Wkurza mnie...

joasiunia

#6495118 Napisano: 06.06.2018 14:14:01
dwaburekoty napisał(a):

Wiecie co.... Wkurza mnie wszystko. Wkurza mnie, że z pracy już mam zero satysfakcji, denerwuje mnie szef. Wkurza mnie, że nie wygrywam w konkursach i loteriach choć bardzo się staram (jedyny plus -1kg od wyksztalcanego nawyku picia dużej ilości wody). Wkurza mnie taka duża liczba konkursów, w których nie zdążę wziąć udziału. Wkurza mnie, że jeszcze lwia część remontu przed nami. Wkurza mnie, że mi się nie chce posprzątać w samochodzie. Wkurza mnie, że nie mam czasu dokończyć książki (ciotka Poldi i sycylijskie lwy-polecam!). Wkurzam się, że pierogi z kapustą i grzybami nie były tak dobre jak powinny być. Wkurzaja mnie porażki....

Nie przejmuj się, będzie lepiej, musi być! emotka Doba pracującego konkursowicza powinna mieć przynajmniej 48 godzin emotka
0 0

venix

#6495130 Napisano: 06.06.2018 14:53:23
cb656 napisał(a):

buziolek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ikropka napisał(a):

Ja wycofałam się z zakupu tuż po zeskanowaniu produktu, na półce była wyższa cena. Wszędzie Coccolino po 9,99 Widział ktoś gdzieś droższy?

w Rossmanie 10,79 emotka  

do dzisiaj w promocji w Delikatesach Centrum, za 10,99

emotka Czy ktoś zechce objaśnić ten mechanizm? Bo ja prosty człowiek jestem, to nie rozumiem wyższej filozofii emotka
Na czym polega atrakcja tej "promocji", w której towar jest droższy, niż gdzieś indziej?
I o jaki zakup Coccolino chodzi, bo nie znajduję w bazie niczego aktualnego? emotka

I Ty - cb656 ? 
Pytasz o tak proste rzeczy ??? 
Nie mogłeś przwinąć parę postów wstecz - była o tym już mowa emotka
Wkurza mnie , że nie ma już na tym forum żadnych świętości ! Nawet alfa i omega mnie zawiodła emotka
1 reolo3 0

pioge7

#6495320 Napisano: 07.06.2018 07:12:48
wkurza mnie ostatnio dziwna moda jaka zapanowała na allegro..... od kilku tygodni jak chcę coś kupić i pytam przez formularz sprzedawcę o coś, nie dostaję żadnej odpowiedzi.... zdarzyło się to już kilka razy od różnych sprzedawców... i nie, nie byli na urlopach.... nie chcą sprzedać czy co... emotka emotka

nanajka81

#6495402 Napisano: 07.06.2018 11:20:16
pioge7 napisał(a):

wkurza mnie ostatnio dziwna moda jaka zapanowała na allegro..... od kilku tygodni jak chcę coś kupić i pytam przez formularz sprzedawcę o coś, nie dostaję żadnej odpowiedzi.... zdarzyło się to już kilka razy od różnych sprzedawców... i nie, nie byli na urlopach.... nie chcą sprzedać czy co... emotka emotka

kurcze mam dokładnie to samo!!!!!
rzadko kto mi odpisuje emotka przez to po prostu nie decyduje się na zakup
0 0

atyde25

#6495404 Napisano: 07.06.2018 11:26:00
No ja odpisuję zawsze.
Niestety po pytaniu ze strony potencjalnego klienta kontakt się urywa.
Oczywiście nie z mojej strony.
A czasami to wymiana wielu maili:)
W 100% rozumiem nie odpisywanie na pytania szczególnie te oczywiste:)
Ludzie się nudzą i pitu pitu.
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

0 0

atyde25

#6495405 Napisano: 07.06.2018 11:27:01
Nawet głupiego dzięki za 10 dodatkowych zdjęć ale rezygnuję.Nic echo.I to musi mi dziś wystarczyć za powód do wkurzania się:)
0 0

pioge7

#6495410 Napisano: 07.06.2018 11:38:33
atyde25 napisał(a):

No ja odpisuję zawsze.
Niestety po pytaniu ze strony potencjalnego klienta kontakt się urywa.
Oczywiście nie z mojej strony.
A czasami to wymiana wielu maili:)
W 100% rozumiem nie odpisywanie na pytania szczególnie te oczywiste:)
Ludzie się nudzą i pitu pitu.

