Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6540921 Napisano: 22.10.2018 14:03:23
Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka :) ?  
1 nkba 0

joan

#6540922 Napisano: 22.10.2018 14:06:46
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka emotka ?  

Ja, bo nie piję alkoholu. Ale wygraną możemy się podzielić. Żeby było etycznie emotka

Claudia77

#6540923 Napisano: 22.10.2018 14:06:47
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

podzielimy się po równo przecież emotka
1 pioge7 0

pioge7

#6540925 Napisano: 22.10.2018 14:09:17
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

Ja, bo nie piję alkoholu. Ale wygraną możemy się podzielić. Żeby było etycznie emotka

Też nie piję emotka  także będzie trzeba więcej kupić emotka  

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka

joan

#6540927 Napisano: 22.10.2018 14:10:54
pioge7 napisał(a):

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka  

W zależności od tego, która agencja będzie nadzorować ten konkurs, wiersz napisze albo osoba trzeźwa... albo nie emotka

nkba

#6540928 Napisano: 22.10.2018 14:12:03
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

emotka emotka
1 pioge7 0

Claudia77

#6540929 Napisano: 22.10.2018 14:13:04
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

Też nie piję emotka  także będzie trzeba więcej kupić emotka  

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

i jeszcze jeden wypijeemotka
1 pioge7 0

Claudia77

#6540933 Napisano: 22.10.2018 14:14:19
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W zależności od tego, która agencja będzie nadzorować ten konkurs, wiersz napisze albo osoba trzeźwa... albo nie emotka

wyślemy jeden napisany po pijaku, drugi na trzeźwo i sprawdzimy preferencje agencjiemotka
3 joan, pioge7, glena 0

pioge7

#6540934 Napisano: 22.10.2018 14:17:11
Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wyślemy jeden napisany po pijaku, drugi na trzeźwo i sprawdzimy preferencje agencji emotka

To teraz nie pozostaje nic innego jak szukać konkursu z alkoholem w tle emotka  :P emotka

trzeba poprosić @pionas żeby przy łapkach w dół i w górę dał jeszcze możliwość serduszek emotka  

izkak

#6540935 Napisano: 22.10.2018 14:20:05
case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć emotka

Co do privów z pytaniami "jak wygrać" to jeszcze żadnych nie dostałem, ale z drugiej strony nie robiłbym z tego wielkiej tajemnicy; nawet kiedyś już pisałem posta na ten temat, o, proszę:
https://www.e-kon...trona/1062/#p6441339

Na końcu przypominam jednak o fakcie, że agencja jest tylko i aż pośrednikiem między Wami a fundatorem, który to fundator podejmuje zwykle finalne decyzje co do tego, kogo nagrodzić. Więc nikomu i na żadnych privach i za żadną wódkę nie jestem w stanie niczego obiecać czy ułatwić, choćbym chciał emotka

Dzień dobry Panie Tomku! emotka Ja proponuję, żeby pomiędzy Pudliszkami a Żywiec Zdrój, pozyskać i wstawić jakiegoś wysokoprocentowego sponsora emotka  Tak żeby pomiędzy flaczkami, a wodą mineralną był jakiś mocny konkursowy "przecinek" emotka  Niech agencja się rozwija, może już czas wypłynąć na szerokie wódy... emotka  

case

#6540937 Napisano: 22.10.2018 14:21:42
izkak napisał(a):

case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć emotka

Co do privów z pytaniami "jak wygrać" to jeszcze żadnych nie dostałem, ale z drugiej strony nie robiłbym z tego wielkiej tajemnicy; nawet kiedyś już pisałem posta na ten temat, o, proszę:
https://www.e-kon...trona/1062/#p6441339

Na końcu przypominam jednak o fakcie, że agencja jest tylko i aż pośrednikiem między Wami a fundatorem, który to fundator podejmuje zwykle finalne decyzje co do tego, kogo nagrodzić. Więc nikomu i na żadnych privach i za żadną wódkę nie jestem w stanie niczego obiecać czy ułatwić, choćbym chciał emotka

Dzień dobry Panie Tomku! emotka Ja proponuję, żeby pomiędzy Pudliszkami a Żywiec Zdrój, pozyskać i wstawić jakiegoś wysokoprocentowego sponsora emotka  Tak żeby pomiędzy flaczkami, a wodą mineralną był jakiś mocny konkursowy "przecinek" emotka  Niech agencja się rozwija, może już czas wypłynąć na szerokie wódy... emotka  

