Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gregory

#7222209 Napisano: 17.11.2024 17:02:46
Ja brałem udział w challange Lipton i jeśli wygram deskę, chetnie ją sprzedam
0 0

escada

#7222216 Napisano: 17.11.2024 17:36:55
czy były juz wyniki Cheetosów z Ameryką Południową?  własnie puściłam Antarktyde, bo cos mi się ubzdurało ,że się etap konczy i teraz mam uczucie zmarnowanego paragonu bo jakoś sobie wmówiłam że tych środkowych dni nie czytają, a żeby  wygrac to ktoś musi w ogóle zgłoszenie przeczytać. Wygrywacie zgłoszeniami puszczanymi w środku konkursu?
0 0

gregory

#7222222 Napisano: 17.11.2024 18:18:39
escada napisał(a):

czy były juz wyniki Cheetosów z Ameryką Południową?  własnie puściłam Antarktyde, bo cos mi się ubzdurało ,że się etap konczy i teraz mam uczucie zmarnowanego paragonu bo jakoś sobie wmówiłam że tych środkowych dni nie czytają, a żeby  wygrac to ktoś musi w ogóle zgłoszenie przeczytać. Wygrywacie zgłoszeniami puszczanymi w środku konkursu?

Amerykę południową już rozwiązali. A co do wygrywania to lepiej przemilczeć temat. I nie sądzę, by dzień wysłania był tu powodem.

sania30

#7222230 Napisano: 17.11.2024 18:52:13
emanuela24 napisał(a):

kimberly napisał(a):

marcinzc napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś podjął wyzwanie Lipton 2 kubki zielonej herbaty dziennie? Na jaki etapie udało się Wam zakończyć challenge?  emotka

Ja brałam udział . Wszystkie 21 dni zaliczone ☺️ i bardzo chce deskę SUP 😅

Bralam udział, ale specjalnie nie robiłam 21 dni, bo nie chce jechać z Anią  emotka  zrobiłam 15 dni

Też brałem i nabilem 21 dni. I też chcę SUPa a nie wyjazd emotka

I ja dołączam się do grona osób bijących się o SUPa, a którym nieszczególnie zależy by jechać z Anią 😂 ale zrobiłam 21 dni, bo jeśli a nóż widelec wygram (na co raczej marne szanse, bo nigdy żadnej głównej nie wygrałam w loterii) to i tak pojadę z ciekawości i tak 😁

To trzymam kciuki za wszystkich z 21 dniami. Niech Wam Ania ładnie tańczy  emotka

Ja mam też 21 dni. Mam nadzieję, że chociaż zestaw herbat trafię. Chociaż mam ich spory zapas po ostatnich loteriach
0 0

pimparimpa

#7222231 Napisano: 17.11.2024 19:18:47
emanuela24 napisał(a):

kimberly napisał(a):

marcinzc napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś podjął wyzwanie Lipton 2 kubki zielonej herbaty dziennie? Na jaki etapie udało się Wam zakończyć challenge?  emotka

Bralam udział, ale specjalnie nie robiłam 21 dni, bo nie chce jechać z Anią  emotka  zrobiłam 15 dni

I ja dołączam się do grona osób bijących się o SUPa, a którym nieszczególnie zależy by jechać z Anią 😂 ale zrobiłam 21 dni, bo jeśli a nóż widelec wygram (na co raczej marne szanse, bo nigdy żadnej głównej nie wygrałam w loterii) to i tak pojadę z ciekawości i tak 😁

To trzymam kciuki za wszystkich z 21 dniami. Niech Wam Ania ładnie tańczy  emotka

ja jednak dociągnęłam do 21 dni, jak się zorientowałam, że całkiem niedaleko bym miała na te wygibasy. Poza tym fajne to byłoby doświadczenie
1 kimberly 0

luimig

#7222232 Napisano: 17.11.2024 19:22:06
Życzę Wam wyjazdu do Starej Wsi - miałam okazję być tam tydzień na obozie treningowym (nie z Anią emotka ) Obłędne miejsce, ale najlepsze jest jedzenie! Polecam też kurs sushi na miejscu - czysta poezja emotka  A w konkursie nie brałam udziału bo nie lubię zielonej herbaty emotka
pimparimpa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kimberly napisał(a):

marcinzc napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ja jednak dociągnęłam do 21 dni, jak się zorientowałam, że całkiem niedaleko bym miała na te wygibasy. Poza tym fajne to byłoby doświadczenie

1 kimberly 0

Enjoy_today

#7222233 Napisano: 17.11.2024 19:24:34
escada napisał(a):

Ja wygrałam zgłoszeniem z 3.11
1 escada 0

Enjoy_today

#7222234 Napisano: 17.11.2024 19:26:24
donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉
1 kimberly 0

maverick

#7222235 Napisano: 17.11.2024 19:30:31
Loteria Nivea 
O co chodzi? emotka
Twoje zgłoszenie nie zostało wysłane. Sprawdź, czy wszystkie pola są prawidłowo wypełnione.
0 0

Jestemnowa

#7222238 Napisano: 17.11.2024 19:41:42
maverick napisał(a):

Loteria Nivea 
O co chodzi? emotka
Twoje zgłoszenie nie zostało wysłane. Sprawdź, czy wszystkie pola są prawidłowo wypełnione.

