Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aurorcia

#5823696 Napisano: 14.02.2014 13:50:35
xpac napisał(a):

Widzieliście kto wygrał samochód z Mola?? to nie ta sama co wygrała ten samochód http://www.gloswi...a,id,t.html?cookie=1 ??

Ta sama, od razu skojarzyłam i kojarzę czyj to słup emotka
0 0

skarb888

#5823698 Napisano: 14.02.2014 13:51:14
xpac napisał(a):

Widzieliście kto wygrał samochód z Mola?? to nie ta sama co wygrała ten samochód http://www.gloswi...a,id,t.html?cookie=1 ??

Ta. "Specjalistka" od laurek.
0 0

notta

#5823699 Napisano: 14.02.2014 13:51:31
aurorcia napisał(a):

xpac napisał(a):

grająco, świecące, pierdzące coś wygrało znowu emotka
0 0

Gość: polaanka12

#5823701 Napisano: 14.02.2014 13:52:17
no i pan z pozycji 4 też jej słup
0 0

joan

#5823702 Napisano: 14.02.2014 13:52:28
xpac napisał(a):

Mnie bardziej zastanawia, czy ludzie tyłek liśćmi babki podcierają, czy co? Brakuje na liście 36 laureatów za dzbanki, ciekawe, czemu? Czyżby posłali zgłoszenia na max punktów z nadzieją na samochód i późniejsze dokupienie paragonów? (A wygrawszy jedynie dzbanek, nie opłacało im się paragonów szukać.)
0 0

isiulka

#5823706 Napisano: 14.02.2014 13:58:33
joan napisał(a):

xpac napisał(a):

Widzieliście kto wygrał samochód z Mola??  to nie ta sama co wygrała ten samochód http://www.gloswi...a,id,t.html?cookie=1 ??

Mnie bardziej zastanawia, czy ludzie tyłek liśćmi babki podcierają, czy co? Brakuje na liście 36 laureatów za dzbanki, ciekawe, czemu? Czyżby posłali zgłoszenia na max punktów z nadzieją na samochód i późniejsze dokupienie paragonów? (A wygrawszy jedynie dzbanek, nie opłacało im się paragonów szukać.)

Zwyciężczyni nie tylko wymyśliła hasło reklamowe - "Tracisz moce? Życie cię goni? Motor Show doda ci koni!", ale napisała też wiersz o Motor Show, a także - dołączyła do hasła projekt plastyczny przedstawiający nową Skodę Octavię. Wykonane w projekcie koła samochodu poruszają się po przyciśnięciu guzika.
0 0

xpac

#5823710 Napisano: 14.02.2014 14:07:35
ivanotta napisał(a):

aurorcia napisał(a):

xpac napisał(a):

grająco, świecące, pierdzące coś wygrało znowu emotka

Ale przyznam, że ma sposób na siebie, co rok 1 samochód qurcze takiej to dobrze...
0 0

myszania

#5823711 Napisano: 14.02.2014 14:07:40
Ja pierdziu wpisałam w googlach nazwisko i imie tej Pani ..... wszystkie wycieczki jej emotka
0 0

xpac

#5823712 Napisano: 14.02.2014 14:08:28
myszania napisał(a):

Ja pierdziu wpisałam w googlach nazwisko i imie tej Pani ..... wszystkie wycieczki jej emotka

Tez przeglądałem google, wycieczki, kasa, samochody.... ehhh
0 0

Gość: aga67

#5823715 Napisano: 14.02.2014 14:10:53
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

Zwyciężczyni nie tylko wymyśliła hasło reklamowe - "Tracisz moce? Życie cię goni? Motor Show doda ci koni!", ale napisała też wiersz o Motor Show, a także - dołączyła do hasła projekt plastyczny przedstawiający nową Skodę Octavię. Wykonane w projekcie koła samochodu poruszają się po przyciśnięciu guzika.

