Wkurza mnie...

calliope

#4631198 Napisano: 25.08.2011 03:38:52
masza napisał(a):

aneti napisał(a):

Ilunch - nie mam dwóch zestawów mydełek, na maile nie odpisują. Ci ciekawsze - weszłam na fb i widzę że nikt nie piszę że do niego nie doszły, ale po chwili jakaś dziewczyna napisała że nie ma nagrody - pyk i post zniknął, napisałam ja - post zniknął, poświęciłam chwilę i w ciągu pół godziny pokasowali wszystkie zapytania o nagrody emotka

a z którego wygrana? bo mi niedawno z 14 lipca doszła emotka mały poślizg mają

Widzę, że nie tylko ja mam z nimi problem. Powinnam otrzymać 2 zestawy mydełek a dostałam tylko jeden ale chociaż tyle... Trochę byłam zdziwiona, że nikt ostatnio nie napisał na ich tablicy w tej sprawie ale nie sądziłam, że kasują posty! emotka
0 0

Gość: emilka1705

#4631200 Napisano: 25.08.2011 03:40:16
calliope napisał(a):

masza napisał(a):

aneti napisał(a):

Ilunch - nie mam dwóch zestawów mydełek, na maile nie odpisują. Ci ciekawsze - weszłam na fb i widzę że nikt nie piszę że do niego nie doszły, ale po chwili jakaś dziewczyna napisała że nie ma nagrody - pyk i post zniknął, napisałam ja - post zniknął, poświęciłam chwilę i w ciągu pół godziny pokasowali wszystkie zapytania o nagrody emotka

Widzę, że nie tylko ja mam z nimi problem. Powinnam otrzymać 2 zestawy mydełek a dostałam tylko jeden ale chociaż tyle... Trochę byłam zdziwiona, że nikt ostatnio nie napisał na ich tablicy w tej sprawie ale nie sądziłam, że kasują posty! emotka

ja nie mam z czerwca:( do tego jeszcze nie dostałam wycieraczki z komfortu, a nie odpisuja...
0 0

Gość: marielu

#4631206 Napisano: 25.08.2011 03:44:06
evja napisał(a):

Czy to znaczy, że każdy z nas może być sprzedawanym towarem za mniej niż 10 groszy?

I wkurza mnie to!!!

a co tu do wkurzania, biznes jak biznes - nawet tutaj przez chwilę zainstalowany był program do łapania fanów e-konkursy ( i nie wiadomo jeszcze gdzie) - za to mamy mnóstwo orientalnych fanów z czego 99% pewnie nawet nie wie gdzie leży Polska emotka

mnie to nie wkurza, straszny mam z tego ubaw emotka

wkurza mnie wasze wkurzanie za to emotka
0 0

Gość: evja

#4631208 Napisano: 25.08.2011 03:48:13
marielu napisał(a):

evja napisał(a):

Czy to znaczy, że każdy z nas może być sprzedawanym towarem za mniej niż 10 groszy?

I wkurza mnie to!!!

a co tu do wkurzania, biznes jak biznes - nawet tutaj przez chwilę zainstalowany był program do łapania fanów e-konkursy ( i nie wiadomo jeszcze gdzie) - za to mamy mnóstwo orientalnych fanów z czego 99% pewnie nawet nie wie gdzie leży Polska emotka

mnie to nie wkurza, straszny mam z tego ubaw emotka

wkurza mnie wasze wkurzanie za to emotka

:) może i racja
0 0

masza

#4631357 Napisano: 25.08.2011 05:09:06
kalisto1986 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

a u nas za przedszkole płaci się 160zł za miesiąc. Przynajmniej w tamtym roku tak sąsiadka płacila. Nie wiem od czego to zależy. Mieszkam w małym miasteczku i przedszkola są tu jedynie 2.

u nas rada miasta ustaliła, że za 5 godzin darmowe płaci się 190 zł + dodatkowe godziny 2,90 za każdą + wyżywienie 5,50 za dzień .
wcześniej było 190 za miesiąc + wyżywienie.
nie no to jest po prostu , aż brak mi słów żeby określić - hehe

kiedyś poruszałam już ten temt.. Myślałam, że będzie strasznie drogo, ale nie jest tak źle. Miałaś już spotkanie w przedszkolu? Czy liczyłaś wg tego co jest w internecie?? (czyli. 6godz. za darmo od 8-13 zazwcyczaj?)

