Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6605575 Napisano: 02.06.2019 05:55:44
jokan napisał(a):

alan84 napisał(a):

nikos napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy ktoś mnie oświeci o co chodzi z tymi kartami w delikatesach? Ta delikarta to chodzi o delikartę mini czy to są dwa różne byty? Czy w konkursach z delikartą mini można grać?

ja ostatnio gralam z karta mini i byl tylko taki problem, ze nie mozna jej doladowac kasą wiec bony mi do sklepu podeslali i odebralam sobie (a w sklepie nie widzialam innych kart, macie takie plastikowe jak kredytowa)?

U mnie tylko papierowa. A pojechałam specjalnie do "Dużego miasta", gdzie od groma lokalizacji, w których są te karty do odbioru. Wybrałam online dwa sklepy i akurat te dwa zamknięte.. 

ok, to moze te plastiki tylko w wiekszych miastach sa

Ja mam plastik. Do niego masz dołączone dwie malutkie karty, coś takiego jak ma Biedronka. Miałam już ją doładowywaną i płatność nią jest jak przedpłaconą kartą, z tym, że na paragonie masz zrabatowane całe zakupy i dopłacasz 1 grosz. Więc o ile w Kaufie, czy Biedronce jest super, bo masz pełną kwotę jako bon płatność, tak tutaj na paragonie kwota na 1 grosz zrabatowana. Tak więc odpadają na nią płatności wówczas, kiedy jest zrób zakupy za minimim xx zł, jak kiedyś było z Zottem, czy teraz Wawel.

a ja dostalem inna. Taka ala papierowa bardzo cienka. W sklepie mowili ze nie maja w ogole innych.

ja tez tylko taka mam, a to mniejsze miasto? bo moje mniejsze

U mnie w mniejszych miejscowościach 4 delikatesy i w każdym mamy plastikowe. Nie ma papierowych. 
2 miasta i 2 wsie. 
0 0

Claudia77

#6605589 Napisano: 02.06.2019 09:07:00
czy dobrze rozumiem nestle ITM? - dowolna ilość znaków, a zgłoszenie jest bez prefiksu tylko zaczynamy od nr paragonu??
0 0

mary18

#6605592 Napisano: 02.06.2019 09:20:03
Ktoś pomoże mi w loterii żywca? Jeszcze nigdy w życiu nie wygrałam w żadnych bramkach a już chyba zgłosiłam z 50 kodów żywca
1 agakaz2 0

agakaz2

#6605594 Napisano: 02.06.2019 09:38:58
mary18 napisał(a):

Ktoś pomoże mi w loterii żywca? Jeszcze nigdy w życiu nie wygrałam w żadnych bramkach a już chyba zgłosiłam z 50 kodów żywca

próbuj w minutach 32, 02,30
mnie się tak udaje. fakt to loteria i sposobu sprawdzonego nie ma
2 andii, lager 0

isiulka

#6605598 Napisano: 02.06.2019 09:59:58
Kochani kiedyś był konkurs w którym wygrywało się sprzątanie mieszkania (paczka sprzątaczka czy cos w ten deseń) czy kojarzy ktos co wchodziło w zakres działań ekipy sprzątającej?
0 0

stefania7

#6605599 Napisano: 02.06.2019 10:00:57
cleo25 napisał(a):

I gdzie te 50 osób dziennie wygrywających po 50zł w Familijnych?
Godzina 23:59, a osób które chrupnęły kasę - 39  emotka

Ten licznik pokazuje ile osób odesłało dane, a nie ile wygrało - wiem, bo przetestowałam wczoraj.

(teraz na liście wczorajszych zwycięzców jest już 41 osób - pewnie ludzie powoli odsyłają)
1 cleo25 0

cleo25

#6605604 Napisano: 02.06.2019 10:19:41
stefania7 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

I gdzie te 50 osób dziennie wygrywających po 50zł w Familijnych?
Godzina 23:59, a osób które chrupnęły kasę - 39  emotka

Ten licznik pokazuje ile osób odesłało dane, a nie ile wygrało - wiem, bo przetestowałam wczoraj.

(teraz na liście wczorajszych zwycięzców jest już 41 osób - pewnie ludzie powoli odsyłają)

Ok...myślałam, że naliczają każdą wygraną. Niestety, nie mogłam przekonać się na własnej skórze  emotka
1 mia 0

pepe87

#6605619 Napisano: 02.06.2019 11:28:11
Witajcie!

