Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

silvia8

#6722517 Napisano: 17.08.2020 15:34:04
halliday napisał(a):

ktoś nie chce dodać tych konkursów?
https://etibonus.com/pl/slodkie-chwile/
https://etibonus....sie-z-milk-burgerem/

Milk Burger dodałam, dziękuję!
0 0

ladyinred

#6722606 Napisano: 17.08.2020 19:48:34
halliday napisał(a):

ktoś nie chce dodać tych konkursów?
https://etibonus.com/pl/slodkie-chwile/
https://etibonus....sie-z-milk-burgerem/

O mamo! Coraz mniej i w dodatku średnich nagród! Kilka lat temu troche lepiej bylo 
0 0

misiamarysia

#6722607 Napisano: 17.08.2020 20:00:03
fiona25 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

jokan napisał(a):

po ile wychodzi najtansza nutella?

drogo nieco, w biedronce 350g po 10.99. same puste kalorie w słoiku:) mniejszych tam nie ma.

to nie ma tych 230 gramowych?

ja nie widziałem w biedronce małych słoików. Może w niektórych są, w mojej może wylupione. 

jest jakiś konkurs z Nutellą? Nic mi w oko nie wpadło...

https://www.nutel...utella-kocha-weekend

może być zastój w dodawaniu z wiadomego powodu

Dziękuję emotka , opóźnienie zrozumiałe  emotka

Ale że o co chodzi, jeśli to nie tajne/poufne???
0 0

misiamarysia

#6722608 Napisano: 17.08.2020 20:07:29
Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".
0 0

notta

#6722612 Napisano: 17.08.2020 20:21:05
misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Wydaje mi się, że maile jeszcze nie poszły.

a co do nutelli to admin ma wolne! Świętuje i ślubuje emotka

magie1982

#6722614 Napisano: 17.08.2020 20:28:44
misiamarysia napisał(a):

Eeee nie jedna, spójrz w wygranych na wymianę emotka

zoonder

#6722615 Napisano: 17.08.2020 20:29:34
Cześć! 

jestem nową osobą na tym forum, także witam wszystkich serdecznie! emotka

wiecie może czy możliwe jest żeby w konkursie z Silanem w Lidlu powiadomienia o wygranej szły etapami? widzę, że na forum wygrane to tylko karty do Sephory lub Intimissimi, nikt nie chwali się wygraną do Apartu czy do Zalando, a ja właśnie tam się zgłaszałam emotka  wiecie coś może?
0 0

magie1982

#6722616 Napisano: 17.08.2020 20:30:49
zoonder napisał(a):

Cześć! 

wiecie może czy możliwe jest żeby w konkursie z Silanem w Lidlu powiadomienia o wygranej szły etapami? widzę, że na forum wygrane to tylko karty do Sephory lub Intimissimi, nikt nie chwali się wygraną do Apartu czy do Zalando, a ja właśnie tam się zgłaszałam emotka  wiecie coś może?

Zalando poszło, pisał ktoś w wątku Smolar

edit. Apartem tez się ktoś chwalił 
0 0

estrelitta

#6722617 Napisano: 17.08.2020 20:31:34
zoonder napisał(a):

Cześć! 

Możesz sprawdzić czy masz wygrana na stronie laureaci.smolar.pl 
Ja mma wygrany bon Apart ale SMSa dzisiaj nie dostałam. 
0 0

zoonder

#6722618 Napisano: 17.08.2020 20:34:03
oo! Dziękuję za wasze odpowiedzi emotka
0 0

prosiaczek

#6722659 Napisano: 17.08.2020 22:38:22
zoonder napisał(a):

oo! Dziękuję za wasze odpowiedzi  emotka

sprawdź, jeszcze nie wszystkie smsy zostały wysłane
0 0

szczupak

#6722665 Napisano: 17.08.2020 22:58:35
Czy z viscoplast itm przychodzi wami wysłaniu zgłoszenia jakiś z rotny e mai
0 0

darog

#6722668 Napisano: 17.08.2020 23:11:57
magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

No ale...wszyscy zwycięzcy są ze zgłoszeń sms? Z www nikogo.
No i wydawało mi się że 1 rower dziennie
-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu
0 0

zielonaszpilka

#6722672 Napisano: 17.08.2020 23:43:42
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu

