Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asia670
Postów 982
Data rejestracji 04.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xooxoo
Postów 971
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://tvn24bis....znieniem,862880.html
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie już liczyli sobie w głowach prowizje...
1mariusz
Postów 719
Data rejestracji 15.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-No koło pana jakieś 15 km !
-Nic mi nie mówi ta nazwa!
-To gdzie pan mieszka?
- to pan dzwoni i nie wie gdzie? Mieszkam w Tarnowskich Górach!
Facet się spłoszył,przeprosił,że ma błędne dane i się rozłączył
W zeszłym tygodniu zapraszali mnie ciągle do Leszna,poszłam mężowskim tropem i powiedziałam ,że mieszkam w Lesznie -ale koło W-wy.Więc trochę daleko!
Nie wiem na jak długo to wystarczy ale na razie jest BŁOGA CISZA!!!
pioge7
Postów 8430
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponieważ są to działania bezprawne, nękające, a dzwoniących uważam za przestępców, ostatnie dwa razy jak zaczęli gadać jak katarynka, z całej mocy krzyknęłam do nich : SPIER....J!! i rozłączyłam
I nie chwaląc się, cisza jak makiem zasiał
jak zadzwonią to dostaną to na co zasługują, bo jak ktoś jest chamem,oszustem i łamie prawo to zasługuje tylko na SP........, może dorzucę nowe epitety.
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że próbowałam grzecznie - pytając o NIP firmy, skąd mają dane i że mają mnie usunąć, niestety, bez efektów, a jedno magiczne słowo do tych chamów działa cuda.
*Tylko najpierw się wsłuchajcie czy to np. nie Smolar dzwoni:)
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faworek
Postów 611
Data rejestracji 07.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Nie narzekaj, że masz pod górę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I przypominam sobie teraz jak latałam chora do pracy, mimo że czasami czułam się bardzo źle. Po zabiegu w szpitalu ani jednego dnia wolnego, bo przecież dobro firmy najważniejsze. A teraz słyszę, że jest kapitalizm i każdy walczy o swoje.
Nigdy, przenigdy więcej.
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
agakaz2
Postów 8276
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a w temacie wkurza mnie dziś deszcz, gdyż przekreśll plany
Gram by spełniać marzenia.
faworek
Postów 611
Data rejestracji 07.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S. Nie ma co się poświęcać, bo i tak tego nikt nie doceni. Trzymam kciuki, by się wszystko ułożyło. Od tamtej pory kieruję się zasadą "Miej wyje... a będzie Ci dane". Polecam działa.
Gość: gosia16
Gość: kermit
vazzz
Postów 839
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 839
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 839
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6802
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że ludzie tak samych siebie nie szanują. jeżeli ktoś sam siebie nie szanuje, to naprawdę myśli, że ktoś go będzie szanował? jeszcze nigdy tak nie ogłupiałam, by do pracy lecieć chora (i dla mnie to źle i dla współpracowników i dla firmy, bo z gorączką trudno jednak efektywnie działać) i by sobie flaki wypruwać kosztem życia prywatnego. ludzie, weźcie zrozumcie, że dobro firmy to nie tylko robota po 24 godziny, ale także zadowoleni, wypoczęci ludzie. a co do wypowiedzenia, to cóż, może szef myślał, że skoro tak wypruwasz sobie flaki na rzecz jego firmy, to i teraz będziesz konsekwentnie to robić, a tu nagle się okazuje, że chcesz go opuścić. poza tym, to wszystko zależy, co miałaś w umowie. jeżeli podpisałaś okres wypowiedzenia 3 miesiące, to taki ma być. to była dobrowolna decyzja, bo raczej w umowie nie było zapisu: "jeżeli przyjdziesz do pracy chora, to skrócę okres wypowiedzenia".
poza tym, ja to, jak już mówiłam, za przychodzenie chorym do pracy, bym dawała solidną reprymendę. bo co to ma być, że ktoś siebie nie szanuje, a jeszcze zaraża innych.
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 5 razy.
aneczka155-93
Postów 74
Data rejestracji 03.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.