Wkurza mnie...

rare85

#6748992 Napisano: 01.12.2020 18:04:00
..dzisiejszy parszywy dzień. Ostatnia nagroda w październiku, a 1 grudnia i ogłoszone dziś wyniki konkursów, po prostu mnie bardzo przybiły emotka
0 0

kumulacja

#6749032 Napisano: 01.12.2020 19:57:28
1q1q1q napisał(a):

Gdzie te konkursy...? Prawdziwe takie. Z ekstra nagrodami. I ich ilościami...?!

Nie ma, nie ma, nie ma, nie ma, nie ma ...
Dookoła jeden z drugim jak nie bramka, to loteria.
Marne fanty, nędzna kasa, targająca mną histeria ...

nataliii

#6749034 Napisano: 01.12.2020 20:03:34
Wkurza Mnie GROSZEK! To że w żadnym nie mogę odebrac nagrody. Wieszają plakaty... A potem jak przyjdzie co do czego to Nagle ich sklep jednak nie brał udziału...brrrrrr... Wnerwilam się wczoraj i dziś tym bardziej jak się dowiedziałam że "Szef Groszka uważa że coś mi się pomyliło bo to niby Delikatesy Centrum biorą udział". To ja Grzecznie proszę żeby lepiej czytać co się wiesza przed drzwiami emotka
1 pikawka 0

kukuleczka

#6749057 Napisano: 01.12.2020 21:38:39
A mnie po prostu wkurzają konkursy, w których nagradzane jest zdjęcie.
Wygrywają profesjonaliści albo zawodowi testerzy, którzy opcje instagramowych filtrów i fotoszopowych trików mają w jednym palcu.
Oczywiście, nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale najczęściej wygrywają takie sztuczne, pozowane, wręcz przesadzone zdjęcia.
W szczególnosci jeśli chodzi o konkursy kulinarne. Czasem się zastanawiam czy komisja zastanawiala się czy te danie w ogóle są jadalne? 

Przypominają mi się zawsze kampanie reklamowe np Apartu albo innych marek "z górnej półki", które kompletnie oderwane są od rzeczywistości. Kobiety obwieszone złotem, z perfekcyjnym makijażem, jedzą perfekcyjnie nawinięty makaron na widelec przy stole z dwójką perfekcyjnych dzieci, które grzecznie siedzą i się uśmiechają.
Wiem, ze to są tylko reklamy, ale nie mogę na to patrzeć! 
Tak samo jak na te wyretuszowane i przekoloryzowane zdjęcia konkursowe..
0 0

nanajka81

#6749060 Napisano: 01.12.2020 22:03:04
kukuleczka napisał(a):

Wygrywają profesjonaliści albo zawodowi testerzy, którzy opcje instagramowych filtrów i fotoszopowych trików mają w jednym palcu.
Oczywiście, nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale najczęściej wygrywają takie sztuczne, pozowane, wręcz przesadzone zdjęcia.
W szczególnosci jeśli chodzi o konkursy kulinarne. Czasem się zastanawiam czy komisja zastanawiala się czy te danie w ogóle są jadalne? 

Przypominają mi się zawsze kampanie reklamowe np Apartu albo innych marek "z górnej półki", które kompletnie oderwane są od rzeczywistości. Kobiety obwieszone złotem, z perfekcyjnym makijażem, jedzą perfekcyjnie nawinięty makaron na widelec przy stole z dwójką perfekcyjnych dzieci, które grzecznie siedzą i się uśmiechają.

co do Apart zgadzam się️, biorę tam udział ale przy tych wszystkich profesjonalnych zdjęciach, ja ze swoim mało profesjonalnym z kolczykami Apart ginę ehh
0 0

nanajka81

#6749062 Napisano: 01.12.2020 22:03:59
kukuleczka napisał(a):

co do Apart zgadzam się️, biorę tam udział ale przy tych wszystkich profesjonalnych zdjęciach, ja ze swoim mało profesjonalnym z kolczykami Apart ginę ehh
0 0

bezaczek7

#6749076 Napisano: 01.12.2020 23:34:25
Wyniki konkursu. Regulamin: w wiadomosci prywatnej fanpage napisze informacje o odbiorze nagrody. Wyniki: na stronie informacja, ze w danym jednym konkretnym dniu odbior w godzinach od-do. Jak na zlosc mam to popoludnie zapelnione. Jakies 30 km w jedna strone, nagroda 50zl i mam gnac w danym dniu w godzinach od-do. Kiedy 7 godzin z tego czasu spedzam w pracy, bo to dzien roboczy... emotka  jak juz cos wygram, to jakos pod gorke emotka
1 rare85 0

adrian

#6749086 Napisano: 02.12.2020 00:29:11
kumulacja napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

Gdzie te konkursy...? Prawdziwe takie. Z ekstra nagrodami. I ich ilościami...?!