Może tak być, że wszyscy są z smsów, a może być tak, że po prostu nie wszyscy się pochwalili. A to, że 1 rower dziennie to rzeczywiście tylko Ci się wydawało emotka  Częsty błąd przy konkursach, w których nagród jest tyle samo, co dni trwania konkursu. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że nagrody są przyznawane po jednej dziennie, więc wybierali te 14 ze wszystkich zgłoszeń. Tak samo jest w konkursach Albedo, z tymże oni często komunikują na plakatach i stronie, że codziennie jest do wygrania 10 bonów, z tymże z regulaminu nie wynika, żeby były to nagrody dzienne i najczęściej to jest po prostu tylko taka komunikacja - rozbijają pulę nagród na liczbę dni i tak o tym informują, chyba po to, żeby pokazać, że są duże szanse na wygranie emotka  A docelowo i tak wybierają nagrody ze wszystkich zgłoszeń bez podziału na dni.

darog

#6722674 Napisano: 17.08.2020 23:56:40
zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Może tak być, że wszyscy są z smsów, a może być tak, że po prostu nie wszyscy się pochwalili. A to, że 1 rower dziennie to rzeczywiście tylko Ci się wydawało emotka  Częsty błąd przy konkursach, w których nagród jest tyle samo, co dni trwania konkursu. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że nagrody są przyznawane po jednej dziennie, więc wybierali te 14 ze wszystkich zgłoszeń. Tak samo jest w konkursach Albedo, z tymże oni często komunikują na plakatach i stronie, że codziennie jest do wygrania 10 bonów, z tymże z regulaminu nie wynika, żeby były to nagrody dzienne i najczęściej to jest po prostu tylko taka komunikacja - rozbijają pulę nagród na liczbę dni i tak o tym informują, chyba po to, żeby pokazać, że są duże szanse na wygranie emotka  A docelowo i tak wybierają nagrody ze wszystkich zgłoszeń bez podziału na dni.

No może i nie rozumiem, że CODZIENNIE - to nie każdego dnia np jem śniadanie, ale np w środę jem 3 porcje? hmm.. fakt Albedo dziwnie rozwiązuje niby nagrody dzienne, a jednak kumulacja np weekendowa..
Co do zgłoszeń przez www Nav już kiedyś podobny "numer" zrobił, były tylko wpisy o powiadomieniu sms, i ZERO o mailu
0 0

zielonaszpilka

#6722675 Napisano: 18.08.2020 00:05:06
darog napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

No może i nie rozumiem, że CODZIENNIE - to nie każdego dnia np jem śniadanie, ale np w środę jem 3 porcje? hmm.. fakt Albedo dziwnie rozwiązuje niby nagrody dzienne, a jednak kumulacja np weekendowa..
Co do zgłoszeń przez www Nav już kiedyś podobny "numer" zrobił, były tylko wpisy o powiadomieniu sms, i ZERO o mailu

Albedo tak samo to komunikuje, a nagrody wcale nie są podzielone na etapy dzienne. Z regulaminu NIVEA nie wynika, żeby to miały być dzienne, więc mogły być a mogły nie być emotka  A w zgłoszeniu przez stronę nie podawało się oprócz maila numeru telefonu?
0 0

visserarthur

#6722676 Napisano: 18.08.2020 00:05:40
Przecież wiadomo, że regulaminy są wiążące. To, że sobie piszą „codziennie”, a w regulaminie nie ma mowy o wyłanianiu z etapów dziennych, to nic nie poradzicie...

misiamarysia

#6722680 Napisano: 18.08.2020 03:42:55
ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Wydaje mi się, że maile jeszcze nie poszły.

a co do nutelli to admin ma wolne! Świętuje i ślubuje  emotka

Oooo, to jego zdrowie, cieszę się jego szczęściem emotka
0 0

misiamarysia

#6722681 Napisano: 18.08.2020 03:44:04
magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Hmmm, rzeczywiście, dzięki za odpowiedź
0 0

luko922

#6722746 Napisano: 18.08.2020 11:50:41
Heinz w Żabce informuje na bieżąco? Kiedy można spodziewać się wyników za wczoraj?
0 0