Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madllen

#6776894 Napisano: 21.04.2021 23:51:11
prosiaczek napisał(a):

Jestem wk2*@#*wiona
właśnie się zorientowałam, ze paragony z TESCO mają datę dzień przed rozpoczęciem konkursu - godzina 23.38 - kiedy w ogóle TESCO jest zamknięte. Zmarnowana kasa, zmarnowane zgłoszenia.

Były o tym wpisy na forum. Nie ty jedna masz taką sytuacje. 
Jeśli masz gotowe zgłoszenia to spróbowałabym je teraz  zgłosić z datą faktyczną zakupu a potem napisać do organizatora maila z opisem sytuacji.  Może uwzględnią, może nie ale jednak szkoda, żeby przepadło jak masz odpowiedź przygotowaną.
ps. może płaciłaś kartą to byś miała dodatkowe potwierdzenie 
1 rare85 0

prosiaczek

#6776897 Napisano: 22.04.2021 00:12:44
madllen napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Jestem wk2*@#*wiona
właśnie się zorientowałam, ze paragony z TESCO mają datę dzień przed rozpoczęciem konkursu - godzina 23.38 - kiedy w ogóle TESCO jest zamknięte. Zmarnowana kasa, zmarnowane zgłoszenia.

Były o tym wpisy na forum. Nie ty jedna masz taką sytuacje. 
Jeśli masz gotowe zgłoszenia to spróbowałabym je teraz  zgłosić z datą faktyczną zakupu a potem napisać do organizatora maila z opisem sytuacji.  Może uwzględnią, może nie ale jednak szkoda, żeby przepadło jak masz odpowiedź przygotowaną.
ps. może płaciłaś kartą to byś miała dodatkowe potwierdzenie 

Wiesz co, nie wchodziła data z dia przed, ale masz rację, mogę spróbowac napisać z potwierdzeniem z karty, tylko... to Karlsbad, to nie sądze emotka  
0 0

stamp2

#6776950 Napisano: 22.04.2021 12:23:14
w jakim sklepie są promocyjne bułeczki mleczne z kodem?emotka
0 0

anialistopad

#6776957 Napisano: 22.04.2021 12:46:59
Z itm bony też już poszły?bo z kawą mam sms
0 0

misiamarysia

#6776974 Napisano: 22.04.2021 13:27:35
Czy udało się komuś z Was ustalić listę sklepów z winami z Faktorii Win (zakup Prosecco), bo na mojego maila z zapytaniem organizatorzy nie odpowiedzieli. W regulaminie piszą o załączniku z wykazem sklepów, ale go brak, więc nie wiem, czy każdy sklep w kraju z tym regalikiem Faktoria Win bierze udział. Dajcie znać, z góry dziękuję:)
0 0

domika

#6776978 Napisano: 22.04.2021 13:37:03
misiamarysia napisał(a):

Czy udało się komuś z Was ustalić listę sklepów z winami z Faktorii Win (zakup Prosecco), bo na mojego maila z zapytaniem organizatorzy nie odpowiedzieli. W regulaminie piszą o załączniku z wykazem sklepów, ale go brak, więc nie wiem, czy każdy sklep w kraju z tym regalikiem Faktoria Win bierze udział. Dajcie znać, z góry dziękuję:)

Ostatnio zlokalizowałam sklep tutaj emotka

https://faktoriawin.pl/gdzie-jestesmy/

Gość: mariolakal

#6776980 Napisano: 22.04.2021 13:39:38
Czy z loterii jacobs wysyłają jakieś potwierdzenie otrzymania formularza laureata lub weryfikują ? Koleżanka-mugolka zadała mi takie pytanie...
0 0

rare85

#6776992 Napisano: 22.04.2021 13:58:33
Nie dopytałam Pani z Jacobs emotka , może ktoś wie za jaki dzień wygrane były dziś informowane? 
0 0

leniuszka

#6777010 Napisano: 22.04.2021 14:51:57
Faktoria win udostępniła na fb zwycięskie toasty, gdyby ktoś był ciekaw
0 0

rufus

#6777020 Napisano: 22.04.2021 15:14:03
superloser napisał(a):

stamp2 napisał(a):

w jakim sklepie są promocyjne bułeczki mleczne z kodem? emotka

W C4 byly

ta naklejka jest na zewnatrz? w moim c4 nie ma emotka
0 0

ziolko

#6777024 Napisano: 22.04.2021 15:31:06
MAM PYTANIE - WOLICIE KONKURSY Z BRAMKAMI CZASOWYMI, CZY TAKIE, GDZIE SĄ LOSOWANIA?
Poproszę o odpowiedzi i dlaczego takie, a nie inne rozwiązanie??

Mnie wkurzają konkursy na bramki, szczególnie, jeśli jest tylko jedna nagroda dziennie. 

maverick

#6777028 Napisano: 22.04.2021 15:35:05
ziolko napisał(a):

MAM PYTANIE - WOLICIE KONKURSY Z BRAMKAMI CZASOWYMI, CZY TAKIE, GDZIE SĄ LOSOWANIA?

Mnie wkurzają konkursy na bramki, szczególnie, jeśli jest tylko jedna nagroda dziennie. 

zdecydowanie losowanie, co prawda nie wygrywam ostatnio ani tu ani tu, ale wolę zasypiać z myślą, że zgłosiłem paragon/kod  (jutro losowanie i info) niż znów widzieć, napis "tym razem nie wygrałeś" - jakoś tak zawsze czuję, że tak będzie a człowiek się łudzi emotka
I w pytaniu chyba chodzi o loterię emotka

notta

#6777030 Napisano: 22.04.2021 15:36:00
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

Zdecydowanie wolę losowanie. Bramki są dla mnie nieodgadnione do tej pory. A losowanie to losowanie - każdy ma szansę! 

