Wkurza mnie...

kumulacja

#7306889 Napisano: 19.10.2025 17:51:17
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że wielu forumowiczów nie ogarnia podstawowych pojęć. Umieszcza wpisy w niewłaściwych topach. emotka
Ludzie, czemu jesteście tak głupi??! emotka

Nie każdy grzeszy mądrością tak, jak Ty. Bądź bardziej wyrozumiały i tolerancyjny. Wystarczy zwrócić uwagę danej osobie, a nie nazywać ją głupią.

bajm

#7306907 Napisano: 19.10.2025 19:44:47
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka

Ja mam dwie dziewczynki, 2 i 4 lata. 
Kłotnie i bijatyki na porządku dziennym mimo tlumaczeń, rozmów....

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

Ja z moimi nie wytrzymuje już…
jesrem introwertykiem, cały dzień na obrotach i cenię sobie spokojne wieczory a Ci wtedy zaczynają.. no oszaleć można emotka do tego ja nie pracuje więc całe dnie z nimi… wariatkowo emotka

Kiedyś przeczytałam, że rodzeństwo, które nie walczy ze sobą w dzieciństwie, w wieku dorosłym nie jest sobie bliskie.
I tym pocieszałam się, gdy moi synowie nie dawali się okiełznać.

@gnieszk@

#7306995 Napisano: 20.10.2025 10:38:51
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że wielu forumowiczów nie ogarnia podstawowych pojęć. Umieszcza wpisy w niewłaściwych topach. emotka
Ludzie, czemu jesteście tak głupi??! emotka

Nie każdy grzeszy mądrością tak, jak Ty. Bądź bardziej wyrozumiały i tolerancyjny. Wystarczy zwrócić uwagę danej osobie, a nie nazywać ją głupią.

Ja tylko dodam - "przemądrzały" to zupełnie coś innego niż "mądry"
1 panasa 0

atyde25

#7307110 Napisano: 20.10.2025 13:57:20
Albo się zestarzałam w sensie mozg nie ten co kiedyś. Te zakupy promo to jak pole minowe się zrobiły .Nawet na moment nie można stracić czujności by dobrze kupić wymagane produkty. Czuję się prawie jak w Sabotażyście tylko prestiż gry mniejszy masakra emotka
No i nie dla mnie bo dużo konkurencji w wodzie a ja mam uraz do wody otwartej nie do mycia hahhaha emotka
1 cb656 0

adamo86

#7307138 Napisano: 20.10.2025 14:38:19
cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Ja nie grzeszę wcale! Ani mądrością, ani urodą. emotka Jestem baaardzo tolerancyjny! emotka Jednakże poziom bezmyślności okazywany przez niektóre jednostki woła o pomstę do nieba i wymaga napiętnowania. Zwrócić uwagę, powiadasz? emotka Przecież taki ktoś nawet tego nie zrozumie! emotka Nazywajmy rzeczy po imieniu. Tak jest uczciwie. emotka

A jakiś przykład? sprawdzimy czy to aż taka wielka tragedia, że trzeba tak przeżywać emotka

adamo86

#7307181 Napisano: 20.10.2025 16:17:57
cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

A jakiś przykład? sprawdzimy czy to aż taka wielka tragedia, że trzeba tak przeżywać

SERIO?! emotka Potrzebujesz "przykładu" od kogoś, bo sam nie masz oczu i nie widzisz, co się dzieje na forum?! emotka

Tak, zgadza się emotka

atyde25

#7307350 Napisano: 21.10.2025 07:24:03
Wkurzające mugole co ledwo do 5 potrafią zliczyć piszące w wątkach od czapy ,nie na temat, zaśmiecające forum.
0 0

atyde25

#7307351 Napisano: 21.10.2025 07:25:29
Muszę wymodzić 2 smsy na Loreala w Hebe a mam odruch wiadomo jaki jak o nich myślę i to wkurza jeszcze bardziej emotka
0 0

sergrazyna

#7307375 Napisano: 21.10.2025 09:26:22
atyde25 napisał(a):

Muszę wymodzić 2 smsy na Loreala w Hebe a mam odruch wiadomo jaki jak o nich myślę i to wkurza jeszcze bardziej emotka

