Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stamp2

#6686718 Napisano: 29.02.2020 17:22:38
delfinka101 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Jak myślicie - czy w konkursie kotyfundują loty 300 słów wystarczy do wygranej?

hmm obstawiam ok 500

i ze niby 500 ''kocich'' słów kojarzy sie z podróżą? emotka wątpie że jest tyle emotka

Zobaczymy przy wynikach emotka  Mogę się mylić ale wiem że jestt bardzo dużo

W sumie mnie to nawet kotlet się kojarzy, bo podróżuje do sklepu po mięsoemotka

margobb

#6686720 Napisano: 29.02.2020 17:37:51
stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

hmm obstawiam ok 500

i ze niby 500 ''kocich'' słów kojarzy sie z podróżą? emotka wątpie że jest tyle emotka

W sumie mnie to nawet kotlet się kojarzy, bo podróżuje do sklepu po mięso emotka

No to nieźle:) ja z trudem 200 wymyśliłam 
0 0

asantesana

#6686758 Napisano: 29.02.2020 19:57:05
delfinka101 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

hmm obstawiam ok 500

Najgłupszy konkurs świata. Można i "Pokot" wpisać, bo ktoś oglądał w samolocie w drodze na Karaiby... 

edzia21

#6686763 Napisano: 29.02.2020 20:08:17
superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

nivea lidl - jedno słowo mam przypadkiem z polskimi znakami, reszta bez. bez problemu czy wysłać ponownie w całości bez pl znaków?

Jak ponownie?

A czego niby w tym nie rozumiesz?
Sms został wysłany z jednym słowem z polskimi znakami...i konkursjusz chce usunąć polskie znaki z tego słowa i wysłać RAZ JESZCZE tę samą wiadomość z tym samym numerem. 
0 0

caramela

#6686764 Napisano: 29.02.2020 20:15:59
Mam pytanie, może ktoś mi podpowie... Co zrobic w przypadku, gdy w konkursie milki w Tesco w zamiast numeru transakcji wpisałam nr paragonu...
0 0

pikawka

#6686771 Napisano: 29.02.2020 20:53:05
konkursjusz napisał(a):

nivea lidl - jedno słowo mam przypadkiem z polskimi znakami, reszta bez. bez problemu czy wysłać ponownie w całości bez pl znaków?

Ja bym zostawiła. Polski znak wydłużył Ci wiadomość a tutaj nie ma ograniczenia znakow. Więc powinno być ok. 
Czy mam rację?? emotka

patyk

#6686780 Napisano: 29.02.2020 21:38:03
A widzieliście ranking danio w biedrze? Ja z ciekawości zerknęłam... Narazie pierwsze miejsce 116 pkt.... Oj ludzie ludzie a później jęki że nie ma fajnych konków...

mario74

#6686783 Napisano: 29.02.2020 21:42:39
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

Jak ponownie?

Sms został wysłany z jednym słowem z polskimi znakami...i konkursjusz chce usunąć polskie znaki z tego słowa i wysłać RAZ JESZCZE tę samą wiadomość z tym samym numerem. 

1. Jest zapis;
3.3. Jeden paragon upoważnia do wysłania tylko i wyłącznie jednego zgłoszenia do Konkursu. Wykorzystanie kolejny raz tego samego paragonu będzie traktowane jako zgłoszenie nieprawidłowe, nie biorące udziału w Konkursie.

2. nie ma limitu znaków
3. nie rozumie, jak to mozliwe, ze ty nie znasz regulaminu  emotka  

a nr paragonu to ten z prawej strony tak ? na wprost daty
0 0

edzia21

#6686786 Napisano: 29.02.2020 21:48:46
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

Jak ponownie?

1. Jest zapis;
3.3. Jeden paragon upoważnia do wysłania tylko i wyłącznie jednego zgłoszenia do Konkursu. Wykorzystanie kolejny raz tego samego paragonu będzie traktowane jako zgłoszenie nieprawidłowe, nie biorące udziału w Konkursie.

2. nie ma limitu znaków

O moją znajomość regulaminów to akurat ty się nie martw.
1 @gnieszk@ 0

edzia21

#6686789 Napisano: 29.02.2020 21:54:33
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

Jak ponownie?

1. Jest zapis;

2. nie ma limitu znaków

W ktorym miejscu sie “martwie” ? 

A no tak, ty się nie martwisz, tylko nie rozumiesz - standard u ciebie emotka
0 0

pini

#6686792 Napisano: 29.02.2020 22:07:39
edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

Jak ponownie?

1. Jest zapis;

2. nie ma limitu znaków

A no tak, ty się nie martwisz, tylko nie rozumiesz - standard u ciebie 

Zamiast się przegadywać, lepiej byście pomogli... Brawo pikawka... rada też dobra moim zdaniem. Ja za to ciekawa jestem, który to nr paragonu. wpisałam ten spod sumy poprzedzony skrótem nr:
1 pikawka 0

mario74

#6686796 Napisano: 29.02.2020 23:12:12
pini napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

Jak ponownie?

