Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#4634668 Napisano: 27.08.2011 10:38:02
to mi też dużo jakiś owadów wleciało, przyszedł kot i większość zjadł emotka
jeden komar został, ale jakimś cudem go pacnąłem, bo nieźle mnie wkurzał.
0 0

Gość: emilka1705

#4634697 Napisano: 27.08.2011 10:55:14
mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka
0 0

joan

#4634748 Napisano: 27.08.2011 11:25:01
zeida napisał(a):

już bym wolała, żeby mnie bzyknął i sobie poleciał, ale nie męczył całą noc emotka

emotka emotka emotka
Chachacha, brzmi, jak wypowiedź dziewczyny Batmana emotka

Co do koników polnych: zadziwiające, jaką mają przyczepność do różnych powierzchni! Kilka razy próbowałam takiego delikwenta zrzucić z reklamówki, potrząsając nią, jak wredna dziewczynka z Gdzie jest Nemo? Nic z tego, owadów nie udało się strzepnąć emotka Mieszkam na pierwszym piętrze, więc to trochę dziwne, gdy widzę je dreptające po suficie tuż obok biedronek...
0 0

Gość: emilka1705

#4634798 Napisano: 27.08.2011 11:50:48
ale z tymi owadami to przez ten ostatni tydzień jakas plaga się zrobiła! Przez całe lato nic a teraz nie da się zostawić okna otwartego bo na suficie robi sie czarno~! Wkurza mnie to emotka
0 0

Gość: gimikiss

#4634826 Napisano: 27.08.2011 12:05:36
emilka1705 napisał(a):

mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka
0 0

sambolera

#4634837 Napisano: 27.08.2011 12:08:35
mi kiedys cos bzyczalo na plecach i klapnelam reka i...okazalo sie ze wbilam sobie zadlo osy na wlasne zyczenie emotka
auć emotka
0 0

Gość: malinowaona

#4634847 Napisano: 27.08.2011 12:14:03
sarsaparilla napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jak czytam ile miesięcznie placicie za przedszkole to już nie nie wkurza,ze za podręczniki zaplaciłam 420 zł..przeciez to tylko raz do roku taki wydatek..ufff

Nie wiem jak jest z resztą Polski, nas od płacenia 400zł miesięcznie za przedszkole publiczne uratowała nas w tym roku ustawa, wg której 5 h dziennie peśkole jest bezpłatne. Z moimi godzinami pracy, bo młodą będę odbierać wcześniej, wyszło ok. 200zł.

400 to bardzo dużo, za studia płaciłam 450 miesięcznie.

Co mnie wkurza? Zginęła nam druga wartościowa zabawka małej na przestrzeni roku. Taka, którą Maja nie zabierała na spacery lub plac zabaw. Wiem, kto mógł ją wynieść ale nie chcę krzywdzić nikogo podejrzeniami. Z drugiej strony same nie zniknęły, a małe nie były. Ech.

W Świnujściu jest tak,że od 8:00 do 13:00 jest za darmo,każda kolejna to 2,55.Stawka żywieniowa 4,85.Czyli wychodzi jakoś przy 21 dniach jak dziecko jest od 8 do 16 to wychodzi gdzies 263 zł
0 0

Gość: nocti

#4634850 Napisano: 27.08.2011 12:15:07
I dlatego doceniam zainstalowaną moskitierę emotka Niestety kocie pazurki uszkodziły ją w jednym miejscu, ale i tak jest o niebo lepiej niż bez niej.

0 0

Gość: iwonciaaa

#4634860 Napisano: 27.08.2011 12:18:48
gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka

ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy emotka
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4634878 Napisano: 27.08.2011 12:30:58
iwonciaaa napisał(a):

zrobiły mi się duże litery na kartach na firefoxie i ogólnie wszystko u gory jest duże, nic nie zmieniałam emotka emotka

CRTL - (minus) wciśnij równocześnie
0 0

masza

#4634884 Napisano: 27.08.2011 12:34:36
jopi napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jak czytam ile miesięcznie placicie za przedszkole to już nie nie wkurza,ze za podręczniki zaplaciłam 420 zł..przeciez to tylko raz do roku taki wydatek..ufff

Nie wiem jak jest z resztą Polski, nas od płacenia 400zł miesięcznie za przedszkole publiczne uratowała nas w tym roku ustawa, wg której 5 h dziennie peśkole jest bezpłatne. Z moimi godzinami pracy, bo młodą będę odbierać wcześniej, wyszło ok. 200zł.

