Avanti

malgosia74

#7330422 Napisano: dzisiaj o 17:58:46
atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A czy ktoś wie coś na temat konkursu Pepsi z Kauflanda ? rozwiązany już do ostatniego dnia?

Tak, jest do końca.

łojj, to nie fajnie dla mnie ;/
0 0

kiedywreszciewygram

#7330423 Napisano: dzisiaj o 17:59:30
Cześć Wszystkim!  Udało mi się w w grze zapełnij świąteczne pudełko z żabki wygrać nagrodę numer 2 i równiez nagrodę numer 3. Dzis otrzymałem wiadomość że jutro zostanie dostarczona nagroda nr 3. Stąd też mam pytanie: Czy był już ktoś poinformowany o wysyłce nagrody NUMER 2?  Bo pamiętam że jak uzupełniałem formularz laureata to strasznie długo się wysyłało aż wyskoczył komunikat Wrong.... Jak drugi raz chciałem wypełnić to formularz był nie aktywny i nie wiem czy poszły te dane do wysyłki czy nie.  Natomiast formularz 3 nagrody poszedł bez problemu i było potwierdzenie że wyslalem. Z góry dziękuję za odpowiedź
Odpowiadając na pytanie . Nagroda nr 2 to słuchawki i głośniczek . Nagroda nr 3 deskorolka
0 0

Justa-zosia

#7330425 Napisano: dzisiaj o 18:21:06
kiedywreszciewygram napisał(a):

Cześć Wszystkim!  Udało mi się w w grze zapełnij świąteczne pudełko z żabki wygrać nagrodę numer 2 i równiez nagrodę numer 3. Dzis otrzymałem wiadomość że jutro zostanie dostarczona nagroda nr 3. Stąd też mam pytanie: Czy był już ktoś poinformowany o wysyłce nagrody NUMER 2?  Bo pamiętam że jak uzupełniałem formularz laureata to strasznie długo się wysyłało aż wyskoczył komunikat Wrong.... Jak drugi raz chciałem wypełnić to formularz był nie aktywny i nie wiem czy poszły te dane do wysyłki czy nie.  Natomiast formularz 3 nagrody poszedł bez problemu i było potwierdzenie że wyslalem. Z góry dziękuję za odpowiedź

Numer dwa to deskorolka nie? To do mnie dziś wysłali
0 0

ashwood

#7330446 Napisano: dzisiaj o 19:45:26
numer 2 tez dzis wyslali, ale nie wszystkie.
0 0