WC - rozmowy o wszystkim

flinta_13

#6796741 Napisano: 22.07.2021 11:47:13
assal napisał(a):

Flinta_13: Niektórzy taką pracę mają emotka  Ale jak z własną firmą, ciężko z początku o równowagę między pracą a odpoczynkiem  emotka

No tak, wiem coś o tym bo sama w ten nałóg konkursowy wpadłam emotka
0 0

zielonaszpilka

#6796777 Napisano: 22.07.2021 12:18:43
Nie wiem czy dać to do wątku Wkurza mnie czy Popraw sobie humor, więc daję tu  emotka  Wczoraj wysłałam męża do Lidla na zakupy. Normalnie nie
robimy tam zakupów, więc się zdziwił, ale wytłumaczyłam mu, że jedzie po paragon konkursowy, a przy okazji po zakupy. Na liście miał 5 (!) rzeczy, w tym Bonduelle. I co? Wrócił do domu po godzinie, z 3 rzeczami z 5 z listy. Oczywiście Bonduelle nie było. Oprócz tego kupił synowi skarpetki (to nic, że dopiero co uzupełniłam mu szafę robiąc
wielkie zamówienie w dziecięcym;), piłkę z uszami (to nic, że nasz 3 latek sam jeszcze na niej nie jest w stanie skakać i teraz muszę go na niej targać;) i kolejnym zestawem narzędzi (to nic, że w warsztacie już nie ma skrawka wolnego miejsca). A dzisiaj widzę, że chleb pokroił tak... emotka  emotka Zabić czy kochać? 

joan

#6796780 Napisano: 22.07.2021 12:22:16
zielonaszpilka - a chleb chyba tymi nowymi narzędziami kroił! emotka Teraz masz pajdy, jak dawniej na wioskach emotka

zielonaszpilka

#6796783 Napisano: 22.07.2021 12:24:44
joan napisał(a):

zielonaszpilka - a chleb chyba tymi nowymi narzędziami kroił! emotka Teraz masz pajdy, jak dawniej na wioskach emotka

Zrobię mu jak zwykle 4 kanapki do pracy emotka  ciekawe czy podoła:D Mi wystarczy ta jedna kromka, co zostanie;)

ziolko

#6796800 Napisano: 22.07.2021 13:29:22
zielonaszpilka napisał(a):

joan napisał(a):

Zrobię mu jak zwykle 4 kanapki do pracy  emotka  ciekawe czy podoła:D Mi wystarczy ta jedna kromka, co zostanie;)

Oj tam... kiedyś się zagapiłam i tak samo pokroiłam chleb żytni emotka  
Zamiast w miarę kwadratowych kromek miałam prostokątne emotka  tak jakby połączone dwie normalne.
Nieźle się uśmiałam z siebie emotka

z46h1

#6796913 Napisano: 22.07.2021 16:52:11
Mam pytanie, świeży jestem z konkursami paragonowymi. Jak kupujecie, lub wymieniacie się z kimś na paragon, to w jaki sposób jest on przesyłany do was? Jako skan? Co jeżeli osoba, która wam sprzedała paragon, użyła go również w loterii?
0 0

nataliii

#6796920 Napisano: 22.07.2021 17:10:51
z46h1 napisał(a):

Mam pytanie, świeży jestem z konkursami paragonowymi. Jak kupujecie, lub wymieniacie się z kimś na paragon, to w jaki sposób jest on przesyłany do was? Jako skan? Co jeżeli osoba, która wam sprzedała paragon, użyła go również w loterii?

Najczęściej jak kupujesz dostajesz zdjęcie lub scan. W razie wygranej gdyby potrzebny był oryginał to osoba od której kupiłeś wysyła go do Ciebie lub odrazu do organizatora.
Najlepiej kupować od sprawdzonych osób na forum wtedy nie ma powodu by się martwić ze paragon był użyty gdzie indziej. 

ziolko

#6796921 Napisano: 22.07.2021 17:13:49
z46h1 napisał(a):

To zależy od konkursu.
Jeśli organizator chce tylko skan, to może być tylko skan. Albo jeśli chcesz mieć pewność i paragon w ręce, to wysyłka listem,  najlepiej poleconym. 
Chociaż czasami zakupy na konkurs mniej kosztują, niż znaczek  emotka

Jeśli osoba, z którą umówiłeś się na paragon, sama go zgłosiła, to postąpiła bardzo nieuczciwie.
Wtedy możesz wystawić takiej osobie negatywną ocenę na forum. I trzymać kciuki, żebyś sam nie wygrał na ten paragon, bo nagroda może przepaść. Poza tym organizator może zażądać oryginału paragonu od osób, które zgłosiły ten sam numer w tym samym konkursie lub loterii.
Najlepiej kupuj paragony od osób, które mają pozytywne opinie.

donia7

#6796935 Napisano: 22.07.2021 18:12:06
W moim Leclercu stoi Fiat z Cleanic do wygrania. Zastanawia mnie to, dlaczego akurat w tym miejscu. Czy to po prostu tylko ekspozycja i takich Fiatów jest więcej?
1 kumulacja 0

margobb

#6796955 Napisano: 22.07.2021 19:10:29
donia7 napisał(a):

W moim Leclercu stoi Fiat z Cleanic do wygrania. Zastanawia mnie to, dlaczego akurat w tym miejscu. Czy to po prostu tylko ekspozycja i takich Fiatów jest więcej?

