Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#7308553 Napisano: 25.10.2025 11:07:23
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Ostatnio miałam taką sytuację, że ekspedientka zapytała, czy mam kartę Biedronki. Z przyzwyczajenia powiedziałam, że tak, a potem: "A nie, jednak nie chcę jej użyć. Jeszcze mi jakiś rabat nabije..."
Miny jej i ludzi za mną - bezcenne emotka

konkursowicz to taka osoba która nie lubi promocji emotka

bianka33

#7308576 Napisano: 25.10.2025 12:55:02
Byłam w Carrefourze i paragon wyszedł mi z takiego grubego papieru jak zwykła kartka do drukowania, a nie taki lekki jak to paragony mają zazwyczaj, zastanawiam się, czy jest to sens zgłaszać, czy agencja nie powie, że sama sobie wydrukowałam, bo tak to wygląda emotka  emotka
0 0

asiaaa85

#7308590 Napisano: 25.10.2025 13:24:04
Nie wiem czy to wątek od tego ,ale mam pytanie zbieram naklejki biedronki w aplikacji które chce wymienić na blender za 1 zł ,dziś patrzę a tam informacja ,że produkt chwilowo niedostępny . Myślicie czy jest szansa nadal zbierać (brakuje mi Ok 20 ) czy lepiej odpuścić ,bo ludzie już go wykupili za 1 zł ?
0 0

Thalia

#7308608 Napisano: 25.10.2025 14:55:09
Czyli nikt nie wygral z forum w Rossmann Palmolive AHA? Tak wychodzi
0 0

atyde25

#7308610 Napisano: 25.10.2025 15:01:37
W Biedrze się wszystko szybko rozchodzi ale jak tylko 20 brakuje to może warto zaryzykować ,że jednak przed końcem listopada coś dołożą. Ja bym tak zrobiła ale ja to ja każdy robi jak chce emotka
No a moje przygody z rossmannem -lodowe masażery wyszły pierwszego dnia odbioru ale pani powiedziała, że są lipne, płatki były do wczoraj nie wyrobiłam się ,pina maskę mami  fajny brelok Czyściochów dostałam jako gratis. Może pani się zlitowała takie zmarchy pod oczami a masażer przepadł emotka
0 0

nanajka81

#7308612 Napisano: 25.10.2025 15:06:22
Thalia napisał(a):

Czyli nikt nie wygral z forum w Rossmann Palmolive AHA? Tak wychodzi

Jak napiszesz do rossmanna to ci odpiszą "że zwycięzcy zostali poinformowani" i że "lista zwycięzców dostępna u nich i oficjalnie jej nie udostępniają bo RODO". Tak mi napisali jak do nich z pytaniami o dwa jakieś ich poprzednie konkursy pisałam. Po sensodyne ich konkursy sobie podarowałam.

zielonaszpilka

#7308625 Napisano: 25.10.2025 16:38:54
bianka33 napisał(a):

Byłam w Carrefourze i paragon wyszedł mi z takiego grubego papieru jak zwykła kartka do drukowania, a nie taki lekki jak to paragony mają zazwyczaj, zastanawiam się, czy jest to sens zgłaszać, czy agencja nie powie, że sama sobie wydrukowałam, bo tak to wygląda emotka  emotka

No jeśli taki Ci wyszedł z kasy to jasne, że zgłaszaj. Pytanie czy w ogóle agencja będzie chciała oryginał pocztą czy wystarczy jej zdjęcie. Dodatkowo jeszcze najpierw musisz wygrać, więc ślij śmiało, martwić się będziesz potem. Moja biedronka ostatnio też ma super grube paragony. Uwielbiam je emotka  Nawet zmiętolone w torbie czy kieszeni nie są poniszczone, deszcz czy woda z niedokręconego bidonu też im nie straszne. Z tych niebieskich badziewnych eko paragonów chyba wszyscy już porezygnowali emotka
1 cherry21 0

elemelex

#7308650 Napisano: 25.10.2025 19:55:36
Ciekawe czy te grube paragony to odpowiedź na to, że te obecne zawieraja szkodliwe związki. Fajnie by było, pomarzyć można.
Albo niech będą akceptowane e-paragony.
1 cherry21 0

mdepfs

#7308671 Napisano: 25.10.2025 21:18:42
jagodzianka napisał(a):

Ktoś już może odbierał te nagrody z Auchan ? Bierze się ten produkt i skanuje przy kasie ten kod czy jak?