Nie ma, nie ma, nie ma, nie ma, nie ma ...
Dookoła jeden z drugim jak nie bramka, to loteria.
Marne fanty, nędzna kasa, targająca mną histeria ...

Dzisiaj dodany konkurs Nivea przypomniał mi o istnieniu Studio Versus, które kiedyś organizowało dla tej marki non-stop równolegle kilka konkursów. Może nie były to jakieś spektakularne nagrody, ale w puli zawsze było te kilka rowerów, iphonów czy tabletów. Teraz patrzę, że w 2020 zorganizowali całe trzy konkursy, a główna to 150 zł do Aparta. emotka

Smolar organizuje równocześnie konkurs i loterię dla MK Cafe. W konkursie do wygrania 3 ekspresy, w loterii jest ich 210.

Avanti przeszło całkowicie na model jednej dużej nagrody i 100 zapychaczy.

Spadek ilości konkursów i wartości nagród jest druzgocący. Na palcach jednej ręki można wyliczyć te, w których w tym roku do wygrania było auto. Nawet Columbit przestał organizować ten z Toyotą Aygo. 

Przez to wszystko, zacząłem patrzeć bardziej przychylnym okiem na loterie, choć zawsze omijałem je szerokim łukiem. emotka
1 androm 0

rare85

#6749095 Napisano: 02.12.2020 06:55:52
bezaczek7 napisał(a):

Wyniki konkursu. Regulamin: w wiadomosci prywatnej fanpage napisze informacje o odbiorze nagrody. Wyniki: na stronie informacja, ze w danym jednym konkretnym dniu odbior w godzinach od-do. Jak na zlosc mam to popoludnie zapelnione. Jakies 30 km w jedna strone, nagroda 50zl i mam gnac w danym dniu w godzinach od-do. Kiedy 7 godzin z tego czasu spedzam w pracy, bo to dzien roboczy...  emotka  jak juz cos wygram, to jakos pod gorke  emotka

Też mnie to wkurzyło. Tym bardziej, że wygrała też moja mama, jest w grupie ryzyka, a odbiór osobisty, w dobie pandemii i zaleceń "zostań w domu". Jeszcze mi nie odpisali czy ktoś może za kogoś odebrać. 

nanajka81

#6749102 Napisano: 02.12.2020 08:32:11
rare85 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wyniki konkursu. Regulamin: w wiadomosci prywatnej fanpage napisze informacje o odbiorze nagrody. Wyniki: na stronie informacja, ze w danym jednym konkretnym dniu odbior w godzinach od-do. Jak na zlosc mam to popoludnie zapelnione. Jakies 30 km w jedna strone, nagroda 50zl i mam gnac w danym dniu w godzinach od-do. Kiedy 7 godzin z tego czasu spedzam w pracy, bo to dzien roboczy...  emotka  jak juz cos wygram, to jakos pod gorke  emotka

Też mnie to wkurzyło. Tym bardziej, że wygrała też moja mama, jest w grupie ryzyka, a odbiór osobisty, w dobie pandemii i zaleceń "zostań w domu". Jeszcze mi nie odpisali czy ktoś może za kogoś odebrać. 

czyżby konkurs jednej z galerii? Jeżeli tak to polecam aby mama napisała upoważnienie, bez problemu wydają te karty osobom upoważnionym (przynajmniej tak u mnie było rok temu kiedy mąż odbierał) aczkolwiek może Pani ich zapytać priv czy to przejdzie.
0 0

rare85

#6749104 Napisano: 02.12.2020 08:51:01
nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

czyżby konkurs jednej z galerii? Jeżeli tak to polecam aby mama napisała upoważnienie, bez problemu wydają te karty osobom upoważnionym (przynajmniej tak u mnie było rok temu kiedy mąż odbierał) aczkolwiek może Pani ich zapytać priv czy to przejdzie.

