Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

donia7

#7308170 Napisano: 23.10.2025 21:39:20
Jestemnowa napisał(a):

kuoka napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał jakąś wycieczkę w Kinder Bueno? Kolejna edycja a nie kojarzę żadnego wpisu. Może być PW.

Tak w zeszłej edycji  , spędziłam tydzień nad polskim morzem  za ten voucher i . . . wtedy  obiecałam sobie ,że wyrabiam paszport 😅

O właśnie byłam ciekawa co wybrałaś:D
0 0

bianka33

#7308175 Napisano: 23.10.2025 22:53:49
Działa wam Kit Kat? cały czas mam komunikat, że nie udało się wygenerować obrazu i trzeba za chwilę spróbować a potem server error  emotka  chyba mi koda zmarnowali
0 0

atlantydek

#7308176 Napisano: 23.10.2025 23:21:01
bianka33 napisał(a):

Działa wam Kit Kat? cały czas mam komunikat, że nie udało się wygenerować obrazu i trzeba za chwilę spróbować a potem server error  emotka  chyba mi koda zmarnowali

Działał przed sekundą na chrome. Zawsze możesz podesłać kod ze zgłoszeniem do agencji
1 bianka33 0

misiamarysia

#7308180 Napisano: 24.10.2025 01:05:44
ziolko napisał(a):

W kwestii danych, jakie organizatorzy wymagają od laureatów. Wygrana to 100 zł. Na pytanie po co im tak szczegółowe dane, to napisali, że "księgowość tego od nich wymaga" emotka  Na szczęście udało się pominąć dane, które nie były konieczne do wydania nagrody. 
Konkurs Faktu, z 2014 roku (gdyby ktoś się czepiał, to jest tak dawno, że w bazie konkursów już go nie ma). 
"- imię
- nazwisko
- imię matki
- imię ojca
- miejsce urodzenia
- data urodzenia
- PESEL
- NIP (tylko w przypadku gdy prowadzona jest działalność gospodarczą)
- adres zameldowania: ulica, miejscowość, kod pocztowy, gmina, powiat,  
województwo
- adres urzędu skarbowego
- bank 
- numer konta"

Jutro zamierzam zadzwonić do Krajowej Informacji Skarbowej i zapytać o to. O ile nie zapomnę...

Daj koniecznie znać, co odpowiedzą.
1 nanajka81 0

nanajka81

#7308183 Napisano: 24.10.2025 07:20:39
lubiekisiel napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy Wy także macie problem z odebraniem prezentów z loterii "dmuchanej" w Rossmanie? Poszłam po płatki hydrożelowe i lodowy masażer, a uśmiechnięta Pani przy kasie powiedziała, że już nie ma.
Swoją drogą co to za loteria, w której brakuje nagród do wydania? emotka

Ja nie odebrałam tego masażera lodowego bo nie mieli już…

To samo  emotka Był ale się zmył... Jak te wszystkie złotówki w rossmanie emotka

U mnie we wtorek w jednym sklepie tych płatków pod oczy też już nie było. Ale wczoraj byłam z siostrą na zakupach i zaszłyśmy do innego rossmana, to i płatki i masazer były, a siostra jeszcze świeczkę dostała, bo we wrześniu miała urodziny i widocznie pani się to gdzieś po zeskanowaniu karty wyświetliło. A nic nie kupowałyśmy - tylko po gratisy weszłyśmy emotka

Edit: Ale za to obie mamy po AŻ 3zł w pianowej promocji a dmuchamy od początku 

Mi się nie chce jeździć i szukać tych gratisów po rossmannach szczególnie że dwa poprzednie piny zgubiłam (odczepiły mi się z torebki):/
0 0

LadyInWhite

#7308184 Napisano: 24.10.2025 07:44:34
nanajka81 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy Wy także macie problem z odebraniem prezentów z loterii "dmuchanej" w Rossmanie? Poszłam po płatki hydrożelowe i lodowy masażer, a uśmiechnięta Pani przy kasie powiedziała, że już nie ma.
Swoją drogą co to za loteria, w której brakuje nagród do wydania? emotka

Ja nie odebrałam tego masażera lodowego bo nie mieli już…

To samo  emotka Był ale się zmył... Jak te wszystkie złotówki w rossmanie emotka

U mnie we wtorek w jednym sklepie tych płatków pod oczy też już nie było. Ale wczoraj byłam z siostrą na zakupach i zaszłyśmy do innego rossmana, to i płatki i masazer były, a siostra jeszcze świeczkę dostała, bo we wrześniu miała urodziny i widocznie pani się to gdzieś po zeskanowaniu karty wyświetliło. A nic nie kupowałyśmy - tylko po gratisy weszłyśmy emotka

Edit: Ale za to obie mamy po AŻ 3zł w pianowej promocji a dmuchamy od początku 

Mi się nie chce jeździć i szukać tych gratisów po rossmannach szczególnie że dwa poprzednie piny zgubiłam (odczepiły mi się z torebki):/

