Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
jeden komar został, ale jakimś cudem go pacnąłem, bo nieźle mnie wkurzał.
Gość: emilka1705
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chachacha, brzmi, jak wypowiedź dziewczyny Batmana
Co do koników polnych: zadziwiające, jaką mają przyczepność do różnych powierzchni! Kilka razy próbowałam takiego delikwenta zrzucić z reklamówki, potrząsając nią, jak wredna dziewczynka z Gdzie jest Nemo? Nic z tego, owadów nie udało się strzepnąć
Gość: emilka1705
Gość: gimikiss
Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka!
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
auć
Gość: malinowaona
W Świnujściu jest tak,że od 8:00 do 13:00 jest za darmo,każda kolejna to 2,55.Stawka żywieniowa 4,85.Czyli wychodzi jakoś przy 21 dniach jak dziecko jest od 8 do 16 to wychodzi gdzies 263 zł
Gość: nocti
Gość: iwonciaaa
ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
Gość: wsciekly
CRTL - (minus) wciśnij równocześnie
masza
Postów 7694
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czemu tak duzooo?
u mnie stawka żywieniowa+
7-12 za darmo 12-15 po 1 zł za godzinkę, więc razem k. 160 zł wyjdzie
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coby było bardziej majestatycznie i arystokratycznie.U nas w Londonie...
Wkurza mnie wczorajszy temat kumpeli z pracy ,która z rodziną wyjeżdża do Niemiec do męża i z góry przyjęła postawę -dostaniemy zasiłek,na bezrobotnym będę dostawała tam więcej niż tu pracując...Pewnie tak,ale czy warto być czyrakiem na budżecie???:)Ja bym tak nie potrafiła!Jechać w poszukiwaniu lepszej przyszłości a od razu mieć plan-nie pójdę do pracy!!????A niech jej...i tak będę tęskniła za tą małą bestyją...
pioge7
Postów 8458
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie da się
mam tak od wczoraj dalej nic
wkurza mnie ten upał
Gość: rafi323raf
miałem to samo! siedzę sobie grzecznie, przeglądam coś w laptopie, nagle czuje że coś mi na ramieniu upadło. Przez ułamek sekundy zastanawiałem się co mi mogło spaść, patrze, a tam OGROMNY pasikonik
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas dodatkowe godziny po 2 zł, ale to wcale nie wyjdzie tak jak ludzie piszą, na pewno będzie lepiej niz 2 lata temu jak była opłata stała i się ją płaciło nawet jak dziecka nie było w przedszkolu
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: tato999
chce zalozyc konto swojemu chlopakowi i wpisuje ten durny kod captcha i juz chyba 15 raz pisze mi ze zly
miał ktos tak
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry, ale padłam ze śmiechu
nie daje mi spokoju jedna rzecz, odzyskałaś tę ramkę?
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: moniaainom
To ja jak głupia chodzę i szukam tych wielgachnych świerszczy, a one wszystkie u Was się wygrzewają
Gość: iwonciaaa
rano poszłam na dwór
Tydzień spałam z zamkniętym oknem