Wkurza mnie...

koniczynka123

#7298060 Napisano: 17.09.2025 13:30:48
loteryjny napisał(a):

Na jakieś 60 ostatnich zgłoszeń do bramek jedna trafiona, nieźle się dzieje emotka emotka

Z samego almette co najmniej  co 2 minuty jest zgłoszenie a koszt zakupu oko9ło 6 zł, to co dopiero inne konkursy gdzie mniejsze inwestycje emotka  Nawet w konkursach na hasło tysiące zgłoszeń więc i tak cud jak się trafi. A wkurzam się, że też nie wygrywam i nie mogę znaleźć sklepu z płatnościami przelewy24, gdzie działałaby normalnie formatka konkursowa  emotka
0 0

Luiza37

#7298063 Napisano: 17.09.2025 13:38:42
loteryjny napisał(a):

Na jakieś 60 ostatnich zgłoszeń do bramek jedna trafiona, nieźle się dzieje emotka emotka

Tylko w Foxy od wczoraj wbiłam 35 paragonów i żadna bramka nie trafiona... Niezła konkurencja 😯
0 0

halliday

#7298064 Napisano: 17.09.2025 13:39:08
koniczynka123 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Z samego almette co najmniej  co 2 minuty jest zgłoszenie a koszt zakupu oko9ło 6 zł, to co dopiero inne konkursy gdzie mniejsze inwestycje emotka  Nawet w konkursach na hasło tysiące zgłoszeń więc i tak cud jak się trafi. A wkurzam się, że też nie wygrywam i nie mogę znaleźć sklepu z płatnościami przelewy24, gdzie działałaby normalnie formatka konkursowa  emotka

przecież w tamtym tygodniu w biedronce były almette po 2,66zł przy zakupie 3szt. Też są serki wiejskie almette którę są po około 3zł. Teraz w żabce jest promocja do zakupów za 10zł możesz dobrać 1 serek almette śmietankowy za 3,50zł do 20.09.

loteryjny

#7298068 Napisano: 17.09.2025 13:43:49
Luiza37 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Tylko w Foxy od wczoraj wbiłam 35 paragonów i żadna bramka nie trafiona... Niezła konkurencja 😯

Ogólnie teraz jest mało loterii bramkowych to konkurencja się rzuca na wszystko. Kiedyś smolar sporo robił ale to już chyba przeszłość. W felixie na początku dało się trochę wygrać, teraz lipa się zrobiła.
1 Luiza37 0

delfinka101

#7298192 Napisano: 17.09.2025 19:18:29
Miałam napisać, ze wkurzają mnie puste bramki ale ja puszczam pojedyncze zgłoszenia. Już się nie wkurzam. Na to wychodzi, ze mam i tak ogromną skuteczność:)
0 0

agnesita

#7298743 Napisano: 20.09.2025 09:41:32
że jestem tak przyzwyczajona do nagród ostatniego stopnia a już szczególnie u los mejores bo u nich nigdy nic wyżej, że byłam przekonana, że wygrałam żele. Dziś patrzę, że tam jest podział 1,2 i 3 stopień a nie główna, 1 i 2 stopień czyli wygrałam kartę steam i tu mnie wkurza też, że nie za bardzo wiem co to jest
0 0

cb656

#7298752 Napisano: 20.09.2025 10:49:40
agnesita napisał(a):

że jestem tak przyzwyczajona do nagród ostatniego stopnia a już szczególnie u los mejores bo u nich nigdy nic wyżej, że byłam przekonana, że wygrałam żele. Dziś patrzę, że tam jest podział 1,2 i 3 stopień a nie główna, 1 i 2 stopień czyli wygrałam kartę steam i tu mnie wkurza też, że nie za bardzo wiem co to jest

Korzystanie ze srodków Portfela Steam wymaga posiadania dostepu do internetu, konta Steami zaakceptowania warunków Umowy.
Karty podarunkowe Steam to przedpłacone vouchery, które umożliwiają dodanie środków do Portfela Steam i zakup gier, programów oraz innych produktów w sklepie Steam. Aby wykorzystać kartę, należy zalogować się na swoje konto Steam, przejść do „Szczegółów konta”, wybrać opcję „Dodaj środki do swojego portfela Steam”, a następnie „Zrealizuj kod portfela Steam” i wpisać otrzymany kod. Karty dostępne są w formie fizycznej i cyfrowej, a środki z nich trafiają bezpośrednio na konto użytkownika.
https://store.steampowered.com/
1 kalka 0

agnesita

#7298753 Napisano: 20.09.2025 10:56:08
cb656 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Korzystanie ze srodków Portfela Steam wymaga posiadania dostepu do internetu, konta Steami zaakceptowania warunków Umowy.
Karty podarunkowe Steam to przedpłacone vouchery, które umożliwiają dodanie środków do Portfela Steam i zakup gier, programów oraz innych produktów w sklepie Steam. Aby wykorzystać kartę, należy zalogować się na swoje konto Steam, przejść do „Szczegółów konta”, wybrać opcję „Dodaj środki do swojego portfela Steam”, a następnie „Zrealizuj kod portfela Steam” i wpisać otrzymany kod. Karty dostępne są w formie fizycznej i cyfrowej, a środki z nich trafiają bezpośrednio na konto użytkownika.
https://store.steampowered.com/

Dziękuję emotka
0 0

sergrazyna

#7299027 Napisano: 21.09.2025 21:00:07
Ludzie wklejający zdjęcia swoich dzieci podczas konkursów na Facebooku, gdy to są konkursy na tekst, a nie na zdjęcie...  Zero pomyślunku i przewidywania konsekwencji
2 donia7, cb656 0

anaesth

#7299030 Napisano: 21.09.2025 22:01:03
Człek ciuła na głupiego pluszowego wilczka, czeka na niego cierpliwie, a jak już się zniecierpliwi, to dowiaduje się, że został wysłany, awizowany i odesłany z powrotem, bo nikt się po niego nie zgłosił na pocztę. Ciekawe jak, skoro żadne awizo do mnie nie dotarło. Rewelacja.
0 0

zezowaty_kot

#7299032 Napisano: 21.09.2025 22:13:09
agnesita napisał(a):