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja mam na Olx nawet napsiane że możliwa wysyłka i np. Polecony ekonomiczny 10 zł 

a tu pytanie: czy jest możliwa wysyłka? Jak tak to ile? Hahah
no odpisać odpisze i potem cisza emotka  
1 kreatia 0

kreatia

#6495411 Napisano: 07.06.2018 11:44:01
ja mam na olx napisane "proszę nie wysyłać mi absurdalnych ofert cenowych" i zapewniam, w ogóle nie działa  emotka  czasem leżę ze śmiechu z propozycji ludzi. Zawsze mnie wtedy zastanawia, czy w sklepach też tak robią  emotka
1 monkakk 0

reolo3

#6495412 Napisano: 07.06.2018 11:44:42
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

I Ty - cb656? Pytasz o tak proste rzeczy??? Nie mogłeś przwinąć parę postów wstecz - była o tym już mowa  emotka
Wkurza mnie, że nie ma już na tym forum żadnych świętości! Nawet alfa i omega mnie zawiodła  emotka

emotka Strasznie mi wstyd, że nie przewinąłem dalej, niż do pierwszego wpisu autorki na ten temat. To faktycznie urąga powadze tego miejsca, że akurat ja nie pomyślałem o tak prostej rzeczy, jak prześwietlenie historii Jej aktywności z ostatniego miesiąca i wyciągniecie całki z tej aktywności. emotka To z pewnością zasługuje na najwyższe potępienie. Ogromnie mi wstyd, że ośmieliłem się pytać "o tak proste rzeczy", skoro to jest specjalność zupełnie innej grupy. emotka emotka Bezczelność polegająca na odbieraniu im pracy przeraziła nawet mnie, gdy mi to pokazałaś emotka emotka

... cb656 więc nie pouczaj innych
0 0

calliope

#6495537 Napisano: 07.06.2018 18:35:18
Wkurza mnie, że zepsuł mi się irygator do zębów. Już bym wolała np telefonu nie mieć niż jego.  Pan w miejscowym serwisie agd nie wiedział co to takiego, a w autoryzowanym chcą za naprawę prawie tyle co nowy kosztuje. emotka
1 brucee 0

joasiunia

#6495696 Napisano: 08.06.2018 08:36:28
Wkurza mnie, że w kółko bezmyślnie wertuję stronę ekonków, w tę i we w tę, przesiaduję na niej długie godziny, chociaż nie czekam na żadne wyniki ani na żadne specjalne info emotka Moje uzależnienie od tej strony ostatnio sięga zenitu. Wczoraj chciałam sprawdzić program tv i oczywiście gdzie wpisałam "telemagazyn"? W wyszukiwarkę na ekonkach. Oczywista sprawa! emotka

nanajka81

#6495722 Napisano: 08.06.2018 09:56:47
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

W 100% rozumiem nie odpisywanie na pytania szczególnie te oczywiste emotka Ludzie się nudzą i pitu pitu.

Popieram. Ja nawet na swoim koncie Allegro umieściłem taką informację, że pytania o coś, co można znaleźć w opisie po prostu ignoruję. Szkoda czasu na niesamodzielnych, leniwych debili emotka

ja nigdy nie piszę bez powodu. Ostatnio napisałam do sprzedającego z pytaniem o zdjęcie kapci od dołu (bo zdjęcie tylko z góry wrzucone) mam identyczne kapcie (rozmiar mniejszy) i wiem że z góry zawsze są ładne ale od dołu guma się kruszy. Odpowiedzi brak. Drugie pytanie do innego sprzedającego: w temacie posciel 80x200 w treści 90x220 - jaka jest prawidłowy rozmiar. Odpowiedzi brak.  No kurcze jak ktoś coś sprzedaje to niech to opisze prawidlowo albo odpisuje na pytania a nie total zlewka emotka
0 0

grandprix

#6495724 Napisano: 08.06.2018 10:01:10
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że w kółko bezmyślnie wertuję stronę ekonków, w tę i we w tę, przesiaduję na niej długie godziny, chociaż nie czekam na żadne wyniki ani na żadne specjalne info  emotka Moje uzależnienie od tej strony ostatnio sięga zenitu. Wczoraj chciałam sprawdzić program tv i oczywiście gdzie wpisałam "telemagazyn"? W wyszukiwarkę na ekonkach. Oczywista sprawa! emotka

