Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

grappa25

#6565869 Napisano: 22.01.2019 21:55:14
aleks1983 napisał(a):

W zeszłym tygodniu, chyba jutro do nich zadzwonie.

u mnie na silan supreme też nic nie przyszło (ani @ ani sms) -miałam 1 zgłoszenie  15.01 przez www.
0 0

joan

#6565874 Napisano: 22.01.2019 22:18:22
superloser napisał(a):

Co znaczy "okey"? I jakie sa rzeczywiste WARTOŚCI w aspekcje chemicznych, toksycznym?
Mniej to nie wartość. A jedynie haczyk dla naiwnych, ktorzy sa w stanie przepłacić za hasła marketingowe i mają poczucie spełnienia - że na ich koszulce nie ma krwi z paluszków małych dzieci z Chin. 

Nie chce mi się encyklopedii pisać, polecam zobaczyć dokument "Toksyczne ubrania" & poczytać trochę w tym temacie.

Teraz takie nagrody rozdają, że człowiek się wstydzi je do swojego domu wpuścić.
0 0

notta

#6565875 Napisano: 22.01.2019 22:22:11
bandit napisał(a):

Witam
Czy działa Wam strona https://www.everydayme.pl/ ?
chodzi mi o konkurs fairy w C4 

u mnie pokazuje sie 'Ups ... 500 Błąd! Wrócimy niebawem Ciężko pracujemy, wprowadzając ulepszenia na naszej stronie. 

pozdrawiam
Krzysiek

Na stronie c4 jest regulamin i wszystko śmiga.
0 0

joan

#6565882 Napisano: 22.01.2019 22:37:59
superloser napisał(a):

Tylko jak już poczytam, to nie da mi to żadnych konkretnych wartości porównawczych. 
I co sie stanie z tym ECOkoszulką jak wypiorę w chemicznym proszku i dopachnie chemicznym płynem do płukania??? I wyjdę w polski smog emotka  

To jak kupić jogurcik z melisą na uspokojenie  emotka  slogany sa, badań nie ma.

Po prostu wychodzę z założenia, że jeśli można nie być ujem, to warto skorzystać właśnie z tej opcji emotka

Jeśli chodzi o to, w czym pierzesz - masz wybór, opcji jest wiele, chociażby w sferze Zero Waste.

Jeśli chodzi o to, w czym płuczesz - ja w niczym, bo jakiś czas temu mi się skończył płyn do płukania, a nie było konkursu i zaczęłam prać bez. W dodatku na dobre mi to wyszło, albowiem mogę prać ubrania sportowe i każde inne razem, zamiast ciułać odrębne zapełnienia bębna pralki. Polecam.

Np. przy GOTS masz co roku audyt:
http://gots.pl/certyfikat-gots/

U mnie w firmie był kiedyś audyt z (powiedzmy) XYZ. I włazili w każdą dziurę, co wyglądało dosyć komicznie, bo idzie sobie poważna delegacja z neseserkami i nagle k* zaczynają zaglądać za jakieś palety i drzwi, nie wiadomo, o co w ogóle chodzi. Nasi prawnicy próbowali zachować powagę, no ale sobie wyobraź, jak elegancka laska wkłada głowę pod szafę i taślampą tam świeci, cyrk na kółkach! A oni tak sprawdzali każdego potencjalnego kontrahenta, na całym świecie wg jednej miarki i szukali, czy u nas czasem nie pracują malutkie dzieci. Niby dziwne, może komiczne, ale łezka w oku się kręci tak jakoś...
0 0

zielonaszpilka

#6565887 Napisano: 22.01.2019 23:01:59
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii 

soulfly napisał(a):

Koszulki z Lecha były dobre jakościowo i miały fajny krój. 
Nie można mierzyć wszystkiego taka sama miarka. 

Lech był super. Tylko na klacie nie masz tam butelki piwa do obnoszenia  emotka  . 
Zapytaj nastolatka, czy chce bluze Oreo czy Nike  emotka  

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne... emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo.
1 joan 0

misiamarysia

#6565896 Napisano: 23.01.2019 03:31:40
A czy z konkursu Stock o pooscarowym party ktoś się chwalił główną wygraną - wycieczką do Hollywood, albo chociaż alkoholem z ostatniego etapu???
0 0

agakaz2

#6565899 Napisano: 23.01.2019 05:54:46
nelunia napisał(a):

Zauważyłam, że niektórzy chcą kupić kody Oreo. Trochę bez sensu ponieważ w formularzu wpisuje się nr paragonu, NIP sklepu. Jak już wygrasz to załączasz dwa zdjęcia: paragonu i opakowania. 
Kupując kod, kupuj paragon i zdjęcie opakowania emotka

no tak. ja w Tesco kupiłam 3 opakowania ciastek (syn je uwielbia) mogłam zgłosić tylko jeden kod na ten paragon. więc pozostałe są zbędne. jak ktoś kupuje ciastka A nie miał kodu to można się dogadać.
0 0

helcia85

#6565900 Napisano: 23.01.2019 06:08:23
misiamarysia napisał(a):

A czy z konkursu Stock o pooscarowym party ktoś się chwalił główną wygraną - wycieczką do Hollywood, albo chociaż alkoholem z ostatniego etapu???

