Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mysia
Postów 1508
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2201
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yugen
Postów 265
Data rejestracji 08.08.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikantny
Postów 46
Data rejestracji 31.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 3056
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
- są i regulaminy i zapisy, że dane są niezwłocznie usuwane po zakończeniu konkursu i postępowania reklamacyjnego.
- u mnie w pracy np pracują dwie Anny K. Imię/nazwisko takie samo. Ale nie są nawet dalekimi kuzynkami..nieraz musiały ksero dowodów osobistych wysyłać że to 2 różne osoby..
ale NAV lepiej wie: kto rodzina/a kto nie?
w NAV ani ja ani nikt z moich znajomych nigdy nie wygrał..a style odp były różne.. coś mi się wydaje, że może oprócz ok odpowiedzi trzeba wstrzelić się w odpowiednią godzinkę.
na maile z zapytaniem też nie za bardzo odpowiadacie
joan
Postów 18889
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to widzę inaczej - nikt tutaj nie prowadzi zaciekłej dyskusji, nikt nie ujawnia zbyt wielu faktów. A że ma czas? Może jest na urlopie!
Dla mnie to plus, że pracownik agencji nie tylko czyta forum, ale także odpowiada na ogólnokonkursowe pytania, ryzykując utonięcie w żalach i zmieszanie z błotem. Jedną z bolączek w życiu konkursowicza jest właśnie to, że żadnych rozmów z pracownikami agencji nie ma, dla nich nikt nie jest partnerem do rozmowy, ewentualnie: roszczeniowcem z reklamacją.
Chyba inaczej pojmujemy znaczenie słowa "etyczne"
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
case
Postów 109
Data rejestracji 23.08.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do czasu (choć nie kumam, z czego mam się tłumaczyć
PS. Większość wypowiedzi była w weekend, w weekend mogę pisać, czy też nie?
Co do etyki: jak zacznę zdradzać tajemnice zawodowe albo umawiać się z kimś na wódkę celem zbudowania relacji mogących wpływać na wyniki konkursów*, wtedy poproszę o aresztowanie
*lubię wszystkie rodzaje wódek jakby co, ale uprzedzam, że manipulacje i tak nie są możliwe.
1. Regulaminy i zapisy - być może i są, ale nie u nas. Nie odpowiadam za to, że ktoś inny nie umie w podatki
2. Nie "wie", tylko się domyśla. I nie nav, tylko ja, bo przetwarzam te wszystkie dane.
3. Brzydkie posądzenie o "godzinkę" - nie jest tylko kwestia stylu, ale i samej treści. Finalną decyzję podejmuje i tak klient, więc to nawet niekoniecznie jest kwestia NASZEGO gustu (tzn jest, ale tylko częściowo).
4. Mam 100% wskaźnik odpowiedzi, więc nie bardzo wiem, jak się do tego odnieść...
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 3 razy.
prosiaczek
Postów 1830
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monkakk
Postów 2851
Data rejestracji 15.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6466
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeszło mi nawet przez myśl, żeby założyć wątek ,,info od agencji", gdzie mogłyby podawać informacje np opóźnienie z wynikami, planowane konkursy itp
la-princessa
Postów 138
Data rejestracji 12.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2201
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witamy w " naszych" skromnych progach i osobiście jestem pod wrażeniem, że się tu ujawniłeś, bo szczerze, nie wiem czy to był dobry pomysł
pioge7
Postów 8592
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
smolar odpowiada nieładnie na emaila, to SMOLAR jest be... bo albo odpowie albo i nie, oskarżamy ich o to że konkursowiczów tępią albo coś. Tu pan Tomek odpowiada na nasze pytania, informuje, dzieli się spostrzeżenami, i też niby jest be... dziwne posunięcie ludzi z forum...
nie dziwi mnie, że jak widzi, przy kolejnych danych Anna Kowalczyk Bydgoszcz, Kasia Kowalczyk Bydgoszcz i Jan Kowalczyk Bydgoszcz, że myśli ze to rodzina... sam pracuję z ludźmi i jak widzę kolejne to samo nazwisko albo słyszę to podejrzewam że to rodzina... czy to źle? ostatnio na forum przez kilka osob zrodziła się dziwna mania upominania wszystkich i wszystkiego. Dokuczania i obrażania... ludzie... co z wami? Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna. Jak komuś nie pasuje proponuję wyjść na spacer i nie grać w konkursach.... a nie ślęczeć na forum i topić smutki i żale do biednego chłopa...
pozdrawiam i wrzućcie na luz bo ostatnio za bardzo niektórzy sie spinają ...
Claudia77
Postów 2201
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8592
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Claudia77
Postów 2201
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18889
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obawiam się, że pośród nas są zarówno dowcipnisie, jak i ludzie mocno nawiedzeni, zatem wspomniany przez Ciebie wątek byłby kopalnią "fake news"
case
Postów 109
Data rejestracji 23.08.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do privów z pytaniami "jak wygrać" to jeszcze żadnych nie dostałem, ale z drugiej strony nie robiłbym z tego wielkiej tajemnicy; nawet kiedyś już pisałem posta na ten temat, o, proszę:
https://www.e-kon...trona/1062/#p6441339
Na końcu przypominam jednak o fakcie, że agencja jest tylko i aż pośrednikiem między Wami a fundatorem, który to fundator podejmuje zwykle finalne decyzje co do tego, kogo nagrodzić. Więc nikomu i na żadnych privach i za żadną wódkę nie jestem w stanie niczego obiecać czy ułatwić, choćbym chciał
Claudia77
Postów 2201
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8592
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
panie Tomku życzę spokoju na forum i wiele cierpliwości
pozdrawiam