Zobacz czy nie jesteś zalogowany na inną osobę niż zgłaszasz 😉
1 maverick 0

brasia

#7222239 Napisano: 17.11.2024 19:59:49
pimparimpa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kimberly napisał(a):

marcinzc napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

21 dni również ukończone z wielką nadzieją na wyjazd 😄
0 0

kimberly

#7222241 Napisano: 17.11.2024 20:12:41
Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉

Miałabyś ochotę rozwinąć i napisać coś więcej? Zaciekawiłaś mnie emotka
0 0

misiamarysia

#7222244 Napisano: 17.11.2024 20:22:50
maverick napisał(a):

Loteria Nivea 
O co chodzi? emotka

Ja tak mam ostatnio przy każdym konkursie / loterii Nivea emotka
0 0

mandarynka16

#7222248 Napisano: 17.11.2024 20:40:25
misiamarysia napisał(a):

maverick napisał(a):

Loteria Nivea 
O co chodzi? emotka

Ja tak mam ostatnio przy każdym konkursie / loterii Nivea emotka

A jesteście zalogowani ? mi nie przepuszcza zgłoszeń bez tego
0 0

gregory

#7222249 Napisano: 17.11.2024 20:55:19
kimberly napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Również mnie zaciekawiłaś. Nie warto?
0 0

Enjoy_today

#7222263 Napisano: 17.11.2024 22:32:32
kimberly napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Zacznę od tego, że każdy z nas ma inne zasoby, potrzeby emocjonalne, inną wrażliwość. Ja jadąc na obóz z Ewą chciałam poczuć trochę luksusu i trochę relaksu. Nie miałam większych wymagań, ale jestem dorosła... A czułam się tam odrobinę jak w gimnazjum. Były tam osoby mniej i bardziej znane czy też mniej lub bardziej zamożne. Można było odczuć swoje miejsce w szeregu tzn. te znane osoby i osoby im bliskie były grupą dominującą i była reszta czyli jak ja to mówię trzeci sort. Samej Ewy na obozie było baaardzo niewiele. Mimo, że obóz sam w sobie jakby luksusowy to nie czułam się na nim dobrze i nie chciałabym jechać drugi raz.

Dodam też, że na pewno nie każdy podziela moje zdanie bo były tam osoby, które przyjechały któryś raz za własne pieniądze.

team2sis

#7222297 Napisano: 18.11.2024 08:13:21
Mam pytanie odnośnie tego zwrotu z Persil lub Domestos. Wiem że zwrot jest tylko na jeden produkt. A mogę np. kupić Persil jak druga sztuka jest np. za 1 zł i wtedy do zwrotu wpisac ten produkt który był w cenie pierwotnej? Czyli 70 zł + 1 zł i do zwrotu wpisac 70 zł? Czy to nie przejdzie ? 🤔
0 0

anialistopad

#7222307 Napisano: 18.11.2024 09:13:15
Tchibo delikatesy centrum dostał już ktos przelew i axe od Smolara?
0 0

onlyrybka

#7222309 Napisano: 18.11.2024 09:24:50
team2sis napisał(a):

Mam pytanie odnośnie tego zwrotu z Persil lub Domestos. Wiem że zwrot jest tylko na jeden produkt. A mogę np. kupić Persil jak druga sztuka jest np. za 1 zł i wtedy do zwrotu wpisac ten produkt który był w cenie pierwotnej? Czyli 70 zł + 1 zł i do zwrotu wpisac 70 zł? Czy to nie przejdzie ? 🤔

Teoretycznie możesz, ale w Biedronce drugi produkt za 1 zł (dwa domestosy) rozbiło na paragonie niekorzystnie, rabat odjęło z dwóch produktów.
0 0

maro27

#7222330 Napisano: 18.11.2024 11:05:43
Mam pytanie odnośnie konkursu Leibniz. Chyba jeszcze nie informowali…(mam nadzieję) ale czy ktoś doczytał gdzieś czy tam można wygrać więcej niż jedną nagrodę? Wiem że ich mało jest i szanse marne ale tak czytam regulamin i nie wiem….
0 0