Wkurza mnie, że mam to samo. A jak już przyjdzie w coś zagrać, to nie chce mi się. Nawet jak ułożę odpowiedź, to nie chce mi się jej wysłać.
0 0

agakaz2

#6495727 Napisano: 08.06.2018 10:07:12
grandprix napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że w kółko bezmyślnie wertuję stronę ekonków, w tę i we w tę, przesiaduję na niej długie godziny, chociaż nie czekam na żadne wyniki ani na żadne specjalne info  emotka Moje uzależnienie od tej strony ostatnio sięga zenitu. Wczoraj chciałam sprawdzić program tv i oczywiście gdzie wpisałam "telemagazyn"? W wyszukiwarkę na ekonkach. Oczywista sprawa! emotka

Wkurza mnie, że mam to samo. A jak już przyjdzie w coś zagrać, to nie chce mi się. Nawet jak ułożę odpowiedź, to nie chce mi się jej wysłać.

A to jednak nie tylko ja tak mam tylko mnie to nie wkurza  emotka

Wkurza mnie za to pogoda dziś drodze upał A w górach ponoć deszcz bu
0 0

mietowa

#6495824 Napisano: 08.06.2018 13:15:36
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Żywiec emotka emotka Drażnią się tylko ze mną, pytając: "Chcesz wiedzieć, kto wygrał w ostatnim losowaniu?"
ZAMIAST jak człowiek, grzecznie, z entuzjazmem walnąć z grubej rury: "GRATULACJE!! Wygrałeś 300 tysięcy! Podaj konto do przelewu! emotka  "

Mnie też to irytuje emotka . Mam ochotę odpisać: "Nie, nie chcę, gońcie się". Z drugiej strony może powinnam się zainteresować, skoro umówiłam się z bratem, że jeśli któreś z nas wygra, to drugiej osobie daje 100 tysięcy   emotka .
1 mamimamu 0

mietowa

#6495837 Napisano: 08.06.2018 13:40:26
mietowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Żywiec emotka emotka Drażnią się tylko ze mną, pytając: "Chcesz wiedzieć, kto wygrał w ostatnim losowaniu?"
ZAMIAST jak człowiek, grzecznie, z entuzjazmem walnąć z grubej rury: "GRATULACJE!! Wygrałeś 300 tysięcy! Podaj konto do przelewu! emotka  "

Mnie też to irytuje emotka . Mam ochotę odpisać: "Nie, nie chcę, gońcie się". Z drugiej strony może powinnam się zainteresować, skoro umówiłam się z bratem, że jeśli któreś z nas wygra, to drugiej osobie daje 100 tysięcy   emotka .

PHI! To jest nic! Przed chwilą dostałam maila o tytule: "Wyniki konkursu Majorette - nagroda główna samochód Toyota Aygo", a w treści: "Niestety nie udało Ci się wygrać samochodu" emotka
No, to mały zawał serca mam już dziś za sobą emotka

@gnieszk@

#6495838 Napisano: 08.06.2018 13:41:45
mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

PHI! To jest nic! Przed chwilą dostałam maila o tytule: "Wyniki konkursu Majorette - nagroda główna samochód Toyota Aygo", a w treści: "Niestety nie udało Ci się wygrać samochodu" emotka
No, to mały zawał serca mam już dziś za sobą emotka

OMG To powinno być karalne

freyja88

#6495839 Napisano: 08.06.2018 13:41:47
No to juz przesada. Dostać maila o takim tytule. Otwierasz a tu tadam! Nie wygrałeś emotka

alita

#6495843 Napisano: 08.06.2018 13:45:35
freyja88 napisał(a):

No to juz przesada. Dostać maila o takim tytule. Otwierasz a tu tadam! Nie wygrałeś emotka

Byłam pewna, że to moja nagroda główna emotka kto rozsyła maila o takim tytule....  ??!! emotka

joasiunia

#6495846 Napisano: 08.06.2018 13:56:04
alita napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Byłam pewna, że to moja nagroda główna  emotka kto rozsyła maila o takim tytule....  ??!! emotka

Boże, jak dobrze, że tu weszłam i to zobaczyłam. Od razu się zalogowałam na pocztę męża i mu tego maila skasowałam, co by zawału w pracy nie dostał emotka