No patrząc na te nagrody to w ogóle się nie chce nic na to pisać emotka
0 0

ch_magd

#7307380 Napisano: 21.10.2025 09:42:55
Wkurza mnie życie, jego niesprawiedliwość... Brak chęci. Brak szczęścia... Nawet 1 zł nie da się ustrzelić. Dlaczego wszystko przeciwko mnie emotka
0 0

elemelex

#7307408 Napisano: 21.10.2025 10:42:06
sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja naprawdę muszę się postarać żeby wynaleźć co kupić na ten konkurs, wszystko mnie od nich podrażnia. Ten krem pod oczy laser costam - łzy i pieczenie. A kremy do twarzy wiekszość z alko. Jakby było wiecej bonów do hebe to bym zaryzykowała, ale jak mam wygrać zestaw alkoholowych kosmetyków to pas.
1 sambolera 0

sergrazyna

#7307411 Napisano: 21.10.2025 10:49:32
elemelex napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja naprawdę muszę się postarać żeby wynaleźć co kupić na ten konkurs, wszystko mnie od nich podrażnia. Ten krem pod oczy laser costam - łzy i pieczenie. A kremy do twarzy wiekszość z alko. Jakby było wiecej bonów do hebe to bym zaryzykowała, ale jak mam wygrać zestaw alkoholowych kosmetyków to pas.

Ja też pass. Wolę kupić paragon więcej na konkurs z fajnymi nagrodami.
0 0

FBsebastian3

#7307413 Napisano: 21.10.2025 10:59:17
Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała
0 0

joan

#7307414 Napisano: 21.10.2025 11:01:25
FBsebastian3 napisał(a):

Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała

A jakie ma wyniki badań laboratoryjnych? Jak weterynarz zidentyfikował źródło tej niedowagi?
0 0

FBsebastian3

#7307417 Napisano: 21.10.2025 11:06:13
joan napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

A jakie ma wyniki badań laboratoryjnych? Jak weterynarz zidentyfikował źródło tej niedowagi?

Były robione ,zdriwa,bez robali. Ostatnio weterynarz stwierdziła,ze mogła być najsłabsza w miocie. Trzymam ją pół dnia na dworze żeby chwyciła apetytu cosik bo ona taka troche balkonowo-ogródeczkowa. NIC.Za to moja poluje,zeby wlecieć i jej obrobić miske
1 kumulacja 0

pikawka

#7307418 Napisano: 21.10.2025 11:13:01
FBsebastian3 napisał(a):

Wiesz co, moja kotka była podobna. Taki pomieszany Brytyjczyk długowłosy, sierści, puchu i  wyglądała jakby z 20 kg ważyła. Ale po strzyżeniu skóra i kości. Na brzuchu normalnie jej skóra wisiała. Wyniki miałam ok, była zdrowa i wet stwierdziła, że taka jej uroda i tyle. Jadła normalnie ale tylko suchą karmę, sporadycznie saszetki. Nigdy ludzkiego jedzonka nie lubiła i nigdy nie jadła.
Po co na siłę ją tuczyć, jeśli jest zdrowa oczywiście… emotka

Cebulka

#7307431 Napisano: 21.10.2025 12:05:07
sergrazyna napisał(a):

elemelex napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja też pass. Wolę kupić paragon więcej na konkurs z fajnymi nagrodami.

Podpinam się. Wzięłam do ręki maseczkę do twarzy (najtańszy możliwy produkt promocyjny). Skład tak słaby, że nawet nie chciałabym tego użyć. A co dopiero wygrać całe pudło takiego badziewia...
1 elemelex 0

elemelex

#7307561 Napisano: 21.10.2025 20:35:00
Wkurza mnie, że wydałam 27 złotych na czekoladę, której nie chcę, żeby opowiadać o mojej pasji do piłki, której nie mam. 
Na jednej jest jakiś kod, ale nie wyobrażam sobie walczyć o kolejną porcję czekolady:D
Swoją drogą jeszcze mam Jeżyki z konkursu w którym nic nie wygrałam.
0 0

pioge7

#7307564 Napisano: 21.10.2025 20:56:43
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że wydałam 27 złotych na czekoladę, której nie chcę, żeby opowiadać o mojej pasji do piłki, której nie mam. 
Na jednej jest jakiś kod, ale nie wyobrażam sobie walczyć o kolejną porcję czekolady:D
Swoją drogą jeszcze mam Jeżyki z konkursu w którym nic nie wygrałam.

Ja wydałem dziś 27 zł na czekoladę i tą za 20 zł zostawiłem na kasie samoobsługowej emotka zapomniałem jej zabrać emotka
1 elemelex 0

rufus

#7307583 Napisano: 21.10.2025 22:05:26
A ja kupilem czekolade i ciastka zamiast drugiej czekolady emotka
0 0