Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jestemnowa

#7307697 Napisano: 22.10.2025 12:04:09
taak napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Hej 🙂 czy jest tu ktoś kto wygrał 2000 zł z klubu niemarnowania winiary ? Jeśli tak to czy przychodzi jakaś weryfikacja po odesłaniu paragonu i ile mniej więcej trwa oczekiwanie na przelew ?

Ja wygrałam za lipiec, weryfikacji nie ma, pisałam do organizatora, żeby potwierdzić czy wszystko ok, ale przelew jeszcze nie dotarł

Dziękuję 🙂 jak za lipiec jeszcze nie masz to co ja tu za wrzesień oczekuje 😅
0 0

joan

#7307699 Napisano: 22.10.2025 12:06:07
kanafapinifi napisał(a):

Wygrałem bon do Lidla na 200zł z Berkano Lidl Pringles konkurs... Czy na prawdę muszę organizatorowi wysyłać PESEL?...

Spróbuj podać samą datę urodzenia. Jeśli to im nie wystarczy, poproś o podanie podstawy prawnej.

lubiekisiel

#7307772 Napisano: 22.10.2025 16:08:28
Czy w loterii DARE kod do audioteki dostaje się przy każdym zgłoszeniu, czy tylko przy pierwszym zgłoszeniu na dane?
0 0

notta

#7307783 Napisano: 22.10.2025 16:58:44
lubiekisiel napisał(a):

Czy w loterii DARE kod do audioteki dostaje się przy każdym zgłoszeniu, czy tylko przy pierwszym zgłoszeniu na dane?

Każdym

atyde25

#7307792 Napisano: 22.10.2025 18:00:16
Mój pesel już jest i tak wszędzie ale zapamiętam tekst by pytać o podstawy prawne jak będą go chcieć. Oczywiście na drobnicę bo jak wygram wreszcie chociaż raz coś głównego to oddam wszystko za to emotka
0 0

harnas

#7307794 Napisano: 22.10.2025 18:02:04
atyde25 napisał(a):

Mój pesel już jest i tak wszędzie ale zapamiętam tekst by pytać o podstawy prawne jak będą go chcieć. Oczywiście na drobnicę bo jak wygram wreszcie chociaż raz coś głównego to oddam wszystko za to emotka

oddasz wszystko włącznie ze skarpetkami jak chwilówki na Ciebie pozaciągają :>
0 0

elemelex

#7307808 Napisano: 22.10.2025 18:38:35
Są już wyniki kolejnego dnia Haloween w Lidlu. Jak rzadko doceniam swą twórczosć to tutaj byłam zadowolona i z entuzjazmem czekałam na wyniki. Na darmo. Nie lubię cię agencjo. Mam prawo uważać, że się nie znasz   emotka  Tym bardziej, że to twoja druga wtopa po Jeżykach emotka
Kogo jeszcze nie ma na liście, popłaczmy razem emotka
0 0

sergrazyna

#7307816 Napisano: 22.10.2025 18:58:07
elemelex napisał(a):

Są już wyniki kolejnego dnia Haloween w Lidlu. Jak rzadko doceniam swą twórczosć to tutaj byłam zadowolona i z entuzjazmem czekałam na wyniki. Na darmo. Nie lubię cię agencjo. Mam prawo uważać, że się nie znasz   emotka  Tym bardziej, że to twoja druga wtopa po Jeżykach emotka

Z ich konkami problemem jest marna ilość nagród dziennych emotka
0 0

elemelex

#7307818 Napisano: 22.10.2025 19:09:55
sergrazyna napisał(a):

elemelex napisał(a):

Z ich konkami problemem jest marna ilość nagród dziennych emotka

Też racja. Jednak wciaż mam nadzieję na nagrodę tygodnia, bo może nie wybiorą z dziennych emotka
0 0

darq1991

#7307893 Napisano: 23.10.2025 07:51:26
Mam tak samo, dopieszczone zgłoszenie, forma rymowana, uzasadnienie, no jest kreatywnie po prostu. Nagrody dziennej brak, pozostaje liczyć na coś więcej choć dla mnie to niezrozumiałe, że można mieć za słabe zgłoszenie na nagrodę dzienną, a wygrać nagrodę tygodniową…
1 elemelex 0

elemelex

#7307898 Napisano: 23.10.2025 08:08:45
darq1991 napisał(a):

Mam tak samo, dopieszczone zgłoszenie, forma rymowana, uzasadnienie, no jest kreatywnie po prostu. Nagrody dziennej brak, pozostaje liczyć na coś więcej choć dla mnie to niezrozumiałe, że można mieć za słabe zgłoszenie na nagrodę dzienną, a wygrać nagrodę tygodniową…

