Wkurza mnie...

baxter

#7312017 Napisano: 07.11.2025 15:22:13
A mnie wkurza, że od dwóch dni nie moge odesłać formularza laureata z loterii  https://pokemon.kubus.pl/#wez-udzial
Pisałam do organizatora i zarówno jego rady, zmiana przeglądarki, wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało. Ponadto 2 razy pisałam na forum czy ktoś wypełniał ten formularz i zero odzewu, czyżby nikt nie wygrał?  emotka
1 cb656 0

Justa-zosia

#7312020 Napisano: 07.11.2025 15:30:38
Mnie wkurza dziś to, że akurat jak się umówiłam żebys wyjść z domu, mój 8- miesieczniak kiepsko się czuje emotka  a i wkurza mnie to, że mój chłop nie wierzy w moje powodzenie w akcji konkursy (kiedyś dużo grałam, nawet fajne nagrody wpadały, a teraz wracam po długiej przerwie) emotka
0 0

elmas

#7312030 Napisano: 07.11.2025 16:02:46
baxter napisał(a):

A mnie wkurza, że od dwóch dni nie moge odesłać formularza laureata z loterii  https://pokemon.kubus.pl/#wez-udzial
Pisałam do organizatora i zarówno jego rady, zmiana przeglądarki, wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało. Ponadto 2 razy pisałam na forum czy ktoś wypełniał ten formularz i zero odzewu, czyżby nikt nie wygrał?  emotka

Próbowałaś z różnych urządzeń czy tylko z jednego? Może masz jakąś zaufaną osobę na forum, która mogłaby spróbować wypełnić ten formularz za Ciebie?
0 0

baxter

#7312032 Napisano: 07.11.2025 16:08:42
elmas napisał(a):

baxter napisał(a):

Próbowałaś z różnych urządzeń czy tylko z jednego? Może masz jakąś zaufaną osobę na forum, która mogłaby spróbować wypełnić ten formularz za Ciebie?Probowalam z telefonu, z laptopa innego domownika i nic. Poproszę właśnie jeszcze inną osobę ale to dopiero wieczorem.Troche mi szkoda zaprzepaścić te 2 stówki ale jestem w kontakcie z organizatorem i wysłałam im na @ wymagane dane. Dzięki za odzew emotka

1 elmas 0

sergrazyna

#7312040 Napisano: 07.11.2025 16:44:27
koniczynka123 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Mnie wkurza dziś to, że akurat jak się umówiłam żebys wyjść z domu, mój 8- miesieczniak kiepsko się czuje emotka  a i wkurza mnie to, że mój chłop nie wierzy w moje powodzenie w akcji konkursy (kiedyś dużo grałam, nawet fajne nagrody wpadały, a teraz wracam po długiej przerwie) emotka

Kiedyś organizatorzy czytali zgłoszenia, teraz w dobie AI ludzie ślą te sztuczne "dzieła" w dziesiątkach zgłoszeń. Przykładem Smolar i Milka, gdzie ciężko było trafić hasłem w tych 1400 nagrodach. Zatem ile dostają zgłoszeń? Ile osób "siedzi w komisji"  emotka  Ale życzę Ci wielu wygranych. A mężem się nie przejmuj emotka  szkoda nerwów

Co do Milki się akurat nie zgadzam, wszystkie zgłoszenia napisałam sama i wpadło 5/6. Jedynie z ostatniego dnia nic nie było, no ale w ostatni dzień pewnie było dużo zgłoszeń...
0 0

elemelex

#7312055 Napisano: 07.11.2025 17:20:32
Z konkursami w Biedronce jest taka zasada, że jak drzwi są obklejone konkursem to znaczy, że będzie trudno, bo dużo zgłoszeń.
Co oczywiście nie znaczy, że dla wszyskich trudno. Ja skromnie 2/4. Zawsze szybko tracę entuzjazm. Oczywiście twórczość własna.
0 0

koniczynka123

#7312066 Napisano: 07.11.2025 17:42:59
sergrazyna napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Kiedyś organizatorzy czytali zgłoszenia, teraz w dobie AI ludzie ślą te sztuczne "dzieła" w dziesiątkach zgłoszeń. Przykładem Smolar i Milka, gdzie ciężko było trafić hasłem w tych 1400 nagrodach. Zatem ile dostają zgłoszeń? Ile osób "siedzi w komisji"  emotka  Ale życzę Ci wielu wygranych. A mężem się nie przejmuj emotka  szkoda nerwów

Co do Milki się akurat nie zgadzam, wszystkie zgłoszenia napisałam sama i wpadło 5/6. Jedynie z ostatniego dnia nic nie było, no ale w ostatni dzień pewnie było dużo zgłoszeń...

