki rachunek nie to nie ja hahahhah:P To były setki złotych  wtedy to był majątek. Miałam przez to tak przechlapane.
1 cb656 0

zaczytana-pola

#7309165 Napisano: 28.10.2025 11:41:15
Wkurzają mnie zakupy w Biedronce. Środek tygodnia na prowincji. Trzy wózki, w tym dwa połamane. Alejki zastawione, nie da się przejechać wózkiem. Jedna kasa otwarta. Kolejka na pół sklepu. Wybieram samoobsługową. Babeczka z kasy ogarnia też samoobsługowe. Własna torba? Obsługa sprawdzi torbę. Czekam 5 minut. Skanuję zakupy. Znów obsługa. Ogórki w folii to level hard dla kamery. Czekałam 11 minut. Na obsługę. Zakupy z dojazdem powinny zająć max 30 minut. Wróciłam do domu po godzinie.

cb656

#7309175 Napisano: 28.10.2025 12:35:36
atyde25 napisał(a):

...przypomniały mi się konki z gazet wysyłanie kartek pocztowych a potem 0700.
Tak jestem dinozaurem...

To możemy sobie ręce podać, też to pamiętam. emotka
Ergo? Też jestem dinożarłem, ech... emotka Jako ciekawostkę dorzucę, że z powodu sporej dość różnicy wieku w pewnym środowisku nabyłem ksywkę JASZCZUREK, że niby taki właśnie dinożarł hihi... emotka

W temacie: wkurza mnie, że te czasy minęły i to środowisko się rozsypało, ech... emotka

stokrotka238

#7309218 Napisano: 28.10.2025 14:27:28
[quote=

atyde25]Przez te wasze wygrane przypomniały mi się konki z gazet wysyłanie kartek pocztowych a potem 0700.
Tak jestem dinozaurem. Edytko dzwoniłaś na 0700 taki rachunek nie to nie ja hahahhah:P To były setki złotych  wtedy to był majątek. Miałam przez to tak przechlapane.

Ale chociaż coś wygrywałaś??
0 0

gregory04

#7309302 Napisano: 28.10.2025 18:43:52
Wkurzają mnie ceny zakupów konkursowych: kup kosmetyki za min. 49zł, kup produkty Whiskas za min. 50zł, kup dwa produkty Lovela-40zł emotka  coraz droższe paragony-coraz mniejsza chęć na branie udziału w tych konkursach.

snowflake

#7309404 Napisano: 29.10.2025 09:02:57
A mnie wkurza moje nieogarnięcie emotka  nakupuję tych produktów a potem zapominam wziąć udział w konkursie  emotka
2 magdapz, mia 0

basiag

#7309409 Napisano: 29.10.2025 09:17:18
snowflake napisał(a):

A mnie wkurza moje nieogarnięcie emotka  nakupuję tych produktów a potem zapominam wziąć udział w konkursie  emotka

nie nazwałałabym tego sklerozą a raczej "zmęczeniem materiału". Po tylu latach przebywania w tych klimatach zwyczajnie się już nie chce podejść do wysyłania mimo posiadania paragonu, więc się odwleka, odwleka ... aż termin mija. Ale zgadzam się, to złości później emotka  Też tak miewam emotka  albo na ostatnią chwilę puszczam byle co byle się paragon nie zmarnował.
Może już żeśmy swoje wygrali ?? emotka

sloma_i_buty

#7309437 Napisano: 29.10.2025 10:36:05
basiag napisał(a):

snowflake napisał(a):

nie nazwałałabym tego sklerozą a raczej "zmęczeniem materiału". Po tylu latach przebywania w tych klimatach zwyczajnie się już nie chce podejść do wysyłania mimo posiadania paragonu, więc się odwleka, odwleka ... aż termin mija. Ale zgadzam się, to złości później emotka  Też tak miewam emotka  albo na ostatnią chwilę puszczam byle co byle się paragon nie zmarnował.

Moim zdaniem to też kwestia niesprzyjającej pogody, zmiany czasu na zimowy i marketingowego obciążenia.
Wchodzę do sklepu w październiku i widzę dekoracje świąteczne. Zastanawiam się, co się stało? Czasami czuję się jak niedźwiedź, który wpadł w tryb depresyjno-zimowy 15 lat temu, dopiero się obudził i dziwi się, że na czas Adwentu należy kupić 5 kalendarzy i 50 dekoracji. Już nie czeka się na prezent, bo ten kalendarz jest jego formą.
Przestałam rozumieć tego rodzaju konsumpcjonizm, więc i trudniej pisać mi o świętowaniu, który ma jakiś wymiar parareligijny.
2 cb656, ZetZ 0

ankasss

#7309450 Napisano: 29.10.2025 11:16:30
Wkurza mnie brak wygranych i brak czasu. I dwójka chorych i marudnych maluchów. Czekam na wyniki Kinder, może chociaż jakoś mi osłodzą ten ciężki  dzień.
0 0

ankasss

#7309451 Napisano: 29.10.2025 11:16:33
Wkurza mnie brak wygranych i brak czasu. I dwójka chorych i marudnych maluchów. Czekam na wyniki Kinder, może chociaż jakoś mi osłodzą ten ciężki  dzień.
0 0

ankasss

#7309452 Napisano: 29.10.2025 11:16:34
0 0

zaczytana-pola

#7309515 Napisano: 29.10.2025 13:24:37
Jacobs pogłębiło moją konkursową depresję.

