Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
grzybekmalutki
Postów 483
Data rejestracji 15.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Schemat jest chyba taki ze musi być minimum 5 paczek herbat, a reszta już dowolna.
Zakupiłem tak
1 bon: 5x Herbata czarna Loyd Earl Grey 20 torebek (2,32zł) dobrałem do tego kawy
2 bon: 5x Herbata czarna Loyd Earl Grey 20 torebek (2,32zł) i tu dobrałem batonu dobra kaloria
koszt do zapłaty około 15zł za pojedynczy zakup do paczkomatu
mp36
Postów 759
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt jednak nie wysyłał żadnych maili ani sms, ani nie dzwonil, bo tylko takie dane mają ... Co dalej z tym można zrobić, już stracona, coś się kiedyś ruszy?
wartość niecałe 4 zł, zamówione kamyki do bransoletki ...
nanajka81
Postów 5387
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
atyde25
Postów 3862
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
kufel98
Postów 81
Data rejestracji 27.01.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Efekt? Większość wygranych nagród to bony zakupowe lub gotówka. Mimo najwyższych wydatków na konkursy względem lat poprzednich, ROI spadło. W poprzednich latach grałem też w darmowych konkursach na SoMe, ale w ubiegłym roku brakło czasu na taką aktywność, więc to pewnie dlatego. W 2025 wydałem 3000 na konkursy i do tej pory (nie wszystkie grudniowe konkursy są jeszcze rozstrzygnięte) wartość wygranych to ok. 5400 zł. Czy to dużo? Nie mnie oceniać, bo nie mam punktu odniesienia. Najważniejsze, że nie jestem pod kreską i to mnie cieszy
Co mógłbym Ci radzić, żeby nie popłynąć finansowo? Wyłączyć emocje obserwując wpisy w MDW. W grudniu chwalono się wiele razy wygraną z loterii hardmade, ale tylko osoby chwalące sie wygranymi wiedzą ile tak na prawdę wydały żeby trafić choć jedną wygraną, albo informacją, że na 80 losów udało się wygrać tylko 2 razy
atyde25
Postów 3862
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Był gość sprawdzać kontakty na 4 z uziemnieniem tylko w 1 jest dalej uziemnienie taaaaaaaaaaa.
I nagle mi wyleciał z tekstem ładny zegarek hahhahah .I dopiero teraz po ok godzinie sobie o tym przypomniałam.No dobra co zrobię mam zawiechy jak czasami kompy mają.
bezaczek7
Postów 3597
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
miikka
Postów 106
Data rejestracji 16.07.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xman111
Postów 229
Data rejestracji 04.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18759
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
miikka
Postów 106
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miikka
Postów 106
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aanneettaa
Postów 415
Data rejestracji 29.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agicho
Postów 2973
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Np. na 19 zgłoszeń w Biedronce wygranych mam 8 - to uważam ,za przegraną.
Maczupikczu
Postów 126
Data rejestracji 06.06.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osobiście nie jestem przekonana do tego wątku, bo nadal uważam, że większość osób jest tylko czytelnikami tego forum i lada moment nikt nie będzie tam nic klikał, ale poczekamy zobaczymy, może się mylę.
samdej
Postów 308
Data rejestracji 14.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą, dla Ciebie wynik 8/19 jest porażką, a dla mnie w Avanti były to sukces
atyde25
Postów 3862
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
o_nono
Postów 69
Data rejestracji 27.10.2025
Punkty karne 6
Konkursy dodane
Gorzej jak jest dużo zakupów i nie ma wygranych to faktycznie wtedy serce boli.
A jeszcze gorzej jak się przegapi coś i dowie się po fakcie uuuuuu to wtedy serce bardzo boli tylko nie wiadomo czy dlatego, że się przegapiło czy dlatego jak się dowie co można było wygrać.
nanajka81
Postów 5387
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
rufus
Postów 5004
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane