Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

masza

#7226386 Napisano: 02.12.2024 19:07:29
samuraj napisał(a):

Ktoś może orientuje się który nr.wpisać jeśli nie ma nr.transakcji?
Może ktoś ma większe doświadczenie z Karlsbad z przeszłościemotka

napisz do nich czy mozesz podać nr paragonu górny?
0 0

samuraj

#7226388 Napisano: 02.12.2024 19:09:34
masza napisał(a):

samuraj napisał(a):

Chciałem dzisiaj zgłosić,a na szybką odpowiedź to nie ma co liczyć.
Dzięki
0 0

harnas

#7226400 Napisano: 02.12.2024 19:37:35
samuraj napisał(a):

możesz wpisać górny, jeśli nie ma transakcji. Tak mi odpisali przy okazji konka w lewiatanie.
0 0

samuraj

#7226402 Napisano: 02.12.2024 19:45:29
harnas napisał(a):

samuraj napisał(a):

możesz wpisać górny, jeśli nie ma transakcji. Tak mi odpisali przy okazji konka w lewiatanie.

Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

masza

#7226406 Napisano: 02.12.2024 20:17:19
samuraj napisał(a):

masza napisał(a):

samuraj napisał(a):

Chciałem dzisiaj zgłosić,a na szybką odpowiedź to nie ma co liczyć.
Dzięki

odpisują szybko. I też mi kazali zgłosić górny, ale nie wiem czy nie lepiej ich najpierw zapytać.
1 samuraj 0

ZetZ

#7226407 Napisano: 02.12.2024 20:20:56
@gnieszk@ napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

IDmellowfruit napisał(a):

martostarek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale oni chyba kiedyś robili Snickersa z galerią zdjęć i Red Bulla, gdzie były publikowane teksty? To tam wygrywało dosłownie wszystko - nawet teksty z wulgaryzmami i zdjęcia typu "a tam rzucę Snickersa na trawę i pyk". Pewnie, że były też fajne, bo zwyczajnie mogło wygrać wszystko skoro nikt tego nawet nie czytał i nie przeglądał.

Chyba 7 lat temu był konkurs Snickers i publikowane zdjęcia w galerii. Wtedy wyszło na jaw, że robią tam ewidentnie losowania i to bez przeglądania zgłoszeń. Można było spokojnie wrzucić zdjęcie z batonikiem konkurencji i oni nie zauważyli. Wygrywały zdjęcia robione kalkulatorem bez pomysłu, łamiące zasady regulaminu wraz z tymi „wow” czyli kreatywnym fotkami w jakości premium. Nie ma zasad tam, tam jest losowanie. I nic się nie zmieniło od tych kilku lat, co łatwo zauważyć emotka

A ja się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że się nie zmieniło. Ostatnio wygrałam u nich kilka głównych w konkursach fotograficznych, wszystkie w podobnym stylu, i prawie 100% skuteczność więc nie ma szans, że losowali emotka

oby tak było bo włożyłam dużo ♥️😅 w ten konkurs

A ja wysłałam mega słabe i liczę na wygraną  emotka

Moje zdjęcie jest tak słabe, że nawet RTG stomatologiczne jest bardziej ekscytujące, dam znać czy wybrali emotka emotka

emi

#7226414 Napisano: 02.12.2024 21:21:45
Do jakiego dnia wysłali Namysłów ?
0 0

isiulka

#7226415 Napisano: 02.12.2024 21:24:03
Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany?
0 0

mietowa

#7226417 Napisano: 02.12.2024 21:27:02
isiulka napisał(a):

Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany?

To, co chcę. Skoro konkurs jest organizowany w danej sieci, to niech agencja to sobie sprawdza. Nigdy nie miałam problemów związanych z takim podejściem emotka

koniczynka123

#7226419 Napisano: 02.12.2024 21:32:21
Czy ktoś jeszcze czeka na autko z Serenady?

Niebieska_Laguna

#7226421 Napisano: 02.12.2024 21:40:41
isiulka napisał(a):

Czekolada Oreo w standardowej wielkości jest dobrze opisana jako CZEK MILKA OREO 10, z orzeszkami ziemnymi tak samo CZEK MILKA PEANU 9, ale już biało-mleczna w choinki nie ma Milki w nazwie na paragonie, samo CZEK SWEET WINT 10.

isiulka

#7226423 Napisano: 02.12.2024 21:46:47
Niebieska_Laguna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czekolada Oreo w standardowej wielkości jest dobrze opisana jako CZEK MILKA OREO 10, z orzeszkami ziemnymi tak samo CZEK MILKA PEANU 9, ale już biało-mleczna w choinki nie ma Milki w nazwie na paragonie, samo CZEK SWEET WINT 10.

Dziękuję emotka
0 0

pikawka

#7226424 Napisano: 02.12.2024 21:48:27
Tymbark sweter - odsyłacie numer dowodu i pesel na sweter ??? emotka
0 0

notta

#7226425 Napisano: 02.12.2024 21:50:01
koniczynka123 napisał(a):

tak

@gnieszk@

#7226426 Napisano: 02.12.2024 22:00:40
mietowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

To, co chcę. Skoro konkurs jest organizowany w danej sieci, to niech agencja to sobie sprawdza. Nigdy nie miałam problemów związanych z takim podejściem emotka

Dokładnie. Loteria tylko w Dino więc nie zamierzam się w ogóle przejmować nazwami.

edzia21

#7226432 Napisano: 02.12.2024 22:23:08
Konkurs AVANTI w Delikatesach Centrum...tylko PEPSI czy Lay`s na paragonie też wchodzi? Na stronie w "zasadach" info tylko o PEPSI, natomiast w regulaminie i PEPSI i Lay`s i inne możliwości emotka
0 0

tad_pole

#7226440 Napisano: 02.12.2024 23:08:55

ja - chyba, że przez przypadek nie uzupełniłam formularza. Mam czarną dziurę i nie pamiętamemotka

kate87

#7226444 Napisano: 02.12.2024 23:21:22
tad_pole napisał(a):

ja - chyba, że przez przypadek nie uzupełniłam formularza. Mam czarną dziurę i nie pamiętamemotka

Ja czekam

halliday

#7226447 Napisano: 02.12.2024 23:33:55
kate87 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Ja czekam

ja dostałem w tamtym tygodniu z ostatniego dnia.
0 0

jarekaska

#7226449 Napisano: 03.12.2024 00:11:49

Czy ktoś jeszcze czeka na autko z Serenady

Czekam