Wkurza mnie...

samdej

#7307586 Napisano: 21.10.2025 22:08:40
rufus napisał(a):

A ja kupilem czekolade i ciastka zamiast drugiej czekolady emotka

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

gabsterski

#7307677 Napisano: 22.10.2025 11:56:18
samdej napisał(a):

rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

Ja niestety też. Dwa razy emotka

zof83

#7307724 Napisano: 22.10.2025 13:23:37
Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..
1 Yolobolo 0

donia7

#7307725 Napisano: 22.10.2025 13:24:38
rufus napisał(a):

ja się skusiłam i wzięłam 3 czekolady plus jedna gratis...ale nie maxx emotka

elmas

#7307731 Napisano: 22.10.2025 13:56:55
zof83 napisał(a):

Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90.
0 0

zof83

#7307736 Napisano: 22.10.2025 14:13:52
elmas napisał(a):

zof83 napisał(a):

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90.

Tak - masz racje, odeślę im protokół potwierdzenia nagrody z odpowiednią notatką emotka
1 elmas 0

agunia666

#7307932 Napisano: 23.10.2025 09:55:02
Wkurza mnie dziadostwo mebli za które płaci się duże pieniądze... Dziś w nocy przeżyłam szok! Złamała się nóżka od słupka w kuchni, szafka spadła cała... razem z piekarnikiem i mikrofalą, pełno szkła i wszystko to pieprzło jeszcze o blat kuchenny który pękł.😩😭 Kuchnia ma 3 lata.. mam nadzieję że uda mi się kupić drzwiczki od piekarnika i coś jeszcze da się uratować, może ma ktoś patent na naprawę blatu?
1 kumulacja 0

atyde25

#7308033 Napisano: 23.10.2025 13:36:54
Tym razem o wkurzeniu.
Ja nadal w oczekiwaniu na panów emotka
A co robi stary musiał ostatnią długą kąpiel brać ,jedzenie bo godny , a teraz od kilku godzin śpi jak dziecko bo się zmęczył.
Ale czym? Ja wszystko ogarniałam dla fachowców.
0 0

olunka

#7308034 Napisano: 23.10.2025 13:39:31
agunia666 napisał(a):

Wkurza mnie dziadostwo mebli za które płaci się duże pieniądze... Dziś w nocy przeżyłam szok! Złamała się nóżka od słupka w kuchni, szafka spadła cała... razem z piekarnikiem i mikrofalą, pełno szkła i wszystko to pieprzło jeszcze o blat kuchenny który pękł.😩😭 Kuchnia ma 3 lata.. mam nadzieję że uda mi się kupić drzwiczki od piekarnika i coś jeszcze da się uratować, może ma ktoś patent na naprawę blatu?

a może masz w ubezpieczeniu mieszkania - szklane elementy? moze by sie dalo choc ten piekarnik pod to podciagnąć

atyde25

#7308035 Napisano: 23.10.2025 13:39:48
I nawet sobie nie mogę umilić oczekiwanie trunkami bo oficjalnie postanowiłam -  ban na zakup czegokolwiek promo z %.Nie biorę udziału już w tego typu akcjach. O słyszę jakie wiercenie może i do nas dojdą.
1 cb656 0

estrelitta

#7308036 Napisano: 23.10.2025 13:43:59
samdej napisał(a):

rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

i ja także, kurde....
0 0

Anisu

#7308336 Napisano: 24.10.2025 14:58:14
FBsebastian3 napisał(a):

Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała

8 lat temu adpotowałam kotkę, nie miała apetytu,  i po o wnikliwych badaniach u weta  okazało się, że ma epilepsję, dostała leki. Jadła coraz gorzej i zero apetytu, pewnie przez te leki.  Ostatnio pogorszył jej się stan wątroby i nerek. Dostała suplement, wyniki się poprawiły, ale dalej apetytu zero, Pól roku temu wet polecił mi takie małe puszeczki, w środku taki płyn, z drobinkami kupiłam 10 sztuk , jedna koło 8 zł. no i jej to dawałam, pół puszeczki dziennie. To pół puszeczki jadła cały dzień na początku. Było cięzko, bo oczywiscie nie chciała jeść. Ale po 8 puszeczkach stał się jakiś cud. Zaczęła coraz więcej jeść. Przestałam jej to dawać. bo teraz je 4 razy tyle co jadła i ma coraz większy apetyt.

cb656

#7308381 Napisano: 24.10.2025 15:52:03
Anisu napisał(a):

...po 8 puszeczkach stał się jakiś cud. Zaczęła coraz więcej jeść. Przestałam jej to dawać. bo teraz je 4 razy tyle co jadła i ma coraz większy apetyt.

