Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Agnes

#6656849 Napisano: 13.11.2019 15:18:14
działa wam strona velvet?
klikam wez udział i nic zero
gdzie mam cokolwiek wpisać?
0 0

rufus

#6656851 Napisano: 13.11.2019 15:20:02
Agnes napisał(a):

dziala.
0 0

Agnes

#6656854 Napisano: 13.11.2019 15:21:03
rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

dziala.

no to ja nie wiem o co chodzi
nie mam zadnych rubryczek na wpisanie czekogolwiek
0 0

rufus

#6656859 Napisano: 13.11.2019 15:23:39
Agnes napisał(a):

rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

dziala.

zmien przegladarke albo wyczysc ciastka.
0 0

FBewelina13

#6656860 Napisano: 13.11.2019 15:23:46
Czy ja coś robię nie tak? Zgłaszam swój udział na stronie tic tac ok. 5 paragonów tygodniowo i przy wybraniu zdjęcia wypełniam resztę i wysyłam. Wówczas nie pokazuje się wgrane zdjęcie paragonu tylko jest usuń zdjęcie lub zmień zdjęcie. Zastanawiałam się czy wszystko robię dobrze bo dziwi mnie to że nic nie wpada a tych paragonów sporo wysyłałam emotka
0 0

Gość: ksantypa

#6656861 Napisano: 13.11.2019 15:26:37
FBewelina13 napisał(a):

Czy ja coś robię nie tak? Zgłaszam swój udział na stronie tic tac ok. 5 paragonów tygodniowo i przy wybraniu zdjęcia wypełniam resztę i wysyłam. Wówczas nie pokazuje się wgrane zdjęcie paragonu tylko jest usuń zdjęcie lub zmień zdjęcie. Zastanawiałam się czy wszystko robię dobrze bo dziwi mnie to że nic nie wpada a tych paragonów sporo wysyłałam emotka

informacja o przyjęciu zgłoszenia przychodzi na @, skoro jest usuń albo zmień to znaczy, że zdjęcie się wgrało a co do ilości wysłanych paragonów -ja od początku też wysyłałam sporo i nic a w ubiegłym tygodniu wpadł voucher na wysłany jeden paragon -to jest loteria emotka
1 ikropka 0

Agnes

#6656862 Napisano: 13.11.2019 15:27:07
rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

dziala.

zadziałało z fonu ale co z tego jak zdrapka się nie pokazała
chciałam wpisac wszystko od nowa a juz krzycza że ten paragon był juz zgłoszony wrrrr
0 0

nanajka81

#6656864 Napisano: 13.11.2019 15:29:51
ksantypa napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

skoro jest usuń albo zmień to znaczy, że zdjęcie się wgrało a co do ilości wysłanych paragonów -ja od początku też wysyłałam sporo i nic a w ubiegłym tygodniu wpadł voucher na wysłany jeden paragon -to jest loteria emotka

ja od początku wysłałam koło 50 zgłoszeń (albo i więcej bo boję się liczyć) i właściwie już się poddałam, ostatnio z przypadku dwa zgłoszenia puściłam bo mi się walały jakieś zaległe paragony i dziś wygrany polaroid... Loteria, po prostu loteria.
0 0

Gość: ksantypa

#6656866 Napisano: 13.11.2019 15:30:24
Agnes napisał(a):

rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

dziala.

chciałam wpisac wszystko od nowa a juz krzycza że ten paragon był juz zgłoszony wrrrr

to sprawdź @-ponoć jak się zacina to wtedy wpada nagroda emotka
1 rufus 0

Agnes

#6656867 Napisano: 13.11.2019 15:31:34
ksantypa napisał(a):

Agnes napisał(a):

rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

rufus napisał(a):

Agnes napisał(a):

dziala.