Bez sensu, wtedy nie będę mógł z czystym sumieniem wziąć udziału w planowanej powyżej popijawie... O, przepraszam - kreatywnej burzy mózgów emotka  

joan

#6540940 Napisano: 22.10.2018 14:26:24
case napisał(a):

Bez sensu, wtedy nie będę mógł z czystym sumieniem wziąć udziału w planowanej powyżej popijawie... O, przepraszam - kreatywnej burzy mózgów emotka  

Jest na to rozwiązanie - akcja musi dotyczyć... WÓDKI CZYSTEJ emotka

darog

#6540944 Napisano: 22.10.2018 14:39:48
pioge7 napisał(a):

la-princessa napisał(a):

pikantny napisał(a):

Dziwię się, że ktoś z agencji reklamowej ujawnia się tu i naprawdę ma czas na prowadzenie zaciekłych konwersacji z konkursowiczami, zarazem ujawnia i zdradza zbyt dużo faktów ze swojej pracy, bo o ile wiele agencji czyta forum, o tyle nikt publicznie tu się nie wpisuje, czy to jest w ogóle etyczne?  emotka

Nie sądzę, żeby ktoś chciał się podszywać pod czyjeś dane emotka  Ale również dziwię się, że powstało takie ujawnienie. I zastanawiam się ile Pan Tomek dostał prywatnych wiadomości z pytaniami "jak wygrać w tej agencji?". Ja na miejscu tego Pana bałabym się też skarg do przełożonych emotka  Zaraz rozgoryczeni konkursowicze będą posądzać o jakieś kolesiostwo na forum, wiadomo jak to z niektórymi... emotka  Dziwne posunięcie jak dla mnie, ale ja nie muszę wszystkiego rozumieć emotka  

A ja nie rozumiem niektórych z nas... 
smolar odpowiada nieładnie na emaila, to SMOLAR jest be... bo albo odpowie albo i nie, oskarżamy ich o to że konkursowiczów tępią albo coś. Tu pan Tomek odpowiada na nasze pytania, informuje, dzieli się spostrzeżenami, i też niby jest be... dziwne posunięcie ludzi z forum... 

Myśle, że każdy woli sposób porozumiewania się NAV (Tomek S) niż Smolara....
i myśle, że Smolarek tez tu buszuje na forum.

kammaro

#6540945 Napisano: 22.10.2018 14:49:26
@ darog
Smolar ma tez oficjalne konto. Pamietam, jak pytal nas, dlaczego na kreatywne jest wiecej zgloszen niz na loterie
3 pioge7, kkbt, mia 0

case

#6540988 Napisano: 22.10.2018 16:37:58
kammaro napisał(a):

@ darog
Smolar ma tez oficjalne konto. Pamietam, jak pytal nas, dlaczego na kreatywne jest wiecej zgloszen niz na loterie

Ciekawe. Naprawdę taka była konstrukcja pytania, tj - naprawdę napisali, że więcej mają na kreatywne niż na loterie? Czy jest szansa, że nie pamiętasz i było odwrotnie?
0 0

xpac

#6540990 Napisano: 22.10.2018 16:44:12
case napisał(a):

kammaro napisał(a):

@ darog

Ciekawe. Naprawdę taka była konstrukcja pytania, tj - naprawdę napisali, że więcej mają na kreatywne niż na loterie? Czy jest szansa, że nie pamiętasz i było odwrotnie?

tak, jeśli chodzi o ścisłość to pytali dlaczego jest takie małe zainteresowanie loteriami emotka
0 0

kammaro

#6540997 Napisano: 22.10.2018 16:59:32
@ case długo trawało, ale znalazłam emotka  

"... Napisano: czwartek, 21 kwietnia 2011, 02:03:28

"agencjasmolar napisał(a):Witam, 

pozwólcie, że najpierw się przedstawię - jestem pracownikiem Agencji Promocyjno-Reklamowej SMOLAR (www.smolar.pl), która często jest organizatorem różnych konkursów i loterii konsumenckich. Właśnie od uczestników organizowanych przez nas promocji dowiedzieliśmy się, że istnieje to prężne forum skupiające miłośników konkursów  emotka  

