Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6565746 Napisano: 22.01.2019 14:58:24
onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

chętnie poczytam odpowiedzi konkursowiczów emotka emotka
/mail to na pewno niedopatrzenie organizatora 

mysia

#6565749 Napisano: 22.01.2019 15:02:06
kreatia napisał(a):

monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

jeśli nie ma wykluczenia, a moje zgłoszenie jest wg mnie warte pięciu aut, to ślę emotka  rzadko, bo rzadko, ale zdarza się emotka  dokładnie na zasadzie, o której piszesz emotka

A wygrałaś takim sposobem?  emotka

zdarzyło się emotka  

zdarzyło się auto? emotka
0 0

kreatia

#6565750 Napisano: 22.01.2019 15:03:17
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

jeśli nie ma wykluczenia, a moje zgłoszenie jest wg mnie warte pięciu aut, to ślę emotka  rzadko, bo rzadko, ale zdarza się emotka  dokładnie na zasadzie, o której piszesz emotka

A wygrałaś takim sposobem?  emotka

zdarzyło się emotka  

zdarzyło się auto?  emotka

to, że zdarzyły mi się hasła, które wyceniam na pięć aut, to nie znaczy, że jury też je tak wyceniło  emotka
1 mysia 0

joan

#6565752 Napisano: 22.01.2019 15:08:41
onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

Z tymi pytaniami powinnaś zwrócić się jak najszybciej do organizatora, bo najwyraźniej wszystkiego nie przewidział. Moim zdaniem tzw. feedback jest bardzo ważny w każdym biznesie, a w konkursach rzadko pojawia się dialog. Pracownik jednej z agencji oficjalnie posiada tutaj na forum konto i odpowiada na pytania, a nawet sam z siebie informuje, kiedy będą obdzwaniani laureaci albo kiedy zostaną nadane paczki z nagrodami -> niestety, to nie organizator konkursu, o którym piszesz Ty. Zatem najlepiej po wiedzę sięgnąć do źródła emotka

edzia21

#6565753 Napisano: 22.01.2019 15:12:34
joan napisał(a):

onka37 napisał(a):

Z tymi pytaniami powinnaś zwrócić się jak najszybciej do organizatora, bo najwyraźniej wszystkiego nie przewidział. Moim zdaniem tzw. feedback jest bardzo ważny w każdym biznesie, a w konkursach rzadko pojawia się dialog. Pracownik jednej z agencji oficjalnie posiada tutaj na forum konto i odpowiada na pytania, a nawet sam z siebie informuje, kiedy będą obdzwaniani laureaci albo kiedy zostaną nadane paczki z nagrodami -> niestety, to nie organizator konkursu, o którym piszesz Ty. Zatem najlepiej po wiedzę sięgnąć do źródła emotka

Podaję namiary:
+48 61 869 04 30  

glena

#6565760 Napisano: 22.01.2019 15:47:33
onka37 napisał(a):

Każdy prawidłowo przesłany Formularz jak również każda prawidłowo przesłana wiadomośćSMS, o których mowa w pkt 1.3.3. Regulaminu to jedno zgłoszenie w Konkursie. Jeden Uczestnik może przesłać więcej niż jedno zgłoszenie pod warunkiem, że dla każdego z nich odrębnie spełni wszystkie warunki uczestnictwa w Konkursie, o których mowa w pkt 1.3. Regulaminu
1.3. Aby wziąć udział w Konkursie, Uczestnik powinien w okresie od 11 stycznia 2019 r. do 14 lutego 2019 r. (dalej: okres trwania Konkursu) spełnić łącznie następujące warunki:
1.3.1. kupić dowolny produkt marki Silan Supreme oraz zachować oryginalny dowód zakupu (np. fakturę VAT konsumencką wystawioną Uczestnikowi w związku z ww. zakupem);

Czyli powinnaś mieć paragon do każdego zgłoszenia osobno. Tym bardziej, że:

6.6. Uczestnik, który wysłał więcej niż jedno zgłoszenie w Konkursie może zostać zobligowany przez Organizatora do przesłania wszystkich oryginalnych Dowodów zakupu potwierdzających dokonanie Zakupu zgodnie z pkt 1.3.1. Regulaminu, odpowiadających liczbie dokonanych zgłoszeń. Uczestnik, który w odpowiedzi na wezwanie Organizatora nie prześle w wyznaczonym terminie oryginalnych Dowodów zakupu w odpowiedniej liczbie może zostać wykluczony z udziału w Konkursie.
2 andii, onka37 0

FBilona

#6565761 Napisano: 22.01.2019 15:52:07
Działa Wam słynne roślinne? bo u mnie przesyła i przesyła,a jak wyszlam i ponownie wbiłam to mam informacje,że wykorzystany paragon emotka
0 0

luko922

#6565765 Napisano: 22.01.2019 15:58:13
Czy oprócz DUCK zwracają teraz za coś jeszcze kasę?  
0 0

@gnieszk@

#6565766 Napisano: 22.01.2019 16:00:39
W Avon podawało się w zgłoszeniu imię i nazwisko?
0 0

nswe69

#6565767 Napisano: 22.01.2019 16:01:00
luko922 napisał(a):

Czy oprócz DUCK zwracają teraz za coś jeszcze kasę?  