Sprawą mógłby się zająć urząd antymonopolowy emotka i wprowadzić jakiś zakaz udziału w konkursach gdzie głowna sa auta lub inne baaardzo cenne nagrody(patrz np.kuchnia w Polo)dla tej rodziny emotka A tak na serio,to przecież wszyscy tu wiemy jak się wygrywa takie nagrody,a są osoby nie do pobicia i w sumie to szacun za kreatywność i krok przed wszystkimi emotka
ps.nie mam żadnych zdolności plastycznych,gram tam,gdzie wydaje się mi, ze szanse ma sam tekst.
0 0

myszania

#5823716 Napisano: 14.02.2014 14:12:25
No szacun jak szacun jak wygrywasz haslem, a nie haslo + świecidło emotka
0 0

xpac

#5823719 Napisano: 14.02.2014 14:18:05
ty
myszania napisał(a):

W Mola chyba nie dało się nic innego wysłać niż tekst?? Chyba, że wysłała link do jakiejś strony, a tam filmiki, baloniki itp..
0 0

normafia

#5823720 Napisano: 14.02.2014 14:18:55
aga67 napisał(a):

isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

Sprawą mógłby się zająć urząd antymonopolowy emotka i wprowadzić jakiś zakaz udziału w konkursach gdzie głowna sa auta lub inne baaardzo cenne nagrody(patrz np.kuchnia w Polo)dla tej rodziny emotka A tak na serio,to przecież wszyscy tu wiemy jak się wygrywa takie nagrody,a są osoby nie do pobicia i w sumie to szacun za kreatywność i krok przed wszystkimi emotka
ps.nie mam żadnych zdolności plastycznych,gram tam,gdzie wydaje się mi, ze szanse ma sam tekst.

Mam to samo- wszystko co namaluję przypomina rozrzucone siano. Liczę na nagrodę tylko tam, gdzie oceniany jest wyłącznie tekst.
0 0

Gość: aga67

#5823726 Napisano: 14.02.2014 14:22:31
myszania napisał(a):

Podejrzewam ,że hasło,wiersz,świecidło i jeszcze filmik emotka Ale cóż,takie życie.Jak ktoś ma aspiracje na tak wypasione nagrody to musi stanać w szranki z takimi pomysłami jak u zwyciężczyni z Mola.
0 0

monikar

#5823727 Napisano: 14.02.2014 14:22:47
myszania napisał(a):

dokładnie! skoro ma takie super zdolności to niech sobie wygrywa regulaminowo w konkursach gdzie "forma pracy dowolna" a nie w takich w których należy coś opisać
0 0

notta

#5823730 Napisano: 14.02.2014 14:24:59
monikar napisał(a):

myszania napisał(a):

dokładnie! skoro ma takie super zdolności to niech sobie wygrywa regulaminowo w konkursach gdzie "forma pracy dowolna" a nie w takich w których należy coś opisać

a teksty są przeważnie słabiutkie, jest wiele osób tutaj które o niebo lepiej piszą..
0 0

normafia

#5823742 Napisano: 14.02.2014 14:33:22
magnus napisał(a):

aga67 napisał(a):

myszania napisał(a):

Podejrzewam ,że hasło,wiersz,świecidło i jeszcze filmik emotka Ale cóż,takie życie.Jak ktoś ma aspiracje na tak wypasione nagrody to musi stanać w szranki z takimi pomysłami jak u zwyciężczyni z Mola.

Pod warunkiem, że Regulamin poza hasłem dopuszcza takie pierdziu pierdziu emotka

Regulamin po prostu nie zabrania dołączyć linka, a dziura regulaminowa zawsze była wykorzystywana przez uczestników- zwłaszcza w wymarłych już konkursach na czas emotka
0 0

assal

#5823745 Napisano: 14.02.2014 14:35:43
Jeżeli konkurs polega na umieszczeniu pracy w formularzu, nie można oceniać linków zewnętrznych emotka
Musi być oceniane to, co jest w formularz wpisane emotka
0 0

teodozja

#5823750 Napisano: 14.02.2014 14:41:31
Nie wiem gdzie napisać, ale mam ulotkę z drogerii Visage- Drogerie Polskie. Jest promocja na farby Garnier Color Naturals są teraz za 7,49!. Więc jak ktos używa to się opłaca bo prawie połowe taniej. emotka
0 0

edzia21

#5823751 Napisano: 14.02.2014 14:42:51
assal napisał(a):

Jeżeli konkurs polega na umieszczeniu pracy w formularzu, nie można oceniać linków zewnętrznych emotka
Musi być oceniane to, co jest w formularz wpisane emotka

czasami organizatorzy są pod tak wielkim "wrażeniem" miłości i oddania danego uczestnika w stosunku do ich firmy, ze nagrodza za trud pracy i caloksztalt, nie zwracajac uwagi na zapiski w regulaminie. Mysle ze w przypadku moli, jakies blyszczace cudo przyjechalo kurierem do siedziby organizatora emotka
0 0