Wkurza mnie...

atyde25

#7359390 Napisano: dzisiaj o 14:20:39
I byłam spokojna tym razem mam paragony ,vouchery zniżkowe tu ok .
Ale zawsze sprawdzam jajka bo czy nie pęknięte i czy nie brakuje. I w jednym opakowaniu wyjęte 3 sztuki. Raz się nacięłam 1 brakowało ale serio ktoś wyjął 3 sztuki i nie że się zbiły bo nie pamiętam jaki się to opakowanie na jaja nazywa było suche bez śladów zniszczenia tylko jaja zniknęły. Tak całe zakupy wyzywałam i byłam podminowana .Nienawidzę takiego czegoś mam alergię na złodziejstwo bezczelne. Tak ktoś był głodny i co miał zrobić ukradł z głodu .Ale nie przemawia do to mojej wściekłości. I zakupy na wkurzeniu coś pięknego ,mam dość a chcę jeszcze w płazie zaszaleć.
1 kumulacja 0

atyde25

#7359403 Napisano: dzisiaj o 14:40:31
Sorry ale ja nie mam regulacji emocji i jak mną coś wstrząśnie to nie mam czegoś takiego ,że się szybko uspokoję .Ale idę do ross i żabki liczę na pozytywne emocje tym razem. Masakra nikomu zaburzeń psychicznych nie życzę to jest koszmar a nie życie.
1 kumulacja 0

pikawka

#7359405 Napisano: dzisiaj o 14:43:45
-Triss- napisał(a):

Czy wy dzisiaj też macie tak rozjechaną stronę główną??

Taaak ja mam tragedia emotka (((
0 0

Kamil_K

#7359423 Napisano: dzisiaj o 16:00:10
-Triss- napisał(a):

Czy wy dzisiaj też macie tak rozjechaną stronę główną??

Jest tragedia
0 0

nawrotkatv

#7359438 Napisano: dzisiaj o 17:26:07
To ze wygrałam - cytuję:  karnet do Cinema City dla 2 osób na 12 seansów - ale pod warunkiem że będziemy podzielimy je sobie na pół i 12 filmów zaliczymy osobno. 
Skoro wysyłają karnet dla 2 osób na 12 seansów powinni wysłąć 24 bilety a nie 12 emotka
0 0

sergrazyna

#7359440 Napisano: dzisiaj o 17:37:01
nawrotkatv napisał(a):

To ze wygrałam - cytuję:  karnet do Cinema City dla 2 osób na 12 seansów - ale pod warunkiem że będziemy podzielimy je sobie na pół i 12 filmów zaliczymy osobno. 
Skoro wysyłają karnet dla 2 osób na 12 seansów powinni wysłąć 24 bilety a nie 12 emotka

trzeba do nich pisać, bo ta nagroda jest niezgodna z regulaminem... ja mam 4 takie wspaniałe zestawy emotka
0 0

jersak

#7359443 Napisano: dzisiaj o 17:47:40
sergrazyna napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

trzeba do nich pisać, bo ta nagroda jest niezgodna z regulaminem... ja mam 4 takie wspaniałe zestawy emotka

Na stronie przy danej nagrodzie jest przycisk "Szczegóły nagrody", po kliknięciu wyskakuje informacja dotycząca zestawu biletów, 12 sztuk kodów, czyli jest ok. 

W temacie: wkurza mnie prognoza pogody na jutro.
1 nanajka81 0

nawrotkatv

#7359445 Napisano: dzisiaj o 17:55:00
jersak napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Na stronie przy danej nagrodzie jest przycisk "Szczegóły nagrody", po kliknięciu wyskakuje informacja dotycząca zestawu biletów, 12 sztuk kodów, czyli jest ok. 

W temacie: wkurza mnie prognoza pogody na jutro.

Dziekuję, do tego sie nie dokopałam. W takim wypadku uwazam ze zwrot "dla 2 osób na 12 seansów" jest nietrafiony. Mogli sobie odpuścic że to dla 2 osób, bo równie dobrze ich tokiem rozumowania moze byc i dla 12 osób emotka
1 jersak 0