Wkurza mnie...

dzasmina

#4636471 Napisano: 28.08.2011 03:16:38
ale mnie wkurzyło o2 emotka zniknęły mi wszystkie maile, a na niektórych mi zależało emotka
0 0

radosna

#4636503 Napisano: 28.08.2011 04:06:48
iwonciaaa napisał(a):

dolly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dolly wybierz się do zwykłego sklepu z wyposażeniem łazienek. Tam są katalogi dostępnych produktów i bez problemu coś znajdziesz. My remontowaliśmy łazienkę 3 lata temu, wszystko od podstaw i pamiętam, że w sklepie sprzedawca pokazał nam katalogi całego wyposażenia i wszystko było do kupienia. Czekaliśmy około tygodnia na zamówiony brodzik i kabinę( bo nie było ich na stanie w sklepie). A ceny nie były jakoś specjalnie wygórowane. Z tym, że my mamy płytki brodzik, ale głębokie też widziałam, zarówno z siedziskiem, jak i bez.

emotka emotka jutro pojadę do takowego, tylko łazienki i kuchnie, więc mam nadzieję , że w końcu wybiorę i kafelki i sanitariaty. emotka

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka

ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy emotka
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka

sorry, ale padłam ze śmiechu emotka emotka emotka emotka
nie daje mi spokoju jedna rzecz, odzyskałaś tę ramkę? emotka emotka emotka

rano poszłam na dwór emotka i butem popchnęłam ( żeby wykluczyć, że konik tam został) szkiełko było całe emotka jedynie troszkę mokre futerko ( dookoła ramki) bo rosa była.
Tydzień spałam z zamkniętym oknem emotka

Pewien osobnik prosił, żeby Cię pozdrowić:
http://www.stryko...ny_-_zdjecie_819.php
0 0

fryz

#4636604 Napisano: 28.08.2011 05:34:40
konkursowe fatum, nic nie potrafie wygrac emotka
0 0

Gość: kiro

#4636617 Napisano: 28.08.2011 05:44:55
wkurza mnie ze zrobilo sie dzis brzydko i zimno emotka
0 0

Gość: kiro

#4636697 Napisano: 28.08.2011 06:41:54
fryz napisał(a):

konkursowe fatum, nic nie potrafie wygrac emotka

mam podobnie ,nawet zestawu z nivea nie potrafie ugrac a przydalby sie na urodziny zestaw meski
emotka emotka
0 0

Gość: ivisia

#4636701 Napisano: 28.08.2011 06:45:11
a mnie wkurza konek Waw(e)la! tyle nr paragonów wysłałam i żadna torba w sierpniu nie wpadła emotka
0 0

Gość: katrin22

#4636715 Napisano: 28.08.2011 06:51:39
kiro napisał(a):

wkurza mnie ze zrobilo sie dzis brzydko i zimno emotka

a ja się cieszę, lepsze to niż te duchoty
0 0

Gość: katrin22

#4636718 Napisano: 28.08.2011 06:53:58
iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka

Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka

biedny pasikonik, trzeba było go złapać i wypuścić emotka
0 0

Gość: nocti

#4637216 Napisano: 29.08.2011 06:41:03
A mnie wkurza, że weekend się tak szybko skończył.
I do tego przez mojego Kiciusia się spóźniłam do pracy bo ułożył się na mnie i mruczał aż zasnęłam... emotka
0 0

sydariameki

#4637224 Napisano: 29.08.2011 06:47:01
wkurza mnie,że od 3 dni szukam voucherów do kina i za chiny nie mogę ich nigdzie znaleźć emotka A pamiętam,że kładłam je w widocznym miejscu emotka
0 0

Gość: lewyfokaszot

#4637258 Napisano: 29.08.2011 07:08:04
Wkurza mnie niski limit mojego internetu play i techniczny brak możliwości podłączenia normalnego netu na kablu. Płacę już za dodatkowe gigabajty jak za zboże.
0 0

isiulka

#4637301 Napisano: 29.08.2011 07:32:16
katrin22 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ręka! emotka

emotka emotka

JaK duży to nie pasikonik tylko szarańcza emotka faktycznie ostatnio wszędzie ich pełno.
0 0

Gość: hittmanka

#4637327 Napisano: 29.08.2011 07:45:42
isiulka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ręka! emotka

emotka emotka

JaK duży to nie pasikonik tylko szarańcza emotka faktycznie ostatnio wszędzie ich pełno.