Już Ci pisze jak jest u nas (grupa 2007 i 2008).

1. Dziecka w grupie trzylatków i czterolatków nie można zostawić tylko do 13 (czyli za darmo tak jakby), bo mają inną podstawę programową. Na początku podpisujemy umowy czy odbieramy o 16 czy 17 (innej opcji podobno nie ma...)
2. Bezpłatne godziny są do 13 (nieważne kiedy przyprowadzisz malucha - czy o 6 czy o 9)
3. każda dodatkowa godzina to 3zł
4. Stawka żywieniowa - 5.2zł / dzień

Dziwi mnie ta kwota 190zł - jest niezgodna z nową ustawą, teraz nie ma podstawy stałej... nie powinno być przynajmniej. U mni i w gminach obok nie ma nic takiego. Jak dziecko zostaje do 13 - płaci się TYLKO 5.20zł / dzień i nic poza tym (czyli przy 22 dniach wynosi ok. 115zł).

Z tego co czytałam, to w innych miastach jest to samo.. Dlaczego u Was jest podstawa? emotka

u nas w szczecinie jest już sprawa w sądzie odnośnietych bezpłatnych-płatnych godzin. Na razie koszty przedszkola są strasznie wysokie emotka

ja właśnie wróciłam z zebrania i u mnie wcale drogo nie wyszło, moze dzięki Radzie Miasta...
0 0

monikar

#4631362 Napisano: 25.08.2011 05:11:41
emilka1705 napisał(a):

calliope napisał(a):

masza napisał(a):

aneti napisał(a):

ja nie mam z czerwca:( do tego jeszcze nie dostałam wycieraczki z komfortu, a nie odpisuja...

ja również czekam na te z czerwca, na maile nie odpisują do tego skasowali moje posty z prośbą o wyjaśnienie sytuacji
0 0

kundzia87

#4631605 Napisano: 25.08.2011 07:07:29
ale się wkurzyłam! dokarmiamy podwórzowe koty i czasem kupuje im takiego mięsnego batona.. no i dzisiaj kupilam go w Tesco.. nie dosyć, że przy otwieraniu zrobil się wielki wybuch, to jeszcze smród, jakby był stworzony z wymiocin!! no masakra! nie wyobrażacie sobie tego zapachu i tego jak śmierdzą mi ręce!!(łącznie z tym, że musiałam je takim specjalnym medycznym płynem ze spirytusem myć, a i tak to mało dało) Gdybym miała te Tesco obok siebie, to zawiozłabym to cudo..
0 0

dawidekk

#4631616 Napisano: 25.08.2011 07:12:27
Wkurza mnie, że dostałem maila iż zostałem wpisany na listę dodatkowych zajęć z matematyki rozszerzonej we wrześniu, a teraz dostępna jest lista i co?! W kulki sobie polecieli! Na moim kierunku nie ma rozszerzenia, a na podstawie nie zostałem wpisany emotka

Wkurza mnie, że już niedługo studia emotka
0 0

joan

#4631705 Napisano: 25.08.2011 07:44:56
Sport w moim życiu, dzień 25.08.2011:

Babia Góra vs joan -> 1:0, walkower po ok. 45 minutach ze względu na efekty burzowe spod znaku światło i dźwięk.

Nivea vs joan -> 1:0, przy czym Nivea ma prawo oddać jeszcze 3 strzały w światło pustej bramki.

