WC - rozmowy o wszystkim

joan

#6792255 Napisano: 01.07.2021 13:25:36
chochliczka napisał(a):

a ja mam pytanie jak radzicie sobie  z upalem? Nie wiem, nigdy tak zle tego nie znosilam.A teraz codziennie peka mi glowa, nie mam sily wyjsc z domu. Najchetniej bym przelezala caly dzien. Kocham jesien, jest mi slabo, serce migocze, a leb peka. Ratuuunku. Macie jakies patentny jak przezyc oprocz slawetnej klimy?

Jeśli chodzi o pobyt w pomieszczeniach, to może nawilżacz powietrza? Mój pizga zimnem, a gdybym do niego wlała wody schłodzonej w lodówce, to już w ogóle - taka metoda do wypróbowania na tegoroczne upały.

sambolera

#6792268 Napisano: 01.07.2021 14:06:11
chochliczka napisał(a):

a ja mam pytanie jak radzicie sobie  z upalem? Nie wiem, nigdy tak zle tego nie znosilam.A teraz codziennie peka mi glowa, nie mam sily wyjsc z domu. Najchetniej bym przelezala caly dzien. Kocham jesien, jest mi slabo, serce migocze, a leb peka. Ratuuunku. Macie jakies patentny jak przezyc oprocz slawetnej klimy?

Na zewnatrz stosuje duzo wody termalnej albo rozanej z Make me bio. Nie jest to jakies cudowne rozwiazanie ale daje ulge
0 0

moskala22

#6792308 Napisano: 01.07.2021 15:28:03
Czy ktoś ostatnio ma telefony z Austrii, Szkocji, Irlandii i Wielkiej Brytanii? Zastanawiam się gdzie znowu sprzedali mój numer 
0 0

quaresma86

#6792346 Napisano: 01.07.2021 17:21:31
Witam. Mam bon do dino.. tylko że ważny do wczoraj. Przepadło czy jest szansa na ich zrealizowanie?
0 0

kumulacja

#6792347 Napisano: 01.07.2021 17:25:00
quaresma86 napisał(a):

Witam. Mam bon do dino.. tylko że ważny do wczoraj. Przepadło czy jest szansa na ich zrealizowanie?

Pisz do działu marketingu - albo przedłużą, albo nie przedłużą terminu. Innej rady nie ma.
https://grupadino.pl/kontakt/
0 0

cudaczek121

#6792362 Napisano: 01.07.2021 18:56:11
Braliscie/ zamierzacie wziąć udział w loterii szczepionkowej?  Czy ktoś z Was lub bliskich wygrał coś tam?
1 brucee 0

joan

#6792372 Napisano: 01.07.2021 19:17:26
cudaczek121 napisał(a):

Braliscie/ zamierzacie wziąć udział w loterii szczepionkowej?  Czy ktoś z Was lub bliskich wygrał coś tam?

Nie/nie.
Jeśli chodzi o moich bliskich czy rodzinę, to temu zabiegowi medycznemu poddały się tylko 2 osoby* i nawet nie wiem, czy otrzymały już wszystkie zalecane dawki (bo to się przecież zmienia). Po prostu im podesłałam info, że skoro i tak podjęły taką decyzję, to mogą coś wygrać. Czy zagrają - nie wiem.

*jedna się zwyczajnie zdołowała, bo jej koleżanka z klubu seniora rzekła, że się z niezaszczepionymi nie spotyka, drugą brat na 50. urodziny zabierze do Hiszpanii, więc czuła się w obowiązku zaszczepić, żeby nie komplikować wyjazdu. Mają w doopie te preparaty i w doopie loterię.

domika

#6792374 Napisano: 01.07.2021 19:20:55
kumulacja napisał(a):

quaresma86 napisał(a):

Pisz do działu marketingu - albo przedłużą, albo nie przedłużą terminu. Innej rady nie ma.

W sklepie nie zrealizują bo sprawdzają daty,
0 0

domika

#6792375 Napisano: 01.07.2021 19:21:52
cudaczek121 napisał(a):

Weźmiemy udział emotka Nie znam jednak nikogo kto by już wygrał

nitka310

#6792376 Napisano: 01.07.2021 19:25:37
W mojej rodzinie, tej najbliższej jest tylko kilka osób nie zaszczepionych (na 40 z 6 nie chce się szczepic) uważam że każdy ma prawo do własnych decyzji. W moim domu od początku ja, młodszy brat i rodzice chcielismy się szczepić (ja i tata chęć wyraziliśmy jak tylko była taka możliwość czyli w grudniu) nie było wtedy mowy o loteri. Wezmę w niej udział bo konkursy to moje hobby emotka  moja rodzina tez pewnie weźmie chętnie udział w loteri emotka

pawelkoo

#6792378 Napisano: 01.07.2021 19:35:52
domika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chyba nikt jeszcze nie wie że wygrał bo zgodnie z regulaminem informować będą o tym do 5 dni roboczych.

Laureaci Nagród Natychmiastowych informowani są o wygranej w ciągu 5 dni kalendarzowych od momentu spełnienia warunków: Rejestracji do Loterii, Szczepienia i zarejestrowania Szczepienia w systemie P1 e-Zdrowieza pośrednictwem wiadomości SMS wysyłanej z numeru oznaczonego jako „Loteria”

1 FBmarta22 0

dany-duszek

#6792420 Napisano: 01.07.2021 22:23:28
pawelkoo napisał(a):

domika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chyba nikt jeszcze nie wie że wygrał bo zgodnie z regulaminem informować będą o tym do 5 dni roboczych.

Laureaci Nagród Natychmiastowych informowani są o wygranej w ciągu 5 dni kalendarzowych od momentu spełnienia warunków: Rejestracji do Loterii, Szczepienia i zarejestrowania Szczepienia w systemie P1 e-Zdrowieza pośrednictwem wiadomości SMS wysyłanej z numeru oznaczonego jako „Loteria”

przecież w wiadomościach już podawali że około 400 nagród już zostało wygranych.
0 0

donia7

#6792421 Napisano: 01.07.2021 22:27:21
dany-duszek napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

domika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

przecież w wiadomościach już podawali że około 400 nagród już zostało wygranych.

wątpię, że ktoś tu tv ogląda emotka
0 0

joan

#6792423 Napisano: 01.07.2021 22:36:35
dany-duszek napisał(a):

Może i owszem, osoby zostały nagrodzone w bramkach, ale teraz najpierw sprawdzą to i owo, a dopiero potem oficjalnie poinformują laureatów (niezależnie od wyświetlonego komunikatu o wygranej) - tak to rozumiem.

BTW -> myślicie, że się kto da pokłuć wszystkimi dostępnymi preparatami? Przecież nie mają tego samego składu / działania, wobec czego "żeby poczuć się bezpiecznie" może warto byłoby przyjąć wszystkie, wtedy szanse w loterii wzrastają czy nie? W ogóle to może lepiej odczekać, bo pewnie o loterii mówili w tivi i teraz mugole rejestrują się na potęgę, więc może być trudniej cokolwiek ustrzelić.
1 kumulacja 0

masza

#6792424 Napisano: 01.07.2021 22:42:14
joan napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Może i owszem, osoby zostały nagrodzone w bramkach, ale teraz najpierw sprawdzą to i owo, a dopiero potem oficjalnie poinformują laureatów (niezależnie od wyświetlonego komunikatu o wygranej) - tak to rozumiem.

BTW -> myślicie, że się kto da pokłuć wszystkimi dostępnymi preparatami? Przecież nie mają tego samego składu / działania, wobec czego "żeby poczuć się bezpiecznie" może warto byłoby przyjąć wszystkie, wtedy szanse w loterii wzrastają czy nie? W ogóle to może lepiej odczekać, bo pewnie o loterii mówili w tivi i teraz mugole rejestrują się na potęgę, więc może być trudniej cokolwiek ustrzelić.

emotka
0 0

quaresma86

#6792496 Napisano: 02.07.2021 10:14:53
kumulacja napisał(a):

quaresma86 napisał(a):

udało się. Miła Pani z działu marketingu napisała że mogę zrealizować bon, tylko że w konkretnym sklepie i konkretnego dnia, wskazanym przeze mnie

dwaburekoty

#6792798 Napisano: 04.07.2021 11:25:33
Czy ktoś z Was miał jakiekolwiek NOPy po szczepieniu Johnson &Johnson?
0 0

FBmonika33

#6792799 Napisano: 04.07.2021 11:33:13
dwaburekoty napisał(a):

Ja byłam pfizerem , ale znajomy (tyle że starszy gość ) był J&J i nie miał absolutnie żadnych objawów nawet bólu ręki

0 0

as32572

#6792802 Napisano: 04.07.2021 11:53:58
dwaburekoty napisał(a):

Siostra z mężem nic, natomiast siostrzeniec (20+) chorował przez 2 dni
0 0

FBmarta22

#6792833 Napisano: 04.07.2021 16:59:28
as32572 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Siostra z mężem nic, natomiast siostrzeniec (20+) chorował przez 2 dni

Dwa dni niezbijalna gorączki (w sensie zbiłam mocząc się w letniej wodzie, która jednak okazała się wodą zbyt zimną i gratis dostałam ból gardła), mdłości (ok 22 - 28 h po szczepieniu), ból łapy przez prawie dwa tygodnie... U mojego małżona zupełnie nic...
0 0