Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kwiat Paproci

#7126731 Napisano: 27.09.2023 12:21:07
kimberly napisał(a):

donia7 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie zgłosiłam paragon na tablecie w Loteri przypraw Kamis i pisze potrząśnij słoiczkiem czyli co ma zrobić ? Bo naciskam, ruszam, z ścieram kombinuje na różne sposoby a buteleczka bez zmian?

Trzeba wcisnąć słowo "potrząśnij" emotka

Ja zatrzęsłam telefonem i też dało radę 😁

U mnie nic nie działa, chyba coś się zawiesiło.... ale się wkurzyłam
ale jak zerknęłam do poczty  to mam maila Gratulujemy wygranej!!, ale niespodzianka emotka
zestaw przypraw emotka  przy jednym zgłoszonym paragonie emotka
Bardzo dziękuję wszystkim za pomocemotka  życzę Wam miłego dniaemotka

taak

#7126732 Napisano: 27.09.2023 12:21:22
Credo89 napisał(a):

Haha ah Smolar dobrze widzieć co nagradzasz odkurzaczem za 5 koła, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu żeby omijać was szerokim łukiem emotka

co masz na myśli?

Credo89

#7126737 Napisano: 27.09.2023 12:26:18
taak napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Haha ah Smolar dobrze widzieć co nagradzasz odkurzaczem za 5 koła, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu żeby omijać was szerokim łukiem emotka

co masz na myśli?

Są wyniki za kolejny etap dzień dobry TVN
1 taak 0

kimberly

#7126738 Napisano: 27.09.2023 12:26:50
taak napisał(a):

Credo89 napisał(a):

co masz na myśli?

Pewnie chodzi o konkursie TVN fotograficzny:)

A szerokim łukiem też omijam ich od dawna  emotka
2 taak, Credo89 0

bianka33

#7126741 Napisano: 27.09.2023 12:32:47
A według mnie fajne wybierają te zdjęcia na główne nagrody, takie normalne, ciepłe, z jednej strony mają w sobie urok i nie są to przypadkowe kadry, a z drugiej nie są przerysowane, przekombinowane, żaden tam przerost formy nad treścią, że ktoś pomalował samochód czy łódkę w barwach Dzień dobry TVN emotka  Każdy ma swój gust, nie widzę sensu od razu obrażać się na agencję, bo spodobało się im coś innego.
1 mia 0

Credo89

#7126745 Napisano: 27.09.2023 12:42:49
melancholia napisał(a):

A według mnie fajne wybierają te zdjęcia na główne nagrody, takie normalne, ciepłe, z jednej strony mają w sobie urok i nie są to przypadkowe kadry, a z drugiej nie są przerysowane, przekombinowane, żaden tam przerost formy nad treścią, że ktoś pomalował samochód czy łódkę w barwach Dzień dobry TVN emotka  Każdy ma swój gust, nie widzę sensu od razu obrażać się na agencję, bo spodobało się im coś innego.

Fajne, ciepłe i zarazem takie nijakie emotka  o ile pierwszy etap jestem na tak, o tyle aktualny to według mnie jakieś nieporozumienie ale oczywiście zwycięzcy gratuluję, w końcu miał naprawdę dużo szczęścia, zupełnie jak w loterii, a nie konkursie emotka
0 0

bianka33

#7126751 Napisano: 27.09.2023 12:50:40
Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Fajne, ciepłe i zarazem takie nijakie emotka  o ile pierwszy etap jestem na tak, o tyle aktualny to według mnie jakieś nieporozumienie ale oczywiście zwycięzcy gratuluję, w końcu miał naprawdę dużo szczęścia, zupełnie jak w loterii, a nie konkursie emotka

Rozumiem czyjeś rozgoryczenie przegraną, ale czy nie szkoda wam nerwów na takie drobne uszczypliwości? Trzeba kogoś zdołować i wbić szpilę, że na pewno jego wygrana to przypadek i nie ma możliwości, że zdjęcie po prostu kogoś ujęło... dla mnie w dobie tych tworów AI, filtrów, przerabiania wszystkiego, co się da, wklejania, co się da... fajnie, że wygrała naturalność i czyjś szczery uśmiech emotka

zezowaty_kot

#7126754 Napisano: 27.09.2023 12:53:21
Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Jakbym była w Juri to w konkursach wybierałabym takie prace, u mnie nikt by się nie wkupił statkiem, samochodem, czy choćby rakietą i zdjęciem na Marsie. Prostota paradoksalnie ma największą siłę rażenia, prostotę można później dowolnie nadbudować, pozostawia przestrzeń do interpretacji. W tej prostocie też łatwiej odczytać emocje, które niestety na wielkich makietach są zapisywane wyjątkowo małą czcionką.

