Wkurza mnie...

assal

#6746257 Napisano: 21.11.2020 10:17:24
Onlyrybka: Ilość konkursów dodawanych do bazy spadła. Dlatego, że konkursów lepszych nie ma, czy dlatego, że od dawna mało kto tymi ciekawszymi się dzieli? emotka  
Mnie dalej wkurza zakaz rozmawiania o konkursach, których tu nie ma, bo o wielu dowiaduję się dopiero po wynikach. Kiedyś te fotograficzne się tak fajnie komentowało, a teraz tu nie można, więc się gada na zamkniętych stronach na fb. Ale to nie to samo co dawniej emotka
0 0

anialistopad

#6746264 Napisano: 21.11.2020 10:39:43
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiesz to tylko 34 złote, ale wkur... mnie, że bez mojej zgody odnowiili członkostwo. Bank twierdzi, że napisze reklamacje i zwrócą. Tylko teraz najgorsze jest to, że nie mam karty i nie mam. Jak płacić w sklepie. Nie każdy sklep ma blika ,a ja nie nawidze nosić gotówki.  A też bym nie wiedziała, bo konta nie sprawdzam za często. Tylko SMS mi przyszedł, że 34 zł blokada konta. I dlatego się zalogowałam i sprawdzianem za co ta blokada

34zl to jakies 40 batonikow i 40 szans w Nestle  emotka  

4 litery nie urosną emotka  

Nie musisz jesc  emotka  mozesz do domu dziecka albo schroniska podrzucic.
Albo na olx sprzedac za pol ceny i zmarnowac czas na odpowiadanie na pytania, chociaz w opisie podasz wszystkie niezbedne info  emotka

O ludziach z OLX i ich dziwnych pytaniach to możnaksiążkę napisać. Np. Wczoraj pisze do mnie gościu o KOD do kruka. On go potrzebuje na już, ale kasę wpłaci w poniedziałek. To mu grzecznie odpisalam  że KOD też wyśle w poniedziałek. To mnie na wyzywał od idiotek i tym podobnych, bo on go chce już 
0 0

anialistopad

#6746270 Napisano: 21.11.2020 10:59:36
Na. OLX można negatywy wystawiać? Nie wiedziałam nawet
0 0

ameryka

#6746277 Napisano: 21.11.2020 11:51:50
cudaczek121 napisał(a):

Mieszkam z mama w domu jednorodzinnym.Od strony ulicy mamy zamykane tylko na zatrzask, w sensie nie na kluczyk, wielki kosz na śmieci.Kilka dni temu chcialam wyrzucić worek ze śmieciami z kosza domowego i zorientowalam sie, ktos ukradł nam z tego kantorka ten kontener! Co za ludzie! Żeby komuś kraść kosz na odpady!

Mój dom śmieciarze mają ostatni na trasie i kiedyś przyjeżdżając po pracy patrzę wystawionego kubła nie ma  emotka

Okazało się że panowie uradowani końcem pracy pojechali z nim na bazę emotka  po dwóch dniach wrócił
0 0

nanajka81

#6746281 Napisano: 21.11.2020 12:19:01
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

"Ocen wspolprace" - jak wejdziesz na profil uzytkownika.

no niestety, ja za kilka transakcji które wg mnie wykonałam wzorowo mam tam tylko ocenę 6.7/10. Nie mam pojęcia co się robi na 10 skoro ceny wysyłek mam takie jak są, szybko odpowiadam, towar jest zgodny z opisem, szybko wysyłam... bezsensu takie wystawianie ocen.
0 0

roksana2802

#6746282 Napisano: 21.11.2020 12:21:29
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

no niestety, ja za kilka transakcji które wg mnie wykonałam wzorowo mam tam tylko ocenę 6.7/10. Nie mam pojęcia co się robi na 10 skoro ceny wysyłek mam takie jak są, szybko odpowiadam, towar jest zgodny z opisem, szybko wysyłam... bezsensu takie wystawianie ocen.

U mnie to samo, ale już wiem dlaczego tak jest... Jest to źle i nieczytelnie skonstruowane. Jak wejdziesz, żeby ocenić kogoś to wyświetla Ci się uśmiechnięta bużka- klikasz ją, myśląc że w ten sposób dobrze oceniasz kogoś... a to oznacza średnio...  tam trzeba suwakiem przesunąć na jeszcze większy uśmiech... ale to nie jest dobrze opisane
0 0

moskala22

#6746287 Napisano: 21.11.2020 13:00:53
Wkurza mnie że nasz rząd żyje chyba w innym świecie niż reszta mieszkańców Polski. Absurd goni absurd! Wśród moich znajomych prowadzących własne biznesy  coraz więcej strachu i niepewności o jutro, a rząd ma to w głębokim poważaniu emotka

nanajka81

#6746295 Napisano: 21.11.2020 13:38:06
roksana2802 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie to samo, ale już wiem dlaczego tak jest... Jest to źle i nieczytelnie skonstruowane. Jak wejdziesz, żeby ocenić kogoś to wyświetla Ci się uśmiechnięta bużka- klikasz ją, myśląc że w ten sposób dobrze oceniasz kogoś... a to oznacza średnio...  tam trzeba suwakiem przesunąć na jeszcze większy uśmiech... ale to nie jest dobrze opisane

