Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rooney

#6871157 Napisano: 19.07.2022 20:39:43
prosiaczek napisał(a):

gryszelm napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Ok. 12.00 zakupiłem dwie gumy orbit w Żabce. Nie otrzymałem kodu w swojej aplikacji. Co teraz?

Zrób zdjęcie i prześlij na kontakt żabka. Po 3 dniach, ale dostałam kod.

Hej, na jaki adres słany mejl? Żeby dostać Kod? Mnie też nie przyszedł. emotka

kontakt@zabka.pl
0 0

fan-mandaryny

#6871172 Napisano: 19.07.2022 21:13:58
rooney napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

gryszelm napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Ok. 12.00 zakupiłem dwie gumy orbit w Żabce. Nie otrzymałem kodu w swojej aplikacji. Co teraz?

Zrób zdjęcie i prześlij na kontakt żabka. Po 3 dniach, ale dostałam kod.

Hej, na jaki adres słany mejl? Żeby dostać Kod? Mnie też nie przyszedł. emotka

kontakt@zabka.pl

Ja wczoraj wysłałem na adres podany na stronie loterii i jak do jutra nie otrzymam kodu, to wyślę go na ten powyższy. Dzięki.
0 0

Kwiat Paproci

#6871175 Napisano: 19.07.2022 21:21:27
A dziś informowali z Yope z I czy II etapu?
0 0

notta

#6871179 Napisano: 19.07.2022 21:56:45
@Kwiat napisał(a):

u mnie wygrana z 09.07

darog

#6871181 Napisano: 19.07.2022 22:00:56
PASTA DO ZĘBÓW
-czy jest gdzieś konkurs/loteria?

dzięki za odp
0 0

elmas

#6871182 Napisano: 19.07.2022 22:09:24
notta napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

u mnie wygrana z 09.07

A u mnie z 15.07, czyli z II etapu. 

agnesita

#6871184 Napisano: 19.07.2022 22:19:09
Yope u mnie też II etap czyli informowali dwa etapy jednocześnie

ladyinred

#6871204 Napisano: 20.07.2022 08:07:13
Tymbark po prostu to wybrane sklepy? Znow sie pośpieszyłam z kupnem. Rozwala mnie Poczta Polska w wymienionych 😂
0 0

Kwiat Paproci

#6871205 Napisano: 20.07.2022 08:17:21
elmas napisał(a):

notta napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

u mnie wygrana z 09.07

A u mnie z 15.07, czyli z II etapu. 

Dzięki emotka
czyli ja jeszcze muszę poczekać na swoje szczęście emotka
0 0

misiamarysia

#6871211 Napisano: 20.07.2022 08:52:42
Czy ktoś z Was miał problem z dodaniem zdjęcia w loterii WHISKAS? Mam wszystko jak należy, rozmiar itp, ale mi nie przepuszcza zgłoszenia. Nie zgłaszałam też paragonu wcześniej, więc nie mam wcześniejszego zgłoszenia (niektórzy z Was pisali, że przepuszcza jedno dziennie). Dajcie znać, proszę.
0 0

incendio12

#6871212 Napisano: 20.07.2022 08:59:39
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś z Was miał problem z dodaniem zdjęcia w loterii WHISKAS? Mam wszystko jak należy, rozmiar itp, ale mi nie przepuszcza zgłoszenia. Nie zgłaszałam też paragonu wcześniej, więc nie mam wcześniejszego zgłoszenia (niektórzy z Was pisali, że przepuszcza jedno dziennie). Dajcie znać, proszę.

