Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masakra-ja nie miałam pojęcia,że aż tak drogo jest w niektórych miejscowościach!!!U nas w tym roku otworzono prywatne przedszkole,z wyżywieniem na 9 godzin ok 450 zł-i ja myślałam,że to drożyzna!!!
Tylko podziękować politykom!!!
Gość: czarnygreg
zamówiłam w sklepie internetowym który ma bardzo dobre opinie i myślę że jest jednak dobry parę rzeczy, zamówienie przyszło szybko, towary były bardzo porządnie opakowane w folię, sporo czasu zajęło mi odpakowanie tych wszystkich słoiczków i okazało się że...jednej rzeczy brakuje,
zapłaciłam za to, jest na paragonie odhaczone i nie ma,kurcze, wkurzyło mnie to,
to nie jest nic drogiego ale jakoś takiego pecha mam, no!
opakowanie nie było uszkodzone, nie mam podstaw do reklamacji, jak mam niby udowodnić że tej rzeczy nie było, napisałam maila do sklepu i tyle, równie dobrze mogą pomyśleć że kłamię, wkurza mnie to nieproporcjonalnie do wartosci tego towaru!
Gość: chasia
Niech, choć dotrzymują słowa, ze to ostateczne i ostatnie wezwanie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przychylam sie
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: basia75
Gość: kasia9791
delfinka101
Postów 5760
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewikewik
Zmieniła mi termin urlopu bez uzgodnienia i w ten sposób diabli wzieli urlop z mężem i ze znajomymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość: tato999
jak bez uzgodnienia?
chyba to bezprawne
pioge7
Postów 8458
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewikewik
Prawo prawem a życie życiem. Nie ma miesiąca żeby kogos nie wywaliła bo np: ktoś zakwestionował jej decyzję, zasłaniał się PRAWEM itp
Gość: sarsaparilla
Nie wiem jak jest z resztą Polski, nas od płacenia 400zł miesięcznie za przedszkole publiczne uratowała nas w tym roku ustawa, wg której 5 h dziennie peśkole jest bezpłatne. Z moimi godzinami pracy, bo młodą będę odbierać wcześniej, wyszło ok. 200zł.
400 to bardzo dużo, za studia płaciłam 450 miesięcznie.
Co mnie wkurza? Zginęła nam druga wartościowa zabawka małej na przestrzeni roku. Taka, którą Maja nie zabierała na spacery lub plac zabaw. Wiem, kto mógł ją wynieść ale nie chcę krzywdzić nikogo podejrzeniami. Z drugiej strony same nie zniknęły, a małe nie były. Ech.
Gość: iwonciaaa
Gość: jopi
Mój synek od września idzie do 5-latków ,
za przedszkole (publiczne) płacić będziemy ok. 400zł.
Chyba też zapytam o te bezpłatne 5 godzin
Do grudnia siedzę w domu na bezpłatnym wychowawczym i przeraża mnie te 400zł/m-cznie
Gość: netka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: zeida
Gość: emilka1705
przeczytałam, bo bzykał mnie jakiś komar
Gość: zeida