1. Jest zapis;

2. nie ma limitu znaków

A no tak, ty się nie martwisz, tylko nie rozumiesz - standard u ciebie 

Zamiast się przegadywać, lepiej byście pomogli... Brawo pikawka... rada też dobra moim zdaniem. Ja za to ciekawa jestem, który to nr paragonu. wpisałam ten spod sumy poprzedzony skrótem nr

wie ktos który to nr paragonu  bo juz głupieje
0 0

bubba

#6686872 Napisano: 01.03.2020 12:24:45
"Dla kochających serc". No jak to? Regulamin podaje, że loteria trwa do 14 marca.
0 0

zielonaszpilka

#6686873 Napisano: 01.03.2020 12:26:25
bubba napisał(a):

"Dla kochających serc". No jak to? Regulamin podaje, że loteria trwa do 14 marca.

Ktoś się rypnal z ustawieniem daty. Naprawia pewnie później.
0 0

notta

#6686884 Napisano: 01.03.2020 12:53:42
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

Jak ponownie?

1. Jest zapis;

2. nie ma limitu znaków

A no tak, ty się nie martwisz, tylko nie rozumiesz - standard u ciebie emotka

Na twe szczescie, ty super rozumiesz i wygrywasz hurtowo. Dlatego nie mozna sie martwic o ciebie - zgarniasz standardowo 10-30% puli nagród.
Martwić to mozna sie jedynie o tych, co tak naiwnie inwestuja w wygranie past do zębow albo kosmetykow za 50zl. Wieksze szanse maja na wygranie głównej w Lotto niz szczoteczki do zębów w Streamline, Smolar, itp.itd.
Nie dziwi, ze ludzie w Danio inwestuja  emotka

Gdybym miała taką skutecznosc tez bym grała hurtowo.. nikt nikomu nie zabroni. To tak jak powiedziec Iron Maiden, Metallice czy patrząc z innej strony Zenkowi, ze skoro mają juz tylke hitow to wiecej niech juz nie grają i nie nagrywają. 

fiona25

#6686886 Napisano: 01.03.2020 12:55:29
asantesana napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

hmm obstawiam ok 500

Najgłupszy konkurs świata. Można i "Pokot" wpisać, bo ktoś oglądał w samolocie w drodze na Karaiby... 

Dokładnie...  Chętnie zobaczyłabym te 500 słów bezsprzecznie związanych z podróżą...  emotka
1 benasia 0

rufus

#6686887 Napisano: 01.03.2020 12:56:30
W crunchips "chrupanie to wygrywanie" trzeba kupić jedną dowolną paczkę crunchips LUB Nic Nacs czy w sumie dwie? Jedną cr i drugą Nic?
0 0

pioge7

#6686888 Napisano: 01.03.2020 13:00:46
rufus napisał(a):

W crunchips "chrupanie to wygrywanie" trzeba kupić jedną dowolną paczkę crunchips LUB Nic Nacs czy w sumie dwie? Jedną cr i drugą Nic?

dokonać zakupu co najmniej jednej sztukiproduktów Cr. opisanych szczegółowo w pkt. 6 niniejszego Regulaminu oraz co najmniej jednej sztuki produktów NN opisanych szczegółowo w pkt 6 niniejszego Regulaminu w sklepach Carrefour

dwie muszą być rzeczy
1 rufus 0

rufus

#6686890 Napisano: 01.03.2020 13:04:41
pioge7 napisał(a):

rufus napisał(a):

dokonać zakupu co najmniej jednej sztukiproduktów Cr. opisanych szczegółowo w pkt. 6 niniejszego Regulaminu oraz co najmniej jednej sztuki produktów NN opisanych szczegółowo w pkt 6 niniejszego Regulaminu w sklepach Carrefour

dwie muszą być rzeczy

No to dałem... emotka
Dzięki.  emotka
1 pioge7 0

zielonaszpilka

#6686893 Napisano: 01.03.2020 13:18:05
Czy ktoś może mi pomóc w loterii K2? Zgłaszam paragon - w regulaminie jest informacja o tym, że przy zgłoszeniu podaje imię, nazwisko i adres, ale w formularzu nie ma takich pól. Informują poprzez maila a warunkiem odbioru nagrody jest odesłanie oświadczenia, które oni wyślą laureatowi pocztą "Wzór oświadczenia zostanie wysłany za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres zamieszkania Laureata, podany w formularzu rejestracyjnym " Tylko, że w formularzu nie podaje się adresu! emotka Poza tym dostałam na maila jakieś tymczasowe hasło do logowania, ale nigdzie tym hasłem nie  mogę się zalogować emotka  Czy ktoś już to ogarnął?
0 0