Już ochłonęłam emotka
To teraz im stworzę cos typowego i niekreatywnego, dla eksperymetu.
0 0

kanafapinifi

#7307899 Napisano: 23.10.2025 08:12:34
harnas napisał(a):

atyde25 napisał(a):

oddasz wszystko włącznie ze skarpetkami jak chwilówki na Ciebie pozaciągają :>

Jak masz zastrzeżony pesel to nic nie zrobisz
1 baxter 0

sergrazyna

#7307914 Napisano: 23.10.2025 08:49:42
0 0

sergrazyna

#7307915 Napisano: 23.10.2025 08:50:14
Na stronie albedo jest regulamin, ale w apce zero info emotka
0 0

slomkabb

#7307916 Napisano: 23.10.2025 08:53:23
sergrazyna napisał(a):

Na stronie albedo jest regulamin, ale w apce zero info emotka

Tak i nawet po zakupie nie ma kodu w aplikacji.Dzwonilam do żabki na infolinię i nie wiedzą co to za akcja ….wiec ciekawie
0 0

kanafapinifi

#7307968 Napisano: 23.10.2025 11:40:59
Jestemnowa napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Wygrałem bon do Lidla na 200zł z Berkano Lidl Pringles konkurs... Czy na prawdę muszę organizatorowi wysyłać PESEL?...

To samo, tylko wygrana w Lion 200 zł do Zalando, dla mnie śmieszne, nie wiem od czego to zależy. Przy wygranej 200 zł potrzebują pesel, a przy innym konkursie wygrany rower wartości 1500 i tylko adres -.-

Ja wygrałam z T-Mobile coś o wartości 250 zł i chcieli PESEL  nawet kilkukrotnie przysyłali maila żebym im ten PESEL doslala ale nie podałam więc nagrody nie przysłali ale no bez przesady żebym w mailu , który i tak miał literówkę w temacie co już wzbudziło mój niepokój , podawała im takie dane razem z całą resztą danych do wysyłki ... Będąc ostatnio w urzędzie pytałam babeczkę co dziś można z PESELem kogoś zrobić odpowiedziała mi ,że dużo a jak zapytałam co można zrobić jak się ma kogoś wszystkie dane osobowe , adresowe , mailowe i nr PESEL to powiedziała ,że to ogromna furtka dla oszustów 🫤

Taką otrzymałem odpowiedź od Berkano Pringles Lidl...
Dajcie znać co myślicie o tym i jaką macie wiedzę w tym temacie

0 0

Andrzej007

#7307972 Napisano: 23.10.2025 11:46:21
kanafapinifi napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

To samo, tylko wygrana w Lion 200 zł do Zalando, dla mnie śmieszne, nie wiem od czego to zależy. Przy wygranej 200 zł potrzebują pesel, a przy innym konkursie wygrany rower wartości 1500 i tylko adres -.-

Ja wygrałam z T-Mobile coś o wartości 250 zł i chcieli PESEL  nawet kilkukrotnie przysyłali maila żebym im ten PESEL doslala ale nie podałam więc nagrody nie przysłali ale no bez przesady żebym w mailu , który i tak miał literówkę w temacie co już wzbudziło mój niepokój , podawała im takie dane razem z całą resztą danych do wysyłki ... Będąc ostatnio w urzędzie pytałam babeczkę co dziś można z PESELem kogoś zrobić odpowiedziała mi ,że dużo a jak zapytałam co można zrobić jak się ma kogoś wszystkie dane osobowe , adresowe , mailowe i nr PESEL to powiedziała ,że to ogromna furtka dla oszustów 🫤

A to nie jest tak, że płatnikiem jest organizator? Oni w tym PIT wpisują swoje dane, a nie dane zwycięzcy.
0 0

moskala22

#7307976 Napisano: 23.10.2025 11:51:55
Hej, takie pytanko: opakowania z Laysów ("Lato pełne nagród Lays")
można już wyrzucić? Nie mogę wejść w regulamin
0 0

kanafapinifi

#7307977 Napisano: 23.10.2025 11:55:39
Andrzej007 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

A to nie jest tak, że płatnikiem jest organizator? Oni w tym PIT wpisują swoje dane, a nie dane zwycięzcy.

Ty mi powiedz proszę.
0 0

samuraj

#7307978 Napisano: 23.10.2025 11:57:35
moskala22 napisał(a):

Hej, takie pytanko: opakowania z Laysów ("Lato pełne nagród Lays")
można już wyrzucić? Nie mogę wejść w regulamin

Tak,kosz
1 moskala22 0