Jak masz jakieś dzieci, swoje, pożyczane to się ucieszą. Dobry prezent na święta  emotka
0 0

29renata

#7299034 Napisano: 21.09.2025 22:36:23
anaesth napisał(a):

Człek ciuła na głupiego pluszowego wilczka, czeka na niego cierpliwie, a jak już się zniecierpliwi, to dowiaduje się, że został wysłany, awizowany i odesłany z powrotem, bo nikt się po niego nie zgłosił na pocztę. Ciekawe jak, skoro żadne awizo do mnie nie dotarło. Rewelacja.

Napisz prośbę o ponowne wysłanie. U mnie taka sytuacja była w poprzedniej edycji. A tak w ogóle, to można sprawdzić na swoim koncie, czy przesyłka jest nadana i jaki ma numer a potem śledzić jej drogę.
1 cb656 0

agnesita

#7299088 Napisano: 22.09.2025 10:11:19
zezowaty_kot napisał(a):

agnesita napisał(a):

Jak masz jakieś dzieci, swoje, pożyczane to się ucieszą. Dobry prezent na święta  emotka

Swoje prawie 6 i 7 lat, jeszcze nie ten etap a przynajmniej nie za moim przyzwoleniem
1 cb656 0

anaesth

#7299289 Napisano: 22.09.2025 21:00:02
29renata napisał(a):

anaesth napisał(a):

Napisz prośbę o ponowne wysłanie. U mnie taka sytuacja była w poprzedniej edycji. A tak w ogóle, to można sprawdzić na swoim koncie, czy przesyłka jest nadana i jaki ma numer a potem śledzić jej drogę.

Niestety za późno się zorientowałam, że można sprawdzić status przesyłki  emotka  W poprzedniej edycji też mieli zapis, że nie wysyłają ponownie? Zrobili dla Ciebie wyjątek?
0 0

zezowaty_kot

#7299291 Napisano: 22.09.2025 21:09:26
anaesth napisał(a):

29renata napisał(a):

anaesth napisał(a):

Niestety za późno się zorientowałam, że można sprawdzić status przesyłki  emotka  W poprzedniej edycji też mieli zapis, że nie wysyłają ponownie? Zrobili dla Ciebie wyjątek?

Ale nic nie tracisz, ja co prawda w innej agencji, ale też dwukrotnie nie odebrałam nagrody. Napisałam do nich, wyjaśniłam dlaczego nie mogłam odebrać i zapytałam czy jeżeli zapłacę za wysyłkę, to mogliby mi jednak nadać ponownie. Nadali. Za wysyłkę nie wzięli  emotka

29renata

#7299302 Napisano: 22.09.2025 22:05:20
zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

29renata napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ale nic nie tracisz, ja co prawda w innej agencji, ale też dwukrotnie nie odebrałam nagrody. Napisałam do nich, wyjaśniłam dlaczego nie mogłam odebrać i zapytałam czy jeżeli zapłacę za wysyłkę, to mogliby mi jednak nadać ponownie. Nadali. Za wysyłkę nie wzięli  emotka

Nie pamiętam już, czy był taki zapis. Ale zgadzam się z przedmówczynią - pisz!
1 anaesth 0

fan-mandaryny

#7300015 Napisano: 24.09.2025 15:12:12
Wkurza mnie brak działania możliwość pisania wczoraj na forum, w wyniku czego nie miałem możliwości kontaktu z osoba, która mogła mi zrobić zakup konkursowy dla mnie, a tym samym pozbawiła mnie ta sytuacja wygrania wymarzonych nagród w konkursach w Polomarkecie. Tak wiem, konkursy były do wczoraj, ale ja o te zakupy pytałem już kilka tygodni temu i nikt się nie odezwał. Nie można bylo tez wyslac żadnej osobie prywatnej wiadomości, ze względu na te awarię strony. Zestaw do grillowania i garczek Coca-Cola. A z Liptona airfrayer. Buuuuu.emotka

cb656

#7300382 Napisano: 25.09.2025 14:43:24
Spal ciało bliskiej osoby w krematorium, to nikt nie zwróci Tobie uwagi. Ale spróbuj spalić to samo ciało w kominku, to zaraz uwagi typu „niszczenie dowodów".  emotka
0 0

cb656

#7300385 Napisano: 25.09.2025 14:51:20
fan-mandaryny napisał(a):

Wkurza mnie brak działania możliwość pisania wczoraj na forum, w wyniku czego nie miałem możliwości kontaktu z osoba, która mogła mi zrobić zakup konkursowy dla mnie, a tym samym pozbawiła mnie ta sytuacja wygrania wymarzonych nagród w konkursach w Polomarkecie. Tak wiem, konkursy były do wczoraj, ale ja o te zakupy pytałem już kilka tygodni temu i nikt się nie odezwał. Nie można bylo tez wyslac żadnej osobie prywatnej wiadomości, ze względu na te awarię strony. Zestaw do grillowania i garczek Coca-Cola. A z Liptona airfrayer. Buuuuu.emotka

Ojejku, to straszne! emotka Straszliwie mnie to wkurza! emotka To wręcz niedopuszczalna niesprawiedliwość!!
0 0

michalmichna

#7300795 Napisano: 26.09.2025 11:02:11
Ja dalej nie mam możliwości pisania wiadomości priv od wczoraj
0 0