AAAA! No patrz, to na to nie wpadłam! I pewnie osoby mnie oceniające też nie. Ale podoba mi się że wprowadzili wysyłkę, przynajmniej cena stabilna a wysyłka prosta emotka
0 0

nanajka81

#6746296 Napisano: 21.11.2020 13:40:58
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie że nasz rząd żyje chyba w innym świecie niż reszta mieszkańców Polski. Absurd goni absurd! Wśród moich znajomych prowadzących własne biznesy  coraz więcej strachu i niepewności o jutro, a rząd ma to w głębokim poważaniu  emotka

rząd można określić jako "Pinokio za pinokiem - mało że mózgi mają z drewna to jeszcze kłamią". Każdy kolejny pomysł ich jest chory. Tak, wierzę że jest korona ale patrząc po statystykach to coraz więcej osób umiera tylko na COVID czyli wg mnie - nieleczone zapalenie płuc. Mam przypadki w rodzinie jak wygląda obecne leczenie, te teleporady, lekarstwa przez telefon - to naprawdę jest g*o warte emotka
1 FBilona 0

dzasmina

#6746515 Napisano: 22.11.2020 23:05:58
Zgubiłam kolczyk wygrany wieki temu w konkursie Londyemotka
A tak je lubiłam. Po jaką cholere nosiłam je w torebce? 
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6746813 Napisano: 23.11.2020 21:33:16
Superloser,dowiedziałam się przed chwilą.Ja tam nigdy nie mialam konta, ale może niech Ci co maja, masowo zgłaszają oszusta
0 0

cudaczek121

#6746820 Napisano: 23.11.2020 21:45:32
Superloser, ktos na moje dane stworzył fikcyjne konto na fejsie.Rzekomo studiowałem w Wyższej szkole bankowej
0 0

Gość: chochliczka

#6746824 Napisano: 23.11.2020 21:54:38
cudaczek121 napisał(a):

https://www.olx.p...ty/uzytkownik/Ms2G2/ wkurza mnie,ze dostalam cynk, ze ktos zalozyl na moje dane konto na olx

kuz w a co za ludzie, czy ktos naprawde nie ma co robic w zyciu? ja piernicze
0 0

cudaczek121

#6746825 Napisano: 23.11.2020 21:55:09
Na fejsie zgłoszone.Jutro idę na policję.
0 0

cudaczek121

#6746828 Napisano: 23.11.2020 21:59:55
Superloser, niewykluczone
0 0

delfinka101

#6746838 Napisano: 23.11.2020 22:21:54
Wchodzę w wyniki Henia a tam Żaneta W. Już mi serduszko się cieszy...kufa to nie ja emotka  
1 maryam 0

pati12b

#6746853 Napisano: 23.11.2020 23:49:09
dzasmina napisał(a):

Zgubiłam kolczyk wygrany wieki temu w konkursie Londyemotka
A tak je lubiłam. Po jaką cholere nosiłam je w torebce? 

pogrzeb dobrze w tej torebce, może się znajdzie
moja torebka nieraz jak coś połknie, to za szóstym przetrząśnięciem dopiero wypluwa emotka żyje swoim życiem

anialistopad

#6746855 Napisano: 23.11.2020 23:57:59
chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

https://www.olx.p...ty/uzytkownik/Ms2G2/ wkurza mnie,ze dostalam cynk, ze ktos zalozyl na moje dane konto na olx

Na olx zgłosiłam im oszustwo. Nudzi się debilom . Ciekawe co tym razem chcą wykombinować. Kasiu ,a nie zgubiłam dowodu osobistego,albo gdzieś nie dawałaś do skserowania? JakS wypożyczalnia czy coś w tym stylu. No kurde nie rozumiem co się tak uparli na Ciebie?
0 0

magdalena-chili

#6746870 Napisano: 24.11.2020 08:29:11
anialistopad napisał(a):

chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Na olx zgłosiłam im oszustwo. Nudzi się debilom . Ciekawe co tym razem chcą wykombinować. Kasiu ,a nie zgubiłam dowodu osobistego,albo gdzieś nie dawałaś do skserowania? JakS wypożyczalnia czy coś w tym stylu. No kurde nie rozumiem co się tak uparli na Ciebie?

Dziewczyny, nie nudzi, tylko to taki sam "zawód" jak np.złodziej aut, tylko w wirtualnym świecie. Teraz trzeba być naprawdę super-czujnym, bo wystarczy raz kliknąć w niewłaściwy link i w jeden wieczór kasa z konta potrafi wyparować.  Danych trzeba pilnować jak oka w głowie.