Mój synek od września idzie do 5-latków ,
za przedszkole (publiczne) płacić będziemy ok. 400zł.

Chyba też zapytam o te bezpłatne 5 godzin emotka

Do grudnia siedzę w domu na bezpłatnym wychowawczym i przeraża mnie te 400zł/m-cznie

ale czemu tak duzooo?
u mnie stawka żywieniowa+
7-12 za darmo 12-15 po 1 zł za godzinkę, więc razem k. 160 zł wyjdzie
0 0

maria1980

#4634910 Napisano: 27.08.2011 12:47:35
kubatbg napisał(a):

hmm ale na f-b wszyscy znajomi to Polacy wiec po jakiego hu.. opisy po angielskiemu emotka

coby było bardziej majestatycznie i arystokratycznie.U nas w Londonie... emotka Mnie martwi właśnie to u nas ...bo czy to na pewno u nas?Czy Polska to już u Was...
Wkurza mnie wczorajszy temat kumpeli z pracy ,która z rodziną wyjeżdża do Niemiec do męża i z góry przyjęła postawę -dostaniemy zasiłek,na bezrobotnym będę dostawała tam więcej niż tu pracując...Pewnie tak,ale czy warto być czyrakiem na budżecie???:)Ja bym tak nie potrafiła!Jechać w poszukiwaniu lepszej przyszłości a od razu mieć plan-nie pójdę do pracy!!????A niech jej...i tak będę tęskniła za tą małą bestyją... emotka i to też mnie wkurza ,że znajomi wyjeżdżają:) emotka
0 0

pioge7

#4634916 Napisano: 27.08.2011 12:50:40
ziolko napisał(a):

poczekaj chwilę i później edytuj

nie da się
mam tak od wczoraj dalej nic emotka
wkurza mnie ten upał emotka emotka emotka emotka 55 st. u mnie w słońcu masakra........
0 0

Gość: rafi323raf

#4634948 Napisano: 27.08.2011 01:15:42
gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ręka! emotka

miałem to samo! siedzę sobie grzecznie, przeglądam coś w laptopie, nagle czuje że coś mi na ramieniu upadło. Przez ułamek sekundy zastanawiałem się co mi mogło spaść, patrze, a tam OGROMNY pasikonik emotka ło jak podskoczyłem prawie do sufitu! ogolnie te pasikoniki takiego strachu we mnie nie wzbudzają jak inne robactwa, ale ten swoją wielkością przesadził, a po za tym jaki to był szok emotka że mu się chciało na 4 piętro wlatywać...
0 0

monia24

#4634977 Napisano: 27.08.2011 01:45:07
masza napisał(a):

jopi napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mój synek od września idzie do 5-latków ,
za przedszkole (publiczne) płacić będziemy ok. 400zł.

Chyba też zapytam o te bezpłatne 5 godzin emotka

Do grudnia siedzę w domu na bezpłatnym wychowawczym i przeraża mnie te 400zł/m-cznie

ale czemu tak duzooo?
u mnie stawka żywieniowa+
7-12 za darmo 12-15 po 1 zł za godzinkę, więc razem k. 160 zł wyjdzie

u nas dodatkowe godziny po 2 zł, ale to wcale nie wyjdzie tak jak ludzie piszą, na pewno będzie lepiej niz 2 lata temu jak była opłata stała i się ją płaciło nawet jak dziecka nie było w przedszkolu emotka Zobaczycie na zebraniu emotka
0 0

