Wkurza mnie...

ziolko

#4631817 Napisano: 25.08.2011 08:25:37
a ja wam powiem, ze może i głęboki brodzik jest fajny (mam taki), ale za to jak noga boli i jest problem z chodzeniem, to wejście (i wyjście) do takiego brodzika to dopiero wyzwanie emotka

więc teraz wolałabym srednią wysokość..
0 0

Gość: hittmanka

#4631825 Napisano: 25.08.2011 08:28:59
ango napisał(a):

wkurza mnie, ze kupilam kiedys - chyba juz dosc dawno, 2 mleka Bebiko- choc moje dziecię ma dlugie zęby na mleko i kaszkę (6 długich zębów), a teraz kiedy zostały 2 godziny do końca konkursu- nie mogę znaleźć paragonu i nie mogę wziąć w nim udziału emotka emotka

moze i głupie ale mi często pomaga na sklerozę....

postaw na stole szklankę odwróconą dnem do góry, na klamce powieś nożyczki i proś Św. Antoniego (patrona rzeczy zagubionych) o pomoc... wytłumacz mu, że ten paragon do niczego mu się nie przyda a Tobie owszem.... zbierz myśli i .... miejmy nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Ja w to wierzę emotka
0 0

dolly

#4631845 Napisano: 25.08.2011 08:35:13
hittmanka napisał(a):

ale jak wpisać w google brodzik głęboki bez siedziska to coś tam wyskakuje....

hm. no fakt coś wyskakuje, ale cena też sprawiła że wyskoczyłam z kapci emotka noo ale coś za coś emotka
0 0

cudaczek121

#4631882 Napisano: 25.08.2011 08:50:49
Wkurza mnie,że nie odblokowali jeszcze kart z Timotei,a 2 nie przysłali do tej pory emotka No i wkurza mnie,że wygrałam w Kaskadzie znowu 2 zł tylko emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4631889 Napisano: 25.08.2011 08:53:01
magnus napisał(a):

Wkurza mnie,że ludzie którzy proszą o głosy, bo zależy im na nagrodzie nie odklikują. Nie mam żadnych stron do polubienia, niczego do rejestracji, ciągnę dobrowolnie i charytatywnie podjęta akcję - jeden klik !
Dla nie których klikanie działa w jedną stronę-
dla nich emotka

się nie wściekaj emotka

się kliknęło emotka
0 0

ango

#4631891 Napisano: 25.08.2011 08:53:16
hittmanka napisał(a):

ango napisał(a):

wkurza mnie, ze kupilam kiedys - chyba juz dosc dawno, 2 mleka Bebiko- choc moje dziecię ma dlugie zęby na mleko i kaszkę (6 długich zębów), a teraz kiedy zostały 2 godziny do końca konkursu- nie mogę znaleźć paragonu i nie mogę wziąć w nim udziału emotka emotka

postaw na stole szklankę odwróconą dnem do góry, na klamce powieś nożyczki i proś Św. Antoniego (patrona rzeczy zagubionych) o pomoc... wytłumacz mu, że ten paragon do niczego mu się nie przyda a Tobie owszem.... zbierz myśli i .... miejmy nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Ja w to wierzę emotka

Hittmanka! jesteś wielka!
A już straciłam nadzieję.
Oczywiście pod latarnią najciemniej- był w portfelu emotka Przy okazji posprzątałam w kilku miejscach emotka
Dzięki stokrotne!!! emotka
0 0

joan

#4632046 Napisano: 25.08.2011 09:48:27
Obejrzałam film Magiczne drzewo i przestałam się wkurzać emotka

Trzy pizze wszystkomające! emotka emotka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4632048 Napisano: 25.08.2011 09:49:17
ango napisał(a):

hittmanka napisał(a):

ango napisał(a):

Hittmanka! jesteś wielka!
A już straciłam nadzieję.
Oczywiście pod latarnią najciemniej- był w portfelu emotka Przy okazji posprzątałam w kilku miejscach emotka
Dzięki stokrotne!!! emotka

hehe... wiedziałam że się uda emotka
mnie nieraz Antoni wyciągał z tarapatów emotka
0 0

bridget

#4632091 Napisano: 25.08.2011 10:17:32
dolly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

Wkurza mnie, że wszystkie głębokie brodziki są z siedziskiem, w nosie mam to siedzisko, tylko pomniejszają powierzchnię brodzika, a ja bym chciała się kąpać z kimś emotka

zawsze możesz usiąść na komś emotka
ja wymórowałam sobie kabinę na taki wymiar jak chciałam ( nie w kwadracie tylko prostokątną ) i może się kąpać kilka osób... a siedzisko też mam wymórowane we wnęce emotka emotka

a mnie wkurza duuuuuchota emotka

nie wszytskie ja mam głęboki i to mocno dziecko sie w nim kąpie i nie mamy siedziska

i nie robiony na zamówienie???

