Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#6116709 Napisano: 20.11.2015 20:30:35
cudaczek121 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Wprowadzony kod został już wykorzystany - emotka  jak to możliwe jak mąke dopiero otworzyłam?
Mąka Szymanowska mnie zawiodła..
Miał ktoś tak?

i drugi kod to samo (!)

może mają jakąś awarię

być może.. poczekam i po weekendzie spróbuje raz jeszcze
0 0

snowflake

#6116716 Napisano: 20.11.2015 20:39:32
bezaczek7 napisał(a):

cydrofan, koszulki
wszyscy już dostali, zwłaszcza z ostatnich dni? jedna nie dotarła, ale nie wiem czy numeru mieszkania nie pomyliłam. pisać do nich czy olać? tam było ograniczenie na adres, tak?

Już dawno dostałam wszystkie. Ja bym do nich napisała, reagują na takie maile. Ograniczenie było na osobę - 1 koszulka, na gosp.gomowe nie emotka
0 0

Gość: defed

#6116720 Napisano: 20.11.2015 20:45:08
nina54 napisał(a):

Możliwe, że zadam idiotyczne pytanie, ale totalnie nie ogarniam tej Jacobsowej aplikacji. W ostatnim etapie wygrały jakieś sówki, krzyżówki, cuda na kiju... Jak to się robi? Przecież w naklejkach nie ma takich wymyślnych opcji. Czyżbym miała jakąś zubożałą wersję?

Looknij na swoja klawiaturę, masz tam mnóstwo liter, małych i dużych, do tego rożne znaki, cyfry... Liczne czcionki i kolory... Nieskończone możliwości... emotka  wystarczy włączyć kreatywne myślenie i poświecić czas na tworzenie emotka
0 0

mczarna

#6116727 Napisano: 20.11.2015 20:52:17
defed napisał(a):

nina54 napisał(a):

Możliwe, że zadam idiotyczne pytanie, ale totalnie nie ogarniam tej Jacobsowej aplikacji. W ostatnim etapie wygrały jakieś sówki, krzyżówki, cuda na kiju... Jak to się robi? Przecież w naklejkach nie ma takich wymyślnych opcji. Czyżbym miała jakąś zubożałą wersję?

Looknij na swoja klawiaturę, masz tam mnóstwo liter, małych i dużych, do tego rożne znaki, cyfry... Liczne czcionki i kolory... Nieskończone możliwości... emotka  wystarczy włączyć kreatywne myślenie i poświecić czas na tworzenie emotka

Ktoś może kreatywnie myśleć tekstowo ale nie rysunkowo. Ja nadal nie ogarniam Waszych pomysłów z tą klawiaturą i wciąż czekam na podpowiedź...Wiem,że są klawisze,wiem,że można je powiększyć ale k...a nie wiem jak...No cóż - jedni są od wierszyków, inni od ozdób, a inni od błaganki:P
0 0

Agnes

#6116749 Napisano: 20.11.2015 21:24:10
trochę mnie pocieszyłyscie z tym Amino ze nie tylko mnie na liście brakuje
ale porażka z nimi miski za 10zł a oni jeszcze takie numery odwalają
0 0

cudaczek121

#6116802 Napisano: 20.11.2015 22:15:51
Czy mógłby mi ktoś napisać po jakim czasie wysyłają maila z Leniwca, jeśli mam wygrany telefonemotka Ewentualnie jeszcze co w tytule, bo do mnie dużo mailingu przychodzi także odnośnie reklamy tego konkursu i nie chciałabym przegapić prośby o dane emotka
0 0

Gość: erychta00

#6116803 Napisano: 20.11.2015 22:17:07
malenka napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Czy kawa i jakieś przyprawy mogą być w tym konkursie http://www.e-konk...o.html#.Vk8uMnYvfcs? Próbowałam rozszyfrować regulamin ale dzisiaj dla mnie to czarna magia emotka

Wydaje mi się, że tak, bo wszystkie produkty Nescafe i Winiary biorą udział w konkursie.

Pierwszy raz robię takie zakupy konkursowe więc nie do końca ogarniam emotka  
0 0

Gość: zwierzyniec

#6116804 Napisano: 20.11.2015 22:17:22
Agnes napisał(a):

trochę mnie pocieszyłyscie z tym Amino ze nie tylko mnie na liście brakuje
ale porażka z nimi miski za 10zł a oni jeszcze takie numery odwalają

Agnes ja wysłałam na 5 szt., a jestem tylko 2 razy, mąż 1 - na liście go nie ma. Amino będę omijać szerokim łukiem
0 0

ondine

#6116820 Napisano: 20.11.2015 22:32:39
mczarna napisał(a):

defed napisał(a):

nina54 napisał(a):

Ktoś może kreatywnie myśleć tekstowo ale nie rysunkowo. Ja nadal nie ogarniam Waszych pomysłów z tą klawiaturą i wciąż czekam na podpowiedź...Wiem,że są klawisze,wiem,że można je powiększyć ale k...a nie wiem jak...No cóż - jedni są od wierszyków, inni od ozdób, a inni od błaganki:P