Ale do rzeczy: pomysł, aby skontaktować się z Wami wziął się stąd, iż zastanawialiśmy się ostatnio nad przyczynami mniejszego niż zazwyczaj zainteresowania organizowaną przez nas loterią „Odśwież swój styl z Perwoll (www.smolar.pl/aktualnosci/zobacz/239.html) . Tego typu akcje przeprowadzamy na zlecenie Henkla cyklicznie i przeważnie liczba przysyłanych codziennie SMS-ów od uczestników była większa. Postanowiliśmy więc poradzić się Was - uczestników, do których kierujemy nasze konkursy, jaki jest powód tego relatywnie małego odzewu ze strony konsumentów, z Waszej strony. Czy nagrody są za mało atrakcyjne, loteria za słabo nagłośniona, a może na sklepie informacja o loterii jest za mało widoczna?

Przyznam, że bardzo jesteśmy ciekawi Waszych opinii. Z góry dziękuję za zrozumienie i Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam!!!  emotka  

P.S. Przepraszam, że moje pytanie zadaję pod tym tematem, ale jako świeżak nie mogę założyć nowego tematu."

Link do wątku, bo odpowiedzi konkursowiczów, mogą byc interesujące dla organizatora emotka
https://www.e-kon.../strona/20/#p4305846
0 0

edith

#6541004 Napisano: 22.10.2018 17:08:19
Mam problem z wysłaniem wiadomości do Colorino,ambasada marek,bez przerwy wraca mi e-mai z problemem , że nie dostarczono emotka Na jaki wysyłaliście adres i czy nie macie zwrotu? emotka
0 0

case

#6541010 Napisano: 22.10.2018 17:12:42
kammaro napisał(a):

@ case długo trawało, ale znalazłam emotka  

"... Napisano: czwartek, 21 kwietnia 2011, 02:03:28

"agencjasmolar napisał(a):Witam, 

pozwólcie, że najpierw się przedstawię - jestem pracownikiem Agencji Promocyjno-Reklamowej SMOLAR (www.smolar.pl), która często jest organizatorem różnych konkursów i loterii konsumenckich. Właśnie od uczestników organizowanych przez nas promocji dowiedzieliśmy się, że istnieje to prężne forum skupiające miłośników konkursów  emotka  

Ale do rzeczy: pomysł, aby skontaktować się z Wami wziął się stąd, iż zastanawialiśmy się ostatnio nad przyczynami mniejszego niż zazwyczaj zainteresowania organizowaną przez nas loterią „Odśwież swój styl z Perwoll (www.smolar.pl/aktualnosci/zobacz/239.html) . Tego typu akcje przeprowadzamy na zlecenie Henkla cyklicznie i przeważnie liczba przysyłanych codziennie SMS-ów od uczestników była większa. Postanowiliśmy więc poradzić się Was - uczestników, do których kierujemy nasze konkursy, jaki jest powód tego relatywnie małego odzewu ze strony konsumentów, z Waszej strony. Czy nagrody są za mało atrakcyjne, loteria za słabo nagłośniona, a może na sklepie informacja o loterii jest za mało widoczna?

Przyznam, że bardzo jesteśmy ciekawi Waszych opinii. Z góry dziękuję za zrozumienie i Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam!!!  emotka  

P.S. Przepraszam, że moje pytanie zadaję pod tym tematem, ale jako świeżak nie mogę założyć nowego tematu."

Link do wątku, bo odpowiedzi konkursowiczów, mogą byc interesujące dla organizatora emotka
https://www.e-kon.../strona/20/#p4305846

Bardzo dziękuję emotka Podlinkowany wątek poczytam, ale z samego pytania wynika, że to chodziło o jakąś jedną konkretną loterią, a nie o wszelkie loterie jako takie. 
0 0

kammaro

#6541019 Napisano: 22.10.2018 17:25:36
@ case
pytanie tak, ale odpowiedzi dotyczyły wszystkich zwykłych loterii. Ofc to jest moje zdanie, ale myślę, że pokrywa się z większością konkusowiczów. Więcej produktów kupujemy na hasłowe niż na zwykłe loterie.
Podkreślam zwykłe, bo loteria loterii nierówna