Avanti

nanajka81

#7334131 Napisano: dzisiaj o 09:57:48
luko922 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mnie bardziej zastanawia seria zdjęć na takim czarnym tle, które ewidentnie są z posklejanych ze sobą chrupek. Mam nadzieję, że Avanti to ogarnie... emotka

A tak poza tym, to nie mogę trafić na żaden fajny kształt w moich paczkach  emotka .

Chciałem coś znaleźć w wątku Avanti i przypadkowo się dokopałem do wpisu z 2019 roku - to był fajny konkurs w sumie! I chyba było nawet sporo nagród? W zeszłym roku chyba był podobny, ale z jedną nagrodą dziennie? Dobrze kojarzę?

A chciałem przeszukać ile osób pochwaliło się wygraną 100zł z duetu smaków i wyszło na to, że 14, a chyba z pierwszego etapu zostal im jeden dzień do poinformowania, może ktoś z nas się dziś pochwali tygodniową jak pani Lidka skończy pić kawkę? emotka

U Avanti nie trzeba się chwalić bo tam piękne listy mają i wszystko wiadomo. Gorzej w tych konkursach (np. rossmanna) gdzie nagród kilkadziesiąt/kilkaset a pochwali się jedna - dwie osoby, że wygrały. A takich konkursów w zeszłym roku było kilka...  I tam listy do wglądu nie dostaniesz bo "RODO".emotka

miikka

#7334133 Napisano: dzisiaj o 10:11:30
Kto powie jak się przebić w Avanti po tylu wysłanych tekstach bez skutku temu dam kanapkę z jagódkami emotka  (albo chociaż temu co wie jaki to film emotka )
0 0