podobno tak, u mnie dziś nikt nic nie wiedział co i jak. Straszny bałagan, odpuściłam na razie. Niech się ogarną emotka
0 0

anialistopad

#7308681 Napisano: 25.10.2025 22:48:08
Bierze się produkt z półki i idzie do kasy,skanujesz kartę,a następnie kod kuponu i to wszystko. Odlicza się jak klikniesz zapłać . Odbierałam kawę na kasie samoobsługowej

doo

#7308691 Napisano: 26.10.2025 05:57:18
gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Na przyszłość kupuj zawsze produkt konkursowy (nie tylko z wymaganą minimalną kwotą zakupu) na oddzielny paragon. Gdyby kasjerka powiedziała ci, ile masz zapłacić, od razu zorientowałabyś się, że brakuje ci tego minimum i na szybko byś coś dobrała. Dobrym rozwiązaniem jest też wziąć do kasy więcej produktów konkursowych. Jak już osiągniesz wymaganą kwotę, to z pozostałych możesz zrezygnować
1 yougerd 0

doo

#7308693 Napisano: 26.10.2025 06:05:09
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Ostatnio miałam taką sytuację, że ekspedientka zapytała, czy mam kartę Biedronki. Z przyzwyczajenia powiedziałam, że tak, a potem: "A nie, jednak nie chcę jej użyć. Jeszcze mi jakiś rabat nabije..."

Wyjątkowa z ciebie klientka skoro odwracasz się, żeby zobaczyć miny ludzi za tobą na twoje słowa
1 mima 1 niunio

mima

#7308696 Napisano: 26.10.2025 08:12:42
mdepfs napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Ktoś już może odbierał te nagrody z Auchan ? Bierze się ten produkt i skanuje przy kasie ten kod czy jak?

podobno tak, u mnie dziś nikt nic nie wiedział co i jak. Straszny bałagan, odpuściłam na razie. Niech się ogarną emotka

A czy w Auchan zamiast pokazywać kartę, można podać nr telefonu? Pytam, bo razem z stocard zniknęła mi karta
0 0

gokogoko

#7308697 Napisano: 26.10.2025 08:31:41
doo napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Wyjątkowa z ciebie klientka skoro odwracasz się, żeby zobaczyć miny ludzi za tobą na twoje słowa

Przy niektórych konkursach nie mają znaczenia Twoje kody rabatowe (często Lidl przecież ma kupony przy dużych zakupach i odejmuje od każdej pozycji po trochu), doczytaj w regulaminie, ważne, że miałaś towar na 29 zł (czyli min. 25 zachowane), a to że dostałaś rabat nie powinno mieć wpływu. Tak było chyba przy Grześkach itp. nie pamiętam już dokładnie gdzie jeszcze.
0 0

malgosia74

#7308699 Napisano: 26.10.2025 08:41:14
Mam pytanie, jak macie opisany zakup Harnasia z wybranych sklepów, u mnie jest po prostu Harnaś czteropak 4x0,5l 15zl
Czy to będzie uznane ?
0 0

29renata

#7308708 Napisano: 26.10.2025 10:04:30
malgosia74 napisał(a):

Mam pytanie, jak macie opisany zakup Harnasia z wybranych sklepów, u mnie jest po prostu Harnaś czteropak 4x0,5l 15zl
Czy to będzie uznane ?

Sklep Delikatesy - Harnaś orzeźwiająca cytryna 0%

misiamarysia

#7308721 Napisano: 26.10.2025 12:07:12
anialistopad napisał(a):

Bierze się produkt z półki i idzie do kasy,skanujesz kartę,a następnie kod kuponu i to wszystko. Odlicza się jak klikniesz zapłać . Odbierałam kawę na kasie samoobsługowej

Jaką kartę? Skarbonka?
0 0

mietowa

#7308731 Napisano: 26.10.2025 12:50:50
doo napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Chyba masz/miałaś zły dzień emotka . Oby się poprawiło! emotka

mima

#7308745 Napisano: 26.10.2025 14:54:13
doo napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Ach! Nie ma to jak wyżyć się na kimś. Pewnie za swoje własne frustacje. Od razu lepszy dzień
0 0

kalmia86

#7308746 Napisano: 26.10.2025 14:56:13
Czy z Jägera przychodzi jakieś potwierdzenie na maila?
0 0