atyde25

#7309543 Napisano: 29.10.2025 14:56:16
W każdym wątku będę tak, kawę Nescafe 200 g sobie kupisz w okazyjnej cenie przy zakupie 2 słoików jedne 19,99 zeta. No i co zrobiłam kupiłam dziś a promo tylko w piątek 31.10.25. I co dziś kupiłam 2 słoiki po 36,99 zł i co znowu w piątek kupię to 4 po 200g.
emotka Całe zakupy mi staruszek jakiś siedział na plecach bo pewnie myślał, że coś zerknie co w promo cenowych.
A ja się nadaje akurat nawet kawy nie umiem kupić po promo cenie. Już byłam krok by kierowniczkę wołać dobrze ,że w apce Biedry sprawdziłam. Mam dość idę gotować. Jakby co kostkarka czeka nawet do 150 opuszczę emotka
0 0

snowflake

#7309660 Napisano: 30.10.2025 00:43:33
basiag napisał(a):

Już wygrali? Czegoś takiego w ogóle nie biorę pod uwagę emotka po prostu następnym razem zamiast iść na małą drzemkę regeneracyjną - najpierw powysyłam zgłoszenia  emotka  to raczej wszystko inne po trochę - coraz więcej problemów w życiu, mniej czasu, jesienny nastrój, durne konkursy z durnymi pytaniami i durnymi nagrodami  emotka

sloma_i_buty napisał(a):

Moim zdaniem to też kwestia niesprzyjającej pogody, zmiany czasu na zimowy i marketingowego obciążenia.
Wchodzę do sklepu w październiku i widzę dekoracje świąteczne. Zastanawiam się, co się stało? Czasami czuję się jak niedźwiedź, który wpadł w tryb depresyjno-zimowy 15 lat temu, dopiero się obudził i dziwi się, że na czas Adwentu należy kupić 5 kalendarzy i 50 dekoracji. Już nie czeka się na prezent, bo ten kalendarz jest jego formą.
Przestałam rozumieć tego rodzaju konsumpcjonizm, więc i trudniej pisać mi o świętowaniu, który ma jakiś wymiar parareligijny.

To to to emotka  ale się nie poddam...w pianę dmuchnęłam emotka
A propos dekoracji, do kilku sklepów w ogóle przestałam chodzić. Nie przemawia do mnie ich polityka. Kiedyś jeszcze czekali do Wszystkich Świętych a teraz od początku października nas atakują z bożonarodzeniowym asortymentem "żeby każdy sobie zdążył kupić" ( taki komentarz widziałam na profilu jednego w tych sklepów gdy ktoś zapytał po co tak wcześnie takie rzeczy promują) emotka
1 elemelex 0

elemelex

#7309666 Napisano: 30.10.2025 06:07:28
Oj tak zmęczenie materiału. Nie wiem który już raz mam wymyśleć odpowiedź na pytanie o uśmiech, jak dbasz o uśmiech, jak pasta do zębów zmienia twoje życie w pasmo szczęsliwości. Za każdy razem inaczej, kreatywniej. Kuku na muniu dostać można emotka  Natomiast dziś się wyspałam więc mam nadzieję na przebłysk geniuszu xD
0 0

nanajka81

#7309670 Napisano: 30.10.2025 07:15:32
elemelex napisał(a):

Oj tak zmęczenie materiału. Nie wiem który już raz mam wymyśleć odpowiedź na pytanie o uśmiech, jak dbasz o uśmiech, jak pasta do zębów zmienia twoje życie w pasmo szczęsliwości. Za każdy razem inaczej, kreatywniej. Kuku na muniu dostać można emotka  Natomiast dziś się wyspałam więc mam nadzieję na przebłysk geniuszu xD

Jeżeli to konkurs organizowany przez Rossmanna to cokolwiek tam napiszesz to będzie dobrze bo oni nagradzają jakieś losowe zgłoszenia, niekoniecznie konkursowiczów emotka
0 0

elemelex

#7309685 Napisano: 30.10.2025 08:39:57
nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jeżeli to konkurs organizowany przez Rossmanna to cokolwiek tam napiszesz to będzie dobrze bo oni nagradzają jakieś losowe zgłoszenia, niekoniecznie konkursowiczów emotka

Ostatnio napisałam cokolwiek i też nie wyszło hehehe. Bolała mnie głowa i napisałam coś bzdurnego.
0 0

atyde25

#7309787 Napisano: 30.10.2025 14:37:38
Nie dość , że mnie oskubali na 10 zeta to muszę przejrzeć wszystkie paragony od 5 października w poszukiwaniu Orbity.
A do tego wczoraj kupiłam gumy nawet nie mając pojęcia, że jakieś promo jest z nimi związane . Jestem wiedźma jednak ,dzieci czekam na was jutro   emotka  Jak mnie dzieci zwiodą to ja serio wybuchnę
0 0