Takie sówki, misie itd wszystko jest do zrobienia literami i znakami interpunkcyjnymi, trzeba mieć tylko czas i cierpliwość emotka
0 0

monikar

#6116823 Napisano: 20.11.2015 22:35:32
cudaczek121 napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś napisać po jakim czasie wysyłają maila z Leniwca, jeśli mam wygrany telefonemotka Ewentualnie jeszcze co w tytule, bo do mnie dużo mailingu przychodzi także odnośnie reklamy tego konkursu i nie chciałabym przegapić prośby o dane emotka

Chyba mają 3 dni robocze aczkolwiek ja czekałam ciut dłużej. Na poczcie o2 mail był w Spamie.
0 0

joan

#6116830 Napisano: 20.11.2015 22:44:16
cudaczek121 napisał(a):

A z tydzień se poczekasz emotka
0 0

#6116846 Napisano: 20.11.2015 22:59:11
Robiłam zakupy na konkurs tesco "Przedświąteczne prezentów otwarcie od Nestle" i tak patrzę na paragon a tam "KAWA CREME 200G I_" i "PRZYPR ZUP/SOS 1KG"....  czy ktoś może mnie oświecić czy przejdzie taki paragon czy lepiej gnać do tesco po jakieś pieczątki? Pierwszy raz biorę udział w konkursie z takimi zakupami emotka
0 0

moniazr

#6116850 Napisano: 20.11.2015 23:04:58
bezaczek7 napisał(a):

cydrofan, koszulki
wszyscy już dostali, zwłaszcza z ostatnich dni? jedna nie dotarła, ale nie wiem czy numeru mieszkania nie pomyliłam. pisać do nich czy olać? tam było ograniczenie na adres, tak?

Moja koszulka z ostatniego dnia konkursu też nie dotarła. Wcześniej dostałam 2 koszulki na ten sam adres więc chyba nie było ograniczeń. Pisałam do nich jakiś miesiąc temu, ale mnie olali i nie odpisali. Może warto spróbować napisać jeszcze raz?
0 0

staszek

#6116858 Napisano: 20.11.2015 23:08:57
erychta00 napisał(a):

Robiłam zakupy na konkurs tesco "Przedświąteczne prezentów otwarcie od Nestle" i tak patrzę na paragon a tam "KAWA CREME 200G I_" i "PRZYPR ZUP/SOS 1KG"....  czy ktoś może mnie oświecić czy przejdzie taki paragon czy lepiej gnać do tesco po jakieś pieczątki? Pierwszy raz biorę udział w konkursie z takimi zakupami emotka

Tę kawę mają tak od dawna opisaną, skoro konkurs jest tylko w Tesco to w razie wątpliwości sobie sprawdzą, więc myślę że nie ma potrzeby. Przynajmniej ja nigdy nie brałam pieczątek przy takim opisie.
0 0

#6116864 Napisano: 20.11.2015 23:13:30
staszek napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Tę kawę mają tak od dawna opisaną, skoro konkurs jest tylko w Tesco to w razie wątpliwości sobie sprawdzą, więc myślę że nie ma potrzeby. Przynajmniej ja nigdy nie brałam pieczątek przy takim opisie.

Ta przyprawa też przejdzie? Magi też jest w dużym opakowaniu
0 0

darog

#6116889 Napisano: 20.11.2015 23:45:16
czy ten konkurs Vegeta zakończony?
https://www.e-kon...ta.html#.Vk-h_78sBXY
były parasole, patelnie..
0 0

Gość:

#6116946 Napisano: 21.11.2015 01:18:39
cudaczek121 napisał(a):

Konkurs na Leniwca - Gratuluję wygranej telefonu!!!  - taki jest tytuł maila. Nadawca: Konkurs na Leniwca
Wygrałam 8.11.  ,info o wygranej dostałam 12.11. 
Gratki, tak przy okazji .
0 0

Gość: wisienka

#6117009 Napisano: 21.11.2015 12:49:28
czy jest gdzieś jakieś gotowe oświadczenie o przeniesieniu praw autorskich-chodzi mi o konkurs Nivea Superpharm

może Ktoś mi pomoże ?
0 0

cudaczek121

#6117014 Napisano: 21.11.2015 12:58:42
Victoria33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Konkurs na Leniwca - Gratuluję wygranej telefonu!!!  - taki jest tytuł maila. Nadawca: Konkurs na Leniwca
Wygrałam 8.11.  ,info o wygranej dostałam 12.11. 
Gratki, tak przy okazji .

Bardzo dziękuję:) Tobie też gratuluję i pozostałym zwycięzcom leniwcowych telefonów.
0 0

wojowniczka

#6117015 Napisano: 21.11.2015 13:00:54
gdzie teraz Łaciate jest w promocji?
0 0