nie
0 0

bridget

#4632096 Napisano: 25.08.2011 10:20:52
http://www.aquafo...y/4,26,35,polokragle mam tej firmy brodzik głeboki
0 0

dolly

#4632109 Napisano: 25.08.2011 10:38:56
keiti78zg napisał(a):

http://www.aquafo...y/4,26,35,polokragle mam tej firmy brodzik głeboki

dzięki za link emotka
0 0

zaczytana-pola

#4632144 Napisano: 25.08.2011 11:58:15
dolly wybierz się do zwykłego sklepu z wyposażeniem łazienek. Tam są katalogi dostępnych produktów i bez problemu coś znajdziesz. My remontowaliśmy łazienkę 3 lata temu, wszystko od podstaw i pamiętam, że w sklepie sprzedawca pokazał nam katalogi całego wyposażenia i wszystko było do kupienia. Czekaliśmy około tygodnia na zamówiony brodzik i kabinę( bo nie było ich na stanie w sklepie). A ceny nie były jakoś specjalnie wygórowane. Z tym, że my mamy płytki brodzik, ale głębokie też widziałam, zarówno z siedziskiem, jak i bez.
0 0

anialistopad

#4632152 Napisano: 26.08.2011 04:23:25
wczoraj dostałam paczke z delekty konkurs z sernikiem , otwieram a tam zestaw ciast no wkurzyłam się bo na liscie jestem 25 wiec powinna być waga miał tak ktos , że jest na liście na wysokiej pozycji a dostał inną nagrodę ?
0 0

malenka89

#4632507 Napisano: 26.08.2011 09:05:21
kaki76 napisał(a):

wczoraj dostałam paczke z delekty konkurs z sernikiem , otwieram a tam zestaw ciast no wkurzyłam się bo na liscie jestem 25 wiec powinna być waga miał tak ktos , że jest na liście na wysokiej pozycji a dostał inną nagrodę ?

hmm... ale przecież lista jest alfabetycznie, a nie według nagród.
0 0

delfinka101

#4632671 Napisano: 26.08.2011 10:06:29
Co miesiąc wcieram mojemu kundelkowi kropelki na kleszcze i pchły..teoretycznie na pchły powinno to działać 3 miesiace na kleszcze miesiąć a mój pies wczoraj był cały w pchłahc..kupiłam szampon wy kapałam i jest duzo lepiej ale wkurza mnie to,ze niby krople za które płacę 30 zł co miesiać wcale nie dają ochrony.Kleszcze 3 też już mąż mu wyciagał.Nigdy więcej kropli.Tylko szampony i cos do oprysku..
0 0

maria1980

#4632797 Napisano: 26.08.2011 11:02:06
izoldaaa6 napisał(a):

ale się wkurzyłam emotka
ten nasz rząd i w ogóle wszystko jest do cenzura emotka
kuźwa każą rodzić dzieci bo niż demograficzny itd.... a później wyciągają każdy grosz z człowieka
za 2 dzieci za przedszkole publiczne za 8 godzin dziennie każą mi bulić co miesiąc ok 1000 zł + jeszcze zajęcia dodatkowe - przecież to jest chore, a żeby było śmieszniej za niby darmowe 5 godzin (9-14)dziennie na 2 dzieci trzeba wyłożyć ok 600 zł i jak tu pracować - praktycznie tylko na przedszkole
nie no aż mi się ryczeć chce emotka

tyle za przedszkole????Kogoś chyba p....o!!! emotka emotka u nas z wyzywieniem i dodatkowymi 150 zł miesięcznie za jedno dziecko. emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#4632804 Napisano: 26.08.2011 11:06:24
maria1980 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale się wkurzyłam emotka
kuźwa każą rodzić dzieci bo niż demograficzny itd.... a później wyciągają każdy grosz z człowieka
za 2 dzieci za przedszkole publiczne za 8 godzin dziennie każą mi bulić co miesiąc ok 1000 zł + jeszcze zajęcia dodatkowe - przecież to jest chore, a żeby było śmieszniej za niby darmowe 5 godzin (9-14)dziennie na 2 dzieci trzeba wyłożyć ok 600 zł i jak tu pracować - praktycznie tylko na przedszkole

tyle za przedszkole????Kogoś chyba p....o!!! emotka emotka u nas z wyzywieniem i dodatkowymi 150 zł miesięcznie za jedno dziecko. emotka emotka emotka

ja na jedno 350 zł - a ma by od wrzesnia podwyżka
0 0

Gość: czarnygreg

#4632817 Napisano: 26.08.2011 11:15:37
a ja bym powiedziała ze tak wysokie opłaty za przedszkole są bardzo wygodne dla prowadzonej ostatnimi laty polityki, żłobki już skasowano, przedszkoli coraz mniej, miejsce kobiet jest w domu, dziecmi sie opiekować, męzowi dogadzać, w chałupie sprzątać a nie pracować, zarabiać i miec własne zdanie,i jeszcze moze bezczelnie inne niż powinno się!
pamiętacie ten pomysł który sie pojawił kiedy znów zaczęto dyskutować o aborcji? ten, ze kobiety w wieku rozrodczym powinny być rejestrowane i poddawać sie systematycznym badaniom kontrolnym?
pomysł upadł, ale Wielki Brat czyha.....
po tym i po sprawie tzw łowców skór z pogotowia nic niestety juz nie nie zdziwi emotka
0 0

Gość: polec

#4632818 Napisano: 26.08.2011 11:15:47
pola731 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale się wkurzyłam emotka

ja na jedno 350 zł - a ma by od wrzesnia podwyżka

ja też za jedno dziecko z wyżywieniem 400 zł
0 0

Gość: marielu

#4632841 Napisano: 26.08.2011 11:25:40
a ja za 1 dziecko 800 zł od ubiegłego roku - wygrałam? emotka emotka
0 0