to sprawdź @-ponoć jak się zacina to wtedy wpada nagroda emotka

niestety @ brak
0 0

kukuleczka

#6656871 Napisano: 13.11.2019 15:38:13
Czy EverydayMe umieszcza gdzieś listę zwycięzców? Ta ich strona to jakaś maskara, np. klikam w "TUTAJ" aby przeczytać regulamin konkursu to po kliknięciu przenosi mnie na tą samą stronę. Jak klikam w link konkursu, który zakończył się 31.10 to przenosi mnie do formularza... który dalej można wypełniać. Nie rozumiem? Jest nowa edycja na nowy miesiąc czy jak?
0 0

psotka

#6656872 Napisano: 13.11.2019 15:44:43
kukuleczka napisał(a):

Czy EverydayMe umieszcza gdzieś listę zwycięzców? Ta ich strona to jakaś maskara, np. klikam w "TUTAJ" aby przeczytać regulamin konkursu to po kliknięciu przenosi mnie na tą samą stronę. Jak klikam w link konkursu, który zakończył się 31.10 to przenosi mnie do formularza... który dalej można wypełniać. Nie rozumiem? Jest nowa edycja na nowy miesiąc czy jak?

Strona jest malo intuicyjna, wrecz tragiczna. Kiedys sugerujac sie zdjeciem nagrody mial byc fajny zestaw - procter gamble a dostalam 1 opakowanie persil  czy tam ariel. Ogolnie nie polecam. Probki tez nie przychodza

kukuleczka

#6656889 Napisano: 13.11.2019 16:22:41
psotka napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Strona jest malo intuicyjna, wrecz tragiczna. Kiedys sugerujac sie zdjeciem nagrody mial byc fajny zestaw - procter gamble a dostalam 1 opakowanie persil  czy tam ariel. Ogolnie nie polecam. Probki tez nie przychodza

Był konkurs, w którym do wygrania były tampony. Było tam 500szt. Nie chodzi o samą nagrodę bo śmieszna emotka ale cisza... nikt zresztą sie nie chwalił nagrodami, przynajmniej nie widziałam, a przeciez nagród zawsze około 10szt..
0 0

madeleine89

#6656892 Napisano: 13.11.2019 16:28:16
kukuleczka napisał(a):

psotka napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Był konkurs, w którym do wygrania były tampony. Było tam 500szt. Nie chodzi o samą nagrodę bo śmieszna emotka ale cisza... nikt zresztą sie nie chwalił nagrodami, przynajmniej nie widziałam, a przeciez nagród zawsze około 10szt..

Może mają takie wolne tempo jak w Konkursie Wiosennym emotka   Konkurs kończył się w czerwcu, a informowali 11 października. W wiadomości informacja "Wygrałaś/eś płyn do mycia naczyń Fairy Extra Hygiene (16 x 650 ml).
Gratulujemy!"
A wysłali jedną butelkę płynu i zero odpowiedzi na jakiekolwiek e-maile...

notta

#6656899 Napisano: 13.11.2019 16:50:00
Czy dzisiejsze telefony z Kauflandu E to była normalna pula czy już rezerwa?
0 0

nikos

#6656912 Napisano: 13.11.2019 17:20:51
ivanotta napisał(a):

Czy dzisiejsze telefony z Kauflandu E to była normalna pula czy już rezerwa?

Normalna pula.
1 notta 0

encepence

#6656914 Napisano: 13.11.2019 17:29:29
Czy ktoś z was dostał do użytkowania smartfon z portalu opinie.pl?
0 0

dwaburekoty

#6656915 Napisano: 13.11.2019 17:31:05
długo trwa ta rozmowa z automatem z Nestle? nie wiem czy mam już się pozbywać opakowań i paragonów w złości czy jeszcze się łudzić?
0 0

monia0303

#6656916 Napisano: 13.11.2019 17:34:07
dwaburekoty napisał(a):

długo trwa ta rozmowa z automatem z Nestle? nie wiem czy mam już się pozbywać opakowań i paragonów w złości czy jeszcze się łudzić?

3 minuty.

dwaburekoty

#6656919 Napisano: 13.11.2019 17:35:58
monia0303 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

3 minuty.

o. to się łudzę.
0 0