Podobno ktoś flaszkę wygrał :/
0 0

Agnes

#6565901 Napisano: 23.01.2019 07:24:12
A pamiętacie bluzy z Prince polo? Fajne były na działkę jak znalazł 
1 jokan 0

nanajka81

#6565902 Napisano: 23.01.2019 07:30:44
Agnes napisał(a):

taaaa... do tej pory mam dwie bo 4 z totalnie debilnymi napisami oddalam emotka
0 0

nanajka81

#6565903 Napisano: 23.01.2019 07:36:20
zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii 

soulfly napisał(a):

Koszulki z Lecha były dobre jakościowo i miały fajny krój. 
Nie można mierzyć wszystkiego taka sama miarka. 

Lech był super. Tylko na klacie nie masz tam butelki piwa do obnoszenia  emotka  . 
Zapytaj nastolatka, czy chce bluze Oreo czy Nike  emotka  

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne...  emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo.

32,07 zł - to mało jak na koszulkę szczególnie że cena w regulaminie często jest zawyżona i z tego co widzę to koszulka jest personalizowana?? Pewnie większość ceny koszulki to ta personalizacja. Aczkolwiek do chodzenia po domu to w sumie spoko emotka  
0 0

onka37

#6565904 Napisano: 23.01.2019 07:42:57
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

Z tymi pytaniami powinnaś zwrócić się jak najszybciej do organizatora, bo najwyraźniej wszystkiego nie przewidział. Moim zdaniem tzw. feedback jest bardzo ważny w każdym biznesie, a w konkursach rzadko pojawia się dialog. Pracownik jednej z agencji oficjalnie posiada tutaj na forum konto i odpowiada na pytania, a nawet sam z siebie informuje, kiedy będą obdzwaniani laureaci albo kiedy zostaną nadane paczki z nagrodami -> niestety, to nie organizator konkursu, o którym piszesz Ty. Zatem najlepiej po wiedzę sięgnąć do źródła emotka

Podaję namiary:
+48 61 869 04 30  
a ten namiar jest konkretnie do kogo?

0 0

onka37

#6565905 Napisano: 23.01.2019 07:45:01
mkrzysiek napisał(a):

A gdzie jest formularz?
Link?
Na smsy nadal brak zwrotki

tu jest  http://walentynkisupreme.pl/

0 0

edzia21

#6565914 Napisano: 23.01.2019 08:14:37
onka37 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

Z tymi pytaniami powinnaś zwrócić się jak najszybciej do organizatora, bo najwyraźniej wszystkiego nie przewidział. Moim zdaniem tzw. feedback jest bardzo ważny w każdym biznesie, a w konkursach rzadko pojawia się dialog. Pracownik jednej z agencji oficjalnie posiada tutaj na forum konto i odpowiada na pytania, a nawet sam z siebie informuje, kiedy będą obdzwaniani laureaci albo kiedy zostaną nadane paczki z nagrodami -> niestety, to nie organizator konkursu, o którym piszesz Ty. Zatem najlepiej po wiedzę sięgnąć do źródła emotka

Podaję namiary:
+48 61 869 04 30  

do Albedo, a konkretnie do osoby zajmującej się obsługą konkursowiczów (a jeszcze konkretniej - do Pana Patryka lub Pani Jagody) emotka
2 onka37, darog 0

onka37

#6565915 Napisano: 23.01.2019 08:16:28
edzia21 napisał(a):

onka37 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

onka37 napisał(a):

Podaję namiary:
+48 61 869 04 30  

do Albedo, a konkretnie do osoby zajmującej się obsługą konkursowiczów (a jeszcze konkretniej - do Pana Patryka lub Pani Jagody) emotka
Dziękuję bardzo emotka

0 0

darog

#6565924 Napisano: 23.01.2019 08:43:50
czy były wyniki w C4
https://www.e-kon...ur.html#.XEgab1xKhPY

w regulaminie nie widze daty informowania zwycięzców
-data wydania nagród 20 lutego
0 0

Gość: amif

#6565936 Napisano: 23.01.2019 09:15:54
czy są w waszych C4 te nowości Fairy - w sensie Aloe&Pink Jasmine albo Extra Hygiene ?
0 0

joan

#6565950 Napisano: 23.01.2019 10:00:26
Agnes napisał(a):

My je nadal nosimy, ale kiedy mamy ochotę, bo działki brak  emotka
1 andii 0

Gość: kasiaj110

#6565955 Napisano: 23.01.2019 10:12:16
mam 3 kody do wysłania na Jackowy konkurs emotka ale mam totalny weny brak. Postanowiłam przydzielić członkom rodziny po kodzie- syn po sekundzie miał rymowankę : " hej ja hooo w głowię pustkę mam i tak nic nie wygram " emotka . Mąż stwierdził że to wcale nie jest takie proste i nie wymyślił nic emotka więc sama dumam i wymyślam.
Macie może jakieś dobre rady - wiersz, proza, na wesoło a może tak szczerze od serca- marzy mi się jedna skrzyneczka emotka  
0 0

danaaa

#6565957 Napisano: 23.01.2019 10:21:03
darog napisał(a):

czy były wyniki w C4
https://www.e-kon...ur.html#.XEgab1xKhPY

w regulaminie nie widze daty informowania zwycięzców
-data wydania nagród 20 lutego

Tak, wyniki były w pierszym tygodniu stycznia
0 0