To znak, żebyś grała  emotka  trzymam mocno kciuki! 
1 donia7 0

donia7

#6796963 Napisano: 22.07.2021 19:28:37
margobb napisał(a):

donia7 napisał(a):

To znak, żebyś grała  emotka  trzymam mocno kciuki! 

Dziękuję emotka  oj chciałabym kiedyś auto wygrać emotka
1 margobb 0

psotka

#6796970 Napisano: 22.07.2021 19:54:52
Hej. Jaka siec - Plus czy T-mobile na karte jest lepsza? Jak wypadaja cenowo oferty i krora z nich ma rok ważności konta? Co polecacie?

Play i orange znam. 
0 0

magdalena-chili

#6796974 Napisano: 22.07.2021 20:11:27
psotka napisał(a):

Hej. Jaka siec - Plus czy T-mobile na karte jest lepsza? Jak wypadaja cenowo oferty i krora z nich ma rok ważności konta? Co polecacie?

Play i orange znam. 

ja mam plusa i t-mobile i strasznie się burzę na t-mobile, bo odnoszę wrażenie, że muszę co chwilę (co miesiąc?) doładowywać, a że nie obstawiam wszelkich możliwych konkursów, to zaraz będę tam miała pełno niewykorzystanej kasy. Z plusem mam spokój. 

joan

#6796981 Napisano: 22.07.2021 21:01:04
psotka napisał(a):

Play i orange znam. 

Wszystko jest lepsze, niż T-Mobile; miałam u tych dziadów prywatny numer i przeniosłam do Play emotka Teraz mam rozmowy i smsy z całą rodziną za darmo, rok ważności konta, dają też co wakacje spore pakiety GB w prezencie emotka

dany-duszek

#6797004 Napisano: 22.07.2021 23:46:47
psotka napisał(a):

Play i orange znam. 

Plus wyłącza na początku sierpnia w większości ofertach rok ważności konta po doładowaniu oraz od 14 września 2021 za brak aktywności przez 30 dni będzie pobierana opłata 3zł co miesiąc.
1 psotka 0

dany-duszek

#6797005 Napisano: 22.07.2021 23:49:13
donia7 napisał(a):

pewnie to jest fiat z wypożyczalni lub salonu i nie będzie on wydawany w konkursie tylko inny samochód.
0 0

silvia8

#6797053 Napisano: 23.07.2021 11:12:46
Mówi się, że nie ma głupich pytań, zatem zapytam  emotka  Kiedy w aplikacji Żappka będzie widoczny kod uprawniający do udziału w konkursie? 
0 0

notta

#6797059 Napisano: 23.07.2021 11:36:17
silvia8 napisał(a):

Mówi się, że nie ma głupich pytań, zatem zapytam  emotka  Kiedy w aplikacji Żappka będzie widoczny kod uprawniający do udziału w konkursie? 

była na ten temat dyskusja w wątku z dyskusjami. U mnie był przy zakupie orbit zaraz po zakupie. na samym dole 
1 silvia8 0

delvitto

#6797232 Napisano: 24.07.2021 18:35:57
Kochani, czy w Plusie lub w innych operatorach jest jakiś limit na posiadanie zarejestrowanych numerów?  Dziś chciałam w inmedio zarejestrować nowy nr z Plusa, ale system mnie nie przyjął. Przyznaję, że tych numerów sporo miałam, lecz wiele z nich uległo już dezaktywacji, część sama wyrzuciłam. Mam dużą rotację numerów.
0 0

ziolko

#6797233 Napisano: 24.07.2021 18:46:36
delvitto napisał(a):

Kochani, czy w Plusie lub w innych operatorach jest jakiś limit na posiadanie zarejestrowanych numerów?  Dziś chciałam w inmedio zarejestrować nowy nr z Plusa, ale system mnie nie przyjął. Przyznaję, że tych numerów sporo miałam, lecz wiele z nich uległo już dezaktywacji, część sama wyrzuciłam. Mam dużą rotację numerów.

No to faktycznie sporo miałaś, bo limit to 20 numerów https://www.plus.pl/rejestracja 

Numer będzie zarejestrowany na dane z umowy abonamentowej lub mixowej lub na dane z zarejestrowanego numeru na kartę.
Jeden abonent może zarejestrować SMS-em nie więcej niż 20 numerów.
0 0