Jestem tu nowy ale od razu pozwolę sobie zapytać.
Wygraliśmy rowerek dziecięcy w konkursie loteryjnym sklepów spożywczych Gama organizowanym przy współudziale firmy PMI COMBERA. Paragon został dołączony do kuponu i wrzucony do urny w sklepie. Pani zadzwoniła z informacją że wygraliśmy, otrzymaliśmy informacje że należy jeszcze wysłać formularz do pmi, w którym należy zaznaczyć że paragon został dołączony do kuponu, co też zrobiliśmy natychmiastowo. Kilka dni później telefon że nie mają paragonu i trzeba postarać się w sklepie o kopie....???
Kierowniczka sklepu rozkłada ręce że nie wie czy to wogóle będzie mozliwe, musi spytać informatyka.

Pomijając kwestie odpowiedzialności - że to my musimy się starać o paragon skoro został zgubiony na linii sklep - pmi, chciałem zapytać czy ktoś miał kiedyś podobną sytuacje, jeśli tak to prosiłbym o podzielenie się informacją czy udało się jakoś rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam.
1 kumulacja 0

magisterek

#6605625 Napisano: 02.06.2019 11:57:14
ilonaxx5 napisał(a):

kate87 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

masza napisał(a):

messi napisał(a):

Na www.princepolo.pl zapowiedź nowej loterii, START 03.06.2019 godz. 12:00. Nie chcę źle wieszczyć, ale po zdjęciu na stronie można wywnioskować, że będzie do wygrania coś a'la dmuchany żółty banan do odpoczywania (HASŁO LOTERII: Po prostu chrup i odpoczywaj), czyli czytaj jedz wafle, leż na żółtym dmuchańcu i tyj emotka I tak, jak pisałem w komentarzach nie podano do wiadomości zwycięzcy, którego na pewno nie było mieszkania za 300 tysięcy z poprzedniej edycji xD

https://princepolo.pl/wkrotce

lazybagi

kurczaczki... emotka może nie będzie aż tak źle...
bo, żeby z ciekawych dotąd nagród, spaść na lazybagi?

Lazybagi 1032 szt.

masakra

co to za agencja

Lazybag za 267,24 zł! WOW! Szaleństwo!
0 0

misiamarysia

#6605629 Napisano: 02.06.2019 12:15:06
delvitto napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czyli kolejna loteria do opuszczenia

i jeden lazybag serio 260 zł? kiedyś w lays były, to po 70 wyceniali? O ileż ciekawiej by było, gdyby dali te 1000 nagród po stóweczce, a resztę rozpisali na jakieś tygodniowe.

BOJKOT

isiulka

#6605648 Napisano: 02.06.2019 14:15:39
misiamarysia napisał(a):

delvitto napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czyli kolejna loteria do opuszczenia

i jeden lazybag serio 260 zł? kiedyś w lays były, to po 70 wyceniali? O ileż ciekawiej by było, gdyby dali te 1000 nagród po stóweczce, a resztę rozpisali na jakieś tygodniowe.

BOJKOT

Fajne, jesz prince polo i wygrywasz lazybag firmy fatboy emotka

darog

#6605654 Napisano: 02.06.2019 14:47:05
wilhelmzdobywca napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, co to może być? emotka Przyturlał się do mnie emotka

Czy pod spodem jest jakiś kod?To od jakiegoś piwa może być.Owocowego np. Reeds.

Tak, dopisałam na poprzedniej stronie - jest kod, 2 rzędy po 5 znaków. Zanosi się na loterię Redd's? 

Nie spotkałam się z takim kapslem. Może to jakieś lokalne piwo? Albo stara loteria?

0 0

zielonaszpilka

#6605663 Napisano: 02.06.2019 16:05:23
pepe87 napisał(a):

Witajcie!