I to wkurza? emotka Dziwne...
0 0

zezowaty_kot

#7308384 Napisano: 24.10.2025 16:03:44
estrelitta napisał(a):

samdej napisał(a):

rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

i ja także, kurde....

Jakby co, to Tarczyński też ma parówki z szynki. Wiem, bo kupiłam zamiast berlinek w stokrotce. Całkiem spory zapas emotka
1 kumulacja 0

stokrotka238

#7308390 Napisano: 24.10.2025 16:27:23
zezowaty_kot napisał(a):

Całkiem

zezowaty_kot napisał(a):

estrelitta napisał(a):

samdej napisał(a):

rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

i ja także, kurde....

Jakby co, to Tarczyński też ma parówki z szynki. Wiem, bo kupiłam zamiast berlinek w stokrotce. Całkiem spory zapas emotka

Nie przejmuj się bardzo dobre są 😜

A w temacie wkurza mnie żaba
1. Poszłam po lody magnum nie było
2. Kupiłam okropna princessę kokosową, a konkurs podobno dopiero od 29tegoemotka
3. Miałam kupić sos i makaron i zapomniałam, a niestety do najbliższej żaby mam 10km

Poza tym poszłam do Hebe kupić Bielendę na konkurs, dobrałam jeszcze kilka rzeczy, a że miałam kupon rabatowy to mi tak zrabatowalo, że paragon do wyrzucenia 
Postanowiłam poddawać rzeczy i kupić tak by mieć za te 30zl to z  kolei tamte rzeczy wziąć na drugi paragon, ale  rabat już mi przepadł...ehh 😭

Anisu

#7308423 Napisano: 24.10.2025 17:20:13
cb656 napisał(a):

Anisu napisał(a):

...po 8 puszeczkach stał się jakiś cud. Zaczęła coraz więcej jeść. Przestałam jej to dawać. bo teraz je 4 razy tyle co jadła i ma coraz większy apetyt.

Nie wkurza, to była odpowiedź w temacie kota niejadka, ze warto próbować, bo nawet 8 letni kot  moze zacząć jeść  emotka
0 0

sylzab2294

#7308428 Napisano: 24.10.2025 17:27:54
estrelitta napisał(a):

samdej napisał(a):

rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

i ja także, kurde....

i ja... emotka
0 0

FBsebastian3

#7308436 Napisano: 24.10.2025 17:41:08
Anisu napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała

8 lat temu adpotowałam kotkę, nie miała apetytu,  i po o wnikliwych badaniach u weta  okazało się, że ma epilepsję, dostała leki. Jadła coraz gorzej i zero apetytu, pewnie przez te leki.  Ostatnio pogorszył jej się stan wątroby i nerek. Dostała suplement, wyniki się poprawiły, ale dalej apetytu zero, Pól roku temu wet polecił mi takie małe puszeczki, w środku taki płyn, z drobinkami kupiłam 10 sztuk , jedna koło 8 zł. no i jej to dawałam, pół puszeczki dziennie. To pół puszeczki jadła cały dzień na początku. Było cięzko, bo oczywiscie nie chciała jeść. Ale po 8 puszeczkach stał się jakiś cud. Zaczęła coraz więcej jeść. Przestałam jej to dawać. bo teraz je 4 razy tyle co jadła i ma coraz większy apetyt.

Co to za puszeczki?
0 0

cb656

#7308441 Napisano: 24.10.2025 18:02:46
Anisu napisał(a):

cb656 napisał(a):

Anisu napisał(a):

Nie wkurza, to była odpowiedź w temacie kota niejadka, ze warto próbować, bo nawet 8 letni kot  moze zacząć jeść  emotka

Nie wiem czy wiesz, ale dokonałaś tego wpisu w topie WKURZA MNIE, ech... emotka
0 0

Anisu

#7308443 Napisano: 24.10.2025 18:13:55
cb656 napisał(a):

Anisu napisał(a):

cb656 napisał(a):

Anisu napisał(a):

Nie wiem czy wiesz, ale dokonałaś tego wpisu w topie WKURZA MNIE, ech... emotka

Ehhh, wiem. Ktoś pisal w temacie wkurza mnie,  ze kot nie je to odpowiedziałam tez w tym temacie
0 0