SaunoBusy vs joan -> 3:0, spotkania trwały łącznie ok. 8h, joan nie miała siły do walki.

I jak tu kochać sport... emotka
0 0

dolly

#4631720 Napisano: 25.08.2011 07:50:19
Wkurza mnie, że wszystkie głębokie brodziki są z siedziskiem, w nosie mam to siedzisko, tylko pomniejszają powierzchnię brodzika, a ja bym chciała się kąpać z kimś emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4631763 Napisano: 25.08.2011 08:06:02
dolly napisał(a):

Wkurza mnie, że wszystkie głębokie brodziki są z siedziskiem, w nosie mam to siedzisko, tylko pomniejszają powierzchnię brodzika, a ja bym chciała się kąpać z kimś emotka

zawsze możesz usiąść na komś emotka
ja wymórowałam sobie kabinę na taki wymiar jak chciałam ( nie w kwadracie tylko prostokątną ) i może się kąpać kilka osób... a siedzisko też mam wymórowane we wnęce emotka emotka

a mnie wkurza duuuuuchota emotka
0 0

bridget

#4631769 Napisano: 25.08.2011 08:07:26
hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

ja wymórowałam sobie kabinę na taki wymiar jak chciałam ( nie w kwadracie tylko prostokątną ) i może się kąpać kilka osób... a siedzisko też mam wymórowane we wnęce emotka emotka

nie wszytskie ja mam głęboki i to mocno dziecko sie w nim kąpie i nie mamy siedziska
0 0

#4631770 Napisano: 25.08.2011 08:07:37
hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

wymurowałam oczywiście
emotka emotka
0 0

aurorcia

#4631774 Napisano: 25.08.2011 08:09:05
dolly napisał(a):

ale im ciaśniej tym przyjemniej emotka
0 0

dolly

#4631776 Napisano: 25.08.2011 08:09:42
hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

hehe, ale jest płytka zapewne emotka a dla dziecka chciałam właśnie głęboki. no mogłaby być i wanna, ale wtedy tylko jedna ściana do oparcia emotka emotka emotka

a i jeszcze deszcz mnie wkurza, już chyba wolałabym duchotę emotka
0 0

dolly

#4631783 Napisano: 25.08.2011 08:11:59
keiti78zg napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

nie wszytskie ja mam głęboki i to mocno dziecko sie w nim kąpie i nie mamy siedziska

i nie robiony na zamówienie???
0 0

#4631790 Napisano: 25.08.2011 08:13:29
dolly napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

hehe, ale jest płytka zapewne emotka a dla dziecka chciałam właśnie głęboki. no mogłaby być i wanna, ale wtedy tylko jedna ściana do oparcia emotka emotka emotka

a i jeszcze deszcz mnie wkurza, już chyba wolałabym duchotę emotka

no płytka, zupełnie bez brodzika bo dzieciątka nie mamy ... a wiem, że to ważne.... pozatym brakuje mi go jak trzeba np. firany namoczyć a w misce się nie mieszczą.... no ale coś za coś, chciałam kabinę z kafelek to mam
emotka
0 0

Gość: konkursy15

#4631800 Napisano: 25.08.2011 08:17:03
dolly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

i nie robiony na zamówienie???

u mnie też jeden jest bez siedzenia,ale płytki.
takich głębszych to faktycznie trudno znaleźć! emotka
0 0

#4631802 Napisano: 25.08.2011 08:18:37
ale jak wpisać w google brodzik głęboki bez siedziska to coś tam wyskakuje....
0 0

ango

#4631814 Napisano: 25.08.2011 08:24:38
wkurza mnie, ze kupilam kiedys - chyba juz dosc dawno, 2 mleka Bebiko- choc moje dziecię ma dlugie zęby na mleko i kaszkę (6 długich zębów), a teraz kiedy zostały 2 godziny do końca konkursu- nie mogę znaleźć paragonu i nie mogę wziąć w nim udziału emotka emotka
0 0