Ja tez wole losowanie. Przynajmniej mogę się łudzic ze mam wiecej szans niz z trafieniem w bramkę. Bramki mi się kojarzą z kombinowaniem. A w przypadku losowania to mam wrażenie że szanse są wyrównane. Ja to nawet jak są bramki to czekam zawsze na losowanie dodatkowe emotka  

ziolko

#6777034 Napisano: 22.04.2021 15:42:48
@maverick - fakt, loteria emotka  
Słowa konkurs użyłam jako ogólnie stosowanego pojęcia. 

@superloser - bo ja wiem, czy mniejsza konkurencja w losowaniu? 
Chyba, ze zgłaszasz setki paragonów emotka
Ale tak czy siak, w jednej i drugiej opcji i tak przy tej ilości zgłoszeń masz większą szansę emotka  
1 maverick 0

anaesth

#6777038 Napisano: 22.04.2021 15:48:03
ziolko napisał(a):

Te z 1 bramką na tydzień są gorsze emotka
A tak serio: sama nie wiem. Kiedyś wygrałam nagrodę o wartości 9000zł w losowaniu, 1 smsem. To mi dało kopa motywacji. Niestety od tamtego czasu wpadała sama drobnica, a ostatni raz w loterii wygrałam ROK TEMU... Porażka na całej linii. Mam wrażenie, że jednak częściej trafiam w bramki emotka
0 0

halliday

#6777039 Napisano: 22.04.2021 15:50:26
ziolko napisał(a):

maverick - fakt, loteria emotka  
Słowa konkurs użyłam jako ogólnie stosowanego pojęcia. 

superloser - bo ja wiem, czy mniejsza konkurencja w losowaniu? 
Chyba, ze zgłaszasz setki paragonów  emotka
Ale tak czy siak, w jednej i drugiej opcji i tak przy tej ilości zgłoszeń masz większą szansę emotka  

uważam że w bramkach pracownik który wbijał czas który wygrywa może wynieść ten terminarz i przekazać znajomym, dlatego wole losowanie albo bramki które są widoczne dla każdego i wygrywam ten który będzie pierwszy o podanej godzinie.

ziolko

#6777041 Napisano: 22.04.2021 15:52:59
superloser dla mnie drukowanie paragonów po wygraniu czy coś, to czarna magia. Nie wiem, o czym piszesz (w sensie dokładnym, bo ogólnie coś mi obiło o uszy, ale nigdy nie zgłębiałam tematu).
0 0

maverick

#6777042 Napisano: 22.04.2021 15:54:50
ziolko napisał(a):

A żeby to zobrazować, to osobiście wolę zagrać w Jacobs niż w Oreo - zakup porównywalny cenowo, ilość nagród dziennych zbliżona - suma taka sama (główną pomijam) i jakoś do mnie przemawia np to, że z Jacobsa CODZIENNIE się ktoś chwali po losowaniach i po telefonie od miłej Pani, a z Oreo jakoś zdjęć instant win nie widuje... emotka
p.s. grałem tu i tu, nigdzie nie wygrałememotka

notta

#6777048 Napisano: 22.04.2021 16:06:34
superloser napisał(a):

superloser dla mnie drukowanie paragonów po wygraniu czy coś, to czarna magia. Nie wiem, o czym piszesz (w sensie dokładnym, bo ogólnie coś mi obiło o uszy, ale nigdy nie zgłębiałam tematu).

Ostatio w Tesco ludzie mieli paragony z datami z poprzednich dni. Poslizg jakies 12 godzin.
Masz swoj sklepik to sobie mozesz ustawic zegar o 10-15 minut wczesniej, od rzeczywistego.
Zagrasz o 16ej i wygrywasz... to sobie kupujesz produkt konkursowy, a na paragonie masz 15:50 emotka  Regulaminowy zakup "przed" zgloszeniem  emotka
Nie wygrasz, to nie wydajesz kasy na przegrane zgloszenia  emotka
Pochodz sobie po malych sklepikach i lookaj na godziny na paragonach, czy zawsze Ci sie zgodza z telefonem emotka  

W losowaniu sklepiki zglosza tylko te paragony, ktore klient zostawi emotka

Człowiek uczy się całe życie  emotka
1 ziolko 0

olunka

#6777051 Napisano: 22.04.2021 16:12:05
superloser napisał(a):

Ostatio w Tesco ludzie mieli paragony z datami z poprzednich dni. Poslizg jakies 12 godzin.
Masz swoj sklepik to sobie mozesz ustawic zegar o 10-15 minut wczesniej, od rzeczywistego.
Zagrasz o 16ej i wygrywasz... to sobie kupujesz produkt konkursowy, a na paragonie masz 15:50 emotka  Regulaminowy zakup "przed" zgloszeniem  emotka
Nie wygrasz, to nie wydajesz kasy na przegrane zgloszenia  emotka
Pochodz sobie po malych sklepikach i lookaj na godziny na paragonach, czy zawsze Ci sie zgodza z telefonem emotka  

W losowaniu sklepiki zglosza tylko te paragony, ktore klient zostawi emotka

a co w sytuacji jak ostatnio w loterii Haribo, że najpierw były bramki ,a potem samochód losowali? co wtedy taki sklepikarz zrobi?
0 0