U mnie w Rossmanie mieli całe pudło tych gratisów emotka
0 0

picola1

#7308185 Napisano: 24.10.2025 08:15:24
Odebrałam ten masażer i dla mnie to totalna tandeta. Nie wiem, czy ja mam wybrakowany model, ale to są dwie gumowe półkule, , które się wypełnia wodą, a potem zamraża i niby tym lodem się masuje twarz. Niepraktyczne byle co z chińskiej gumy. Piszę, aby osoby, które tego nie mogę odebrać nie żałowały, bo totalnie nie ma czego.
1 kalina590 0

snowflake

#7308190 Napisano: 24.10.2025 08:35:02
picola1 napisał(a):

Odebrałam ten masażer i dla mnie to totalna tandeta. Nie wiem, czy ja mam wybrakowany model, ale to są dwie gumowe półkule, , które się wypełnia wodą, a potem zamraża i niby tym lodem się masuje twarz. Niepraktyczne byle co z chińskiej gumy. Piszę, aby osoby, które tego nie mogę odebrać nie żałowały, bo totalnie nie ma czego.

na tym ten masażer polega  emotka  wlewasz do środka wodę albo jakiś wywar ziołowy i masujesz. Takie samo odkrycie jak te szklane kulki czy kamienie, które przed użyciem trzymasz w lodówce emotka
0 0

picola1

#7308194 Napisano: 24.10.2025 08:53:31
snowflake napisał(a):

picola1 napisał(a):

na tym ten masażer polega  emotka  wlewasz do środka wodę albo jakiś wywar ziołowy i masujesz. Takie samo odkrycie jak te szklane kulki czy kamienie, które przed użyciem trzymasz w lodówce emotka

Cóż, dla mnie to kompletny szajs, nie ma jak tego postawić prosto w zamrażarce, zatyczka nie trzyma, jakość wielce dyskusyjna. Już wolę te kamienie do masażu, bo przynajmniej nie spływa po nich woda.
0 0

zaczytana-pola

#7308195 Napisano: 24.10.2025 08:54:48
Czy po odebraniu to powinno zniknąć z aplikacji?
0 0

snowflake

#7308201 Napisano: 24.10.2025 09:23:55
picola1 napisał(a):

Cóż, dla mnie to kompletny szajs, nie ma jak tego postawić prosto w zamrażarce, zatyczka nie trzyma, jakość wielce dyskusyjna. Już wolę te kamienie do masażu, bo przynajmniej nie spływa po nich woda.

w końcu za free, więc wierzę, że jest tak, jak mówisz  emotka  gadżet taki - dla samego istnienia  emotka  ale chyba odbiorę, przynajmniej spróbuję emotka
1 picola1 0

nanajka81

#7308219 Napisano: 24.10.2025 09:57:04
snowflake napisał(a):

picola1 napisał(a):

ja nie żałuje bo każdy gratis który od nich dostałam to jakaś chińska taniocha nie przydatna do niczego. Ale dzięki picola1 że napisałaś co to ten masażer emotka
1 picola1 0

kalina590

#7308223 Napisano: 24.10.2025 10:04:31
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

picola1 napisał(a):

ja nie żałuje bo każdy gratis który od nich dostałam to jakaś chińska taniocha nie przydatna do niczego. Ale dzięki picola1 że napisałaś co to ten masażer emotka

Nie polecam tego masażera jeśli ktoś ma naczynkową lub wrażliwaą cerę, bo można sobie nim krzywdę zrobić.

FBaneta4

#7308249 Napisano: 24.10.2025 10:52:15
Wszystkie @ z Helleny poszły wczoraj niby widzę męża ale @ brak
0 0

Karolaaajn

#7308252 Napisano: 24.10.2025 11:00:37
FBaneta4 napisał(a):

Wszystkie @ z Helleny poszły wczoraj niby widzę męża ale @ brak

Ja mam to samo, ale może to po prostu ten sam inicjał?
0 0

darq1991

#7308254 Napisano: 24.10.2025 11:08:28
Gratulacje dla wszystkich, którzy wygrali cokolwiek w ostrym konkursie z Lidla. U mnie kolejna wtopa. Mam pytanie do zwycięzców: Czy w Waszych odpowiedziach pojawiała się marka Sprite? Taki wymóg doczytałem teraz w regulaminie
0 0

tosiaczek777

#7308257 Napisano: 24.10.2025 11:15:49
darq1991 napisał(a):

Gratulacje dla wszystkich, którzy wygrali cokolwiek w ostrym konkursie z Lidla. U mnie kolejna wtopa. Mam pytanie do zwycięzców: Czy w Waszych odpowiedziach pojawiała się marka Sprite? Taki wymóg doczytałem teraz w regulaminie

Tak, wymóg konieczny

paulina-t3

#7308294 Napisano: 24.10.2025 12:48:33
Do kiedy informowało mutti?
0 0

bianka33

#7308305 Napisano: 24.10.2025 13:09:06
Działa wam Lajkonik w Lidlu? Cały czas mam coś takiego przy próbie wysłania... 
0 0

zielonaszpilka

#7308315 Napisano: 24.10.2025 13:46:04
Z formularza na nagrody w konkursie Helleny zniknęła rubryczka na pesel emotka  przynajmniej u mnie na plecak już nie ma  emotka
1 arabela79 0