duck, listerine, bodymax
0 0

ladyinred

#6565771 Napisano: 22.01.2019 16:03:24
Czy z tego konkursu w DC dla babc i dziadków sa zwrotki?
0 0

Gość: buziolek

#6565773 Napisano: 22.01.2019 16:04:28
ladyinred napisał(a):

tak, przychodzi sms
0 0

Agnes

#6565774 Napisano: 22.01.2019 16:05:31
jak to jest z OREO mam 2 opakowania na jednym paragonie
wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie?
0 0

yugen

#6565776 Napisano: 22.01.2019 16:09:03
onka37 napisał(a):

Nie widzę w regulaminie żadnej wzmianki o mejlu. Albedo zawsze dzwoni, a potem wysyła esemesa na nieodebrane połączeni. I tak też jest opisany proces informowania w regulaminie. Chyba pomieszały Ci się regulaminy albo nieuważnie czytasz. Bo obie kwestie z Twojego pytania wyjaśnia ich regulamin.

W terminie dwóch dni roboczych od dnia wyłonienia zwycięzców, Organizator powiadomi zwycięzców o wygranej kontaktując się z nimi na numer telefonu, który podali w Formularzu na stronie internetowej www.walentynkisupreme.pl albo z którego wysłali swoje zgłoszenia udziału w Konkursie (Formularz albo wiadomość SMS, o których mowa w pkt 1.3.3. Regulaminu). Zwycięzca zobowiązany jest odebrać połączenie telefoniczne oraz potwierdzić swoje uczestnictwo w Konkursie. Próba uzyskania połączenia ze zwycięzcą podejmowana jest co najmniej dwukrotnie w odstępie nie krótszym niż 2 godziny, przy czym za każdym razem oczekiwanie na połączenie powinno obejmować co najmniej 5 sygnałów przy sygnale braku odpowiedzi ze strony zwycięzcy. W przypadku sygnału "zajętości", następna próba połączenia zostanie przeprowadzona po 5 minutach. W przypadku braku któregokolwiek z ww. sygnałów lub zgłoszenia skrzynki poczty głosowej podejmowana jest ponownie próba połączenia, co najmniej dwukrotnie w odstępie nie krótszym niż 2 godziny. W przypadku rozłączenia połączenia w trakcie rozmowy próba ponownego połączenia podejmowana jest według wyżej opisanej procedury. W wypadku braku możliwości uzyskania połączenia telefonicznego ze zwycięzcą zgodnie z opisaną powyżej procedurą, zostanie on poinformowany o wygranej w tym samym dniu za pomocą wiadomości SMS z informacją o warunkach odbioru nagrody.

0 0

zielonaszpilka

#6565778 Napisano: 22.01.2019 16:11:16
@gnieszk@ napisał(a):

W Avon podawało się w zgłoszeniu imię i nazwisko?

Hmmm nie pamiętam, ale chyba tak. Imię nazwisko i maila. Ale ten konkurs budzi moje ogromne wątpliwości i w tym momencie kończy się moja przygoda z avon.
0 0

agakaz2

#6565780 Napisano: 22.01.2019 16:12:14
Agnes napisał(a):

jak to jest z OREO mam 2 opakowania na jednym paragonie
wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie?

jeden paragon jeden kod. ja też tak kupiłam 
1 Agnes 0

zielonaszpilka

#6565781 Napisano: 22.01.2019 16:17:58
Czy w konkursie Fantasii znowu zwycięzcy nagrody dziennej dostali maila o fotelu zamiast łyżeczki? emotka  Ten konkurs zaczyna być śmieszny emotka  Kto to nadzoruje? Znowu dorzucą 20 dodatkowych foteli? W całym konkursie miało być tylko 10 foteli. Po pierwszej pomyłce musieli dodać 20 foteli! A teraz co? Kolejne 20? Przecież ten konkurs będzie ich kosztował 5 razy więcej niż zakładali emotka  Czemu ja nie mogłam trafić łyżeczki, kiedy wysylali błędnego mailaemotka emotka   emotka   emotka  Tak się nastawiłam na ten konkurs, ale chyba ja i jury nie nadajemy na tych samych falach, bo na 3 zgłoszenia tylko jedna łyżeczka (a liczyłam na misiaa ahahahah emotka , a teraz to już w ogóle mam wrażenie, że będą nagradzać wymyślonych ludzi, żeby oszczędzić chociaż na tych fotelach z etapów tygodniowych, więc chyba kończę z fantasią emotka emotka   emotka  
1 FBilona 0

Agnes

#6565782 Napisano: 22.01.2019 16:26:41
a jakie Wy fotki wysyłacie na fantasie?
ja nawet łyżeczki nie trafiłam
0 0

ladyinred

#6565783 Napisano: 22.01.2019 16:27:17
buziolek napisał(a):

ladyinred napisał(a):

tak, przychodzi sms

O kurcze a ja nie mam
0 0

e-e

#6565789 Napisano: 22.01.2019 16:52:39
1.02 rusza raffaello. Nie wiem czy jest w zapowiedziach więc tu podrzucam. 60 romantycznych podrozy, tyle wiem.;p podarujraffaello. Promocyjne opakowania są już na sklepach emotka
0 0