Credo89

#7126755 Napisano: 27.09.2023 12:54:41
melancholia napisał(a):

Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Rozumiem czyjeś rozgoryczenie przegraną, ale czy nie szkoda wam nerwów na takie drobne uszczypliwości? Trzeba kogoś zdołować i wbić szpilę, że na pewno jego wygrana to przypadek i nie ma możliwości, że zdjęcie po prostu kogoś ujęło... dla mnie w dobie tych tworów AI, filtrów, przerabiania wszystkiego, co się da, wklejania, co się da... fajnie, że wygrała naturalność i czyjś szczery uśmiech emotka

Uwierz że nie chodzi o rozgoryczenie, poprostu widzę inne zgłoszenia i porównuję. Rozumiem gusta i guściki są różne, ale tu ewidentnie nie mogę zrozumieć wyboru...
0 0

Credo89

#7126756 Napisano: 27.09.2023 12:57:11
zezowaty_kot napisał(a):

Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Jakbym była w Juri to w konkursach wybierałabym takie prace, u mnie nikt by się nie wkupił statkiem, samochodem, czy choćby rakietą i zdjęciem na Marsie. Prostota paradoksalnie ma największą siłę rażenia, prostotę można później dowolnie nadbudować, pozostawia przestrzeń do interpretacji. W tej prostocie też łatwiej odczytać emocje, które niestety na wielkich makietach są zapisywane wyjątkowo małą czcionką.

Prostota a i owszem kiedy idzie w parze z kreatywnością, tak jak w przypadku konkursowego ślimaka z poprzedniego etapu. Tutaj tylko i wyłącznie prostota, która nijak ma się do kreatywności.
1 mietowa 0

Karolaaajn

#7126810 Napisano: 27.09.2023 15:31:43
Czy możecie normalnie wysłać formularz z Rockstar - Moya? Kółko mi się kręci a potem wyskakuje informacja „your computer may be sending automated queries” - cokolwiek to znaczy 😅
0 0

Finezyjna

#7126814 Napisano: 27.09.2023 15:48:26
Są wyniki Grants'a na FB, info o wygranej pod komentarzem (komentarze max z przed dwóch dni) czy komuś udało się wygrać, kto wysyłał zgłoszenie wcześniej?
0 0

Finezyjna

#7126815 Napisano: 27.09.2023 15:58:16
Finezyjna napisał(a):

Są wyniki Grants'a na FB, info o wygranej pod komentarzem (komentarze max z przed dwóch dni) czy komuś udało się wygrać, kto wysyłał zgłoszenie wcześniej?

Dziwne filtruje po najnowszych i nie widzŕ już tych komentarzy
0 0

monisss

#7126817 Napisano: 27.09.2023 16:02:47
Finezyjna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

to jakiś spammm....
0 0

jowita-sad

#7126837 Napisano: 27.09.2023 17:39:05
monisss napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

to jakiś spammm....

Ja nie widzę tych wyników na FB emotka
0 0

tad_pole

#7126838 Napisano: 27.09.2023 17:53:44
Gdzie najtaniej kupić Ferrero?
0 0

stalowiak1979

#7126840 Napisano: 27.09.2023 17:56:16
Witam. Czy macie problem z wysłaniem formularza Wyborowej?
0 0

Cynamon28

#7126842 Napisano: 27.09.2023 18:02:26
tad_pole napisał(a):

W Lidlu 25 zł
0 0

jowita-sad

#7126843 Napisano: 27.09.2023 18:03:26
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. Czy macie problem z wysłaniem formularza Wyborowej?

Ja wysłałam bez problemu.
0 0

kimberly

#7126845 Napisano: 27.09.2023 18:09:50
Cynamon28 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

W Lidlu 25 zł

A te ala czekoladki, które są zaprezentowane na stronie loterii nie mogą brać udziału? One w dino chyba 8-9 zł kosztowały pamiętam, nie wiem czy jeszcze są dostępne:)
1 andii 0