A jak to ma się do tego co napisałam? Wystarczy poczytać jak wielu konkursowiczów pisało, że nie wygrało. I nie piszę też, że WSZYSCY konkursowicze korzystają z AI. Znam sporo osób (z wyjazdów), którzy piszą świetne teksty i nie wygrywają. Znam też takie osoby z forum, którym ciężko sklecić kilka mądrych słów na forum, a ciągle wygrywają w "hasłowych" emotka  A podobno organizatorzy wybierają najlepsze hasła: "uwzględniając jakość, oryginalność, humor i niebanalny dowcip, kreatywność, walory artystyczne", etc... emotka  Poza tym to była moja odpowiedź do Justy-zosi emotka

monikar

#7312077 Napisano: 07.11.2025 18:05:44
Chciałam dzisiaj zgłosić paragon na loterię coli, niestety okazało się, że ktoś już wcześniej zgłosił paragon o takim samym numerze. Napisałam do Albedo, odpisali że wg regulaminu jeśli ktoś zgłosił taki sam numer paragonu przede mną to mój paragon jest nieważny i nie bierze udziału w loterii. Superemotka
0 0

baxter

#7312102 Napisano: 07.11.2025 19:10:43
monikar napisał(a):

Chciałam dzisiaj zgłosić paragon na loterię coli, niestety okazało się, że ktoś już wcześniej zgłosił paragon o takim samym numerze. Napisałam do Albedo, odpisali że wg regulaminu jeśli ktoś zgłosił taki sam numer paragonu przede mną to mój paragon jest nieważny i nie bierze udziału w loterii. Superemotka

No to słabo, przecież numery paragonów w tak dużej sieci powtarzają się często. A szczególnie gdy otwieraja nowy sklep albo mają nowe kasy to w tym samym dniu na każdej kasie powtarzającyh numerów jest mnóstwo.
1 monikar 0

moskala22

#7312117 Napisano: 07.11.2025 19:52:05
Wkurza mne ze jak się sypie, to wszystko po kolei. Ledwo naprawiłam swoje zdrowie, co trochę kosztowało, to teraz mechanik sie przypomina emotka
0 0

ziolko

#7312121 Napisano: 07.11.2025 19:59:53
Kupiłam dziś czekoladę Lindt z myślą o loterii. Chciałam wysłać a tu konkurs zakończony  emotka emotka  ten czas za szybko biegnie

ktosiek1

#7312124 Napisano: 07.11.2025 20:04:05
monikar napisał(a):

Ja miałam to samo i ktoś jeszcze o tym pisał dziś, więc wygląda na to że tych przypadków będzie dużo, a agencja nie ma zamiaru nic z tym robić
1 monikar 0

Monika11

#7312281 Napisano: 08.11.2025 18:12:09
moskala22 napisał(a):

Wkurza mne ze jak się sypie, to wszystko po kolei. Ledwo naprawiłam swoje zdrowie, co trochę kosztowało, to teraz mechanik sie przypomina emotka

Zdrowie ważniejsze

nanajka81

#7312379 Napisano: 09.11.2025 13:52:18
Rossmann i ich bańkomania... Gdzie te miliony złotówek? U mnie los za losem wpada. I te ich niby nagrody typu vouchery, produkty, których nie da się odebrać bo ich po prostu w rossmannie nie ma...

Justa-zosia

#7312389 Napisano: 09.11.2025 14:51:40
nanajka81 napisał(a):

Rossmann i ich bańkomania... Gdzie te miliony złotówek? U mnie los za losem wpada. I te ich niby nagrody typu vouchery, produkty, których nie da się odebrać bo ich po prostu w rossmannie nie ma...

Mam tak samo, prawie 50 dni dmuchania piany i 4 zlotówki do wydania emotka
1 nanajka81 0

sergrazyna

#7312390 Napisano: 09.11.2025 15:09:04
nanajka81 napisał(a):

U nich żebrać trzeba w nocy, chociaż ostatnio i tym sposobem jest ciężko
1 DAIKOKU 0

rufus

#7312399 Napisano: 09.11.2025 16:26:12

Sliski temat, ale wkurza mnie i jednoczesnie smuci to co aktualnie dzieje sie w Polsce. Niedlugo bedziemy (lub juz jestesmy) obywatelami 2 kategorii we wlasnym kraju. emotka  
Plucie w twarz, panoszenie sie a wszystko za przyzwoleniem "rządzacych"..  emotka

W takim tempie to niedlugo i rozwiazania konkursow bedzie trzeba pisac po ukrainsku..

sks900

#7312414 Napisano: 09.11.2025 17:38:47
"7k na rękę minimum", za koszenie trawy, dobra robota.  emotka
0 0

sks900

#7312415 Napisano: 09.11.2025 17:42:25
sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

U nich żebrać trzeba w nocy, chociaż ostatnio i tym sposobem jest ciężko

Pewnie niektórzy na wiele profili dmuchaja, wystarczy sie przelogować.
0 0

androm

#7312438 Napisano: 09.11.2025 19:05:35
Justa-zosia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mam tak samo, prawie 50 dni dmuchania piany i 4 zlotówki do wydania emotka

mam to samo, a jak był masażer do odebrania to nigdzie nie było
0 0