Tak, konkurs z galerii. Mama napisze upoważnienie, czy przejdzie nie wiem, na razie nie dostałam odpowiedzi zwrotnej. Czy ksero dowodu trzeba przedstawić? 
0 0

nanajka81

#6749107 Napisano: 02.12.2020 08:54:29
rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Tak, konkurs z galerii. Mama napisze upoważnienie, czy przejdzie nie wiem, na razie nie dostałam odpowiedzi zwrotnej. Czy ksero dowodu trzeba przedstawić? 

Z tego co pamiętam mąż miał tylko upoważnienie i bez problemu mu wydali kartę dla mnie. A oni zawsze mają opóźnienie z odpisywaniem priv więc zapytaj i czekaj na odpowiedź ale jestem pewna że nie będą robić problemów.
1 rare85 0

ace

#6749281 Napisano: 02.12.2020 16:53:40
Nawet nie wiem czy bardziej to mnie wkurza, bawi czy zalamuje. Kupujaca na allego po 24godzinach zalozyla konflikt z powodu tego, ze nie otrzymala jeszcze przedmiotu emotka Jeszcze bardziej mnie bawi fakt, ze jako rodzaj wysylki wybrala PP (paczke ekonomiczna) - powodzenia z szybkim odbiorem.... Jeszcze nadmienie, ze zastrzeglam sobie w ogloszeniu ze wysylki dokonuje do 3 dni emotka

sasaaabp

#6749326 Napisano: 02.12.2020 20:09:44
wkurza, że mnie, że przegapiłem kolejny konkurs, a miałem paragon. Zołądkowa trwała do 15:59 ... tak to jest jak sie nie sprawdza wszystkiego dokładnie zawczasu.. zresztą nie rozumiem , po co dawać taką datę zakończenia, gdzie akurat od rana do powiedzmy tej 15-17 ludzie są w pracy. Powinno się robić konkursy do końća danego dnia. 

a najlepsze w tym wszystkim jest, że produkt można kupić po zakońćzeniu konkursu. pierwszy raz coś takiego widzę. 

"Informujemy, że do odebrania nagrody koniecznie będzie przesłanie zdjęcia unikatowego paragonu, dokumentującego zakup dowolnego produktu Żołądkowa de Luxe lub Żołądkowa Gorzka w terminie 04.11-15.12."
1 kumulacja 0

ilonaxx5

#6749350 Napisano: 02.12.2020 21:20:41
HEINEKENemotka
0 0

mimoza39

#6749386 Napisano: 03.12.2020 00:00:37
Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.
0 0

delfinka101

#6749471 Napisano: 03.12.2020 11:49:38
mimoza39 napisał(a):

Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.

Może naprawdę wygrywają. Właśnie dlatego niektóre osoby przestały się chwalić...

anaesth

#6749521 Napisano: 03.12.2020 14:09:47
Wkurza mnie klub Kantar. Na początku było kilka ankiet, punkty fajnie wpadały, a potem długo, długo nic. Ostatnio przyszło parę, ale ostatecznie nie chcą mojej opinii. Mieszkam w złym mieście, mam zbyt dobre wykształcenie, czy za dużo zarabiam? emotka

magy2020

#6749535 Napisano: 03.12.2020 14:39:56
Wkurza mnie, że Intercity chce mnie wysłać w "podróż życia"
1 kumulacja 0

nanajka81

#6749537 Napisano: 03.12.2020 14:46:43
ace napisał(a):

Nawet nie wiem czy bardziej to mnie wkurza, bawi czy zalamuje. Kupujaca na allego po 24godzinach zalozyla konflikt z powodu tego, ze nie otrzymala jeszcze przedmiotu emotka Jeszcze bardziej mnie bawi fakt, ze jako rodzaj wysylki wybrala PP (paczke ekonomiczna) - powodzenia z szybkim odbiorem.... Jeszcze nadmienie, ze zastrzeglam sobie w ogloszeniu ze wysylki dokonuje do 3 dni emotka

a mnie wkurza że ludzie licytują i po wygraniu znikają w ogóle nie płacąc. Nawet im nega wystawić nie mogę emotka A sytuacja zdarza się dość często. Po co licytować jak się nie chce kupić?
0 0