Mi dopiero przepuściło zdjęcie jak wysłałam sobie na messengerze i pobrałam znowu z Messengera to zdjecie. Wtedy dopiero tak się zmniejszył rozmiar że przeszło emotka  

ReneK

#6871213 Napisano: 20.07.2022 09:03:21
misiamarysia napisał(a):

Tez mialam wczoraj przed północą,w rezultacie zmniejszylam tylko paragon i puscilam bez załącznika emotka i poszlo po północy!

agakaz2

#6871214 Napisano: 20.07.2022 09:10:18
incendio12 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Mi dopiero przepuściło zdjęcie jak wysłałam sobie na messengerze i pobrałam znowu z Messengera to zdjecie. Wtedy dopiero tak się zmniejszył rozmiar że przeszło emotka  

poszlo jako scren 

Jasminum

#6871224 Napisano: 20.07.2022 09:43:15
misiamarysia napisał(a):

Chodzi o wyrazistość zdjęcia i jego jasność. Wczoraj sporo się namęczyłem zanim udało się wysłać. Po rozjaśnieniu fotki pod programem graficznym i zmniejszeniu rozdzielczości formularz przyjął zdjęcie. Samo zmniejszanie rozmiaru zdjęcia u mnie się nie sprawdziło

lirianka

#6871238 Napisano: 20.07.2022 10:49:04
incendio12 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Polecam https://tinypng.com/ - mocno kompresuje pliki bez widocznego uszczerbku na jakości emotka

misiamarysia

#6871242 Napisano: 20.07.2022 11:03:19
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi (WHISKAS). Zastosowałam się do Waszych rad i poszło, ale trzeba się namęczyć przy tej loterii.
0 0

incendio12

#6871243 Napisano: 20.07.2022 11:08:27
misiamarysia napisał(a):

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi (WHISKAS). Zastosowałam się do Waszych rad i poszło, ale trzeba się namęczyć przy tej loterii.

Tak I dodatkowo chyba trzeba się serio stosować do tych wskazówek, które tam są opisane, że zdjęcie nie może być pod kątem i nie może być ciemne itd. Dopiero jak zrobiłam zdjęcie idealnie od góry i zmniejszyłam w messengerze to poszło. 

Apropo tego konkursu to tam są losowania na bieżąco? Czy na koniec konkursu wyniki? Nie ładuje mi się strona teraz i nie mogę zobaczyć emotka

incendio12

#6871244 Napisano: 20.07.2022 11:13:03
lirianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Polecam https://tinypng.com/ - mocno kompresuje pliki bez widocznego uszczerbku na jakości emotka

Wygląda fajnie, ale np mój telefon robi zdjęcia tak, że zawsze zdjęcie ma koło 6 MB, a ta strona przyjmuje tylko do 5 MB, więc bym musiała zmniejszać zanim tam wrzucę emotka  Dla mnie messenger jest spoko, zmniejsza rozmiar z 6 MB do jakiś 400 KB, jakość nie powala, ale da się odczytac emotka  Zastanawiam się tylko czasami, czy jak dodaje zdjęcie opisane jako "Received" to czy organizator nie patrzy na to nieprzychylnie, tak jakbym od kogoś dostała paragon, a nie sama kupiła produkt. Nie chce mi się zmieniać nazwy nigdy emotka  

samuraj

#6871245 Napisano: 20.07.2022 11:20:00
incendio12 napisał(a):

lirianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Wygląda fajnie, ale np mój telefon robi zdjęcia tak, że zawsze zdjęcie ma koło 6 MB, a ta strona przyjmuje tylko do 5 MB, więc bym musiała zmniejszać zanim tam wrzucę emotka  Dla mnie messenger jest spoko, zmniejsza rozmiar z 6 MB do jakiś 400 KB, jakość nie powala, ale da się odczytac emotka  Zastanawiam się tylko czasami, czy jak dodaje zdjęcie opisane jako "Received" to czy organizator nie patrzy na to nieprzychylnie, tak jakbym od kogoś dostała paragon, a nie sama kupiła produkt. Nie chce mi się zmieniać nazwy nigdy emotka  

Wejdź w ustawienia aparatu i zmień jakość na niską i będzie zdjęcie poniżej 1mb
0 0

fan-mandaryny

#6871268 Napisano: 20.07.2022 12:17:33
Co może iść DHLem od Fastline Advertising?
1 daisygirl 0