aż weszłam w google zobaczyć tą szarańczę... ale ona jest szara , łaciata
emotka to co mi włazi ma 10cm i w pięknym soczystym zielonym kolorze, nie szare, nie w łatki tylko całe jasnozielone... śliczne ale też się tego boję emotka
0 0

joan

#4637340 Napisano: 29.08.2011 07:53:08
hittmanka napisał(a):

aż weszłam w google zobaczyć tą szarańczę... ale ona jest szara , łaciata
emotka to co mi włazi ma 10cm i w pięknym soczystym zielonym kolorze, nie szare, nie w łatki tylko całe jasnozielone... śliczne ale też się tego boję emotka

Też się tego troszkę boję, ale jednak piękne i delikatne zwierzątka te całe pasikoniki, niegryzące, tajemnicze. Fajowe, jak salamandry, a delikatne, jak motyle. Niech sobie żyją! emotka

W temacie: miałam dziś spędzić relaksujący wieczór w kameralnej atmosferze świata saun, ale wczoraj zgrillowało mnie słonko na jodze i zamiast sauny, będzie moczenie się w basenowej zupie, razem z tłumem emotka
0 0

zarania

#4637342 Napisano: 29.08.2011 07:55:44
Wkurza mnie, że źle odp. na banalne pytanie w konkursie internetowym na czas. emotka
Szybko jednak sprostowałam swój błąd i teraz czekam na informację o wynikach.
0 0

Gość: iwonciaaa

#4637343 Napisano: 29.08.2011 07:56:06
uświadomiłyście mnie, że to szarańcza była emotka
0 0

mio

#4638305 Napisano: 29.08.2011 03:09:21
nie jestem wkurzona jestem wściekła że wróciłam z zebrania z przedszkola i ogromne podwyżki okazały się faktem popie***ony nasz rząd dowali jeszcze podwyżki - tak obywatelom ułatwi życie proszę bardzo emotka banda popaprańców dorwać się do koryta i dalej w cenzura mieć obywateli dalej głosujcie na po tyleeeeee dobrego narobili az sie chce mieszkać w tym kraju miodem i mlekiem plynacym same ułatwienia aha i w przychodni w kolejce do dermatologa czekałam ahh tyylko 3 godzinki co to jest prawda postać można
0 0

Gość: katarzyneczka

#4638309 Napisano: 29.08.2011 03:10:45
mio napisał(a):

nie jestem wkurzona jestem wściekła że wróciłam z zebrania z przedszkola i ogromne podwyżki okazały się faktem popie***ony nasz rząd dowali jeszcze podwyżki - tak obywatelom ułatwi życie proszę bardzo emotka banda popaprańców dorwać się do koryta i dalej w cenzura mieć obywateli dalej głosujcie na po tyleeeeee dobrego narobili az sie chce mieszkać w tym kraju miodem i mlekiem plynacym same ułatwienia aha i w przychodni w kolejce do dermatologa czekałam ahh tyylko 3 godzinki co to jest prawda postać można

Bo może PiS zrobi Ci obniżki - zabawne
0 0

mio

#4638314 Napisano: 29.08.2011 03:13:38
zabawne jest to ze wg mnie oczywiscie jeszcze NIE BYŁO tak drogo i zle w tym kraju
polska w budowie? POLSKA rozpiep....a ! rozkopią rozwalą i na 3 lata zostawią a ty szary czlowieczku jezdzij objazdami przeciez paliwo takie taniutkie

i przepraszam bardzo wg ciebie istnieja tylko 2 partie tylko po i pis?
0 0

Gość: katarzyneczka

#4638558 Napisano: 29.08.2011 05:09:34
mio napisał(a):

zabawne jest to ze wg mnie oczywiscie jeszcze NIE BYŁO tak drogo i zle w tym kraju
polska w budowie? POLSKA rozpiep....a ! rozkopią rozwalą i na 3 lata zostawią a ty szary czlowieczku jezdzij objazdami przeciez paliwo takie taniutkie

i przepraszam bardzo wg ciebie istnieja tylko 2 partie tylko po i pis?

Po i Pis to w ogóle machnąć ręką, Sld- na głowę padło ,,Wszystko wszystkim rozdamy, po równo.. nie wiemy skąd na to weźmiemy, ale wszystko rozdamy.. A w ogóle czy jest jakaś partia OK ?
0 0