Wygraliśmy rowerek dziecięcy w konkursie loteryjnym sklepów spożywczych Gama organizowanym przy współudziale firmy PMI COMBERA. Paragon został dołączony do kuponu i wrzucony do urny w sklepie. Pani zadzwoniła z informacją że wygraliśmy, otrzymaliśmy informacje że należy jeszcze wysłać formularz do pmi, w którym należy zaznaczyć że paragon został dołączony do kuponu, co też zrobiliśmy natychmiastowo. Kilka dni później telefon że nie mają paragonu i trzeba postarać się w sklepie o kopie....???
Kierowniczka sklepu rozkłada ręce że nie wie czy to wogóle będzie mozliwe, musi spytać informatyka.

Pomijając kwestie odpowiedzialności - że to my musimy się starać o paragon skoro został zgubiony na linii sklep - pmi, chciałem zapytać czy ktoś miał kiedyś podobną sytuacje, jeśli tak to prosiłbym o podzielenie się informacją czy udało się jakoś rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam.

Pytanie dlaczego w ogóle dołączaliście paragon do kuponu? W regulaminie jest informacja, ze na kuponie wpisujesz tylko numer paragonu i paragon amsz zachować do końca trwania loterii. Jak dołączyłeś ten paragon do kuponu? Zszywką? Klejem? To wy musicie się starać o kopie, bo to wy nie zachowaliście się zgodnie z regulaminem i jeśli chcecie nagrodę to musicie ten paragon mieć. Jeśli macie datę i numer paragonu to raczej nie powinno być problemu z uzyskaniem kopii. Ale generalnie bez paragonu mogą wam nagrody nie wydać. Nie znam tej agencji, nie wiem na ile jest prokonkursowiczowa. Może ktoś inny miał z nią do czynienia?
0 0

sylzab2294

#6605664 Napisano: 02.06.2019 16:16:15
zielonaszpilka napisał(a):

pepe87 napisał(a):

Witajcie!

Pozdrawiam.

Pytanie dlaczego w ogóle dołączaliście paragon do kuponu? W regulaminie jest informacja, ze na kuponie wpisujesz tylko numer paragonu i paragon amsz zachować do końca trwania loterii. Jak dołączyłeś ten paragon do kuponu? Zszywką? Klejem? To wy musicie się starać o kopie, bo to wy nie zachowaliście się zgodnie z regulaminem i jeśli chcecie nagrodę to musicie ten paragon mieć. Jeśli macie datę i numer paragonu to raczej nie powinno być problemu z uzyskaniem kopii. Ale generalnie bez paragonu mogą wam nagrody nie wydać. Nie znam tej agencji, nie wiem na ile jest prokonkursowiczowa. Może ktoś inny miał z nią do czynienia?

Niestety miałam z nią nieprzyjemne doświadczenie... Są zbyt skrupulatni, aczkolwiek skoro sami wysunęli propozycję o kopii paragonu, może być dobrze... Jednakże też zależy to od osoby z którą rozmawialiście...
0 0

gyrydymptum

#6605669 Napisano: 02.06.2019 17:05:30
sylzab2294 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pepe87 napisał(a):

Witajcie!

Pozdrawiam.

Niestety miałam z nią nieprzyjemne doświadczenie... Są zbyt skrupulatni, aczkolwiek skoro sami wysunęli propozycję o kopii paragonu, może być dobrze... Jednakże też zależy to od osoby z którą rozmawialiście...

Kopie paragonu można wydrukować z kasy fiskalnej, drukowałam tak pracując w sprzedaży. Tylko trzeba wyszukać odpowiednią transakcje łatwe to to nie jest, ale sie da.
1 kumulacja 0

pini

#6605678 Napisano: 02.06.2019 18:11:05
Hmmm, biały kluczyk z 12-znakowym kodem, co to?
0 0

wilhelmzdobywca

#6605679 Napisano: 02.06.2019 18:16:41
pini napisał(a):

Może coś od coli? emotka
0 0

pini

#6605680 Napisano: 02.06.2019 18:19:20

pini napisał(a):

Może coś od coli? emotka

Znaczy, nie białe, tylko srebrne...
0 0

wilhelmzdobywca

#6605686 Napisano: 02.06.2019 18:40:29
pini napisał(a):

pini napisał(a):

Może coś od coli? emotka

Znaczy, nie białe, tylko srebrne...

Tym bardziej coś od coli emotka Sprite? Fanta?
2 pini, aster222 0

agakaz2

#6605690 Napisano: 02.06.2019 18:52:52
słuchawki z tik tak były w folii? ktoś pamięta
0 0