Gość: tato999

#4635269 Napisano: 27.08.2011 05:46:02
wkurza mnie poczta na o2 emotka emotka emotka emotka

chce zalozyc konto swojemu chlopakowi i wpisuje ten durny kod captcha i juz chyba 15 raz pisze mi ze zly emotka emotka emotka emotka

miał ktos tak
0 0

dolly

#4635566 Napisano: 27.08.2011 08:46:53
ilonar2301 napisał(a):

dolly wybierz się do zwykłego sklepu z wyposażeniem łazienek. Tam są katalogi dostępnych produktów i bez problemu coś znajdziesz. My remontowaliśmy łazienkę 3 lata temu, wszystko od podstaw i pamiętam, że w sklepie sprzedawca pokazał nam katalogi całego wyposażenia i wszystko było do kupienia. Czekaliśmy około tygodnia na zamówiony brodzik i kabinę( bo nie było ich na stanie w sklepie). A ceny nie były jakoś specjalnie wygórowane. Z tym, że my mamy płytki brodzik, ale głębokie też widziałam, zarówno z siedziskiem, jak i bez.

emotka emotka jutro pojadę do takowego, tylko łazienki i kuchnie, więc mam nadzieję , że w końcu wybiorę i kafelki i sanitariaty. emotka

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ręka! emotka

Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka

sorry, ale padłam ze śmiechu emotka emotka emotka emotka
nie daje mi spokoju jedna rzecz, odzyskałaś tę ramkę? emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4635583 Napisano: 27.08.2011 08:57:01
Wkurza mnie, że w segregatorze zalega mi cała masa paragonów, a ja jakoś nie mogę się ogarnąć, żeby wymyślić hasełka emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4635589 Napisano: 27.08.2011 09:00:19
rafi323raf napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ręka! emotka

miałem to samo! siedzę sobie grzecznie, przeglądam coś w laptopie, nagle czuje że coś mi na ramieniu upadło. Przez ułamek sekundy zastanawiałem się co mi mogło spaść, patrze, a tam OGROMNY pasikonik emotka ło jak podskoczyłem prawie do sufitu! ogolnie te pasikoniki takiego strachu we mnie nie wzbudzają jak inne robactwa, ale ten swoją wielkością przesadził, a po za tym jaki to był szok emotka że mu się chciało na 4 piętro wlatywać...

To ja jak głupia chodzę i szukam tych wielgachnych świerszczy, a one wszystkie u Was się wygrzewają emotka Moja gadzina lubi się nimi raczyć więc jestem prawie zaprzyjaźniona z tymi paskudkami emotka Przegońcie je do mnie, bo u nas już wszystkie wyłapane emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4635600 Napisano: 27.08.2011 09:07:44
dolly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dolly wybierz się do zwykłego sklepu z wyposażeniem łazienek. Tam są katalogi dostępnych produktów i bez problemu coś znajdziesz. My remontowaliśmy łazienkę 3 lata temu, wszystko od podstaw i pamiętam, że w sklepie sprzedawca pokazał nam katalogi całego wyposażenia i wszystko było do kupienia. Czekaliśmy około tygodnia na zamówiony brodzik i kabinę( bo nie było ich na stanie w sklepie). A ceny nie były jakoś specjalnie wygórowane. Z tym, że my mamy płytki brodzik, ale głębokie też widziałam, zarówno z siedziskiem, jak i bez.

emotka emotka jutro pojadę do takowego, tylko łazienki i kuchnie, więc mam nadzieję , że w końcu wybiorę i kafelki i sanitariaty. emotka

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ręka! emotka

emotka emotka

sorry, ale padłam ze śmiechu emotka emotka emotka emotka
nie daje mi spokoju jedna rzecz, odzyskałaś tę ramkę? emotka emotka emotka

rano poszłam na dwór emotka i butem popchnęłam ( żeby wykluczyć, że konik tam został) szkiełko było całe emotka jedynie troszkę mokre futerko ( dookoła ramki) bo rosa była.
Tydzień spałam z zamkniętym oknem emotka
0 0